Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.07.2014 17:54 - Изходите са в двата терминала?/Без банки контролът над населението отива на кино.
Автор: budha2 Категория: Политика   
Прочетен: 1223 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 02.07.2014 18:04

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
След няколко поредни клептомански правителства, кризите в отделни сектори ще зачестяват, ще ни струват все повече, а мерките за преодоляването им ще са все по-популистки, тоест, няма да решават проблемите, а само ще ги отлагат.

Миналата година беше енергетиката, замазахме проблема като държавните компании задлъжняха неимоверно. Сега самата държава изтегли огромен заем за спасяване на еврейската банковата система. Рефинансирането на частни банки от държавната е чист комунизъм.                                Кариерата на Жорж Помпиду започва като служител в една от банките на семейство Ротшилд (от 1953 г.). Социалист, познат като „бунтовника от кафенетата“, бъдещият президент беше напълно зависим от съпруга на Веселина Георгиева – Едмон дьо Ротшилд, барон с купена титла.

На 3 януари 1973 г., под диктовката на Ротшилд, Помпиду извършва реформата в устава на централната френска банка – Banque de France. Тя позволява рефинансирането на частни банки от държавната. Досещате се в чия полза, нали?                                                           И нито дума за по-добри регулации, които биха могли да предотвратят кризата. Напротив, намериха се външни виновници - няколко повярвали си брокерчета от посредник, чийто лиценз трябваше да бъде отнет отдавна. След месеци ни чака криза в здравеопазването, пенсионната система, пак в енергетиката и тн. Докато съотношението дълг/БВП стигне средноевропейско, че и по-високо ниво.


Дъно няма. Кой в парламента може да проведе необходимите реформи - такъв също няма.  Ще променим нещо на 5 октомври, или изходите ще си останат двата терминала.                                                                   Ще станем ли като американците?Ето кой и защо превърна американците в това, което са понастоящем. Същите сили унищожиха не един и два народа – техния дух и най-добрите им качества. Имам предвид народите на т. нар. бивши социалистически страни в Европа. А наемници като Пол Райън усърдно им помагат.
image
„За да подкрепи твърдението си, че повечето американци виждат в лицето на правителството просто доставчик, Райън се позовава на анализ, извършен от Фондация „Данъци“ – неправителствена изследователска групировка“ – се посочва в коментар на агенция Ройтерс. – „Когато през 2008 година Райън за първи път публикува своя „Проект“, тази организация беше заключила, че 60 на сто от американските данъкоплатци получават правителствени услуги на по-голяма стойност, отколкото възлизат внасяните от тях данъци. Разбира се, тези 60 процента съставляваха дъното по показателя „доходи“. Това е източникът на аргумента за „бремето, носено от богатите“ – онзи, според който нашето общество е изградено върху системата на патронажа. При нея малцинството плаща за нуждите на всички останали. И колкото сте по-богати, толкова повече дължите, като същевременно още по-малко получавате в замяна.“!!                                                                                                 Това е лъжа. Самият Мит Ромни е доказателство за това как най-богатите избягват данъчното облагане. Още преди повече от година изданието на Съвета за чуждестранни отношения, списание “Foreign Affairs”, потвърди: в САЩ богатите стават все по-богати.

Авторът, евреинът Робърт Либерман, обясни това с дългогодишната политика на Вашингтон. Тя „постоянно облагодетелстваше богатите – а колкото повече богатство се натрупват в ръцете на малцина на върха, толкова повече влияние и привилегии искат тези богаташи. Това улеснява тях и политическите им съюзници [по-скоро протежета] да избягват ограниченията, без да заплащат социална цена за това.                                                                                        „Дясно“ не означава непременно богатство. Ако беше така, тукашните комунисти и особено онези в БСП са най-десни. Хората с такива разбирания просто желаят да притежават свободата сами да определят съдбата си.Вместо съвременните държави да създават все по-благоприятни условия за това, те вършат тъкмо обратното. Ето как полека-лека средната класа се топи. За да стигнем до извода на Пол Райън, че все повече американци разчитат на държавата. Щом това е така в САЩ, как ли е в останалия „капиталистически“ свят?                                                  Смятаната за твърде „дясна“ медия „Хъфингтън Поуст“ отбеляза, че: „Богатите са различни от вас и мен – те плащат по-малки данъци“! Обратното на онова, което Пол Райън се мъчи да пробута за „истина“!                                                               „Комунизмът не е борба на бедните против богатите. Комунизмът е заговор на супербогатите срещу целия свят и на първо място против средната класа. Комунизмът е глобалната цел на сатанистите… Комунизмът е една от рожбите на ционизма. Комунизмът е средство и крайна цел на ционизма.”        image                                                                          САЩ както Русия са една комунистическа държава. Те са начело във войната срещу средната класа – истинският комунизъм!                                                                              Съществува някаква интернационална комунистическа реципрочност. Всеки има право да се променя… Другарката Цветелина – също. Тя вече не заменя мъжа си за друг, както приляга на една „Афродита“. Движи се в „аристократичните“ кръгове на интернационални шмекери от типа на съветския възпитаник Тор Бьорголфсон – почетен консул на Русия в Исландия.През юли 2006 г. Цветелина продава именно на Тор Бьорголфсон „своята“ СИБанк, по-известна като „трезора на Командира“. Прозвището на финансовата институция произлиза от Иван-Костовия паж и кебапчия Славчо Христов – бивш „притежател“ на кредитно учреждение. С помощта на драгалевския зет – министър-председател, собственикът на ресторант „Олимп“ принудително е прикъткал в частната банка множество големи държавни клиенти – едни от най-големите неприватизирани фирми, както и цялата съдебна система.

Няма как Бьорголфсон да не е доволен от придобивката си. По този начин другарката Бориславова, криеща фамилното си име Карагьозова, става почетен консул на Република Исландия в България.                                                                                                      А Безуханова? Тя отдавна е спечелила доверието на Братството. По линия на шпионажа е открита лично от Джими Паница – фактически Димитър, неотдавна преселил се в геената потомък на прочутото русофилско предателско семейство.
image
Връзката между Паница и Цветелина? Нейното име е Васил и Валентин Златеви – изключителни представители на американската “Pepsi-Cola” у нас! Вторият, синът (този от снимката, на която до него е съпругата му, чучнала до Цветелина Бориславова Карагьозова), е едно от най-доверените лица на Ротшилдови тук. По каква линия? Ами на „ЛУКойл“. Семейство Ротшилд притежава и управлява основни дялове от руската икономика: петролните корпорации ЮКОС и ЛУКойл, почти цялата алуминиева промишленост, златодобива и т.н.         image                                                             Юлияна Плевнелиева, Сталинка „Кристалина“ Георгиева и Цветелина Бориславова Карагьозова стоят зад Саша Безуханова. Която на свой ред е свързана с Димитър „Дими“ Паница. А нейният съпруг е бил комсомолски активист в „Кинтекс“ – едно скрито, но истинско отделно управление на Тодор-Живковата Държавна сигурност… Как са преплетени! Но мрежата не всеобхватна.

Зад изброените се крие нов-стар кръг лакеи на Политбюро и Държавна сигурност. На първо място в него следва да спомена Иво Прокопиев, който беше легнал на сърцето на Иван Костов. Казват, че се познавали от студентските години на разградчанина, когато Командирът преподавал не само на него. Закъсалият милионер е син на приближен до Тодор Живков офицер от Държавна сигурност и дългогодишен директор на Държавното ловно стопанство „Воден“ – любимото на диктатора. „Иво Прокопиев има по-голям брат Александър, който е бивш служител на Държавна сигурност (контраразузнаване) към МВР – Разград.“

Да се сещате за джобния Костов генерал, който пък по същото време е бил прокурор в същия град? Писал съм, че за заемането на такава длъжност не необходимо, а задължително условие е било сътрудничеството на секретните служби на режима. Без изключения!

Сега ченгето Александър Прокопиев ръководи основното предприятие в бизнес-импарията – фирмата „Каолин“. В нея акционер е друг Костов любимец, екс-депутатът Николай Николов, който оглавяваше „синия“ кръг, наричан на подбив „Агнешки главички“.

Но редом с ваклото разградчанче са Лидия Шулева от Велинград, вицепремиерка и министърка на икономиката в кабинета на Симо Мадридски. И тя не е случайно подбрана. Дъщеря е на комунистическия терорист, евреина Сандо Биджерано. Там е и друг бивш министър – Трайчо Трайков, когото напоследък телевизиите възкресиха от политическата морга.

Тук е мястото да изясним, че иде реч за стара завера. „Симеон [Дянков] и Трайчо [Трайков] са приятели още от следването във ВИИ „Карл Маркс“, където техни преподаватели са сегашната еврокомисарка Кристалина Георгиева и синият вожд Иван Костов. Третият от бойната група състуденти е именно днешният закъсал олигарх Иво Прокопиев. Дружбата им, както се казва, цъфти от векове за векове.“

Престъпната паяжина е вплела комунистически наследници от всички настоящи политически разцветки: Симеон Марин, сина на Първановия вицепрезидент Ангел Марин, Соня Николова-Кадиева – износителка на евтина електроенергия от АЕЦ „Козлодуй“ чрез фирмата „Енърджи Съплай“. Досетихте се, че тя е булката на „моралния“ Георги Кадиев, който пишеше статиите на Илия Павлов и „отряза опашката на гущера“ на организираната престъпност. Просто го готвят за по-забележителна кариера…                                                                      В компанията на „паяците“, плетяши серкмето, са Симеон Дянков или „мистър Флик“ – финансовият министър от ГЕРБ, който е роднина на Сталинка „Кристалина“ Георгиева. Минаващите за „зелени“ Тома Белев от Кърджали, който вместо Източните Родопи, „оправяше“ планината Витоша край София. Неговата съпруга Весела Кавръкова, представителка за България на финансираната от Интернационала организация Световен фонд за дивата природа – WWF.

Председателят на сдружението „За земята“ Андрей Ковачев, доскоро съпредседател на партия „Зелените“. Говори се, че е брат на Петко Ковачев – дългогодишен деятел на „Екогласност“, понастоящем на хранилка от Брюксел. Изобщо все дини на посткомунизма – зелени отвън, а червени отвътре…

Списъкът продължава с отдавна радващият се на покровителството на Сорос син на завеждащ отдел в ЦК на БКП, навремето близкия до Кошлуков другар Иван Кръстев. С вдовицата на убития потомствен милиционер, назначен за „банкер“ и „застраховател“ Емил Кюлев – Весела, за която светските хроникьори твърдят, че наистина е весела. В него фигурират активисти на движението „Зелени Балкани“, стари кадри от управлението на Костов, всякакви други кандидати за забогатяване.

Вгледайте се във всички изредени лица и връзките помежду им.

За мафията ми е думата…                                                            Бившият министър на образованието Сергей Игнатов преди време изтърва репликата: „Слугите са преоблечени господари!“               Преди повече от век и половина Бенджамин Дизраели, все още не произведен в чин лорд Биконсфийлд. В романа си „Конингсби“ той писал, че „светът се управлява от съвсем други лица, невидими за онези, които не са зад кулисите.“

Другарят министър знае. Той роден с лъжичка от червено злато в устата. Неговият баща е бил приближен на Петър Младенов. По тази линия Симеон Игнатов е станал секретар на ЦК на ДКМС, а след това е заемал същата длъжност – по идеологическите въпроси – в Окръжния комитет на БКП във Видин.
image

Видният компартиен бос от Северозапада първо уредил сина си да завърши съветска школа в София – 35-а гимназия с изучаване на руски език, т. нар. Стъклено училище на бул. „Черни връх“ в квартал „Лозенец“. След което успял да изпрати Сергейчо да следва в Ленинградския държавен университет в СССР със специална стипендия. Бъдещият министър завършил Факултета по изтокознание – ковачница на кадри за КГБ и подчинените му служби от източния блок. Там защитил и докторска степен по история.

При управлението на Беров и Виденов бил проводен да специализира в… “All Souls College”, Оксфорд, Англия. „Мили хора“!…


А другият син на Симеон Игнатов – Владимир, известно време е бил офицер от ДС в ОК на МВР – Видин. Сетне също бил произведен в милиционерско звание „преподавател“ във финансирания чрез Сорос с пари на Интернационала Нов български университет – бивша Висша партийна школа на ЦК на БКП, преименувана на АОНСУ – Академия за обществени науки и социално управление пак към Централния комитет на комунистическата партия. Владимир Игнатов е уволнен поради пиянство.
image
Комунистическа монархия, алчно червен феодализъм…

Днес червеният фашист от Видинско Симеон Игнатов е в ръководството на… Българския антифашистки съюз.                                  




Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8733061
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930