Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.11.2014 20:23 - Пазарът на роби
Автор: budha2 Категория: Новини   
Прочетен: 543 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 15.11.2014 08:21

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image„Ислямска държава” е отворила пазар за роби, има си даже ценоразпис…
image
Според него хората са оценявани на по 172 долара – за секс с 1-годишно бебе или с 9-годишни деца! Ценовата листа, по която терористичната организация търгува човешки същества като роби си има „стандартна тарифа” за сексуални услуги.

Източник на тази информация е сайтът shoebat.com, където е публикувана снимка с цените, на арбаски…

Сайтът е превел ценоразписа на английски, така че си позволяваме да ви кажем какво пише в този превод:

image

„Ценова листа – продажба на плячка

Бяхме информирани, че пазарът на жени е започнал да намалява цените, което влияе върху нуждите на „Ислямска държава” и финансирането на Муджихидините. Затова, търговският отдел реши да фиксира цени, що се отнася до продажбата на жени. Следователно, всички участници в търга трябва да спазват този ценоразпис, в противен случай, ако нарушат правилата – ще бъдат екзекутирани”.

Цена в динари / Мърчандайз

$75,000 age 30-40/Yezidi/Christian /възраст/кюрди/ християни/

$100,000 age 20-30/Yezidi/Christian

$150,000 age 10-20/Yezidi/Christian

$50,000 age 40-50/Yezidi/Christian

$200,000 age 1-9/Yezidi/Christian

Ограничение до 3 сексуални роба с изключение на чуждестранните продажби – на турци, сирийци и на клиенти от страните от Персийския залив. Намалението на цените от „Ислямска държава” е, за да ускори продажбата на секс роби, тъй като има излишък от стока. Клиентите от Турция, Сирия и държавите от Персийския залив могат да пазаруват повече от 3 роби, което включва – от зрели жени, през млади момичета, тийнейджърки и дори до новородени. Уговорките варират между 86 долара и 100,000 иракски динара.„

Това е гавра. Жени, които се продават като в месарница – на парче. И това се случва в прословутия с цивилизоваността си 21 век.

Ама знаете ли какво – от религиозна толерантност и толерантност изобщо сме си създали тези чудовища. За които се говори, че имат свои агенти и на наша територия. Те навярно вече работят….Утре може да има и българско участие в горния ценоразпис. Не бих се учудила…

Само се дивя на спокойствието, което цари наоколо, когато светът стои лице в лице с това…

Ето какво още пише на сайта, който разкрива схемата за търгуване с роби на „Ислямска държава”:

„Източници от средния Изток докладват за хиляди невинни християнски и кюрдски жени, които попадат в това – те са изнасилвани, отвличани, убивани и принуждавани да влизат в бракове. Източниците твърдят, че най-красивите жени за продажба са насочвани именно към „Ислямска държава” и са убивани, ако откажат да практикуват секс-Джихад”…

Пак на същия сайт shoebat.com се разказва още за т.нар от мюсюлманите „Misyar marriage”, което в превод означава „бракът на пътуващия” и е вид „брачен“ контакт, който цели да позволи легален секс за мюсюлманите.

Разбира се, жената няма право на отказ и на глас.

Разбирайте – това си е вид легализиране на „момичета на повикване”, включително и в САЩ. За целта са създадени сайтове, които да улесняват „транзакциите”. Един от най-популярните е – mesiaronline (виж снимката горе) за „самотни” мюсюлмани, които са на път и им е позволено да правят секс с местни жени на територията, на която „самотния мюсюлманин” се намира. Той си поръчва „булка” да му отиде в хотелската стая с едно натискане на клавиатурата.

Проституцията, разбира се, съществува по целия свят, но проблемът е, че тези мюсюлмани не я наричат така, а са заместили думата „проституция” с думата „брак”.

Оказва се още, че според автора на сайта – „Ислямска държава” просто следва мюсюлманските стандарти, зададени от имамите в Саудитска Арабия и Египет.

Кюрдската интелигенция твърди, че хиляди похитени жени работят като роби по домовете или са продавани на трафиканти и са разпределяни по райони, или пък са пращани „за женене” при бойци на „Ислямска държава”…                                           www.lentata.com/page_6131.html                         



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8685207
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031