Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.06.2016 23:49 - Цяла армия пази Париж
Автор: budha2 Категория: Новини   
Прочетен: 904 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 11.06.2016 00:19

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image

Светът масово казва да на тероризма

При използването на частицата "НЕ" за да отмените действието (не стой) се постига обратния резултат (стой). "Подсъзнанието не разбира глаголите с частицата " не ".И команда "не стой "- се възприема като " стой ". Конфликта на съзнанието, което е осъзнало, команда като" не стой = отиди ", и подсъзнанието, който приема командата като " стой " може да доведе до развитието на невротични заболявания или да намери начин/изход в процеса на намаляване на скоростта, "не стой = седни." >


image

"Терор е новата Религия"- чете подсъзнанието на нормалните зомбирани гои, сами с призиви като "Не на терора" - възприемани от подсъзнанието като "Да на терора" -  викащи неволята. Но законите на симетрията са по-висши от законите на битието, или реверсирано послание в гуната сатва е,..."Религията е тероризъм".

Евро 2016, или звезден миг за тероризма

Френските власти отдавна са си направили
добре сметката какви могат да бъдат последствията, ако по време на първенството започнат да тракат калашници и да гърмят ръчно приготвени бомби. Малко след като спечелиха домакинството, домакините предвидиха 12 млн. евро в графата "сигурност".

image


Оказаха се крайно недостатъчни. Сега официалната цифра е двойно по голяма, но френските медии въобще не са убедени, че охраната на европейското ще струва "само" 24 млн. евро. Защото другите цифри са наистина внушителни. 77 хил. полицаи ще блокират десетте града, в които ще се играят мачовете.

image

За разлика от друг път униформените са получили заповед да се набиват на очи. Те ще бъдат разположени по летища, гари, площади и стадиони. Ще спират за проверка и при най-малко съмнение ще водят към ареста за доуточняване на подробностите.

image


На тяхна помощ ще се притече и френската армия. 10 хил. войници напускат казармите и плъзват по улиците на големите френски градове. Готови са да стрелят на месо, ако видят срещу себе си цивилни с автомати. И това съвсем не е всичко. 13 хил. частни охранители също ще дебнат за фенове, които са облечени с твърде много дрехи и се държат неестествено. Към тях са прикрепени доброволци, които имат задачата да си отварят очите на четири.

image


Повече полицаи, отколкото зрители ще има на откриването на Евро 2016, което е тази вечер от 21,00 ч. българско време. По трибуните на "Стад дьо Франс" в парижкото предградие Сен Дени се очакват 81 000 зрители - те ще бъдат свидетели на празничната церемония, която ще бъде последвана от първия мач между Франция и Румъния. По същото време в Париж ще бъдат вдигнати на крак общо 84 000 човека - полицаи, военни и жандармерия, които ще осигуряват охраната на събитието. Задачата им се смята за високорискова заради сериозните заплахи от терористични атаки по време на турнира. Предпазните мерки са затегнати докрай и заради присъствието в ложата на стадиона на френския президент Франсоа Оланд и премиера на Румъния Дачиан Чолош. Преди това Чолош ще се срещне с румънчета, чиито родители са пострадали при парижките атентати на 13 ноември. Беше потвърдено, че бившият президент на УЕФА Мишел Платини няма да участва, за да не предизвиква гневни реакции от публиката.

image


Взети са и допълнителни мерки - част от фензоната край Айфеловата кула ще бъде затворена, тъй като полицията не може да поеме стопроцентови гаранции за безопасността на тълпата. В кафенетата и баровете се разрешава гледането на мачове единствено вътре в самите заведения - на масите по тротоарите това ще бъде забранено - пак поради липса на достатъчно ресурси за охрана. Който иска да гледа мач на открито, е поканен във фензоната под Айфеловата кула, която ще бъде заключена до вечерта и отваря точно за събитието. Там на разположение на феновете са 9 големи екрана, а охраната се подсигурява от 46 камери за наблюдение, а двойна проверка очаква запалянковците, преди да влязат на Марсово поле.

image


Министърът на културата Одри Азуле пък беше атакувана от опозицията, че е допуснала химнът на Евро 2016 в изпълнение на Давид Гета на откриването да се пее на английски, вместо на френски. "Става дума за международен турнир, за европейски турнир, който ще се играе във Франция, но ще се гледа от целия свят, защити се тя в интервю за "Франс 2". - Това е избор на УЕФА и на футболните федерации. Давид Гета е голям френски изпълнител и ни представя по прекрасен начин по света и трябва да му благодарим."

image


Многоцветен зрелищен спектакъл с много музика ще представлява самата церемония на "Стад дьо Франс". На един от секторите вече е монтиран голям макет на Айфеловата кула - един от символите на Франция, а празничната програма логично ще бъде подчинена на една тема -културата и традициите на страната-домакин.

image

Възлова фигура в представлението ще е Давид Гета, определен за "музикален посланик" на първенството.

image

Той ще бъде придружен от Зара Ларшон, а в концертната част ще участват Енрике Иглесиас, Ариана Гранде, Кристоф Мае, Луан, Флоран Пани, рапърът Сопрано и Кенджи Гирак - герой от местен музикален формат.

image

В откриването участват общо 150 танцьори и акробати, темата на вечерта, ще е богатата френска култура, фрагменти от която ще бъдат втъкани в церемонията. Включено е и участие на френските военновъздушни сили, а в помощ на организаторите са включени общо 800 доброволци.

image

 И ето откриха Евро 2016...

Красота, песни и изстребители откриха европейското първенство по футбол. Непосредствено преди старта на първия мач – Франция срещу Румъния, „Стад дьо Франс" бе огласен от легендата Едит Пиаф, която изпълни „Животът в розово".

image


Целият стадион стана на крака и започна да ръкопляска. Тогава в центъра на терена зад импровизиран пулт се появи Давид Гета. Той направи микс от няколко модерни парчета, които взривиха стадиона. Към него се присъедини и шведската звезда Зара Ларсон. Шведката изпълни песента посветена специално за Евро 2016 - „Това е за вас".

image


25 професионални актьори и над 500 доброволци показаха феерия от цветове на стадиона. Цялото действие се развиваше под огромно платно, което бе под формата на типична френска градина, а по средата стоеше въртележка.

Черешката на тортата бяха 7 ескадрила на френските ВВС, които прелетяха над стадиона и оцветиха небето в цветовете на знамето на Франция. След това на терена се появиха отборите на Франция и Румъния и прозвучаха техните химни.

image


„Това е и най-трудната част от подобна откриваща церемония на футболно първенство. В откриването на Олимпиада няма нужда да се притесняваш, че след няколко минути на терена трябва да се играе мач", коментира по-рано днес генералният мениджър на компанията Filmmaster Events Андреа Франкизи, цитиран от БГНЕС.

image


Кой убива Париж? -Ционистката банкерска мафия


image


Копирано от standartnews.com





Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8687912
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031