Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.08.2014 21:02 - Разпределение по кланове на главните държавни постове в България 2ч.
Автор: budha2 Категория: Политика   
Прочетен: 577 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 05.08.2014 07:18


 3. Филип Димитров -. министър-председател от 08 ноември, 1991 до 30 Дек 1992
През 1977 г. се дипломира в Софийския университет, след 7 години като терапевт в Медицинска академия. Тогава той е бил адвокат. През 1990 г. той става заместник-председател на Зелената партия , която стана част от Съюза на демократичните сили ( СДС) .
От ноември 1991 г. до декември 1992 - министър-председателя . Бе назначен на поста на възраст от 36 години. Подаде оставка, след като парламентът отхвърли вот на доверие в правителството.
От декември 1990 г. до декември 1994 - председател на Стратегията за устойчиво развитие . Бе избран за поста след като предишният ръководител VTS Петър Берон е бил изложен като таен агент на КГБ. Димитров подаде оставка като председател на VTS, след като загуби партията в изборите.
При завръщането си на орган VTS, Димитров е представител на България в Организацията на обединените нации (от април 1997), а след това на посланика на САЩ в България (от август 1998 г. до януари 2001 година.)
През 2005-08 година. - Депутат от на VTS .
От септември 2010 г. - ръководител на Делегацията на Европейския съюз в Грузия .

Клановата принадлежност на бившия министър-председател Филип Димитров може да се изчисли въз основа на неговите изключително враждебни отношения с президента Желев .
Свидетелства на тази вражда между премиера и президента на мрежата достатъчно. А войната между Димитров и Желев особено избухна, когато 20 май 1992 Министър-председателят Димитров сваления министър на отбраната Димитър Луджев , близък сътрудник на президента Желев .
( http://www.omda.bg/page.php?IDMenu=369&IDArticle=1244 ) Има това съобщение: "През втората половина на 1992 г., Филип Димитров започна открито да критикува президента Желю Желев ". в службите за сигурност, които все още служи много бивши членове на репресивния апарат", който го обвини, че се запазва "статуквото ( http://pl.wikipedia . Org / уики / Filip_Dimitrow )



Това сложи край на правителство отхвърли вот на доверие в парламента Ф.Димитров, последвано от оставката на правителството.
Някои анализатори, като Петър Бояджиев, ясно показват, че основният организатор на свалянето на правителството Димитров беше тогава президента Желев . (Доклад за 19 юли, 2010, http://mobile.frognews.bg/cat_1/news_25505/ )

Най-силният удар за министър-председател Филип Димитров след удари на шефа на външното разузнаване Brigo Аспарухов , който обвини тогава му съветник Константин Мишев в незаконна търговия оръжейна сделка с Македония (т. нар. "Македонски след този скандал изложи премиерът Димитров постави себе си в Парламента въпроса за доверието им правителство -. и е отхвърлено при гласуването Нещо повече, липсата на този вот на доверие, предоставена след това преминаване към опозицията на турската партия ДПС, Ахмед Доган ., които по-рано бяха подкрепени от правителството Все още се нуждаете тук поясни, че General Аспарухов - кариера интелигентност на PSU DC . Той поведе външно разузнаване страната през август 1991 г., с указ на президента Желев по-късно ще се върнем към този изключителен представител. Москвския КГБ клана .



Естествено, след като всички врагове на министър-председателя Филип Димитров принадлежали към Москва КГБ клан , това означава, че тя принадлежи към една от фракциите след единична проамерикански клан . Но точно коя група принадлежи на КГБ сега Димитров, е много трудно да разбере точно.

По наше мнение, най-вероятно принадлежи на Korzhakov клан . Първо, когато в началото на 2004 г. неговата партия SDS сплит, а след това той не подкрепя бившия партиен лидер Иван Костов и група Петър Стоянов и Надежда Михайлова. И ние показваме, когато става дума за всичко, което бившият президент Стоянов на Korzhakov клан.
Второ, Филип Димитров бе скалъпен да покаже своята клан принадлежност, дори и в ролята си на представител на Европейския съюз в Грузия . Фактът, че той е назначен на този пост през 2010 г., когато тази страна е горчива борба избухна между опозицията и управляващата режима на президента Саакашвили . Димитров, дипломат, е упражнил пълен неутралитет по време на този Svara - и той, като цяло,винаги правеше това. Но след като той все пак ясно пробита и запали. Има съобщение за 27ми Май, 2011 - как Филип Димитров отговори положително на много насилствените репресии от страна на полицията на грузинската опозиция :
"Ускоряване на действие" се проведе в един подреден и законен начин, "- каза посланикът на ЕС в Грузия Филип Димитров."
( HTTP: / / www.yaplakal.com/forum1/st/25/topic691698.html )
(Police след това подредени кланета на протестиращи, след което много от тях са хоспитализирани. Но тя наистина мина много организирано!)
Припомняме, че бившият президент Саакашвили се отнася до Korzhakov клан - и се бори с него, опозицията контролира семейния клан на КГБ .

Но ние открихме в интернет като тънко прикрита подкрепа за режима на президента Саакашвили от Филип Димитров.
Пуснато на 6 Юли 2012:
"Според посланика на ЕС в Грузия Филип Димитров, Грузия успешно борбата с корупцията . Димитров каза, че резултатите от проучването показват, че в системата на грузинското правителство и правосъдие без да има корупция. "Грузия е успешно борбата с корупцията. Грузия има най-добрата фигура в това отношение, наред с други европейски страни, това е много важно не само за Грузия, но и за други страни като Грузия е добър пример за тях "- каза Филип Димитров."
( http://www.apsny. ge/2012/pol/1341609858.php )
Между другото, Димитров и след това почти не се лъжа: Президентът Саакашвили, наистина, за кратко време тероризираше дребните чиновници и полицаи, и е изпълни всички затворите на Грузия за подкупи и за корупция, така че когато го основно ангажирани в само правителствено ниво. И тъй като населението е по-пряко засегнати от изнудване е най-ниската слой на държавния апарат, а не от министри и други важни личности. Но тогава цялата работа е, че Димитров похвали управляващата режим в разгара на предизборната кампания : след 1 октомври 2012 парламентарни избори (в която победата е още опозиция спечелиха). Ако Филип Димитров направи такава констатация е още по-близо до изборите, някъде през септември, тя може много добре да се намери за пряка намеса във вътрешните работи на страната. И така, той се е измъкнал с него. Въпреки, че всички правителствени сайтове Грузия незабавно задържани при това изявление Димитров и репродуциране. То беше като намек към хората от страна на властите на страната: "Самият представител на Европейския съюз са се похвали! Така че скоро Грузия може лесно да се възползвам от тази международна организация. Освен ако, разбира се,  остане на власт на управляващата партия на президента Саакашвили, който възстанови реда в страната ... "

. 3 Беров Любен -. Премиерът от 30 дек 1992 до 17-ти октомври 1994
През 1949 г. той завършва Факултета по икономика на Университета в София. От 1950 до 1985 г. той е бил преподавател в Университета по икономика. От 1985 г. той е работил в Института по балканистика. Професор, доктор на икономическите науки. Непартийна.
От 1990 г. - съветник на президента Желев .
От декември 1992 г. до октомври 1994 г. - министър-председателя .
След оставката активно ангажирани в бизнеса, е председател на съвета на директорите "земеделски кредит Централ", на български-руска инвестиционна банка, фирма "Агропродукт Б".
починал през декември 2006 г. на възраст от 81.

Тук всичко е ясно: Любен Беров - ясен съюзник на президента Желев , и следователно, също така и от Московския КГБ клан .

Повечето политолози твърдят, че след това Любен Behr стана премиер в съглашателство Андрей Луканов и Ахмед Доган , лидерите на две от политическите партии - Социалистическата БСП и турското ДПС . ( http://razuznavane.com/?p=12574 )
И двете от тях фигура, бивш министър-председател Луканов и главен българските турци Доган, от Москва КГБ Clan . Те винаги са били тясно свързани, тъй като в интернет има много съобщения.
( http://razuznavane.com/?p=19782 ) Андрей Луканов дори да повярвам създател Доган турската страна . ( http://www.dnesplus.bg/News.aspx?n=659309 ) И Луканов и Доган - и двамата по едно време  са били изложени като тайни агенти на комунистическите тайни служби . И бивш председател Behr със сигурност също е засегната управляващия елит на страната с техните куратори на КГБ. пролетта на 2013 г. мрежата започна да се разпространява сензационната новина, че покойният премиер Любен Беров някога е бил таен агент на комунистическата Държавна сигурност - той е работил за втората контрола DC , на е на контраразузнаването. Това  ублично заяви на среща на бившия председател на лустрацията на парламентарна комисия (през 2001-02). Методий след това също така обясни, защо това в момента не се съобщава в официалния ред: фактът, че само Любен Behr е бил регистриран в досиетата на тайните агенти - но те ​​са подписали документи в архивите на КГБ са открити, всичко много добре почистени. И в зависимост от решението на Конституционния съд, на неговата парламентарна комисия е забранено да разкриват имената на тайните агенти на каталози в случаите, когато не е имало подкрепяща документация.


Любен Беров след три месеца, от 17 октомври 1994 г. до 25-ти яну, 1995 , на длъжността Министър-председателят беше Ренета Инджова , че ни липсва.
Между другото, тази дама почти сигурно от Москвия Clan , съдейки по нейните политически връзки. В допълнение, тя е назначена и. около. Министър-председателят преди парламентарните избори лично президента Желев . Такава ситуация с назначаването на временен "техническа правителство" - е един от онези редки моменти, когато българските президенти могат да покажат реално, а не фиктивно власт. В крайна сметка, всичко това се случва, когато в парламента се разтваря, и президентът може да назначи ръководител на правителството, който просто иска да, без никакъв контрол ...

4. Жан Виденов -. министър-председател, тъй като 25ти януари 1995 до 13 февруари, 1997
През 1985 г. се дипломира в Държавния институт в Москва , където учи арабски . Член на БКП през 1983 година. През 1986-89. работи в Комсомола. През 1989-90. - В ". Автомобилна електроника"
беше таен офицер от КГБ България ("Drzhavna Сигорни" , DS ..) 1988-1990, като наемодател Safehouse
През 1990 г. се присъединява към ръководството на Българската социалистическа партия (бившата комунистическа партия).
Декември 1991 до декември 1997 г. - председател на БСП .
От януари 1995 г. до февруари 1997 г. - министър-председател .
бе назначен на този пост след победата на БСП в изборите, на възраст от 35 години. Подаде оставка поради тежката икономическа криза в страната и на масовите протести на населението.
През ноември 1996 г. 19 членове на ръководството на БСП изпратиха отворено писмо с искане за оставката на Виденов. В същото време, в лицето на опозиция Съюз на демократичните сили е довело масови протести в страната.
21 декември 1996 Виденов обяви оставка като министър-председател и председател на партията.
След пенсионирането Виденов се оттегля от политическа дейност, сега се занимава с преподаване в Колежа на Европа Пловдив.
Преди 2000 г. е бил член на Висшия съвет на БСП.
През 2007 г. той бе официално изложена като бивш таен агент на КГБ .
Виденов през 2009 г., обяви, че напуска БСП заради несъгласие с политиката на правителството на Сергей Станишев .

България вече е широко се смята, че Жан Виденов почти сам на всички премиерите на демократична България, които се не крадат . ( http://alexsimov.blogspot.ru/2012/06/15.html )
И тя изглежда да е вярно, защото Виденов вече не живее в двореца, но в един обикновен апартамент в къщата на панела, кара кола на старо и т.н.
Въпреки това, министър-председателят Жан Виденов е имал толкова много политически врагове, особено в края на царуването си, той може просто да се страхуват да открадне: тя веднага го хвана за ръката и удари всички камбани! (Въпреки че много сановници дори тя никога не спря)
Жан Виденов Но сега не е толкова лошо, когато той все още учи в скъп частно училище, и съпругата му Catalina е съсобственик на компанията за производство на етерично Акции Catalina Виденов в дружеството възлиза на около 200 000 евро. Това е само пари за бившия министър-председател. Но Виденов премиера в момента това е достатъчно само да си мръдне пръста, за да се превърне в милионер. Да при такива самите високи постове пари в джоба си само катерят, просто не трябва да ги отблъсне!


В интерес на истината, ние все пак трябва да се каже, че десните политици в лагера има свой уникален "besserebrennik": от министър-председателя Филип Димитров също не го открадне себе си, когато той е бил начело на правителството. И неслучайно, на българския интернет упорито отидете клюки за "гей" и двете от тях - и Виденов и Димитров. И ние вече са срещнали такива случаи, какви политики от този вид понякога може дори напълно безкористен труд на неговия клан на КГБ - тъй като те седят твърде здрав кука, така да се каже. Но може би това е всъщност е лъжа, но само на политическите си съперници трябваше да се измисли нещо, тъй като тези два политици бяха толкова честни, че корупцията не може да бъде по тяхна вина ...

Повечето анализатори твърдят, че между министър-председателя и бивш премиер Виденов Андрей Луканов бяха много враждебни отношения - въпреки факта, че официално двамата бяха от една и съща партида. Но това е групиране Луканова яростно се бори за свалянето на правителството Виденов, не дясна опозиция. И мнения по тази тема в интернет има и т.н.) Като цяло, премиерът Виденов води война с Москва КГБ клан - и, в крайна сметка, той бе победен във войната, защото той трябваше да подаде оставка. Но преди това, той обърка много кръв Андрей Луканов и неговата компания "Мултигруп" . И само под силен натиск от страна на руския Газпром -председателя Жан Виденов е съгласил да включи компанията "Мултигруп" в списъка на акционерите на съвместната газова компания "Топенерджи" . Но на концесията за изграждането на газопроводи в България Виденов правителство след издадена компания "Топенерджи", само в замяна на освобождаването Луканова като председател.


Така че, когато през октомври 1996 Андрей Луканов убит, всички бяха убедени, че това е дело на неформалната група Жан Виденов, който е получил името на българската преса "група" Орион " . Така нарича тази неформална мафията бандата, тъй като тя е обединена компания "Орион", а някои фирми "orionovtsev" са имената на звездите от това съзвездие. ( http://www.znam.bg/com/action/showBook?bookID=1008&elementID=1616821472§ionID=5 )
основната сътрудник Жан Виденов е бил собственик на фирмата "Орион" бизнесмен Румен Спасов - бивш офицер от кариерата за външно разузнаване на ДС . Син на КГБ генерал Мирчо Спасов , Румен Спасов по негово време е служил в българското посолство в Лондон . И по време на демокрацията той започна банковия си бизнес.
( http://www.vesti.bg/bulgaria/pochina-bosyt-na-orion-rumen-spasov-2335991 )
Аз трябва да кажа, че разглезените синове на генерали, тя е бедствие за всички неща, специални услуги свят: те рядко са подходящи за тази услуга, но лесно да проникне в най-привлекателните места в чуждо разузнаване. Но трябва да кажа, че в КГБ мафия Румен Спасов също така ясно ли стъпките на баща си, тъй като има доказателства, че на КГБ генерал Мирчо Спасов дори в годините на социализма успя да правят бизнес с помощта на чуждестранни българската компания "Tex" , която се занимава с незаконната търговия с west (контрабанда на оръжие и др.) Това КГБ компания "Tex" е роден през 1960 г. и първоначално е бил използван за захранване на тайното оръжие "национално-освободително движение" алжирските сепаратисти, борещи се за отцепване на Франция. После намери подходяща алтернатива на заетост за тези предприемачи КГБ, с изключение на всички необходими консумативи и други арабски терористи - така че от началото на 70-те години активите на дружеството "Текс" достигна 136 милиона щатски долара, и дори са имали свой ​​собствен търговски флот (дъщерно дружество на FIM , 103 кораба с общ капацитет от 1.0 милиона тона). Тази флотилия КГБ тогава преследван по целия свят и това, което не се транспортира през моретата ...
Но комунистическото правителство на България (в действителност, нашият Кремъл), фънки събитията в Чехословакия през 1968 г., март 1969 поръчани общия финансов одит на дружеството. И скоро, ръководството на компанията "Tex" е бил арестуван - и ръководител на фирмата, заместник-началник на външното разузнаване, полковник Георги Найденов е осъден от Върховния съд на лишаване от свобода двадесет години, за всички този неистов дейност по изграждането на капитализма (той е бил освободен от затвора след пет години) . През 1992 г. старият служител по сигурността на Найденов регистрирани частни неговата банка под същото име "Tex" . И след смъртта му (през 1998 г.) собственик на банката е била дъщеря му Мариета. ( http://sseverin.com/кгб-смачка-империята-тексим/ )
През 1971 г. той също бе отстранен от поста си за "анти-партийни дейности" служител по сигурността на Ангел Солаков, министър на вътрешните работи и на действителната началник на държавна сигурност - наред с други обвинения, той също е обвинен в опит да се защити компанията от КГБ "Tex" от репресивни мерки от страна на ръководството на партията. В допълнение, докато през 1971 г. компанията "Tex" не е отстранено, тя също беше под опеката на много влиятелен КГБ генерал Мирчо Спасов . И синът му Румен Спасов имаше малко работа по този начин, за структурата на дружеството (той е бил само на 25 години по време на ликвидация на дружеството). А според някои източници, семейството Спасово използвайки gosfirmy "Tex" дори при социализма успя да падне лакомо към сладкия живот: че генерал Спасов за неговия патронаж на тези КГБ бизнесмени строят вила, му даде "Мерцедес" и т.н.
( http:/ / vivafolk98.blogspot.ru/2012/08/blog-post_2767.html )
Има съобщения от хора, които са виждали този дом: тогава вила Мирчо Спасов беше много близо до вилата на КГБ генерал Солаков.

През 1995 г., виден представител на семейния клан на КГБ Михаил Черни опита да се установят в България чрез банков BZPB принадлежащи към група "Орион" . Руско-израелският магнат Черно, за да направи инвестиция в тази европейска страна, която не беше лесно, тъй като той е бил отказан достъп до всички достойни условия на демократична държава, както е известно на мафията фигура.
Но това е краят, че Румен Спасов веднага присвоил цялата парите принос в банката BZPB Черно, 6 милиона щатски долара . През 1996 г. Майкъл Черно подава молба за Спасов съд, обвинявайки го, че краде. Към това се добавят още през есента на 1996 групиране обвинение "Орион" в участие в убийството на Андрей Луканов (след това е основната версия на разследването). Така че тази година, служител по сигурността на Спасов избягаха от преследване в Южна Африка - и в България вече не показва до смъртта му. Той умря в Кейптаун през 2009 г. от рак. ( http://desebg.com/index.php?option=com_content&view=article&id=1593 )

Всъщност, аз трябва да призная, че е доста мръсни малки хора се събраха в групата на КГБ "Орион" . Тъй като съпругата му Румен Спасов, Веска Medzhidieva занимава и с банкова дейност на съпруга си - и тя също се завтече през 1996 г. в Южна Африка, тъй като тя е напълно ограбена и неговата банка фалира. Нещо повече, Спасов после обвини жена си, че тя е била ограбена и 200 000 евро! И когато между съпрузите започна процедура за развод, след Medzhidieva публично изложени Спасов го в продължение на много години, ангажирани в сексуален тормоз на тийнейджърката дъщеря от първия му брак ...
(По наше мнение, това са темите на нецензурни и крадци са формирали гръбнака на мафията на КГБ . Сред КГБ, защото беше доста много нормални и доста свестни хора, но те ​​са голяма кариера КГБ не го направи и в тази мафия по някаква причина не са включени)

На политическата страна на главния сътрудника на Жан Виденов в група "Орион" е и служител по сигурността на Министерството на външните разузнаване - Красимир Raydovsky ., бивш говорител на премиера Виденов
, по наше мнение, е тази цифра е най-подходящ за ролята на куратора на ЧК таен агент Виденов. Макар че от друга страна, отговорникът по сигурността, а дори и от чужди разузнавателни Raydovsky много се различава извънредно откровеност и конституционна изобилие на словото. Той постоянно се дава многобройни интервюта, където всичко може вече раздрънкал. Например, веднъж той призна, че своевременно предупреди той Веско Medzhidievu за предстоящо арест и помогнал да избяга в Южна Африка. ( http://www.blitz.bg/news/article/123283 )

Така че, министър-председател Жан е била видима в средата на 90-те години на заклет враг на клана на Москва КГБ - и, следователно, тя принадлежи към една от три про-американски мафиотски кланове от КГБ. Но тук е до каква точно клана, че не е толкова лесно да се разбера. България е много бедна страна, толкова близо до руските олигарси там и вземете нещо не е почти нищо. Въпреки това, тъй като там е ценен имот има голям индустриален комплекс "Petrochem" и да се възползват от руската компания Лукойл. . Но Лукойл от Москва клан, така че от тази компания в този случай е от малка полза
Вместо това, за изчисляването на клан принадлежност Жан Виденов и неговото "orionovskoy група" откри голяма представа от неочаквана страна: тъй като се оказа, тези цифри орязани с близки връзки с гръцките милиардер Сократис Кокалис и неговите дружества "Интраком" .
Както можете да видите, светът е малък: ние вече споменахме в една от частите на книгата за бизнесмен на броя на агенти под прикритие gederovskoy външно разузнаване Щази . И изчисли клан принадлежност Кокалис вече оказа много по-лесно.
Публикувано в 29-ти януари 1996:
"След тайни преговори между лидерите на Българската телекомуникационна компания (БТК) и гръцката група "Интраком" 18 септември миналата година, Michael Dans и Сократис Кокалис подписаха споразумение за създаването на българска корпорация телекомуникации и информатика "Булфон" . В тази съвместна компания БТК участва с дял от 32%, останалите 68% са собственост на BTK Michael Dans - със сигурност е принадлежала тогава на неформалната група "Орион" . Той преди това е заемал ръководни длъжности в структурите на бизнесмена КГБ Румен отношения с Сократис Кокалис са със себе си Жан Виденов - и дори след пенсионирането Виденов от поста на министър-председател. бе съобщено за 20 Януари 1997 - за това как бившият премиер Виденов се опита да повлияе на решението на Софийски градски съд на един спорен случай в полза на гръцки да речем, защото освен от телекомуникационния бизнес Сократис Kokkales също е специализирана в лотарии - въпреки че почти всички краища на света. Естествено, както и в България, той е също така активно участва в този доходен бизнес. Публикувано 22 Авг, 2012: "The процъфтяващи отношения между фирма "Интраком" и българската държава дойде под управлението на Жан Виденов, който буквално даде лотария Кокалис . "( HTTP: / /www.blitz.bg/article/31377 ) (Такъв е безкористна Prime получи това видение: правилните хора, той даде всичко за нищо След това си спомни, че испанският диктатор Франко веднъж изрази като основен принцип на управление:. "Friends всички - и за останалата част от закона! ")










Сега ние се обръщаме към изчисляването на клан принадлежност Щази агент Сократис Кокалис . Както вече споменах това, персоналът на посоката на немската външна интелигентност по-късно са склонни да попадат в една от най- про-американски кланове КГБ (ако те са подходящи за мафията на КГБ). И ние имаме някаква причина да се включи олигарх КГБ Кокалис е да Korzhakov клан .
Публикувано на 22 Юли, 2005:
"... Един от най-големите гръцки компании в областта на телекомуникациите, "ИНТРАКОМ" Ева подписа споразумение за сътрудничество с арменския компанията клетъчна "Vivacell " действа в Нагорни Карабах . В споразумението се предвижда налагане на запор "ИНТРАКОМ"-то 22,8 милиона евро в "по-нататъшното разработване" на "Vivacell". ( http://www.trend.az/news/politics/756047.html )
Естествено, правителството на Азербайджан е много враждебно към сделка Сократис Кокалис като азери смятат Нагорни Карабах тяхното незаконно окупирана територия. И ние също така припомнят, че управляващата режима в Азербайджан , водена от президента Илхам Алиев, член на семейство клана на КГБ - и в Армения след Правила президент Роберт Кочарян на Korzhakov Clan .
И, между другото, това е 2005 година, ние започнахме постепенно охлаждане на отношенията между семейство . Clan и групата Москва Korzhakov
Но в действителност компанията "Интраком" се появи в Армения по-рано, през 1999 г. - точно преди тя все още не се появи в тази страна от голяма активност. " ИНТРАКОМ АРМЕНИЯ " е създадена през май 2005 г., въпреки че NTRACOM присъства в Армения за дълго време, тъй като неговата служба работи в Ереван от 1999 г. насам " ( http://www.intracom.am/en/company/aboutus.htm )


Освен това, дори преди Сократ Кокалис силно осветена от част от своята лотария и телекомуникации бизнес с нас в Русия ., където той е бил в експлоатация от септември 1991
Публикувано на 20 февруари 2001:
"В Русия Кокалис известен не само скандалната история с "Lotto- Милион " , но също така и от факта, че неговата компания е поверено деликатни отношения - обновяване на телефонната мрежа на Кремъл . В Гърция, го нарече "много странно", защото, както се оказа, фирмата е създала Кокалис в Кремъл не притежава оборудване, и - произведени в рамките на патенти на компанията "Ericsson". Ние можем само да гадаем защо Службата на Павел Бородин , тогава Кремъл "пазач", взе да включва модернизацията на гръцката посредническа фирма, а не директно на шведската компания ... Друг "герой" на историята - Marcos Shapanis - е роден в Кипър, и висшето образование също получи в СССР. По-късно той влезе в бизнеса и е не само един от организаторите на "Лото милион", но също и заместник-председател на Руската Inkombanka . It ... Shapanis, според "Катимерини", е бил главен асистент Кокалис в своите операции в Припомняме, че Инком беше по едно време основният финансов център Korzhakov Clan КГБ - бивш Кремъл асистент мениджър Павел Бородин . също принадлежи към мафията Има необходимост да се обясни, че това е за скандала в олигарх Сократ Кокалис в Русия във връзка с лотарията "Lotto- милион " . Ние вече споменахме накратко за тази измама: Комисия руски Sports през 2001 г., заведе дело в прокуратурата в Женева на Кокалис, защото той получи авансово плащане от $ 15,0 милиона, за доставките на руски измама различно оборудване, но само присвоил парите и не изпраща нищо обратно. Тя ще изглежда, че руските спортни босове орязани по този съвместен бизнес с гръцкия магнат. Но при по-внимателно запознаване с материалите, публикувани в интернет, след като стана ясно, че това не е вярно, защото тези откраднати пари принадлежали към държавната хазна на Русия, това е, бяхме като равен! ( http://www.greek.ru/news/greecetoday/18840/ ) трябва да се приеме, че руснаците просто хитри "рязани" тези държавни баба със Сократис Кокалис - и тогава всички натрупани за него: "Ние са подали съдебен иск срещу този влечуго! "Но нашият" Сократ на Щази "всички тези съдилища са като водата от патица. Той винаги ги почерпил с философско спокойствие ... Повече разкри, че фирма "Интраком" , преди подаване на вашия игрални съоръжения в Русия не е в света, както и на десет-завишени цени. В общи линии, нищо ново, бизнес както обикновено за руските длъжностни лица. Така че, ако други страни Кокалис все още прави най-малко някои реални инвестиции, при посрещането на Русия, той не е прекарал една стотинка сами, а само прибра пари ръка над юмрук там ...





Ние идентифицирахме още няколко верижни връзки, които доказват, че политическата група, към която принадлежи на Жан Виденов, сега е най-прекрасното отношенията с Москва КГБ клан .
До степен, че дори и най-големите ни певец Йосиф Кобзон май 2014 пристигна в Варна , за подкрепа на концерта им кампания местен лидер на БСП Борислав Gutsanova . ( http://www.dnesplus.bg/News.aspx?n=656040 )
Необходимо е да се обясни, че младият социалист Борислав Гуцанов - верен ученик на основателя на БСП Лилова Александър , бивш секретар на Централния комитет Violet е основният враг на Andrew Луканова по време на борбата на двете основни фракции за контрол на Социалистическата партия през първата половина на 90-те години. В допълнение, в България, ние всички знаем, че Жан Виденов си политическа кариера напълно длъжен Александър лилаво: тя е точно този стар апаратчици изтласкани през 1991 г., никой не знаеше Комсомол функционер Виденов да ръководи новосформираната социалистическа партия. ( http://razuznavane.com/?p=352 ) (В уеб-дълга разходка клюките, че Violet захранва някои слабост за младите хора, приятен външен вид не е изненада, дори ако това е вярно:. ние многократно са виждали, че КГБ навсякъде отбеляза в своята "управляващия елит" най-отличителната обществеността) все още трябва да се спомене тук, че правителството на Жан Виденов, създаден "абсолютен рекорд" в броя официално разкрит агенти под прикритие в ранг на министър или по-висока. Това само по себе си е основна Виденов , си вицепремиерът Румен Гечев , и шест министри : промишленост ( Любомир Дачев ), образование ( Илчо Димитров ), отбраната ( Димитър Павлов ), селското стопанство ( Васил Chichibaba ) и култура ( Георги Костов и Иван Maraza ). ( http://www.monitor.bg/article?id=148512 ) True правителство на Андрей Луканов комунистическите служби за сигурност работят повече хора - но само ако приемем, че работниците в ранг на заместник-министър и по-горе (министри има изложени само пет). A ако вземете всички правителства на демократична България, а след това в зависимост от парламентарната комисия за 14-ти февруари, 2008, там са натрупали общо 120 министри и заместник-министри , сега официално разкрит като сигурността на персонала и на военното разузнаване България - това е, за един на всеки пет . високопоставен служител от такъв ранг (същата връзка) Макар че никой не е познат като българските министри са работили пряко с съветските тайни служби - и там също имаше много, тъй като много от тях са учили в Съветския съюз. В допълнение, всички тези откровения агенти в България всъщност изрично провеждат високо селективни, както и в други посткомунистически страни - и се използват главно като оръжие в борбата за власт между клановете на ЧК. Все още е необходимо да се вземе предвид, че архивите на българската Държавна сигурност през последните няколко години са били много добре почистени и раздруса КГБ. И най-ценните документи на агентите там отдавна са отстранени, там са оставени предимно лични файлове от различен малка сган. Поради тази причина, без комисионна в тези файлове с предприятието особено много naroet дори не с най-голямо усърдие работата. Твърде късно българите се интересуват от това документи на КГБ, след 10 години след установяването на демокрацията ... Като цяло, нашата версия е следната: в действителност, най-вероятно, тайните агенти на служителите на държавната сигурност и персонал не са по-малко от 90% от високопоставени длъжностни лица в България. Както е добре, както и във всички други бивши съветски републики и бивши братски социалистически страни. Толкова всеобхватен, че дори и тези откровения за българската КГБ мафията големи проблеми никога не са си представяли. Особено в тази страна по отношение на експозицията на агента са много хуманно - и за заемане на всяка публична служба все още има почти никакви ограничения. Някои недостатъци произтичат от такива бивши тайни агенти, само когато те са пригодени за изборите: дори в България, много хора не искат да гласуват за излагане държавни информатори сигурност. Но с огромен набор от необлъчени агенти на КГБ, мафията не може особено да се тревожите: този "резерв" на българската тайна полиция ще бъде достатъчно, за много години. И няма да има повече, за да наемат, както се изисква ...













Сега отидете на ръководителите на сигурност в България .
контраразузнаването От 1968 година България е била част от Министерството на вътрешните работи -. и този ред се запазва в годините на демокрацията, до януари 2008
В такива случаи, за началници сигурност ние вярваме, че министрите на вътрешните работи .
Ние вече заявихме, че всяка асоциация на МВР и КГБ в една агенция, винаги на практика доведе до пълното подчинение на служителите на охранителна полиция.                                                                                 5. Соколов Йордан -. министър на вътрешните работи на 8 ноември 1991 г. до 30 декември 1992
През 1956 г. завършва Юридическия факултет на Софийския университет. От 1958 г. работи като адвокат в София.
През декември 1989 г., се присъедини към Съюза на демократичните сили (СДС) .
През 1990-91. - Съветник на президента Желев .
От 1991 до 2005 -. член на Европейския парламент от VTS
От ноември 1991 г. до декември 1992 - министър на вътрешните работи в правителството на Филип Димитров . Беше един от най-близките сътрудници на премиера Димитров.
От май 1997 г. до април 2001 - председател на парламент .
беше един от най-близките поддръжници на министър-председателя Иван Костов .
2000-02. - Заместник-председател на стратегията за устойчиво развитие .
През 2004 г. той е сред депутатите, които са се появили от VTS и скоро намерили нова дясна партия "Демократи за силна България" , начело с Иван Костов .
През 2005 г. се оттегля от активната политика и се върна в юридическата практика.

Очевидно е, че след разделянето Йордан Соколов про-американски членове на КГБ през 1995 г., е в командването на бившия министър-председател Иван Костов . Когато тази цифра да се превърне идва, ние ще покажем, че бившият министър-председател Костов, най-вероятно от клана Санкт Петербург .
Така Соколов вероятно също принадлежи към мафията.

6. Виктор Михайлов - министър на вътрешните работи на 30 декември 1992 г. до 17 октомври, 1994 .
От 1968 г. той е работил в милицията. От 1988 г., ръководител на Секретариата на вътрешните работи.
От 1991 г. - ръководител на КАТ.
от 1992 г. - началник на полицията в България .
От декември 1992 до октомври 1994 - Най- министъра на вътрешните работи в правителството на Любен Берова .
След пенсионирането той е работил в банката на земеделски кредит (UPC) .
От 1996 г. - адвокат.

Clan принадлежност Виктор Михайлов може да се инсталира дори и на водещата си работа в Голямата зала след оставката на правителството. Анализатори смятат, че банката е плод на въображението на бившия премиер Андрей Луканов . Ръководство на UPC е тясно свързан с компанията Мултигруп . Интересно е също, че миноритарен акционер в българска банка по едно време бил загадъчен английски медиен магнат Робърт Максуел , докато той изчезна от яхтата си в Ноември 1991. ( http://www.blitz.bg/news/article/111321 )

Като цяло, изглежда, че те са прави, тези журналисти, които твърдяха, че правителството на професор Любен Берова е "правителство Мултигруп" ...
Затова нашата диагноза за министър Виктор Михайлов ще бъдат: клан Москва КГБ .

И, между другото, защото това не е случайно през 1996 г. напуска банката Михайлов UPC . Фактът, че през 1994 г. мажоритарен собственик на банката е виден представител на Московската КГБ Clan Атанас Тилев , банкер от съществуващия персонал на чуждо разузнаване . През 1995 г. Тилев напълно ограбен неговата банка, като от около 30 милиона щатски долара - и тихо отиде в чужбина. Повече него в България не е имало нищо! Атанас Тилева съден задочно да осъдят, но случаят се проточи за дълго време - и завършва през декември 2012 г. Неговото извинение. И парите на вложителите на банката и изчезна. ( http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1660249 )
Този бивш разузнаване Атанас Тилев много интересен човек - но по-добре да се говори по-подробно за това от световна класа авантюрист по-долу.



7. Cervenka Чавдар - министър на вътрешните работи на 17 октомври 1994 г. до 26 Януари, 1995 .
След като се дипломира през 1964 г., е служил като военно училище в битка. През 1971 г. той се присъединява към военното разузнаване . Учи в София, а след това във Военната академия в Москва .
От 1978 до 1982 г. ​​- на военния аташе в Брюксел .
От септември 1991 г. до март 1993 г. е водена от Генералния щаб разузнаване (военното разузнаване) .
Декември 1993 - посланик в Тунис .
От октомври 1994 г. до януари 1995 - министър на вътрешните работи в преходното правителство, действащо Премиерът Reinette Indzhovoy .
отново След оставката беше посланик в Тунис до 1999.
2000-01. - Началник на политическия кабинет министър на отбраната Бойко Ноев , в правителството на Иван Костов .
от 2003 г. насам - ". Сигурност" в Центъра за изследване на демокрацията, на главния експерт по
През септември 2005 г. той е назначен за член на Обществения съвет на Министерството на вътрешните работи , с Любен Гоцева Brigham Аспарухов , Богомил Бонев и други.

Политическите връзки Генерал Червенков ясно показват, че тя принадлежи към клана на Москва КГБ .
примера, военното разузнаване , той оглавява почти едновременно с назначаването през ноември 1991 г., министърът на отбраната Димитър Ludzheva , протеже на президента Желев .
също така разкрива, че Чавдар Червенков през октомври 1994 г., направи голяма в мнение в България на министъра на вътрешните работи - в "техническо правителство" . Reinette Indzhevoy И все пак това правителство трябва да е била пълна с "Москва" в състава си, тъй като президентът Желев бяха напълно безплатно ръка във формирането на това правителство, тъй като Парламентът беше след това се разтваря до нови избори .

Още в полза на присъединяването към клана Москва Червенков казва назначаването му през 2005 г., на Обществения съвет при Министерство на вътрешните работи Rūmene Петкова . Защото на тези цифри, които са паднали в този съвет, клан принадлежност, че сме създадени, има две цяло "Москва" и два "korzhakovtsa." Припомняме, че в нулевите години вече е единствен Москвски Korzhakov блок .                                grechenevskiy.ru/html/sources/83.htm                                          



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8734575
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930