Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.05.2019 06:01 - Интелигентният избор - вижте предаването на Явор Дачков "Гласове" в bstv по специално интервюто му с Корнелия Нинова
Автор: reader Категория: Новини   
Прочетен: 1491 Коментари: 10 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Кой можеше да предположи някога че интелигенцията на България, синьо сините ще подкрепят интелектуално червените за да се спаси  България? Защото е ясно че варварският модел на грабителство, изнудване и тормоз с всякакви бухалки - като се започне с топлофикация, софийска вода, чез, монополистите от телекомите, безобразията в общинските администрации по места, държавния рекет, плащането за всичко в здравеопазването и образованието - всичко това е запазена марка на гуменката ГЕРБ. Наричали Цв. Цв. - гуменката. Не е само Цветанов. Седем министри отлюспи Борисов покрай евроизборите. Тези министри не са провеждали собствена политика. Те са били част от правителствената визия за България. Порожанов го запомнихме с козите на баба Дора. То се оказа, че човечецът си имал афери с къщи за гости. Цецка можеше да я запомним с безславната й кандидатура за президентка но се наложи да я запомним покрай истанбулската конвенция в пакет с лансиралата я Захариева, която пък ще я запомним с беззъбото й отношение към напористите "представители" на стратегическата дълбочина. 
Но за обикновените, за възрастните хора, за хората, които са докарани да живеят на ръба на физическото оцеляване - упралението на ГЕРБ ще се запомни с мутренското изнасилване чрез ЧСИ-тата, защото разбрахме, че в цяла ЕВРОПА ЧСИ - та НЯМА и няма да има. Това е мутренският принос за изселването на два милиона и половина българи и за демографската зима или кома на България.  

Каква е алтернативата? Интелигенцията на България да преглътне тъгата си и да подкрепи визията, която, апропо, Горанчо не е от Мизия - а се роди като идея в кръга на Мемория дел футуро. Но де толкоз акъл и информираност у един съратник на гумения цървул. 

Четете "Гласове" на Явор Дачков и гледайте предаването му. Може би България ще се роди през лилавото, ако волята Божия е да я има

ТАЗИ МАФИЯ Е НА ВЛАСТ. НАЙ-ТЪПАТА https://svobodnoslovo.eu/%D1%82%D0%B0%D0%B7%D0%B8-%D0%BC%D0%B0%D1%84%D0%B8%D1%8F-%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%B2%D0%BB%D0%B0%D1%81%D1%82-%D0%BD%D0%B0%D0%B9-%D1%82%D1%8A%D0%BF%D0%B0%D1%82%D0%B0/


 

image!



Гласувай:
5



1. reader - КОЙ Е ПРОКЛЯТИЕТО НА БЪЛГАРИЯ?
20.05.2019 06:09
Това не е Доган, както преди повече от 18 години твърдеше и тръбеше Иван Костов. Тогава не беше се появило истинското проклятие, иначе Костов щеше най-вероятно да има друго мнение.

А истинското проклятие на България е Цв.Цв. Това не е Борисов, както повърхностно се смята. Борисов е кукла в ръцете на Меркел и Щатите. Дори и в ръцете на Цецо Гуменката. Той е посредствен, но зъл човек! В него е заложено генетично да бъде жесток. Баща му е шофьор на шефа на Държавна сигурност Гр.Шопов. Физкултурникът е расъл в мрачна, тягостна домашна обстановка и това е оставило трайни дефекти в неговата психика.

Запомнете – за Цв.Цв. няма нищо свято, освен комплексираното му его. Вътре в страната има само един, който може да унищожи Б.Б. – това е Цецо Гуменката! Без него Борисов и досега щеше да рита с бистришките тигри и отдавна да е загубил властта. Дължи я на Пъпеша. Затова и той е проклятието на Прехода!

Стефан Северин

цитирай
2. reader - Господин Борисов, не знам на кого плащате, за да ви дава подобни данни, но имам лоша новина за вас
20.05.2019 06:11
Господин Борисов, не знам на кого плащате, за да ви дава подобни данни, но имам лоша новина за вас.

Давате си парите напразно.

Тези, които ви съветват и твърдят, че все повече умни и мислещи хора се връщат в България явно скоро не са се качвали на нискобюджетните самолетни компании на път към различни точки на Европа и обратно.

Е, вчера имах такъв полет.

Пътувах в компанията на няколко млади българи с висше образование, които работят нискоквалифициран труд за доста повече пари, отколкото биха получавали у нас за висококвалифициран такъв.

Господин Борисов, може би от стъклата на служебния ви Мерцедес виждате картината различно, но аз се возя на почти 20 – годишна кола, на която на всичкото отгоре някой и счупи стопа в последните дни.

От моята стара кола с газова уредба се вижда друго – един музикант с 20 годишен стаж, водач на група в симфоничен оркестър и доктор на науките взема около 600 – 650 лева заплата в онзи оркестър, за когото вие не знаехте, че съществува – оркестъра на БНР.
Същият този музикант би взел горе – долу толкова за седмица, ако бачка в цех за пакетиране на стоки в Англия.
Е, да, сигурно ще живее кофти, ще е принуден да дели квартира с още петима от ония наши сънародници, дето казвате, че масово се прибирали.
Ама той и тук не живее добре.
Пробвайте вие да поживеете с 650 лева на месец и ще видите, че е кофти работа.
Правил съм го и не е хич добре.

Господин Борисов.
Да, да, знам, че когато има нещо добро, то е ваша заслуга, а когато е кофти, то тогава е заради предшествениците ви.
Всички други преди вас говореха по същия начин.

Но, ако искате съвет от един кюстендилски пролетарий, живеещ в Младост 4 в ипотекирана панелка, то бих казал следното – вместо да слушате съветниците ви, които твърдят пред вас някакви дивотии на квадрат, за да получат заплати, просто се разходете и попитайте хората какво става.

цитирай
3. reader - -
20.05.2019 06:12
Аз мога да кажа за себе си.
Господин премиер – министър, от випускът ми (1990, СМУ „Л.Пипков“) не повече от десетина -15 души избраха да останат в България.
И няма да се върнат.
Знам го, защото комуникирам с тях постоянно.

А те няма да се върнат, защото, ако се върнат, няма да живеят достойно.
Впрочем ние обичаме да се държим с хората на изкуството така – да ги оставяме да се гърчат в мизерия, особено ако не се подмазват на властта.

Нали помните – големият български поет Христо Фотев бе осъден за 120 лева сметка за телефон…
И трябваше да си отиде, за да се сетим какво точно сме загубили…

Господин Борисов, това е накратко.
Хич не вярвам да му обърнете внимание, но подобни твърдения от ваша страна ме обиждат в качеството ми на гражданин.
И за това ви пиша тук.
Все някой от вашите хора ще го прочете.
Та не слушайте вашите съветници.
Те са канцеларски зомбита, които биха умрели от глад, ако някой ги пусне за един месец на свободния пазар.
А там, господин премиер – министър не е толкова лесно да се оцелее.
Знам го от личен опит.
Венци Мицов
цитирай
4. apostapostoloff - Каквото и да драскотите тук,
20.05.2019 06:53
Борисов и Цветанов ще спечелят изборите, защото ние няма да дадем властта на такива неудачници като теб.

Сам признаваш, че за нищо не ставаш- та ти не можеш да си уредиш живота в собствената си Родина! Това означава само едно- ти си тъповат чалгар, с който нормален човек не би си избърсал и гъза.
цитирай
5. jelliana - до апостолоф - блоговия трол на герб
20.05.2019 07:57
толкова си прост че само цвъки ти прави конкуренция. цървул нещастен пий си хапчетата че карлуково те чака.

НЕ НА ГЕРБЕРСКИЯ ФАШИЗЪМ! 10 ГОДИНИ СТИГАТ!
цитирай
6. jelliana - КОЕ Е ПРОКЛЯТИЕТО НА ГЕРБ
20.05.2019 08:00
Че го подкрепят нищожества като апостолоф. боклук до боклука майнольо помияр до помияра. Не всичко е пари апостолоф има и чест и достойнство - но това са непостижими за твоя мозък неща. скрий се в канализацията и не излизай от там.
цитирай
7. zaw12929 - Ще имат ли доблест чиновниците да се ...
20.05.2019 15:17
Ще имат ли доблест чиновниците да се откажат от ГЕРБ
Така първо ще позволят България да се развива
Пенсионерите да получат пенсии, каквито заслужават
България ще се спаси от закриване, но се оказа че имаме 1 милион чиновници всякакви- некадърници с едно качество- могат само да гласуват за ГЕРБ и не се интересуват за съдбата на българите, на България
цитирай
8. morskipesni - 2 Милиона здрави и прави БЪЛГАРИ прогонени от ГРОБ
20.05.2019 15:29
Знае се, понеже ние БЪЛГАРИТЕ не сме някакви нелегални и контрабандни чернилки, извън всяка статистика. Аз съм един от "щастливо" прогонените. Докато тоя примат ББ и антуража му като Цв Цв, Цецки и Цацки са в Родината ми, аз нямам какво да търся там.
цитирай
9. apostapostoloff - Вие“прогонените“, сте изметът, от
21.05.2019 19:30
който се отървахме.

Е, останаха още отрепки като Желиана и Цветана, ама те са дърти шминдри, които само торят земята, преди да псовисат. Ще псовисат сигурно на 27 т. м. като разберат, че червените маймуни пак са загубили изборите.
цитирай
10. radostinalassa - На кого викаш отрепка, бе чернилко ококорена
21.05.2019 20:37
Толкова си прозд, че ти казват Поростоль. Ти задмина и Коко28. Черен пудел.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: reader
Категория: Новини
Прочетен: 4074363
Постинги: 2594
Коментари: 2696
Гласове: 2012
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031