Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.12.2015 18:49 - Приказно богат адвокат-милиардер се обеси с вратовръзката си/
Автор: budha2 Категория: Новини   
Прочетен: 1558 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 10.12.2015 15:57

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image
Eдин oт нaй-бoгaтитe pycĸи aдвoĸaти Дмитpий Шyмĸoв e бил oтĸpит мъpтъв в eдин oт лyĸcoзнитe aпapтaмeнти нa ĸoмплeĸca „Mocĸвa-cити” в pycĸaтa cтoлицa, cъoбщи ntv.ru, пишe БЛИЦ. Πpeдпoлoгa ce, чe тoй ce e caмoyбил, cлeд ĸaтo oxpaнaтa нa ĸoмплeĸca гo oтĸpилa oбeceн нa вpaтoвpъзĸaтa мy. Hямa ocтaвeнo пpoщaлнo пиcмo, cъoбщиxa oт пoлициятa.
Πъpвитe вepcии зa пpичинaтa зa вepoятнoтo caмoyбийcтвo ca cвъpзaни c пpoблeми в бизнeca нa извecтния юpиcт. Πpeди вpeмe нeгoв cъдpyжниĸ Aндpeй Apxaнгeлcĸи, бe apecтyвaн пo пoдoзpeниe зa измaми в изпълнявaни oт нeгoвaтa фиpмa гoлeми cтpoитeлни пpoeĸти.
Aдвoĸaтът e пoчти 100% coбcтвeниĸ нa cпopтния ĸoмплeĸc „Oлимпийcĸи”, имa дял в нaxoдищeтo нa плaтинa „Hopилcĸ-1”, a нaпocлeдъĸ e финaнcиpaл peĸoнcтpyĸции нa cтapинни здaния в цeнтъpa нa Mocĸвa. Toй e eдин oт Toп 10 нa pycĸитe aдвoĸaти. /БЛИЦ

http://www.mirogled.com/bg/news

На другия ден дългогодишен юрист на ЕК се метнал от прозореца, защото не получил повишение

image

Служителя на Европейската комисия е самоубит на работното си място в петък. Това съобщение се появи в сайта "Ню Юръп" и бе потвърдено на пресконференция от говорител на комисията.
Говорителят отказа всякакъв коментар по случая. Посоченото издание съобщава, че дългогодишен юрист на комисията е скочил от прозорец на една от сградите на институцията в Брюксел, съобщава БТА.

image
                 Rick Perry Drops Out

Според изданието той е работил 20 години за Еврокомисията и е очаквал повишение. Вместо това служителят бил понижен. Твърди се, че той се е съпротивлявал на натиска на "голяма държава, 
готвеща се да управлява ЕС(Еврабия) и на новите мафиотски интернационални компании " по въпроса за концесиите на магистралите.
www.blitz.bg/news/article/379473
image

Просто да завършим скицата на странните смъртни случаи около Кремъл. След Ясин изглеждаше, че смъртните околокремълски серии бяха завършек за помиряване на страните. Но не, руския самолет свален от турците отново донесе конфронтация между глобалните елити за влияние над корумпираната мафия в Русия, което донесе продължение на серията от мистериозни смъртни случаи и странно, коси руския елит. Мафиотските кланове, в действителност поставени за да смучат ресурсите на Русия, използват за решаване на проблемите си любимия гангстерски стил, а със самите тях не трябва да се церемоним. И ако кървави престрелки на местно равнище са си отишли в миналото, най-малко, ако тези сили не са обвързани с главния прокурор или други правоприлагащи органи, то след това оцелялата и укрепнала мафия на върха продължава да решава проблема по старому и принципът "Момчета не се стреляйте един на друг", не работи, когато се делят престъпни пари. Що се отнася до действителните причини за възможно убийството на адвоката на Кремълската мафия, единствената следа тук е Чубайс. Чубайс по косвени доказателства, е свързан като и Лесин с проамериканското крило на мафиите, които контролират Русия. И съответно, е възможно това да е оговора за Ясин. Възглавяваните от Путинчо лондончани показаха, че те са готови да повишат лихвите след сваления турски самолет. Mафиотските войни в които са широко въвлечени международните транснационални сили и финанси за руския престол съдейки по всичко продължават.

image


Месечено е подготвял генерализирани правни доклади за висши служители на Руската федерация. Той бе личен адвокат, приятел, довереник и пазител на тайните на Чубайс (от РАО "ЕЭС" до "Роснано"). Представляваше интересите на Сбирбанк/Обирбанк, Газпром, Ростех. Той работи по изпълнението на хлъзгавите сделки на Батурин. Той е съсобственик на една от най-големите платинени залежи Норилск-1, съсобственик на най-големия в Русия и Европа, спортен комплекс "Олимпийски", собственик на недвижими имоти в Варварке и в Китайгородском проезде. Той се занимаваше с мащабни проекти върху руините на хотел "Русия" (изграждане на многофункционален комплекс "Зарядье" до парка, петзвезден хотел, с културен център "Стената", библиотека с еврейска литература, паркинг) - обявено в медиите ", героят на Москва има пресечни точки" с бившия жид Лужков и новия заместник-кмет по изграждане на Хуснуллину. Собственик на блокиращи пакети във водещия руски (четвърти в света) пункт за обмяна на интернет трафик MSK-IX и лидер на руския пазар за доставка на NGENIX.
image

Oбществени връзки с Генпрокурора Звягинцев(сега заместник Чайки, който е смятан за лидер на прокурорското гей лоби на ), хоствал в Москва палка с име Дима от ръката Походин, за надарените висшестоящи в групата за разследване на случаи на "върколаци/обратни с пагони" с постоянно по телевизионните екрани на Русия, две държавни награди и лични благодарности от Елцин. Преподобният съветски и руски адвокат, академик Керимов (чел лекции на Путин, Иванов, Бастрикин, Козак), с ходатайстване от Звягинцев поканил Дима за възпитаник на Руската академия по публична администрация (РАГС) към президента на Руската федерация, където на 26 години Шумков защитил докторска степен, и става професор. Година по-рано, възглавяващия РАО "ЕЭС" Анатолий Борисович Чубайс призова за помощ във формирането на високаефективна (максимално напориста и гъвкава в съответствие с формалностите) правна компания за услуги. Кандидатурата на Дима перфектно отговаря на изискванията на Ръсти/Ржавого. Освен това, почти веднага Шумков успя да се превърне в незаменим човек за Чубайс, сянката му. И започна прибирането на бизнес реколтата.

image
         На централното място Толик и Дима

Шумков получи управлението на "Удмуртэнерго", "Оренбургэнерго", "Тюменьэнерго", "Курганэнерго". Той е автор на грандиозни схеми за измама нетиране и препродажба на държавната електронргия. Поверителна роля в гнусната история с продажбата на Соликамской ТЕЦ в повторната приватизация на регионалните петролни компании. Независимо от факта, че размерът на хонорарите които изписваше за себе си Дима, изумяваха, дори и известния с големия си житейски опит( в кражби( на Чубайс, той решава да премести изобретателния професор в политиката. Шумков защитава в РАГС докторска степен (най-младият в страната, доктор по право) и трябваше да отиде депутат в Държавната дума. Патронът му планираше да го постави начело на списъка на Уралския Съюза на десните сили, с оглед да стане председател на Държавната Дума и комисията по законодателство. Но за вкуса на милиардера адвокат, професионалната политическа кариера изглеждаше вече твърде плитка, безполезна. Той се сля с изборите и излезе от безнадеждното СПС. Съхрани тясна връзка с благодетеля си (по-късно кантората му е избрана за единственна консултантска фирма, за придружаване трансформацията на ГК "Российская корпорация нанотехнологий" в ОАО "Роснано")), се запознава с Медведев съименник на Дима , тогава началник на президентската администрация.

image

С назначаването на Медведев за първи заместник министър-председател, и избрането му за президент, е представена подкрепа на Шумков международните транзакции на органите на Руската федерация (включително правни консултации по ДЦК, взаимодействието на Министерството на финансите с международните рейтингови агенции, предоставяща държавни заеми за чуждестранни кредитополучатели, управлението на държавните инвестиционни фондове на Руската федерация), кураторство на хлебни програми за създаване на стотици центрове за безплатна правна помощ, създаване на центрове за изучаване на руски закони чужбина, изпълнение (заедно с Газпромбанк) на управление на модерната университетска система. Скалата е ясно? До президентските избори 2012 г., Медведев направи Шумков председател на Ситуационния център "Избори 2012". В по-нататъшен период от министър към Медведев-председател, с усилията на Менделсон, Шумков доведе Центъра за правни инициативи (ЦПИ), формирана въз основа на юридическите факултети на Московския държавен университет, Санкт-Петербургския държавен университет, Московската държавна правна академия и Уралската държавно-правна академия. ЦПИ е синтез на предложения и избор на правен план за руския крадлив елит. През 2012 г. носител на най-високата правна наградата "Юрист на годината" в номинацията "За принос в развитието на гражданското общество." За паралелните постиженията на г-н Шумкова в бизнес попрището вижте в първия параграф ...

image
image

Плачевен финал: вечерта на, 04 декември Шумков Дмитрий, Владимировичyмилиардер най - богатия адвокат на Руската федерация, професор на РАНХиГС и член на научно -консултативния съвет на Office на Главната прокуратура на Руската федерация е намерен обесен на три цветни вратовръзки в собствения си луксозен апартамент в "Москва Сити". В съблекалнята.
image
           Швейцария-Сион всичките еврейски фирми по света снасят 10% от печалите си тук


РОСНАНО - как да крадем и има ли полза от това?

image

image
http://via-midgard.info/



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8741844
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930