Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.12.2014 18:38 - Герой на име Владимир Путин е злодей в нова холивудска пародия
Автор: budha2 Категория: Новини   
Прочетен: 1537 Коментари: 1 Гласове:
3

Последна промяна: 02.12.2014 18:39


image               Коледата се проведе по-рано тази година в Русия                                                        Герой на името на руския президент Владимир Путин е едно от основните действащи лица в пародията Iron Sky: The Coming Race, съобщи Hollywood Reporter. Той ще бъде един от злодеите в продължението на научнофантастичния филм, чиято първа част разиграваше конспиративен сценарий за тайна нацистка база на Луната от 1945 г.                                           image                                                                 В тийзъра на филма продуцентите показват героя Владимир Путин, чиято роля се изпълнява от финландския актьор Кари Кетонен.
image
В краткото видео Путин е в своята канцелария в Кремъл и съставя нова карта на Европа, където Русия се простира на много по-голяма територия. Той разкъсва дрехите си и остава гол до кръста, след което започва да танцува традиционни руски танци.
image
Публикувайки клипа онлайн, продуцентите на Iron Sky призовават феновете да го ремиксират и да направят свои собствени версии. Най-добрите от тях ще бъдат публикувани на Facebook страницата и в профила в YouTube на филма.
image
Финансирането на Iron Sky: The Coming Race e осъществено чрез платформата IndieGoGo, или т.нар. crowd funding. До момента са събрани над 200 000 долара. Продуцентите се надяват 10 милиона долара от целия бюджет на стойност 15 милиона долара да бъде събран чрез crowd funding.                 www.youtube.com/watch                                                                              www.dnevnik.bg/           



Гласувай:
4



1. zaw12929 - Демокрацията е белег на доброта, не ...
03.12.2014 22:28
Демокрацията е белег на доброта, не е трудно да се види, че липсва, ... има кой да промива мозъци, да не виждаме какво става... и как летим към ПРОПАСТТА И ПУТИН Е ЛОШ, ЧЕ КАЗВА ИСТИНАТА??? КОЯТО НИ УНИЩОЖАВА РЕАЛНОСТТА Е ДРУГА И С ТАКИВА ТРИКОВЕ НЕ МОЖЕ ДА СЕ СКРИЕ

Демократичните институции в ЕС и САЩ убеждават хората, че е прекрасно да бъдат хомосексуалисти, дори борбата за защита на правата на педерасите и лесбийките е издигната официално в ранг на държавна политика. Към педерасите и лесбийките всеки може да се отнася както си ще, това си е негов проблем, но има един факт, която няма как да се заобиколи - хомосексуалната двойка не ражда деца.
Така поощряват намаляването на раждаемостта на белите хора. Официалната статистика съобщи миналата година, че Лондон вече не е английски град - пришълците в него са повече от коренните англичани. Най-разпространеното име за новородени момчета в него е Мохамед.

Същата картина е в Париж. Там името е Али.
В Берлин – Хасан навсякъде в Европа все същото - намаляване, свиване на коренното бяло население, и замяната му вече в цели анклави с пришълци от Азия и Африка.
в същото време Европейската комисия - правителството на Европейския съюз, се занимава с това да забранява на хората да ядат криви краставици. И да забранява на децата да надуват балончета. И да забранява производството на прахосмукачки с мощност над определен лимит, за да се "пестяла" енергия. Ах, да: занимава се и с това да се грижи за щастието на кокошките и за радостта на прасетата.

Зашеметяваща действителност... докато умните се наумуват, простаците се множат и сквернят, не понасят добротата...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8729243
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930