Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.09.2015 22:30 - Добре организирана бежанска вълна финансирана от Ротшилд, с библейски пропорции, залива Европа
Автор: budha2 Категория: Новини   
Прочетен: 2227 Коментари: 3 Гласове:
4

Последна промяна: 07.09.2015 16:55

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image                                     • По 109 имигранти на час влизат в Германия
• Над 4 000 бежанци се изсипаха в Атина тази нощ
• Само през последната седмица в Гърция са пристигнали 23 000 бежанци

Няколкостотин мигранти пристигнаха в Германия вчера сутринта, повечето натъпкани в пътуващи за Мюнхен влакове, след рекордния прилив във вторник, предаде Франс прес. Средно 109 незаконни мигранти са пристигали всеки час в Германия от полунощ до 6 ч сутринта местно време, съобщи германската полиция. Във вторник в Германия пристигнаха 3709 души без виза.
Това е двойно повече от средното за предишните седмици. Повечето пристигнаха с влакове за Мюнхен през Унгария и Австрия.
Според говорител на федералната полиция само в Южна Бавария, която обхваща Мюнхен и съседните на Австрия региони, са пристигнали 3170 кандидати за убежище.

От завчера Унгария спира мигрантите на централната гара в Будапеща и не им позволява да се качват във влаковете за Австрия или Германия. Предишния ден унгарските власти взеха обратното решение, което допринесе за пристигането на рекордния брой от 3650 мигранти във Виена само за понеделник.

Германия е страната с най-силна икономика в Европа. Тя стана и основна дестинация за бежанците и мигрантите, бягащи от войната и
мизерията. Страната очаква да посрещне 800 000 кандидати за убежище тази година - четири пъти повече от предишната. Германската полиция съобщи за над 125 000 случая на незаконно влизане на германска земя от януари. Това е повече от два пъти от общо 57-те хиляди случая за цялата минала година. През 2013 г. е имало само 26 000 случая.

Миналата година сирийците бяха най-много сред желаещите убежище. Те са и сред кандидатите с най-високи шансове, изпреварващи еритрейците, афганистанците, косоварите и сърбите.

Междувременно нов товарен камион бежанци бе открит край Виена, предаде Би Би Си. 24-мата бежанци от Афганистан, на възраст 16-20 години, за малко да се задушат, разкриха за медията от имиграционната полиция във Виена. Камионът е бил открит още през нощта във вторник, но за него бе съобщено едва в сряда по обяд.

Бежанците се намирали в каросерията с площ от едва 6 квадратни метра. В момента на откриването на камиона много от младежите се чувствали зле, не са могли да отворят прозорец или да излязат навън. Вратата на каросерията била заключена отвън, прозорците също били затворени. “Намиращите се в камиона хора на практика са седели един върху друг. Те не са имали никаква възможност да отворят вратата. Вратата е била заключена с катинар, на прозорците е имало решетки. Тези хора не биха могли сами да излязат от камиона”, каза пред британската медия полицаят Томас Кайблингер.

Арестуван е шофьорът на камиона, 30-годишен румънец.

АФП припомня, че в края на август на магистрала в Австрия, недалеч от границата с Унгария, бе открит камион морга със 71 починали бежанци от Сирия, сред които и 4 деца. По случая са задържани общо 7 души в Унгария и България, сред които и четирима българи. Полицията смята, че те са хора на ниско ниво от престъпна организация, занимаваща се с трафик на хора. Разследващите обаче се надяват чрез тях да стигнат до ръководителите на бандата.

Британският премиер Дейвид Камерън бе обвинен в безсърдечност, след като настоя, че Великобритания не може да поеме повече бежанци от раздирания от войни Близък изток. Той подчерта, че най-доброто решение на имигрантската криза би било да се донесе мир и стабилност на страните, от където имигрантите идват, пише The Guardian.

„Ние вече сме приели част от истинските бежанци, тези от сирийските бежански лагери и това трябва да се има предвид. Но аз мисля, че много по-важно е да се донесе мир и стабилност на онази част от света. Не мисля, че може да бъде намерено решение като просто се приемат още и още бежанци“, заяви Камерън.

Британският премиер не желае да се присъедини към никаква програма за преразпределяне на имигрантите в Европа, понеже вярва, че ако Великобритания бъде включена в такава широкообхватна схема , ще се превърне в магнит за имигранти. „Ние предприемаме действия извън нашата граница, помагаме на страните, от които тези хора идват, стабилизираме ги и се опитваме да се уверим, че там се създават стойностни работни места и силни икономики“, добави Камерън.

image

Над 4 000 бежанци се изсипаха в Атина тази нощ

Само през последната седмица в Гърция са пристигнали 23 000 бежанци


През нощта два кораба с около 4200 бежанци пристигнаха в пристанище Пирея от о. Лесбос. Правителството на Атина се готви за разговори как да действа във връзка с високия брой мигранти, пристигащи в страната. Целият Евросъюз се опитва да се справи с безпрецедентния наплив от бежанци. Стотици хора, предимно от Близкия изток, остават в безизходица край гара в Унгария, след като полицията ги спря да пътуват нататък в ЕС.

Агенцията за граничен контрол на ЕС Фронтекс съобщи, че само през последната седмица в Гърция са пристигнали 23 000 бежанци , което е увеличение с 50% спрямо предишната седмица. Над 160 000 души пристигнаха в Гърция досега от началото на годината, с което почти надминаха броя на мигрантите, преминали през южната ни съседка за цялата 2014 г.

Правителството в Атина казва, че не му достигат средства за да се справя с толкова много пристигащи, но хуманитарни организации настояват кабинетът да увеличи усилията си в тази област. Във вторник гръцкият президент Прокопис Павлопулос се обърна към френския си колега Франсоа Оланд и поиска ситуацията, в която е Гърция, да бъде обсъдена на най-високо европейско равнище. По-късно днес в Атина ще заседава служебното правителство.

Много от пристигащите в страната стъпват първо на о. Лесбос, където според в. „Катимерини“, през миналата седмица са били регистрирани 17 500 мигранти. Един от бежанците, сирийският учител Ишам, казал пред Ройтерс: „Вие трябва да ни помогнете. Ние сме хора.“

Според правилата в ЕС, известни като Регламента от Дъблин, бежанците трябва да потърсят убежище в първата страна от общността, в която влязат в ЕС. Но Италия и Гърция – основните страни, в които пристигат мигрантите – казват, че не са в състояние да се справят с вълната от бежанци и голяма част от тях продължават пътя си на север. В понеделник Унгария се отказа от усилията си да регистрира мигрантите и позволи на голям брой от тях да се качат на влакове на гара Келели в източната част на Будапеща и да пътуват към Виена и южна Германия.

Но във вторник полицията опразни гарата и остави около 1000 имигранти навън. Във вторник вечерта тълпа гневно скандираше „Германия, Германия“ и размахваше закупени билети за влак. Хора от тълпата твърдяха, че са платили по няколкостотин евро за билети до Австрия и Германия. Унгария каза, че ще регистрира всички бежанци ще връща обратно в страните, в които те са влезли за първи път в ЕС, тези, които смята за икономически имигранти. Над 160 000 души пристигнаха в Гърция досега от началото на годината, съобщава БГНЕС.

На други места в Европа като при Тунела под Ламанша, нарушители на правилата за преминаване и информации за пътуващи по покривите на влаковете предизвикват нарушаване на трафика на влаковете между Франция и Великобритания. Броят влезли в Европа мигранти само през юли достигна 107 500 души. Очаква се през тази година Германия да приеме 800 000 мигранти, което е четири пъти повече от миналата година.

Германското правителство вече заяви, че ще разреши на сирийците, пристигащи от други европейски страни, да подадат молби за убежище. Но във вторник говорител на властите опроверга твърденията, че действието на Регламента от Дъблин вече е прекратено. „Правилата от Дъблин са валидни и очакваме страните членки на ЕС да се придържат към тях“, каза говорител на вътрешното министерство в Берлин.

Рисковете за пътуващите през Европа бежанци намериха ужасяващ израз чрез трагедията на 71 души, открити мъртви в хладилен камион, в който пътували от Будапеща към Австрия. Заради тази трагедия австрийската полиция възобнови контрола на основните гранични пунктове на страната с Унгария. На 14 септември в Брюксел вътрешните министри на страните от ЕС ще се съберат, за да обсъдят положението с кризата.

image

image

http://www.vestnikzora.com/index.php/tema/4577-2015-09-03-03-48-50

image                                                                          Граждансвото подарък от Ротшилд дьо Иштар. И парите за имиграция пак от него,... полвината на тръгване, другата полвина, при пристигане, в точно определената страна от Европа.                               Четете още на: http://www.budnaera.com                                                                                                      image                                                                         Според мнението на експертите на РусНекст Ротшилд могат да преследват следните цели:

— Продължаване на глобалната политика по размиване и цялостно заличаване на традиционните култури. Бежанците в случая са добре подбран фактор, който да предизвика сериозен кризис по отношение идентичността на европейските народи, тяхната традиционна култура и ценностна система. И това ще бъде постигнато чрез мултикултуризма, т.е. отстраняване на местната, националната и доминираща култура в европейските държави. Ще бъде прокарано внушението , че всички са равни – и мюсюлмани и християни и араби и немци както така сега става в Германия — по този начин Ротшилд се стремят да наложат една опасна толерантност, която да заличи традиционализма във всяка една отделна европейска страна.

— Огромният наплив от бежанци, които са транспортирани не само от разрушените от Запада страни като Либия , Ирак и Сирия и финансирани от Ротшилд ще потопят в икономически и социален кризис целия ЕС. От друга страна в по-краткосрочен план, Ротшилд е възможно да се стремят да преформатират под удобна за Ротшилд форма властовите бюрократични структури на целия ЕС и така по-лесно да контролират властовите органи на ЕС, които да приемат удобни за Ротшилд икономически и финансови решения – особено сега за предстоящото гласуване по приемане на трансатлантическото икономическо споразумение.image                                                                             




Гласувай:
4



1. olivie - Събитията Ви опровергават
05.09.2015 13:17
Намесата на руски войски на страната на Башар Асад и предстоящия разгром на ИДИЛ показват, че Ротшийлд започват да защитават Германия и в частност Европа. Това измества фокуса на причината за тази геополитическа катастрофа към Израел и ционистите в САЩ. Поне се убедиха, че организираният хаос е само химерен оксиморон.
цитирай
2. terolerov - колко остана до истинския хаос?
06.09.2015 19:52
Дали така лесно може да се унищожи тази организация, пуснала пипалата си навсякъде по света?
Дали след разбиването - всичките тия, дето налазиха Европа ще се върнат ли по родните места?

Едно е безспорно - света вече очевадно не е същия и си изкопа сам ямата в която затъва.

Защо ли имам усещането, че сега иде ред на "случайно" случил се инцидент, който ще докара ситуацията на съвсем друго ниво.
Бежанците отказват да приемат храна и вода. Какво искат да получат в такъв случай? На колко крачки е момента в който ще започнат да си вземат това, което искат. От хората?
цитирай
3. corruptor - Имам друга теория доста различна
07.09.2015 01:10
Според мен колега целият този бежънски поток е финансиран и ръководен от арабските петролни шейхове , с одобрението на турция разбира се. Доста мангали са споделили че са имали организатори на цялото това пътешествие като са им раздавали пари , храна , вода. Искат да ислямизират и унищожат Европа по доста брутален начин и ще го постигнат в скоро време. Подозирам че доста от евро лидерите които одобряват тези мигрантски потоци са вече на тлъста заплата при арабските шейхове. Само искам да ви припомня че строителството на всички джамии у нас е финансирано от катар и суадитска арабия , колко му е и сега да организират една екскурзия на няколко милиона мангала за да завладеят и сринат до основи Европа. Това са мои лични виждания и впечатления , в никой случай не претендирам за достоверност. Но нито русия нито хамерика биха дали и лев за подобни мигрантски потоци , в момента само арабите имат излишък от такива свободни пари.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8685176
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031