Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.02.2015 22:36 - Момчето си отива..
Автор: budha2 Категория: Новини   
Прочетен: 2269 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 30.08.2015 18:54

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 image                                                                           Два независими източника на No Comment потвърдиха, че дните на Педебелян син Пелеевски в България са преброени.
  image
                                                                       Момчето си отива от българската сцена. Има две версии за елегантното му прогонване от страната. 
   image
Първата е, че това е договорка между духовния му баща Доган и Бойко Борисов. Двамата са преценили, че успелият млад мъж на 33 вече вреди на общите им интереси в България, защото натрупа много негативи и беше осветен твърде старателно в последните две години.
  image
Втората, по-сериозна версия е, че руснаците не могат да простят пропиляването на сериозния финансов ресурс за „Южен поток“ и АЕЦ„“Белене“ и Пеевски си го отнася за всички.
  image
                                                                        Затова двамата уж противници – Борисов и Доган, са решили да го засилят по пързалката и да го спрат чак в далечен Катар, където вече предвидливо е изпратен за посланик друг верен човек на Сокола – Метин Казак.
  image 
Какви бизнес начинания предстои да завърти Пеевски в района на Персийския залив засега не знаем и нямаме намерение да спекулираме по темата. Само ще отбележим, че Катар се намира на едни Емирства разстояние от Оман..
 image
Делян едва ли страда много от новото си поприще. Сигурно още сънува кошмари и се стряска от думичката „КОЙ?“, а и напускането на България ще му позволи да се разхожда спокойно из улиците на Доха, без някой да го сочи с пръст или да го преследват протестиращи. Освен това, Пеевски е богат човек, много богат. Така че, може да си живее живота и да си свирка до дълбока старост далече от родината!
  image
                                                               Приближени до Делян разказват, че към Катар пътуват вече тирове с мебели и покъщнина. Пеевски който вече си бил купил баровска къща там, много държал да я обзаведе изискано и затова не жалел пари за дизайнерски мебели.
  image
                                                                 Междувременно в политическите и икономически среди трескаво се обсъжда КОЙ ще посочи за наследник на син Пелеевски неговият ментор Ахмед Доган.
                                                                      image                                                                                   ЛаФка - избери натуралното   




Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8687065
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031