Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.11.2015 22:16 - Путин унищожил, терористите, джихадисти, други тайни групи и всичко живо в района на сваления руски самолет
Автор: budha2 Категория: Новини   
Прочетен: 1892 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 27.11.2015 00:02

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image
image
В региона са били нанесени масирани удари от руските бомбардировачи и реактивната артилерия на сирийските правителствени войски
Терористичните групи, действащи в района, където беше свален руският Су-24 и след това спасен оцелелият пилот, са ликвидирани, съобщи Игор Конашенков, официалният представител на руското военно министерство, предава РИА Новости.

image
                                                    Руския бомбардировач е свален над район в който няма ислямска държава. За никой вече не е тайна, че над 80% от ударите на руските сили не са по цели на ИД, а по опозицията бореща се едновременно срещу ИД и срещу режима на АСАД. Помним и как при нападението над кюрдския Кобани от ИД, турските сили гледаха сеира отстрани и не се намесиха. Ситуацията в региона е много сложна и има много лица. Всеки гони своите политически цели и интереси, а в крайна сметка всекидневно загиват разкъсани от бомбандировки и терор деца и невинни. Като ефект от всичко това бежанския поток към Европа няма да спре скоро.

Веднага щом руският пилот се е оказал в безопасност, в региона са били нанесени масирани удари от руските бомбардировачи и реактивната артилерия на сирийските правителствени войски за продължително време, допълни Конашенков.

image


Действащите в този район терористи и други тайни групи са унищожени, подчерта представителят на руското военно министерство.

image
            http://ekabu3.unistoreserve.ru/51346fe37efa6e6b5d307960
image

Междувременно президентите Владимир             Путин и Реджеп Ердоган влязоха в нов задочен,...схоластичен спор, кой на кого трябва да се извини за инцидента със сваления руски самолет Су-24. Руският държавен глава пръв подхвана темата и поиска извинение от южната ни съседка. Президентът на Турция Реджеп Ердоган обаче го контрира и заяви, че страната му няма да се извини за сваления руски самолет Су-24, тъй като е нарушил турското въздушно пространство до сирийската граница.

image
                Намушкан с нож край от Турция
image

„Мисля, че ако има страна, която трябва да се извини, то това не сме ние”, изтъкна той в интервю за СиЕнЕн. „Тези, които нарушиха въздушното пространство трябва да се извинят. Нашите пилоти и нашите въоръжени сили просто изпълниха задълженията си, които съдържат отговор при нарушаване на правилата. Мисля, че това е същността”, поясни той.

image

     ДЬОМНЕ ЯДОСА СЕРИЕН УБИЕЦ/УГРО-ФИН С ХАЗАРО-ЮДЕЙСКА ЖИЛКА, ОБЛАДАН ОТ ВСЕ-НИСШ ДЕМОН/ 

image

Антихриста Путин, изнесе поредната лекция, как се води асиметрична хибридна война,... И то успешна. Свалянето на руския самолет е Обмислен акт, търсен и предизвикан. Манипулира турците, не е изчислил само, разстрела на пилота от земята. Но НАТО вече не е единно. Американците защитават турците с половин уста. Вчера на срещата според Тhe Times е имало сериозни различия и спорове. Въобще, Путин пак си изигра играта, а Запада пак се чуди как да се обедини. Което май вече е невъзможно. Поляците махнаха европейското знаме. Президента на Чехия осъди Турция. Вицеканцлера на Германия - също. Оланд счита, че трябва да се деескалира напрежението и ще ходи в Москва. Американски експерти коментират вече, че това е акт, замислен и подготвен от по-рано, заради 17 те секунди нарушение, време в което няма възможност за реагиране, ако не си подготвен. Вече никой не скача срещу системите C - 300, казват и С-400 вече имало. Тази вечер изтриха опозицията от лицето на Земята и никой дума не казва. Ердоган е издал заповед всички турски самолети да останат в базите до второ нареждане, а съюзниците на Турция в НАТО вече открито говорят за подкрепата на ИДИЛ от Турция... Като говорите за хибридна война, ето ви пример как се води... Смело мога да кажа, че Путин отново спечели. Един стар самолет и един човешки живот, срещу разделението в НАТО и ЕС, и възможността, да поставиш Света в положение, да се съобразява с товите интереси е изключителна тактика. А България доказа, че въпреки, че Политическата каста е съставена от бивши комунисти - русофилорусофоби - според ситуацията. Народът прост остава твърдо антирусофоб...А има и друг път.
www.faktor.bg/

image

http://byaki.net/index.php?newsid=45920



Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8687937
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031