Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.08.2017 11:35 - Ърнст Зундел и бунтовете в Шарлотсвил
Автор: zahariada Категория: Новини   
Прочетен: 786 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Ърнст Зундел и бунтовете в Шарлотсвил

От Кевин Барет на 12 август 2017 година

Гледайте тази седмица на фалшивата флаг седмична новина  по-горе и кликнете ТУК за връзки към историите, които покрихме , и ТУК за подкрепа на FFWN.

От Кевин Барет , ветераните днес редактор

На последния седмичник на фалшивите флагове проф. Тони Хол и аз обсъдихме неотдавнашното приемане на две "алтернативни икони" - Джим Марс и Ернст Зундел. Забелязахме, че Марс - чиито интереси включват убийството на JFK, ЕТ, тайните общества и банкерите от Новия световен ред - оцениха приятелски манифест на вестника . Зундел, за разлика от тях, заслужава да умре в агония , според Торонто Слънце.

Марс и Зундел обсъждат ортодоксалните истории. И двете се замислят за противоречиви идеи. Така че защо Марс беше в основата на потока, а Zundel - токсичен?

Въпросът практически отговаря. Мъжете рядко, ако някога са били обидени евреи, ционисти или израелци. Същото не може да се каже за Зундел, чийто ревизионизъм от Втората световна война е нарушил единственото свещено табу, оставено в иначе култура на всичко друго.

Очевидно ционистите доминират в основния дискурс. Ето защо можете да кажете почти всякакви неща, които искате, стига да не поставяте под въпрос техните свещени племенни табута.

Мислех си за Зундел, докато гледах сюрреалистичен видеоклип за бунтовете в Шарлотсвил. Белите националисти, като Зундел, смятат, че са невинно стоящи за своята страна и тяхната етническа принадлежност, в една враждебна среда, в която те са заслепени от вина, просто защото са такива, кои са те.

Зундел, струва ми се, има смисъл. Германският народ е почти умрял от вината, насилван е с фалшив разказ, който се съсредоточава изцяло върху военните престъпления на собствените си предци, докато омаловажава или пренебрегва равните или по-големи военни престъпления на враговете на техните предци.

Защо германците все още трябва да отдават почит на Израел? Защо трябва да участват в Холокоста след 32-те милиона мюсюлмани след Холандия? - Холокост, подтикнат от и за Великия Израел?

Ричард Спенсър и американското бяло националистическо движение изглежда мислят, че белите американци, като германците, са били промити в мозъка, за да не опровергават предците си и тяхната култура. Ето защо Спенсър е толкова разстроен за премахването на статуята на Робърт Е. Лий.

Съгласен съм с него, че не трябва да прочистваме статуи на лидери, които не ни харесват. Откъсването на статуи, като изгарянето на книги, е опит да се унищожат историческите спомени.

Съхранявайте статуите и ги използвайте, за да започнете обсъждане.

Но Спенсър е най-вече погрешен. Белите американци, за разлика от германците, не са се поддали на фалшиви исторически разкази, преувеличаващи престъпленията на техните предци. Напротив, основната версия на американската история, въпреки скорошните политически коректности, все още е усещането за добро национално великолепно митология, което отслабва огромните престъпления на предците на белите американци (и на самите бели американци) - престъпления, На германците.

Реалният източник на националното величие на Америка, доколкото има, е нейната традиция като убежище за дисиденти и свободни мислители на всички раси и вероизповедания. Американизмът е идея, а не раса. (И "бялата раса" е съмнителна конструкция, за да започнете.)

Ето защо алтернативното правило е погрешно. Бял национализъм лае грешното дърво. Надявам се, че ще изчезне, преди повече хора да бъдат убити.

 

Подобни публикации:



Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39941906
Постинги: 21940
Коментари: 21634
Гласове: 31039
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930