Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.05.2014 13:05 - ”В периодите на кризи, богатството не се губи, а само преминава в други ръце.”
Автор: budha2 Категория: Политика   
Прочетен: 894 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 31.05.2014 15:46


image Имаме ли представа за това, какво ни готвят чейнджаджиите?
image
Въпроса е, защо ЕС не удря Путин/Ротшилд дето най го боли, а гласува санкции, от които го боли к...а?                                                                               Ето какво каза Дейвид Рокфелер, председател на Чейс Манхатън Банк, най-голямата банка на Уол стрийт:

„Намираме се на прага на една световна промяна.
Всичко от което се нуждаем е една дълбока криза и нацията ще приеме Новият световен ред.”

Така че, една криза ще ускори техните планове. Въпросът е кога ще настъпи тази криза. За щастие все още имаме време. Не е много вероятно тази криза да настъпи преди изборите през 1996, но след това опасността се засилва. Независимо от това дали ще причинят катастрофа или депресия, чрез увеличаване на данъците, или чрез прехвърлянето на хиляди работни места навън, благодарение на споразумения като GATT или NAFTA,средната класа на Америка е застрашена от изчезване. Евтин труд, включително и робски труд от Китай, така смело документиран от Хари Уу, се конкурира с американския. С други думи, парите се консолидират във все по-малко ръце, така както никога не е било в историята на тази страна и света. Без реформа, американската средна класа скоро ще изчезне, като останат изключително малко богати и много бедни хора, което вече е реалност в повечето части на света. Години наред, конгресмени, президенти, индустриалисти и икономисти отправяха подобни предупреждения. Религиозни лидери също осъзнаха опасността.

През 1889, по времето на Уилиам Дженингс Брайън, папа Лъв XIII казва: „От едната страна е групата, която притежава властта, защото притежава богатството.Тя държи в ръцете си труда на хората и тяхната търговска активност, манипулира за своите собствени облаги и цели всички източници на снабдяване и има представително мнозинство в държавните институции.
От другата страна са бедстващото и обезправено множество, оскърбени и страдащи. Алчността и лихварството, които въпреки че многократно са били осъждани от църквата като грехове, съществуват под различни форми и днес и се прилагат от ненаситни сребролюбци. По този начин, малко на брой изключително богати хора, успяха да наложат на бедстващите маси един хомот, който не е по-различен от робство.” Малко по-късно, по време на Голямата депресия, папа Пий ХІ отново засяга този проблем:
„В наши дни се трупа не само богатство, но и една огромна власт и деспотично икономическо господство, които се съсредоточават в ръцете на малък брой хора. На тази власт не може да се противостои, особено когато се упражнява от тези, които поради това че държат и контролират парите, могат да контролират и разпределят кредитите, доставяйки по този начин кръвта и живота на икономическото тяло.Така, те са сграбчили здраво в ръцете си икономиката и не позволяват на никого да диша против волята им.”

Образовайте приятелите си.

Страната ни се нуждае от ядро от хора, които знаят как се манипулират парите, и които знаят решенията, защото когато влезем в депресия, ще се появят тези „консерватори”, които ще ни предложат планове, разработени от международните банкери.

Внимавайте, когато ви предлагат златния стандарт. Защо?
Много просто.
Никога преди не е съществувала такава концентрация на злато извън Америка. И никога, толкова злато не е било в ръцете на международни организации, като Световната банка и Международния валутен фонд. Валутата обезпечена със злато носи само беди на нацията и връщането към нея ще бъде неправилно решение в този случай. Спомнете си, че валутата ни беше обезпечена със злато през 1929г. и през първите четири години на Голямата депресия.

Бъдете нащрек и когато ви предлагат планове за регионална или световна валута - това е Троянският кон на международните банкери.

Образовайте вашите конгресмени. Няколко красноречиви членове могат да накарат другите да обърнат внимание. Повечето конгресмени не разбират системата. Някои я разбират, но се влияят от облагите предоставени им от банките и игнорират проблема без да осъзнават сериозността му. Надяваме се, че дадохме своя полезен принос към националния дебат за парична реформа.
Нека всеки човек да изпълни своя дълг според възможностите си.
Нека Бог ни даде светлина и ни помогне да променим себе си и нацията си. Казваме „себе си”, защото с концентрирането на все по-големи богатства във все по-малко ръце, огромен брой хора ще бъдат докарани до пълно отчаяние.Тогава хората ще станат като своите подтисници – себелюбиви и алчни.

Нека да си спомняме предупреждението и да не губим от погледа си цялата картина, или както е казал папа Пий ХI:
„Каква ще е ползата за хората от едно по-мъдро разпределение и използване на богатството, което ще им позволи да притежават целият свят, ако по този начин те изгубят душите си? Каква ще е ползата от усвояването на здравите принципи на икономиката, ако те позволят да бъдат до такава степен обладани от егоизъм, безсрамие и алчност, че чрез делата си да нарушават Божиитезаповеди?”                                     Ако Ротшилд иска Южен потк, правете обратното.Ако Ротшилд чрез внедрени крипто евреи рарушава Европа,правете обратното        image                                                                                                                                                                                                                                             




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8726619
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930