Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.03.2017 21:58 - Правнук на Йосиф Флавий дава на прокурор полицията в Кърджали
Автор: budha2 Категория: Новини   
Прочетен: 1454 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

image


ДОСТ дава на прокурор полицията в Кърджали, заради отнетите вчера 400 пликчета, с логото на партията, пълни с продукти.

В позиция на Централния предизборен щаб на коалицията се казва:

Във връзка с полицейската акция в Кърджали, при която противозаконно са отнети 400 пакета – собственост на ДОСТ, надлежно фактурирана и заплатена по банков път със средства на Обединение ДОСТ, председателят на Общинския съвет на партията в Кърджали г-н Рашит Рашит подаде Жалба до Окръжния прокурор срещу противозаконните действия на полицията.

image

*През началото на XIX в. главен равин на турското еврейство („хахам ба-ши ) в Османската империя е бил X. Биджарано*, родом от гр. Стара Загора. Очевидно той се явява далечен роднина на партизанина комунист Санто Биджера-но (Биджарано)*, баща на министърката Лидия Сантова Шулева (Биджерано)* от правителството на Симеон Сакскобургготски (Кобург-Кохари)* на една от еврейските про-ционистки партии НДСВ!…



Към жалбата, която съдържа официалната позиция на Областния предизборен щаб на ДОСТ Кърджали, бихме добавили категоричната си позиция:

1. Действията на полицията, освен че са незаконни, представляват груба намеса на МВР в Изборите за 44-то Народно събрание;

2. Полицията съвместно, в координирана акция с медиите на Пеевски повтаря сценария от Костинброд` 2013, като внушава на обществото предполагаеми бъдещи действия на Обединение ДОСТ за „незаконно раздаване на хранителни продукти“;

3. Полицията проявява арогантна избирателност, като си затваря очите не пред „предполагаеми бъдещи действия“, а пред документирани актове на раздаване на храни в торбички с логото ДПС от ДПС пред очите на всички, в това число и на полицията. Обърнете внимание, че това прави не който и да е, а кандидатът за народен представител (8-ми в листата, председател на Общинския съвет в Джебел и председател на Общинския съвет на младежко ДПС в Джебел г-н Сейфи Мехмед Али)

image


Явно ДПС са недосегаеми за полицията, която дори ги закриля, а в същото време извършва истинска репресия спрямо Обединение ДОСТ.

Единственият резултат от действията на полицията е лишаването на няколкостотин крайно бедни семейства от Кърджали от хранителни продукти от първа необходимост. Настояваме полицията да възстанови незабавно противозаконно отнетата собственост на Обединение ДОСТ. Ние поемаме категоричен ангажимент, че тези 400 пакета ще бъдат раздадени след изборите на 26 март.

image


Съществуват редица сведения, че палачите в Османската империя били предимно евреи, евреи палачи е имало и в България в края на Второто българско царство през XIV в.
Османският вла­детел – султанът, управлявал държавата си с помощта на един висш сановник: великия везир. От четиридесет и седем велики везири, които се изреждат между 1453 и 1623 г. десет са с ев­рейски произход!
Начело на всички турски евреи стоял върховният равин („ха-хам баши“)*, който бивал утвърждаван на тази длъжност от сул­тана. Този равин, като представител на еврейството, имал пра­вото да заседава в държавния съвет на Турция. Стратеги­ческите задачи обаче се поставяли и решавали както винаги от тайното еврейско правителство – Синедриона, който действува на принципа „държава в държавата“. Именно Синедрионът из­действал в Османската империя еврейските въпроси да се реша­ват от равинския съд. Според Израел Шахак*: ,,… В Отоманската империя властта на равинските съдилища била изключително сил­на и същевременно най-гибелна и зловредна…“ . Действието на тези еврейски съдилища отделно от османската юрисдикция доказва особените привилегии, от които са се ползвали „бого-борците“ в рамките на държавата.


Г-н министърът на вътрешните работи Пламен Узунов, вицепремиерът ген. Стефан Янев, отговорен за изборите, и министър-председателят проф. Огнян Герджиков дължат отговор на въпроса така ли ще гарантират честността и прозрачността на изборния процес, или ще се окажат верни оповестените в медийното пространство твърдения, че ДПС си има МВР министър в служебното правителство като отплата за подкрепата в президентските избори.

image





Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8735097
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930