Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.02.2017 07:54 - Доналд Тръмп предлага закриване на джамиите в САЩ
Автор: budha2 Категория: Новини   
Прочетен: 948 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 04.02.2017 10:02

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

image

Доналд Тръмп предлага закриване на джамиите в САЩ

От джамиите тръгва абсолютна, невероятна ненавист, извън предела на нашите разбирания, заяви той

image

Преди да навърша 9 години, вече бях научил основната доктрина на арабския живот : Аз против брат ми, аз и брат ми срещу баща ни, семейството ми срещу братовчедите ми и целият клан, клана срещу племето, племето срещу света и всички заедно срещу неверниците
Леон Юрис.Това е познато от Тора и Талмуда.


image

> Ислямът е основна религия в Европа?


Кандидат-президентът Доналд Тръмп предлага да се помисли за закриване на джамиите в САЩ.
"Не бих искал това, но очевидно въпросът трябва сериозно да се обмисли", заяви Тръмп по повод кървавите събития в Париж.

image

"От джамиите тръгва абсолютна, невероятна ненавист, извън предела на нашите разбирания".
Лидерът за президентската номинация на

image

Републиканската партия разкритикува и миналогодишното решение на кмета на Ню Йорк Бил де Блазио да прекъсне тайната програма на полицията в Голямата ябълка за наблюдение на мюсюлманските общини.

image

Изказването на Тръмп дублира и дори разширява това на външния министър на Франция Лоран Фабиюс, призовал за ликвидиране на джамиите, в които се проповядва омраза. В подобен дух се изказа и премиерът на Белгия Шарл Мишел, споменал по-рано за възможността да се закриват джамии.

image

Европейците са загубили естественото си поведение и чувство за идентичност. Tе са индоктринирани от евреите от детството си за "равенство" и "универсализъм". Те наистина вярват, че всички култури са равни и всички хора, които идват в Европа ще станат и ще се държат като европейци. Това е невярно; култури не са равни, както и расите...
Това неминуемо ще доведе до гражданска война, защото европейците и мюсюлманите са напълно различни култури, мюсюлманите са за запазване на тяхната идентичност и не отразяват еврейската пропаганда за "Равенство". Мюсюлманите не смятат, че култури са равни; те вместо това си мислят, че ислямът е по-високо. Те знаят, че тяхно задължение е да насъравати исляма и да се опитават да правят това, което е необходимо за да се увеличи ислямската власт.
Сделка на века: Германия "Мигрантите" ще струва само 30 милиарда евро на Година
Ще има сблъсък на цивилизациите, който ще доведе до гражданска война в цялата Западна Европа. Това е неизбежно, дали евреите ще бъдат управляващите или не по времето, когато тя ще се случи. Реки от кръв ще се хвърлят отново на европейска земя и Европа ще бъде унищожена.
Хората не могат да се противопоставят на природата, хората са не могат да станат не-племенни. Това е човешка нужда и природата да бъде племенен. Всеки човек знае много добре, че той / тя се чувства добре или по-добре, когато е с хора, които имат една и съща култура, език , религия и раса.
Това естествено поведение ще доведе до войни и напрежения в Европа, особено в следващите 20 или 30 години, когато все повече европейци ще отворят очите си за да осъзнаят, че те са били заменени в собствената си земя и нищо не е било направено, за да се увеличи тяхната раждаемост днес, за да се поддържа хомогенността и мира в Европа. Мюсюлманите ще растат в брой и да достигнат 30, 40, 50% от гражданите и тогава ще осъзнаят, че много неща в страната не са ислямски...
Те окончателно ще поиска повече промени на системата и култура, и това ще се види по родните европейците като загуба на мощност.

    image

Евреи са планирани това и техните планове са въведени сега и напред до няколко десетилетия, те решиха да ислямизират Европа чрез масивна и верижна имиграция, означава, че всеки имигрант ще донесе в средно повече от 10 имигранти след него, последния също ще доведе до 10. Ето как Европа ще се превръща все повече и повече в мюсюлманска.
Мюсюлмани и евреи стоящи зад гои -управници наричат всяко лице " ислямофоб ", когато той се опитва да каже "Има твърде много имигранти в моя град, който стана неузнаваем" или "в училището на моя град сега мнозинство са мюсюлмани" или "Белите хора трябва да имат земя за себе си " ... еврейската пропаганда за" универсализъм " съвпада напълно идеологията на исляма и е всъщност комунизма. Ислямът е наистина комунизма или Universa lism, дори е наречен " Ама " на арабски, мюсюлмани - също като евреите - виждат себе си първо като мюсюлмани след това принадлежащи към определена националност, език или раса. Можем да кажем, мюсюлманите са най-анти-националистиччните хора в света; наистина това важи и за евреите, които са за изграждането на нов световен ред, без концепцията за нации и граници. Евреи успяват, защото те управляват и контролират всички обрЯзователни материали в Европа, всички медии новини и развлечения, те дори наблюдава и контролира алтернатива медии (социални медии) и блокират активисти от разпространение на истината.
Какво става, ако същото се случва и при мюсюлманските страни? Какво става, ако евреите управляващи мюсюлманските медии и образование, след това напраят дългосрочен план за промиване мозъка на мюсюлманските хората за "равенство" и толерантност, а след това провокират продължителна по време - десетилетна - масивна африканска имиграцията, тогава цензурирайки свободата на словото и демонизирайки тези, които се противопоставят на тази промяна на демографията ?
Какво става, ако африканците имат далеч по-висока раждаемост и са по-склонни да не се намери прилична работа и са финансирани щедро и с хуманното отношение от система, която евреите управляващи тези мюсюлмански страни са създали? Какво става, ако евреите учат децата, че собствената им в цивилизация и историята е зло, "няма такова нещо като арабската раса" и че всички араби са отговорни за всички нещастия на света? Какво става, ако евреите създават революции като Френската революция и програмата по време на десетилетия, че религията трябва да бъдат отделени от управлението и че всички религии са равни? Какво става, ако евреите дават възможност със чуждестранни пари да се изграждат хиляди джамии и да даде на "новите граждани" техните религиозни права?
Еврейската империята ще се издигне за да замени западната цивилизация, която е разрушена от евреите и мюсюлманите . Едновременно Евреите ще водят огромна война за Близкия изток и за поробване на мюсюлманите, другите мюсюлмани в Европа ще са заети във борбата с европейците, които ще мразят всички мюсюлмани и така няма да се противопоставят на войните в Близкия изток.


image

www.budnaera.com/201504f/1509280912.html

image




Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8726156
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930