Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.01.2017 23:47 - ОбрЯзовани Турци от Хитрино недоволни от освобождаването на Български машинист
Автор: budha2 Категория: Новини   
Прочетен: 704 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

image

ОбрЯзовани Турци от Хитрино недоволни от освобождаването на Български машинист

„Това е национална трагедия. Водещо е скоростта, човешката грешка, човекът се знае, че е машиниста. Няма как да го приемем за нормално”, заявил кметът на селото Нуридин Исмаил, цириран от руско-турската БТВ.
Влакът трябва да се движи с до 40 км/ч, едва ли машинистите са карали с двойно по-висока скорост. А свалената информацията от архивиращото устройството и на двата локомотива може да се манипулира, машинистите ще се притиснат със заплаха за затвор, да излъжат че са карали с по-висока скорост.
------------------------------------------------------------------------
Както вече се знае, едната цистерна с радиоактивно отработено гориво е взривена и след това влака дерайлира. Имаме зелена светлина при взрива от борната киселина.
Забрана за използване на водоизточници. Имаме превозвани радиоактивни отпадаци, смесени с борна киселина плюс прътове с ербий 169. Имаме лъжи за посоката на влака към Русе, тя е в обратна посока. Товари се от Козлодуй с шлеп до Русе от там по жп линията до Варна от там се поемат от специализиран кораб. Ербий има полуразпад от 10 дена(десет дневна евакуация).Нито пропилен нито пропан бутан могат да проникнат в почвата и да отровят водоизточниците, за разлика от радиоактивния мат"реал който е изтекъл.
---------------------------------------------------------------------
Естествено веднага след инцидента някой ги е насочил към психометричните диспансери, а те винаги са били под контрола на ДС. При имотни и всякакви измами, измамника или наемния убиец е с жълта книжка и след измама или убийство не е отговорен и лежи 1-2 месеца в психиатрична клиника - типични сценки на нелегалната ДС.


image

Жителите на Хитрино недоволни от освобождаването на втория машинист


Хората са категорични, че всеки трябва да си понесе заслуженото
Жителите на с. Хитрино останаха недоволни от решението на съда и вторият машинист на фаталния влак, който дерайлира и се взриви в центъра на населеното място, да бъде освободен. Хората са категорични, че всеки трябва да си понесе заслуженото.От ръководството на общинската администрация заявиха, че имат доверие в институциите и съдебната власт, но приеха новината за освободените машинисти с изненада.

image


„Това е национална трагедия. Водещо е скоростта, човешката грешка, човекът се знае, че е машиниста. Няма как да го приемем за нормално”, заяви кметът на селото Нуридин Исмаил, цириран от БТВ. Голяма част от жителите на Хитрино продължават да се съмняват, че цялата истина за инцидента някога ще излезе наяве. Междувременно фирма „Булмаркет” докара в Русе 11 от цистерните, дерайлирали в Хитрино. Те са складирани извън града и са напълно обезопасени.

http://www.faktor.bg/



image

Хитрино - Превоз на радиоактивни отпадаци, смесени с борна киселина



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8688163
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031