Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.04.2012 15:18 - Бенджамин Франклин, президент на САЩ, произнесъл следните пророчески слова за юдеите, в реч пред конгреса на Североамериканските Съединени Щати:
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 4792 Коментари: 0 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Господа, няма по-голяма заплаха за САЩ от юдеите. В която и страна са се заселвали, те всякога са съдействали за значително понижаване на морала на съответния народ, като са въвеждали лъжата и мошеничеството в промишлеността и търговията, заграбвали са влиянието над културните вкусове и навици, разрушавайки духовния живот на другите, а самите те не са приемали тази зараза.

При това те всякога се държат обособени и никога не се асимилират.

Те създават държава в държавата и ако някой се опитва да им се противопостави, те всякога се стремят да задушат финансово тази държава, както например стана с Испания и Португалия.

Ето вече как от 1700 години юдеите оплакват своята съдба, как, според техните думи, били изгонени от тяхното отечество. Но, господа, ако цивилизованият свят би им върнал сега Палестина, то и тогава те ще намерят някакъв повод, само и само да не се върнат там, в цялата своя маса. А защо ли? Затова защото те са вампири, а вампирите не могат да живеят за сметка на вампири. Те не могат да живеят в своя собствена среда. Те трябва да живеят за сметка на другите народи, които не принадлежат към тяхната раса.

Ако ние не ги изгоним веднага от нашата страна, то за време по-малко от 200 години, те ще ни наводнят тук в такова голямо количество, че ще ни командват и ще ни изядат.

Те коренно ще изменят нашия държавен строй, за който ние американците сме пролели толкова много кръв, дали сме толкова жертви, пожертвали сме такова огромно количество имущество...

Ако вие не изгоните юдеите, то за по-малко от 200 години нашите потомци ще обработват с пот на лицето нивите, за да хранят юдеите, докато те ще седят в своите кантори и радостно ще потриват ръцете си.

Аз ви предупреждавам господа, ако вие не изгоните юдеите веднъж за винаги от пределите на Америка, то децата на вашите деца ще ви проклинят в гробовете си.

Идеите на юдеите нямат нищо общо с идеите, които окрилят американцит и няма да имат нищо общо с тях, даже и ако проживеят в нашата страна неколко поколения.

Леопардът не може сам да измени боите си. Юдеите представляват огромна опасност за онази страна, в която заселването им в нейните предели бъде узаконено.

Със специален закон на нашата конституция, те трябва да бъдат изгонени вън от пределите на страната, заради интересите и".


 

Тъй е говорил и писал Бенджамин Франклин през 18-ти век (1789 г.). И днес ние виждаме, че това са истински пророчески думи.

А че юдеите са заграбили всички високи места в живота на САЩ, е факт, който никой не оспорва.


 

От книгата на Стефан Цанков, стр. 151 и 152




Гласувай:
8



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28352697
Постинги: 4299
Коментари: 7559
Гласове: 8247
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930