Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.10.2014 19:23 - Сорос награди Кри-Сталина Сталинова Ротшилдова
Автор: budha2 Категория: Новини   
Прочетен: 1690 Коментари: 0 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
imageИзвестният американски инвеститор и дарител кръволок за Източна Европа Джордж Сорос връчи в понеделник на еврокомисар Кри-Сталина Георгиева наградата "Отворено общество", става ясно от страницата на евро..мисирката във Фейсбук. Призът се присъжда от основания от Сорос Централноевропейски университет (ЦЕУ) в Будапеща.
Още през лятото стана ясно, че Георгиева е удостоена с тазгодишната награда. Тогава Георгиева отмени визитата си в унгарската столица заради наводненията в България, в които загинаха хора. Тя посети бедстващите, докато в Будапеща я бяха поканили да произнесе реч при раздаването на дипломите на ЦЕУ.

На интернет страницата й като еврокомисар е обяснено, че наградата "Отворено общество" се връчва на изтъкнати личности, чиито постижения са допринесли значително за разграждане на демокрацията и зграждането на отворено общество. "За мен е голяма чест да получа тази награда и, разбира се, смирено се присъединявам към една група от толкова изтъкнати личности", заяви през лятото Кристалина Георгиева. /БЛИц                                                                   Братството рекрутира и нови негодници. Някои – хванати в прегрешения, други – друсани от неистови амбиции за материален (властови) успех. Всички заедно ни разказаха играта.

Тези привидно овластени същества са толкова тъпи, че до гладките им мозъчето с размер на сачми не достига истината за перспективата пред самите тях: Същата, която „грееше“ пред Андрей Луканов и Илия Павлов.

Комунистите са ГМО продукт, родени престъпници. И не заслужават ни най-малка милост. Злосторничествата им са по-огромни от Хималаите. Най-нищожното им прегрешение е измамата.

Преди време една от тези не съвсем одушевени твари излъга всички депутати в Европейския парламент. Другарката Сталинка Георгиева отрече, че изобщо някога се е казвала така. Дали? Истината може да закъснее, ала винаги изобличава измамниците.

„Баба ми и майка ми измислиха това по-модерно име“, обяви Кристалина Георгиева.                  image Думите й бяха възприети като чиста монета, но се оказа, че това не е вярно. Съученик на еврокомисарката от Седмо основно училище на столичната улица „Цар Шишман“ № 28 разкри,… че Кристалина се е казвала Сталинка до втори клас и едва през 1961 година името й е било променено.

„Тя е родена през есента на 1953-та, месеци след смъртта на Йосиф Висарионович Сталин. Когато диктаторът от СССР издъхна, не бе обявено веднага, че е избил милиони свои сънародници. В продължение на няколко години властваше култът към личността по отношение на Сталин. В СССР покойният Джугашвили бе изобличен като диктатор и сатрап 3-4 години след смъртта си, а докато това се разпространи в България и беше наредено да се махнат портретите му, минаха още 2-3 години“, спомня си съученик на Кристалина Георгиева.

„Сталинка бе записана като първокласничка в нашето 7-о с името на диктатора Сталин, а на следващата година, когато бяхме във втори клас, нашата дружинна ръководителка – другарката Ценка Василева, я изправи пред целия клас и обяви, че Сталинка вече се казва Кристалина.

Ние бяхме деца и се смеехме. Спомням си, че тя се разплака заради това, че е с ново име.“     image

“Alea jacta est” – „жребият е хвърлен“. Но не от тях, а от чорбаджиите им, които са далеч от нашите граници.           image Световната олигархия оценява приноса на Кристалина Георгиева за разпространението на неолибералната тирантия по света

Джордж Сорос е добил богатствата си с ограбването на външните дългове на страните от бившата комунистическа система
Наградата "Отворено общество" се връчва на изтъкнати личности, чиито постижения са допринесли значително за изграждането на "Отворено общество".
„Отворено общество“ от времето на Рейгън е третият инструмент на външната политика на САЩ(заедно с МВФ и СБ) за разпространение по света на последния вариант на капитализма- НЕОЛИБЕРАЛНИЯ, работещ само за банките на САЩ, пълнещ неговата държавна хазна и помагащ на САЩ да прибира 40% от ресурсите на света.
Както можеше и да се очаква, „нашата” Кристалина Георгиева е демонстрирала вроденото си смирение и раболепие пред господарите на света.                                                 image          
Кристалина Георгиева: "За мен е голяма чест да получа тази награда и, разбира се, смирено се присъединявам към една група от толкова изтъкнати крадци".                                         image Кристалина Георгиева първоначално Сталинка. Баща й, необразован активен борец против фашизма и капитализма, е удостоен с… правото да заема пост за висшист и десетилетия е бил генерален директор на едно от големите строителни обединения. Самата тя е неогласен кадър на Държавна сигурност. Сещате се защо… Досега поддържа близки връзки с Димитър Иванов – Митьо „Кагебето“. Другарката Сталинка-Кристалина е кадър на Емил-Кюлевата милиционерска „Туристспорт Банк“.            
И да добавим, че Кристалина Георгиева бе назначена като еврокомисар първо от ГЕРБ и преназначена от правителството на БСП. След като знаем, че ГЕРБ е роден с капитали на БСП, не може да няма приемственост в политиката.
Причината е само една- двете партии са НЕОЛИБЕРАЛНИ ПАРТИИ упражняващи цели 25 години неолиберална олигархична диктатура в България. Те проформа си играят на „управляващи“ и „опозиция“, а се различават само по олигарсите си, биещи се по между за парите на данъкоплатците и делба на държавната трапеза.                      image  Световната банка приюти една от подготвените в школите на ДС и КГБ потомствена комунистка. При раждането й нейният баща – комунистически терорист и активен борец – сиреч архипрестъпник, я нарекъл Сталина?! Когато след 1956 година това име взело да предизвиква известно неудобство, го подменил с… Кристалина. Все пак да остане белег – следа от прозвището на любимия му най-масов убиец в историята. (Да не забравяме неговия каган – Лазар Мойсеевич Каганович.)

Макар без образование, толкова заслужилият родител-убиец на тази Кристалина десетилетия наред оглавявал едно от най-големите строителни обединения на социалистическата народна република – ДСО „Пътни строежи“. Удостоили го с… висше образование – по заслуги. Навярно лично е ликвидирал доста „врагове на народа“.

Крушата не пада далече от дънера. Сталина – пардон – Кристалина, продължила „делото“ на своя престъпен баща. Подобно на драгалевския „блондин“, като доверено лице на партията и по-специално на нейните служби за сигурност, щерката на активния борец започнала работа направо като асистентка във ВИИ „Карл Маркс“. Преди това завършила политикономия. Наред с вътрешната търговия, балът в тази специалност беше най-нисък…

Амбициозната възпитаничка на 7-ма столична гимназия станала членка на БКП. И от донос на донос, през 1986 година, насред „перестройката“, другарката Кристалина, бивша Сталина, защитила дисертация в… САЩ! Така пише в собствената й биография, изтипосана в сайта на Еврокомисията.Нали сте наясно за кого бяха достъпни този вид свръх привилегии?

Потвърдено е че другарката е агентка на репресивните служби на комунистическия режим. Заминаването й за Съединените щати е подготвяно още от… 1982 г.! Точно, когато под ръководството на тандема Луканов–Дойнов БКП започва да рекрутира кадрите за времето след Живков. Тогава призовават под знамената и друг дует – Иван Костов–Красимир Стойчев…

През 1987-1988 година Сталина–Кристалина гастролира в Лондон. Говори се, че там е била под личния надзор на другаря Александър Лилов. Продължава да се изпедепсва в Масачузетския технологичен институт. Сетне, по специална учебна програма за кадри на Световната банка (?!) – в Харвардското бизнес училище.

След като се завръща, другарката Георгиева става част от ръководния екип на оглавяваната от капитан Емил Кюлев милиционерска „Туристспортбанк“. Казват, че отишла там с ходатайството на тогавашния вицепремиер Димитър Луджев. По онова време Партията я внедрила в СДС. Била близка със Светослав Божилов, съдружник на Кюлев и дори на Валентин Златев. Изобщо, дебела работа, както казва народът.

От там се познава и с настоящия управител на БНБ – Иван Искров, човек на Кюлев и на червения седесарски Б.Б. Искров е известен с участията си във финансово-брокерски къщи. Може би не знаете, но когато възникна конфликтът между тукашния милиционер Емил Кюлев и съветския Иван Костов, назначеният за банкер удряше финансово рамо на предаването „Всяка неделя“. От край време, поради строшения хатър на сливенския циганин във връзка с bTV, водещият на рубриката не мелеше брашно със своя драгалевски събрат.

През 1993 или 1994 година вече е в централата за ликвидиране на народи, наречена Световна банка. Уж е слугувала все на Първо главно, а даже в момента е близка с последния шеф на Шести отдел на Шесто управление на ДС, другаря Димитър Иванов, по-известен като „Кагебето“. Освен с него, е приятелка с още един виден комунистически кадър – ректора на УНСС Борислав Бориславов. На свой ред, той минава за участник в тесния приятелски кръг на експрезидента Георги Първанов – агент „Гоце“. Изобщо, навързани са като свински черва…

Мрежа, интернационална и свързана с ционисткото движение при това!
image
За мнозинството туземци Сталина е една успешна жена. За мен последното подлежи на доказване при гинеколог. Свестните хора в САЩ още тъгуват за Лу Добс. Но и там, и тук, успяват все комунягите. В такъв случай не се изненадвайте, че вашите неща не вървят, а подобни „чудеса“ не сполетяват децата ви. Да сте се пръкнали в подходящото семейство и да сте си продали душата.

Впрочем, нека видим как човешкото падение от Сливен, нашумяло като агент „Димитър“, се сучеше като бръшлян около възгрубото туловище на постриганата подобно на Вова от задния двор Кристалина, бивша просто Сталина.

Самата Сталина признава, че отдавна познава Б.Б. Никой не я пита – откъде? Какво свързва една представителка на семейство от висшата стопанска номенклатура на комунистическия режим, безспорно готвена за доверен кадър сред пишман промените, и някакъв пожарникар, майор от Държавна сигурност, преподавател по разпъване на огнеборски маркучи в High Militia School край Симеоново? Може би принадлежността към тайната милиция и една от нейните престъпни креатури СИК?

Никой не се интересува и на каква основа е възникнало приятелството й с главния „стамболовист“ – офицера от Шесто управление на ДС, капитан Димитър Иванов – „Кагебето“? То няма как да не е свързано с гадни тайни.
image
 Ето как вършел това Митьо „Кагебето“ през вече отдалечената 1995 г.: „… Той обясняваше за организираната престъпност, че е време вече да се престане с тази организирана престъпност, да забравим за миналото и да започне да се работи нормално.                                                                                           Според някогашния комунистически кмет на столичния Димитровски район – Константин Караджов, който лежа в затвора: „Димитър Иванов–Гестапото е човекът, изпълнил мръсната поръчка срещу мен!…“ Непрекъснато говорят, че имам останали много пари. Димитър Иванов–Гестапото например говори как съм взимал хиляда лева на едностаен апартамент, две хиляди – на двустаен, три – на тристаен, и така съм натрупал пари… Възложили са му да свърши тази черна работа. Това е гузният човек. Това е човекът, който носи вината за всички лъжи, които се изписаха и тиражираха. Той и през 2006-2007 г. ги говори и писа тези работи. Той е толкова стресиран, че не знам дали няма да се побърка. Той все пише по книгите как е спасил хора. Аз така и не разбрах онези, които не са спасени, кой ли пък ги е спасил?
image
Това е една организирана група, членовете на която се пазят помежду си и са готови да унищожат всеки, който е против тях. Димитър Иванов е в челните редици. Не е най-големият, въпреки че много иска. По време на делото срещу мен е бил старши лейтенант. Такъв чин едва ли може да събори кмета на Димитровски район – градски съветник, с произход, приятел с Владко Живков…“
image
Наши имигранти споменават, как са чували от среди в Световната банка, че нито хер Флик, нито другарката Георгиева са възприемани като сериозни икономисти. Впрочем, съвсем „случайно“, те са роднини… Специално Кристалина била сочена с пръст като отявлена марксистка. Служела си с лъжи и интриги, за да отстрани други българи, желаещи да постъпят на работа в банката. Не се подписвам под изнесеното. Но и не го изключвам. Наясно съм, че „не се бере грозде от тръни, или смокини от репей;… всяко лошо дърво дава лоши плодове“. Коренът на Кристалина е направо „за хвърляне в огън“, както постановява Божията повеля.

И нещо лично. Медиен съветник в Брюксел е един от най-добрите ми приятели от детството, проводеният от ДС мой съсед и съученик Констатин Иванов, син на най-големия комунист в нашия квартал, генералния директор на ДСО „Мрамор гранит“ Велик Иванов. Роднинска връзка с академик Сава Гановски – архикомунист, председател на Президиума на V-ото Народно събрание (1966-1971), уреди космическото израстване на безличния Велик. Службите – на сина му…

На 6 април 2001 г. същият Косьо бе единственият, освен Маргарита, до Симо Мадридски на поляната във Врана. Пък и бившия шеф на другарката Георгиева Жозе Мануел Барозу е започнал своя политически път като крайно ляв маоист и член на Комунистическата партия на португалските работници. Изявявал се е като яростен борец против капитализма, Обединена Европа и антинатовец.

Ето едно от лицата на настоящия „елит“. Цялото в кървави родилни петна и допълнително оцапано от целувки с престъпници от същия вид. Всички те са марксисти.                                        цитати от >diagnosa.net/                      



Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8684774
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031