Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.05.2019 13:59 - 300 ченгета дирят Чане в Костенец, той пазарува в супермаркет
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 546 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Жителите на Костенец настръхнаха срещу МВР заради зрелищния провал на полицията около залавянето на Стоян Зайков – Чане. 43-годишният бивш затворник е издирван безрезултатно вече цяла седмица, след като миналия четвъртък уби жена си Милена Шишкова.

Макар цял Костенец и съседните градчета и села да са под масирана полицейска обсада от 7 дни, вчера бе открита нова предполагаема жертва на убиеца. В съседна къща на Стоян Зайков бе открит трупа на третия му братовчед Валентин, гръмнат в главата с пушка.

От МВР засега отказват да разкрият кога точно е извършено второто убийство, но вече стана известно, че къщата на застреляния Валентин не е била проверена от полицията, макар той самия да е бил разпитван ден след като братовчед му Чане затри жена си Милена. „Жертвата ни каза, че сам е направил оглед на дома си и беше убеден, че в къщата му не се е укривал никой“, смутолеви вътрешния министър Младен Маринов. Жителите на Костенец обаче негодуват, че огромния брой полицаи – близо 300 и даже служители от отряда на баретите, командировани от София да дирят Чане, провеждат издирвателната акция хаотично и без особено висок професионализъм.

image

В Костенец недоволстват от неспособността на МВР да залови вече цяла седмица един-единствен въоръжен и опасен престъпник.

„Само чупят стойки за пред телевизиите. В региона гъмжи от полиция, ама нищо не вършат. В цял Костенец се знае, че вчера следобед Стоян Зайков – Чане е пазарувал в магазин „Хари Грийвс“ в центъра на града, даже го има заснет от камерите за видеонаблюдение. Не е бил дегизиран, носил е единствено бейзболна шапка“, хвърли бомбата в социалните мрежи Никола Ноджелов, жител на Костенец. Думите му бяха потвърдени и от други местни жители. Репортер на Lupa.bg се свърза на посочения служебен телефон на „Хари Грийвс“ – Костенец, за да попита истина ли е, че дирения за убийство Чане си е пазарувал необезпокоявано в магазина, докато Костенец е под блокада. „Обадете се в полицията, оттам ни казаха да не даваме информация за медиите“, призна служителка на търговския център.

image

Докато ченгетата са блокирали Костенец и региона, издирвания Чане си пазарувал необезпокоявано в местния магазин „Хари Грийвс“

 

Неспособността на МВР и на най-елитните полицейски подразделения да открият един-единствен човек вече цяла седмица, макар и в горист и пресечен терен, връща спомена за друга неадекватно проведена издирвателна акция. В първите дни на януари 2018 г. стотици полицаи издирваха 6 дни из Нови искър и региона Росен Ангелов – Горския, изтребил навръх Нова година 6-членното семейство на любовницата си Кети Кюхова. Накрая Горския бе открит с куршум в главата във вила в Луково, в която се оказа, че е живял през последните 5 години от живота си.

https://lupa.bg/news/300-chengeta-diryat-chane-v-kostenec-toi-pazaruva-v-supermarket_7362news.html?utm_source=facebook&utm_medium=post&utm_campaign=mmm&fbclid=IwAR2NxlO8XRBFRd58K11WhkqikbsZusnK-aOHOk4oUTEZyXFvgtECHgzif5k




Гласувай:
3



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20125789
Постинги: 18642
Коментари: 10023
Гласове: 71260
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031