Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.05.2017 19:01 - Тръмп и Путин обсъдиха хуманитарната криза в Сирия.
Автор: budha2 Категория: Новини   
Прочетен: 1265 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 04.05.2017 19:11

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Първият разговор между Путин и Тръмп след ракетния удар по Сирия

Във вторник по време на публично обявения разговор, откакто през април САЩ нанесоха удар с ракети «Томахоук» по Сирия, президентът Тръмп и президентът Путин обсъдиха хуманитарната криза в Сирия.

image


«Двете страни изразиха заинтересованост за прекратяване на огъня в този регион», пише Дейвид Филипов и Ашли Паркър за The Washington Post

«Те обсъдиха също възможността да се организира тяхна лична среща по време на G20 в Хамбург през юли», съобщава изданието, позовавайки се на изявленията на Белия дом и Кремъл.

image


«Телефонният разговор се състоя на фона на ескалацията в руско-американските отношения в последните седмици след ракетния удар на САЩ по военната база в Сирия през април, за която Тръмп се разпореди в отговор на атаката с употребата на нервнопаралитичния газ зарин, вероятно извършена от силите на сирийския президент Асад», се казва в статията.

Белият дом нарече разговора между президентите «много добър», а Кремъл заяви, че той има «делови и конструктивен характер».

Но журналистите от вестниците намериха «няколко разминавания» в изявленията на САЩ и Русия след разговора.

«Двете правителства споменаха за прекратяване на огъня и САЩ обявиха, че планират да изпратят свой представител на преговорите за прекратяването на огъня, започващи днес в Казахстан, администрацията на Тръмп съобщи също, че лидерите са поговорили за създаването на безопасни зони в Сирия. Руското правителство, обаче, не спомена за възможността да се появят безопасни зони», пише изданието.

Според изявленията на двете страни, лидерите са обсъдили също борбата с тероризма в Близкия Изток и «опасната ситуация» в Северна Корея.

Все пак някои руски аналитици считат, че сътрудничеството между руските и американките сили е изключено.

Искането на Америка Асад да си подаде оставката «изключва възможността да се осъществи руско-американско сътрудничество в Сирия, защото ние няма да позволим да се отстрани Асад преди завършването на неговия президентски мандат, заяви неотдавна Дмитрий Суслов, замдиректор на ЦКЕМИ ГУ-ВШЕ, Москва. — Разбира се, че няма да се поддадем на подобен шантаж».

Изданието твърди: «Русия е за умиротворяване, организирано от Путин и изпълнено заедно с Турция, Иран и сирийските въстанически групировки. Путин иска да използва Сирия за разполагането на постоянна военна база на Русия в Близкия Изток».

Константин Сивков, член-кореспондент на Руската академия за ракетни и артилерийски науки, заяви, че «алиансът със САЩ е невъзможен».

image


«Коренната причина за съмненията на руската страна са импулсивността при вземането на решения», която импулсивност подтикна Тръмп да даде заповед за ракетен удар по сирийската авиобаза на 7 април», поясняват авторите, преразказвайки мнението на Сивков.

«Недостатъчната обмисленост на тези решения, а също недостатъчно ясната цел и оценка на последствията рязко поставят въпроса за вероятността от военен конфликт», казва Сивков.

image


А как оценяват разговора на Путин и Тръмп в САЩ?

«Братската дружба» между Тръмп и Путин, явно, се върна в нормалното русло, — заяви във вторник Адриан Уотсън, заместник-директор по комуникациите към Националния комитет на Демократическата партия на САЩ. — Вместо да адресира към Путин суров сигнал по повод подкрепата на жестокия режим на Асад, Тръмп явно избира стратегията на помиряване».

Петя Паликрушева-Иванова за News Front

bultimes.com

image

„Патокът“ Доналд, чийто курник е Белият дом, ни разиграва сценки от 1963 година и Карибската криза.

image

Никита Хрушчов в неговите мемоари, признава как СССР нямал ни най-малко намерение да напада САЩ.

image

Днес Тръмп(признава с действия че САЩ няма намерение да напада психопатчето Ким Чен Ун) след като проводи самолетоносач, съпровождан от армада от различни военни кораби, осъзна, че е надскочил ръста на своите компетенции и възможности. И седмица по-късно разпореди флотилията да свърне – не в U-turn, както се изразяват американците, вместо да рекат „на 180 градуса“. А да поеме някъде към Япония… Определени негови британски съюзници определиха акцията като “gaffe” и „опасна буфонада“.




image

Триумфът на психопатите

Какво рече товарищ Тръмп – това курве на курветата – относно някаква факла? Не каза ли, че „всяко американско поколение предава факела на истината, свободата и справедливостта в една непрекъсваема верига от миналото до настоящето“?
Коя и чия истина? Тази на революционните масони, много от които, като типични психопати, са били откровени хомосексуалисти?
Не е ли известно, че всеки комунист е активен или латентен хомосексуалист, както го е формулирал работилият за ЦРУ американски психолог Григорий Климов? В комуниста тлее нещо сбъркано по рождение. Като някакъв скрит лоцман жаждата за власт и за изява – болната амбиция, нарцисизмът – води тези хора не само към грехопадението, но и към дегенерацията. Те са осъзнати или неосъзнати садисти. Поради тяхната психика или зависимост от миналото често пъти идентичната ръководна среда превръща тези техни дефекти в предимство, осигурява им различни високи постове.
„От друга страна, обикновено садизмът е свързан с хомосексуалността – пълна или частична, явна или скрита, латентна или потисната. Това е нещо като откуп, който дяволът на дегенерацията взима за властта, за славата и величието.“[Григорий Климов – „Протоколы советских мудрецов“]
Чия свобода, след като почти сто процента от „бащите основатели“ на американската империя са били робовладелци. Някои са притежавали стотици африканци. Разпореждали са се с тях като с предмети. Наказвали са ги по всевъзможни най-жестоки начини. Даже са убивали тези нещастни хора за щяло и нещяло.
Тази „свобода“ ли, водеща началото си от еврейските търговци на роби? Та днес милицията в САЩ убива безнаказано, когото реши. Занданите са пълни с дребни нарушители с тъмен цвят на кожата – афроамериканци и латиноси. А улиците на американските градове се изпълват с демонстранти, издигащи лозунга, че и животът чернокожите има стойност!
Сега в САЩ могат да ви осъдят на 20 години затвор за нищо. Само заради това, че сте били на неподходящото място в неподходящото време. Показах такъв случай в епизод от документален филм. Майка на четири деца е зад решетките за две десетилетия, понеже била в дома на свой братовчед, когато полицията нахлула и го арестувала за притежание на наркотици. Холивудската актриса Сюзън Сарандън го изнесе пред обществото. Но то мълчи…
Това ли е „факелът на справедливостта“, за който гръмогласно пледира Доналд „Патока“ Тръмп?
„Сега този факел е в нашите ръце“ – каза той. – „И ние ще го използваме, за да осветяваме света.“
Олеле-мале! Благодаря. Thank you. Осветявайте си разпадащата се комунистическа империя.
Но кой е бащата на всички тези факлоносци?
„Луцифер – носителя на светлината;… странно и загадъчно име, дадено на Духа на Мрака. Луцифер – синът на Утрото.[68] Точно той ли носи Светлината и със своя блясък и величие заслепява посредствените, сладострастните или егоистичните души? Без съмнение!“[след Октомврийския метеж през 1917 година Ленин и неговата хомосексуална еврейска болшевишка шайка въвели легендата за крайцера „Аврора“, който с топовен изстрел срещу Зимния дворец възвестил „утрото на светла ера“. Тукашният комунистически поет съзрял в това „факела на нова вера“. (Вж. Христо Смирненски – „Червените ескадрони“, 1920 г.) ]
Не е ли редно да погледнем какво представлява истинският comrade Доналд Тръмп – това чудо на фризьорското изкуство. Изрусено, прикриващо плешивостта си копие на нашенската банкянска мома, за която бях перифразирал Шекспировия израз „непостоянство, твоето име е Б.Б.“!
Подборка от различни медии. Коментарите и оценката оставям на вас и съвестта ви.

http://diagnosa.net

image

www.youtube.com/watch






Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8722514
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930