Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.08.2014 21:09 - Разпределение по кланове на главните държавни постове в България 4ч.
Автор: budha2 Категория: Политика   
Прочетен: 873 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 05.08.2014 17:17

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
По време на телевизионен дебат пред 2,5 милиона зрители любимите Петър Стоянов и бивш министър на вътрешните работи в правителството на Демократична Mantis Бонев влезе в сбиване, като обвини взаимно за корупция. "( http://www.ng.ru/news/25294. HTML )
В резултат на този скандал, и двете от тези десни политиката бяха победени на изборите - и беше избран за президент на социалистите Георги Първанов.
Т.е. Санкт Петербург или Korzhakov клан за Богомил Бонева малко вероятно. Но Москва клан тук не минава, защото в противен случай става ясно защо Иван Костов е претърпял повече от две години Бонева в правителството му, а дори и до важния пост на министър на вътрешните работи. Бонев е бил уволнен, защото (без обяснение) едва през декември 1999 година. Тъй като е известно, че по време на войната, министър-председателят Костов сега Мултигруп Илия Павлов , който започна през 1997 г., Бонев е ясно на страната Костова и него, тъй като той би могъл помогна. Едва в края на 1999 г., министър-председателят Костов изведнъж реши, че е време за шофиране Бонева министерския си пост.
Между другото, по време на телевизионен дебат през ноември 2001 г. Петър Стоянов използва като оръжието си на доклад на криминалното разузнаване свързва Богомила Бонева съставен по нареждане на председателя министър Костов просто в края на 1999 г., в навечерието на правителството уволнение Бонева. Но премиерът Костов този секретен доклад никога не е била направена публично достояние. И интересното е, че основното обвинение, което беше представено в този доклад срещу министър Бонева, е тясната му връзка с корумпиран олигарх Михаил Черни .
Публикувано на 20 април 2000:
"Богомил Бонев бе освободен от правителството заради близостта си до Майкъл Чорни , - каза вчера председателят на парламента Йордан Соколов. Той директно обвини бившия вътрешен министър във връзки с ръководителя на компанията "Мобилтел" Владимир Grashnovym руски бизнесмен и на Черно море. " ( http://www.segabg.com/article.php?id=214337 )
Тук е необходимо да се изясни, че Майкъл Черно сложи Владимир Grashnova озаглавена "Мобилтел" , след като през 1997 г. купи основната българска мобилна комуникация компанията.

Докладът на специалните служби за 1999 г. за корупционни връзки министър Богомил Бонева, в допълнение към Майкъл Черно и няколко други бизнесмени, включително и такива "приятели" Бонева също така спомена, виден банкер Емил Кюлев . ( http://www.blitz.bg/article/11469 )
Така че, анализатори absented Кюлева сред "хората на Майкъл Чорни в България. " Също така е известно, че през 1998 г., Черно е инвестирала 15,00 милиона щатски долара в собственост Kyulevu "Ексимбанк" , и заедно те ​​преди това са участвали в някаква по- банкер Емил Кюлев е син на бившия шпионин, че Александър Кюлева на парижките пребиваване, който бе сред първите, които започват да се "развиват" на бившия цар Симеон. Въпреки че Емил Кюлев, според официалната му биография, някак си да служат за външно разузнаване не отиде, а от 1985 г. до 1988 г. той е работил в Министерството на вътрешните работи. След това той отиде в бизнеса, и скоро се превръща в един от най-богатите мъже в България. На 26 октомври 2005 г., той е бил застрелян на улицата в София. И аз все още не знам кой го е убил и защо. Нашата версия е следната: най-вероятно, Емил Кюлева след това застрелял поради причината, че той е български роден, така че не може да бъде просто да експулсира неговия бизнес партньор Майкъл Чорни . В края на краищата, семейния клан на КГБ в България е доста слаб, така че с помощта на убийството на финансовото си положение в тази страна може да бъде сериозно засегната.



5. Emanuel Йордания -. министър на вътрешните работи от 21-ви Декември 1999 до 24 юли 2001
се дипломира в Юридическия факултет на Софийския университет, след което работи като адвокат.
През 1997 г. той е избран за член на парламента от партията VTS .
От декември 1999 г. до юли 2001 - министър на вътрешните работи в правителството на Иван Костов .
От 2004 г. - зам.-председател на стратегията за устойчиво развитие .
През октомври 2011 г. той участва в президентските избори, като кандидат за вицепрезидент в Rūmene на Христос , кандидат за президент от коалиция от десни партии, водени от стратегията за устойчиво развитие. Двойката тогава получи само 2% от гласовете.
През декември 2012 Йорданов излезе от VTS - ". вече не съществува", казва тук, че партията

Най-вероятно, Emanuel Йорданов принадлежи към същата мафия, че бившият министър-председател Иван Костов - това е, за да клана Петербург КГБ .
Има доклад през август 2000 г. - това започна да гори по време на войната между премиера Костов и президента Петър Стоянов , министър на вътрешните работи Йорданов беше тогава "тайно оръжие премиера." Но с президента Стоянов, министър Йорданова стана сериозен конфликт по въпросите на персонала, тъй като президентът Петър Стоянов отказа да одобри предложения Йорданов кандидатурата на заместник-министри. ( http://www.segabg.com/article.php?id=223782 )

Въпреки това, през 2011 г., Emanuel Йорданов се е съгласил да участва в президентските избори като кандидат за вицепрезидент в Rūmene на Христос . И Христос със сигурност се отнася за Korzhakov клан , тъй като той 1997-2002 управлява администрацията на президента Петър Стоянов . ( http://personi.dir.bg/person.php?id=2581 )
По наше мнение, това всъщност не е особено противно на нашата хипотеза за аксесоарите Йорданова до клана Петербург .
Ние вече заяви, че като президент на България е нямат реална власт - и стойността на заместник-председатели в страната и е почти близо до нула. Освен тези фигури, Христос и Йорданов, едва ли сериозно ще спечели на този президентски избори - така че просто прави PR за бъдещето! И тук ние трябва да направи отстъпки за факта, че през 2011 г. отношенията между клана Санкт Петербург и Москва-Korzhakov единица продължава да се подобрява все повече и повече - и в някои случаи до края на тази година, те са се увеличили в стратегически съюз между мафиотски групи.

. 6 ПЕТКАНОВ George - министър на вътрешните работи, считано от 24 юли 2001 г. до 17-ти август, 2005.
През 1971 г. завършва Юридическия факултет на Софийския университет. През 1972-74 двугодишен период. работил като прокурор в същите малки градове, а след това пое преподаване работа в Софийския университет. През 1991-95. -. Декан на Юридическия факултет
Преди 1989 г. е бил член на Комунистическата партия. През 2001 г. той се присъединява към НДСВ, партията на бившия цар Симеон и е избран за член на парламента от това "движение". В изборите през 2005 г. той е начело на предизборния щаб на НДСВ.
От юли 2001 г. до август 2005 - министър на вътрешните работи в правителството на Симеон .
От август 2005 г. до юли 2007 г. - министър на правосъдието в правителството на Сергей Станишев .
Петканов После внезапно подаде оставка, както се твърди, защото здравословни проблеми - и скоро престана политическа дейност.

Най-вероятно, Георги Петканов принадлежи към същата мафия, че бившият цар Симеон - това е, за да Moscow КГБ клан .
Петканова Но вие не може напълно да се изключи също Korzhakov клан . За съжаление, тази цифра е твърде късно да се включи в политиката през 2001 г., когато вече две година влезе Москва и Korzhakov клан в тясно стратегическо партньорство. Така че сега е много трудно да се определи точно клан принадлежност Петканова.
Но, въз основа на общи съображения, изглежда малко вероятно, че ключовият пост на министър на вътрешните работи беше след това се дава дори най-добрият съюзник. Колкото повече, че само преди няколко години korzhakovtsy и "Москва" трудно удушена помежду си -. Така че е малко вероятно техния съюз веднага става много силна
и олово си щаб кампания simeonisty също е малко вероятно да се има доверие "аутсайдер" ...

BOARD президента Първанов

1 Георги Първанов - Президент на Република България От 22 януари 2002 г. до 22ри яну 2012.
През 1981 г. завършва Историческия факултет на Университета в София и се присъедини научен сътрудник в Института по история на Комунистическата партия на България . От 1981 г. - член на комунистическата партия от 1990 г. насам, Социалистическата партия (БСП) .
През декември 1991 г., се присъедини към Изпълнителното бюро на БСП.
През 1994 г. той е избран за член на парламента през юли тази година е бил заместник-председател на БСП .
От декември 1996 - председател на БСП .
През ноември 2001 г. той е избран за президент на страната .
През 2006 г., преизбран за президент .
През януари 2014 Първанов излезе от БСП .

С определението за клан принадлежност, Георги Първанов, не е толкова лесно да се разбере, тъй като тази сума болезнено хлъзгав: тя обикновено се избягва конфликт Първанов - и като цяло той очевидно не обича да прави резки движения. Нейната основна метод на политиката, тази маневра между воюващите фракции и друго заглади конфликти между тях. Всъщност, в ерата на нулеви години на конфликти в рамките на мафията КГБ временно приключи - и след 2003 г. там десет години продължиха "стабилизиране". Вероятно поради тази причина, служителите по сигурността и след това изискват такава миролюбива политика, като Георги Първанов.

И все пак дори и в нулева година Първанов трябваше да избират своя страна в борбата между основните политически групи в страната. И тогава той показа съвсем ясно, че те принадлежат към Московския-Korzhakov единица .
Особено тук даде президентът Първанов добрите си отношения с политик десни Бойко Борисов .
Публикувано на 10 май на 2013 г.:
"Според източниците на вътрешнопартийни, ние сме разработили Първанов много по-добре на лични отношения с официалното им рецензент Бойко Борисов , отколкото с наследника си като председател на БСП , Сергей Станишев ".
( http://www.regnum.ru/news/1657303.html )
Мнение за 12 Ноември 2013:
"каза бившият министър на отбраната Димитър Луиджи, тя Първанов помогна Бойко Борисов да влезе в политиката. "
( http://www.webcafe.bg/id_1637269875 )
В интернет все още има редица публикации на тази тема.
Тук е необходимо да се изясни, че бъдещият премиер Борисов "влезе в политиката "Само през 2001 г., когато той получи голяма лидерска позиция в Министерството на вътрешните работи и полицията доведе страната. А преди това, Бойко Борисов е просто един неизвестен собственик на частна охранителна фирма. Допълнително Ние показваме, че тази цифра принадлежи към клана Москва КГБ .

Между другото, президентът Първанов ще може да прокара Борисов правителство simeonistov, както с Цар Симеон при Първанов от началото на нулевите години са разработили страхотна връзка.
"S, за да илюстрира съобщението за 14 юли, 2009:
"Президентът Георги Първанов заяви, че оценява завръщането на Симеон в страната и че е успял да създаде климат на добри отношения в политиката и да даде важен принос за постигането на членство в ЕС. "( http://www.regnum.ru/news/1186107.html )
Припомняме, че Симеон Сакскобургготски се отнася до Москвския клан на КГБ.
обща поика за лявата такава похвала ревностен монархист изглежда странно. В края на краищата, НДСВ не може да се счита за напълно монархически (истински монархисти дори и там е ясно в малцинство) - че в действителност Симеон по време на престоя си в България винаги е доста настойчиво подчерта царския си произход. Например, това КГБ "цар" никога никого в моята страна не се нарича "г-н така и така" - и всичко това става само с фамилното име. Симеон за всички българи само "лоялистите", това е, така да се каже, на слугите си, а не "господа". Но може би за социалиста Първанов е "нормалните отношения в политиката"?

Все още не е послание на 19 декември 2002 г., но факта, че президентът на България Георги Първанов получи награда от тогавашния РПЦ : ". за изключителна работа в укрепването на единството на православните народи", той печели наградата църква ( http://www.sedmitza.ru/text/281264.html )
Това е знак на добра воля, от Москва КГБ Clan - такава висока награда от ръководството на Московската патриаршия ! Що се отнася до многогодишни проблема как да се разделят Korzhakov клан от Москва, в случая с Първанов ние открихме в интернет само една основна идея: има съобщение, че Георги Първанов през юли 1994 г., заместник-председател на БСП по предложение на министър-председателя Жан като председател Vision с началото на царуването му беше във война с Москвския клан, този факт накланя везните в полза на Korzhakov КГБ Clan : Очаквайте скоро всичко, за Георги Първанов, и тази мафия.

Все още има такава интересна информация за Първанов.
През юли 2007 г., бе официално обявено от Комисията по лустрация, която през октомври 1989 Георги Първанов е бил таен агент на външното разузнаване на име "Гоце": той е работил на 14-ата дивизия захранването DC .
Първанов веднага заяви, че той твърди, че не знае, че това, което работи е за държавна сигурност: те казват, тогава той е назначен един служител на МВнР работи чисто литературен герой (обработка емигрантски мемоари). Но за да го вербуват кариера разузнаване Цвятко Цветков отрече дете извинение Първанов: всичко, което знаеше за кого работи! И съдържанието на лични файлове от сигурността на архива Първанов също  доста ясно потвърждава това - въпреки че в тази папка са оцелели само 21 страници от 190, и ги превръщат в лично подписан документ вече не е та м ...
( http://desebg.com/2011-01- 06-11-34-32 / 199-2011-04-07-18-38-04 )

2. Станишев Сергей - министър-председател от 17 август 2005 до 27 Юли 2009.
син Димитър Станишев, бивш секретар на БКП. Руската майка, Сергей Станишев беше гражданин на СССР, а след това Русия преди 1995 година. През 1989 г. той завършва история отдел на Московския държавен университет . След защитата на докторската си дисертация през 1994 г., той е работил като журналист на свободна практика.
управленските структури в БСП през 1995 г., има за първи път е главен експерт на международния отдел на Висшия съвет на партията. През 1996 г. той става ръководител на този отдел.
От 2001 г. - член на Европейския парламент.
През декември 2001 г. е избран за председател на БСП .
От август 2005 г. до юли 2009 г. - На министър-председателя .
На изборите през 2009 г. партията БСП . бе победен и отиде в опозиция
В 2014 Станишев е избран за член на Европейския парламент.

Сега Сергей Станишев на политическите си връзки, разбира се, принадлежи към Московския-Korzhakov единица . Да, и в противен случай просто не би могло да бъде, тъй като представителите на СанкПетербургския клан (група Иван Костов ), напуснал социалистическа партия (БСП) по време на първия му сплит партия през 2004. A семеен клан КГБ в ръководство на БСП никога не се наблюдава.

В допълнение, всички политически учени са съгласни с факта, че за неговата брилянтна политическа кариера Сергей Станишев напълно е длъжен Георги Първанов .
Съобщение за 30 януари 2014 г., както следва:
"Станишев е политически продукт Първанов . Той eksprezident в остро противоречие с традициите на Levice оставяли не наследник на БСП през далечната 2001 г. "
( http://alexsimov.blogspot.ru/2014/01/blog-post_30.html ) Още по-красноречиво говори за него самия Сергей Станишев, в интервю, публикувано на 17 април 2009: "В личен план никога не забравяйте това, което Георги Първанов като властен орган, направен залог върху мен, след като той бе избран за президент. Непознат млад мъж, международен секретар, вероятно да предизвика съчувствие, но без достатъчно политическо влияние и опит, - лидерът на най-голямата партия на българина и трудни ". ( http://www.regnum.ru/news/polit/1152316.html ) (За политика Станишев твърде невъздържан език, тъй като той вече, подобно на всички такива "сладки млади неизвестни", които са направили бърза политическа кариера, отдавна се подозира, че бог знае какво) означава всичко това, че Станишев, най-вероятно се отнася към една Mафия с Георги Първанов - това е, за да Korzhakov КГБ клан . И, както подобава korzhakovtsu имат Станишев е много добри отношения с Москва Clan . мафия КГБ Например, някои политици дори смятат, че Сергей Станишев се превърна в истински кукла на Ахмед Доган . Имаше също така съобщава, че Сергей Станишев и съпругата му Моника "много близо" до Корпоративна търговска банка (КТБ) . (18 юни 2013, http://fakti.bg/ България / 69476- Дончева-Tим-и-КТБ-upravlavat-darjavata ) Ние вече говорихме за банката КТБ и неговият предполагаем таен собственик Ахмед Доган - това е чист клан Москва КГБ .

3. Бойко Борисов -. министър-председателя на 27 юли 2009 г. до 13 март, 2013
от 1982 г., е служил като офицер в противопожарната служба от 1985 г. Преподавал е в Graduate School на Министерството на вътрешните работи. Едно време е бил треньор по карате. През 1991 г. основава частна охранителна фирма "EPON-1" , която след това се предоставя сигурност на бившия цар Симеон II по време на посещението си в България.
през 2001-05. - Главен секретар на Министерството на вътрешните работи в правителството на Симеон .
През октомври 2005 г. той е избран за кмет на София .
В края на 2006 г. той основава нова партия "Граждани за европейско развитие на България" (ГЕРБ) и става неофициален своя лидер. През юли 2009 г. партията спечели изборите.
От месец юли 2009 г. до март 2013 г. - министър-председател .
През януари 2013 г. правителството реши да походи тарифите за електроенергия. И през февруари 2013 поради масивни спонтанни протести, придружени от сблъсъци с полицията в София и други градове, Борисов подаде оставка от цялото му правителство.

Политическите връзки Бойко Борисов ясно да се посочи членството си в нулевите години до Москва-Korzhakov единица .
Да започнем с това, че встъпи в длъжност като кмет на София 10 ноември 2005 г. Месец по-късно, на 11 декември Борисов пристигна в Москва. Той откри български ресторант там и се срещна с кмета на Москва Юрий Лужков . ( http://www.monitor.bg/article?id=63555 )
И оттогава Борисов създадена с Лужков необичайно силно приятелство. За любопитство, ние даваме друго такова съобщение за 17 яну 2008:
"По време на работното посещение на Владимир Путин в София, основното събитие на заключителния концерт следва да бъде съвместен изпълнение на кметовете на столиците на двете държави. Както каза да "TD" Йосиф Кобзон , в финалното шоу на сцената реши да покани Юрий Лужков и българския му колега Бойко Борисов и да ги помоля да пее в дует "Моята страна е България" и "Москва Nights". ( http://www.iosifkobzon.ru/news/media_archive/section.php?IBLOCK_ID=5&SECTION_ID=151&SHOWALL_1=1 )
И когато партията на Бойко Борисов спечели изборите, и той стана премиер, голямата му отношения с Юри Лужков и продължи нататък. Съобщение за 9-ти септември 2010 г.:
"България е готова да предостави на Москва плодове, пред репортери в четвъртък кмет Юрий Лужков след разговори с българския министър-председател Бойко Борисов. В четвъртък ... част на Москва, собственост почивка комплекс "Камчия" на Черноморското крайбрежие на България на открита лагер "Дъга". На церемонията по откриването присъстваха кметът на Москва Лужков, български министър-председател Бойко Борисов ... "
( http://polpred.com/?ns=1&ns_id=240717 )
И тук ние трябва също така да се подчертае, че Юрий Лужков пристигна по това време в България малко преди оставката си - точно когато първите доклади в медиите, че те са недоволни от Кремъл и той напуска, за да остане на поста си на кмет на няколко дни. Припомняме, че Лужков позорно изгонена от поста си на 28 СЕПТЕМВРИ 2010. Така че това е последният път, когато отидох в България да играе сбогом футбол там с моя приятел ... Бойко Борисов
("Сбогом на Слав", така да се каже. Ние имаме своите съмнения, ако някоя от чуждестранни политици искат да Лужков след оставката си заедно, за да спортува или да пее в хор)
И това силно приятелство Бойко Борисов с голям родолюбец Лужков беше в този момент още по-поразително, че начело на правителството на България, Борисов веднага пое враждебно отношение към руското ръководство. И не само на думи, а в дела, защото първото нещо, което направи Борисов, като поста на министър-председателя - да счупи всички споразумения с Русия, на Станишевото предишното правителство. Докато те бяха глобални проекти на Кремъл от стратегическо значение: изграждане на ядрена централа , участието на България в изграждането на газопровода "Южен поток" по дъното на Черно море (заобикаляйки Украйна) - и строителството на Бургас-Andrupolis (заобикаляйки турския Босфора). Така, че преговорите с България по всички тези проекти са били прекратени веднага и възобновени само след принудителната оставка на Борисов като премиер.

Все пак е интересен, публикуван на сайта на Wikileaks секретен доклад на 09 май, 2006 американският посланик в България (в 2005-08). Байърли за тогавашния кмет на столицата Бойко Борисов.
Трябва да се отбележи, че този доклад се появява доста непривлекателна портрет на бъдещия разцвета министър на България. Джон Байърли има описва столичния кмет Борисов като лидер на голяма престъпна организация, която се занимава с различни престъпни измами и дори трафик на наркотици . По-специално, на американския посланик, обвини Борисов, че той търгува в сериозни синтетични наркотици контрабанда местно производство ( metaamfetamina ).
(Този огромен бик и карате Борисов и външния му вид е много подобна на нашите руски гангстери, хулигани - той само червено яке и злато верижка около врата му липсва.)
Но за нас сега е по-важното е, че в доклада също така се отнася до тесните връзки между корупцията Бойко Борисов и руската петролна компания Лукойл .
"S доклад по този въпрос (в превод от български)
"Борисов поддържа тесни финансови и политически връзки с директора на "Лукойл България" Валентин Златев , изключително влиятелен мощност брокер и политически кукловод. "
( https://www.bivol.bg/wlborisov.html )
И повече подробности за това как Кметът на София Борисов насърчава компания Лукойл в получаване на парцели общинска земя за своите нови станции - но за руска компания е финансирала различни строителни проекти Борисов.
само в случай, ние си спомняме, че компанията Лукойл принадлежи към  Московския клан на КГБ .

Добрите отношения са също така премиерът Борисов и грузинския президент Михаил Саакашвили .
Публикувано на 1-ви април 2012:
"Намира се в Грузия посещение българската делегация, водена от премиера Бойко Борисов 01 апр срещна с грузинския премиер Nikoloz Гилаури . По време на срещата бяха подписани няколко документа, включително и меморандум за сътрудничество в областта на европейската и евро-атлантическата интеграция. ... Според грузинския министър-председател, най-важните проекти са планирани за в бъдеще или вече са в ход. Сред тези съвместни проекти той нарича износ на природен газ през територията на Грузия в България, износът на електроенергия от Грузия през Турция към България, каза разширяването на търговските отношения между двете страни.
... По време на посещението, министър-председател на България ще се срещне с грузинския президент Михаил Саакашвили . "( http://www.regnum.ru/news/1516168.html )
Припомняме, че Михаил Саакашвили и Nikoloz Гилаури принадлежат към Korzhakov клан .
Между другото, по време на посещението на министър-председателя Борисов е получил от президента Саакашвили голяма похвала за че той "имаше смелостта да се откаже от всички руски енергийни проекти."
Все пак, в края на краищата, не всеки държавен глава на мястото на премиера Борисов би отказал такъв изгоден договор за родината си! В крайна сметка, един ще получи редовен доход в милиони долари само за факта, че на българска територия ще бъдат определени газопроводи към други европейски страни. Но министър-председателят Борисов офиса си геополитически интереси на Запада и неговия клан Cheka е скъпо.
Ако вземем, например, проект на Бургас-Andrupolis , анализаторите твърдят, че първоначално е бил обща идея на компанията "Лукойл България" , което е много приятелски настроен към Бойко Борисов фирма оттогава, тъй като е предвидено нейната защита. Но след три руската държавна компания сваления Лукойл на този проект - тук е една добра причина за отхвърлянето му на министър-председателя Борисов. И вие може да зареже всички протести на природозащитници за евентуалното замърсяване на околната среда ... ( http://www.regnum.ru/news/1102479.html )

В непосредствена близост до министър-председателя Борисов дойде възмездието за всичките му подвизи анти-руски тръбопроводи. Още в началото на 2013 г., жителите на България са дошли само бесни, когато те са получили извънредно високите сметки за ток - и правителството на Борисов след това бе свален .

Що се отнася до клан принадлежност Бойко Борисов, тогава ние сме тук, там е вечен проблем: как да се определи от Москва или от Korzhakov клан ако този бивш бодигард се появи на политическата сцена на страната само през 2001 г., когато и двете от тези мафиотски групи действително са се слели заедно ?
Ще започнем с факта, че според официалната му биография, Борисов и сигурност неговата фирма " EPON " за срок от пет години, при условие сигурност Цар Симеон по време на посещенията си в България, от 1996 г. до 2001 година.
По-късно обаче стана ясно, че има малко Бойко Борисов ПИБ, защото по време на първото посещение на Симеон дом през май и юни 1996 г., царят охраняван съвсем друга частна фирма. Но след 1996 г., Симеон е ежегодно посети България, за да можем да приемем, че бодигардовете на фирмата ИПОН охраняват бившия цар, тъй като втората му визита през април 1997 г. или малко по-късно. И това всъщност е директна препратка към клана на Москва КГБ като Симеон Сакскобургготски се работи, че тази мафия.

Има също така съобщава, че бандит Онлайн Бойко Борисов е бил тясно свързан с престъпна банда SIC и някои други, като "посредници", които ние също се отнасят към клана Москва . И едно голямо приятелство с тези Борисов бандата вождове (Румен Николов и други) започна дълго време, тъй като в началото на 90-те години "Застрахователна компания" SIC по-подробно по-долу)


И друга представа имаме: повечето български политолози смятат, че първият му голям пост в правителството на България, т.е. позицията на заместник-министър на вътрешните работи ("Главен секретар" MVD), Борисов получи тази година от неформална политическа група, наречена "Monterey " . ( http://afera.bg/interviu/2731.html )
Така се оказва, че Бойко Борисов вероятно протеже Clan Москва КГБ , защото, както казахме, "групата Monterey" принадлежи към тази мафия.

По негово мнение главен секретар на МВР Бойко Борисов от 2001 до 2005 всъщност доведе полицията на страната - и то не е такова място, дори щастливи да предоставим най-доброто съюзник.
Така че с вероятност от 70 процента, Борисов е в Московския клан - и повече 20 на сто биха поставили на Korzhakov клан . Тъй korzhakovets Георги Първанов също по негово време, независимо дали е ръка, за да направят първите стъпки в тази политика poluugolovnogo бик - или просто даде Своя съгласие за назначаването му на ръководството на МВР.

4. Румен Петков -. министърът на вътрешните работи от 17-ти август 2005 до 24 Април, 2008
Завършва Факултет по математика Пловдивския университет.
през 1995-99. - Кмет на град Плевен.
от 1999 г. - секретар на БСП . От 2001 г. - член на Европейския парламент.
От 2001 г. - зам.-председател на БСП .
От август 2005 г. до април 2008 г. - министър на вътрешните работи .
подаде оставка, след многобройни скандали в медиите (натиск върху журналисти от опозицията, приятелство с някои банди вождове и т.н. .).
Петков през 2008 г. отново е избран за член на парламента от БСП. Румен Петков клан принадлежност може да почука само на неговите гангстерските връзки. Фактът, че той е голям приятел с органа Младен Михалев (с прякор "Mаджо"), един от лидерите на голяма банда на MIR (трафик на наркотици, рекет, проституция, и т.н., и т.н.). това е "застрахователна компания СИК ". Това е само "застрахова" тук чисто гангстер смисъл. (Например, ако nalepil, стикер с името на "застрахователна компания" на своя лек автомобил - това означава, че тя няма отвличане) A съобщава в пресата обяви, че от Тази група е тясно свързана бившия министър-председател Бойко Борисов . В допълнение, както бе посочено от писателя Георги Стоев в банда дейност Maggio активно участие на КГБ генерал на външно разузнаване Любен Гоцев . Някои източници посочват също, че Румен Петков е пряко свързана с общото Гоцева и му неформалната група "Монтерей" . ( http://www.mediapool.bg/zapalkata-bilo-shegichka-mezhdu-svoi-ot-monterei-news137586.html ) Припомняме, че Бойко Борисов и Любен Гоцев на Москва КГБ Clan . Като цяло, Петков, също вероятно от Москва клан.







Между другото, писателят Георги Стоев изследванията си в света на българската мафия не са били напразни: той е бил застрелян през април 2008 г., малко след публикуването на книгата си с доноси срещу General Гоцева. Тази книга е озаглавена: "Любен Гоцев - istinskiyat Krstnik" (2008 г.). Това е "истинският кръстник" (разбира се, мафията).

Все пак, можете да посочите тук за илюстративен клан принадлежност Румен Петков на интервюто си за 17 Юли 2011, в което той категорично защитава компанията Лукойл по обвинения в контрабанда на гориво от ръководството на българските митници. тук е послание за пример: "На първо място 01/11/2014 Георги Първанов , най-накрая обяви, че участието на самостоятелно ABC в евро-изборите ще се проведе на 05.29.2014 г. след 13.01.2014 г. той е подкрепен от Румен Петков и бивш министър на външните работи Ивайло Калфин. " ( http://www.regnum.ru/news/1770262.html ) Припомняме, че бившият президент Георги Първанов на Korzhakov Clan . И новата му група ABC , този фрагмент от Социалистическата партия (БСП) . Тази страна е наскоро са получили и друго разделение, след пълен провал на изборите.


В началото на 2008 г., службите за сигурност на страната, е получена от Министерството на вътрешните работи и на пряко подчинение на министър-председателя . Тогава там е обединена разузнавателна агенция - Държавна агенция за национална сигурност (Drzhavna агенция "Национална Сигорни" DANCE .)
В DANCE включва Националната служба за сигурност на Министерството на вътрешните работи, полицията и военната служба Военна контраразузнаване Министерството на отбраната и Агенцията за финансово разузнаване.
членове на опозицията, наречени ТАНЦ рожба на председателя Министър Станишев и го обвини в опит да монополизира контрола на службите за сигурност в България. ( http://www.regnum.ru/news/1065688.html )

5. Сертов Петко - ръководител на специалния DANCE 27 дек, 2007 до 01 август 2009 .
1982 Икономически институт, а след това е работил във фирмата "Химимпорт". C 1985 служил като офицер от държавна сигурност - в втората DS управление (контраразузнаването) .
През 1992-94. насочено управление за борба с тероризма и наркотиците МИА. През 1995-97. - Водени международна администрация МИА. След това през 1997 г., ангажирани в бизнеса: директор на "Trikom" представител в България британската компания "продукти NORTH безопасност".
от 2001 г. - съветник по сигурността на президента Георги Първанов .
От 2005 г. - секретар на Съвета за сигурност в рамките на Съвета на министрите в правителството на Станишев .
C декември 2007 г. до август 2009 г. - председател DANCE .
Взети от този пост след серия от скандали в медиите (незаконно подслушване на журналисти изтекла секретни документи и др.)
От февруари 2011 г. до февруари 2013 г. - заместник-директор на Центъра за борба с корупцията на Съвета на министрите.

Вероятно Сертов принадлежи към същата мафия, че Сергей Станишев и Георги Първанов - това е да се Korzhakov клан .

Това е едно послание за илюстрация:
"Говорейки по време на Народното събрание, Сергей Станишев заяви на 3 октомври пълната си подкрепа за сегашното ръководство ТАНЦА . Той каза Петко Serta радва цялото си доверие, и че той е в състояние да се справят с корупцията и организираната престъпност. Според Станишев, кампанията на лъжи и дезинформация срещу DANCE започна точно когато агенцията започва своята работа. "( Mediapool.bg. 03.10.2008 ) ( http://www.regnum.ru/news/1065688.html )

6. Йовчев Цветлин -. DANCE председател между 10 август 2009 г. до 25 Февруари 2011
През 1987 г. той завършва Военноморската школа за висшето във Варна, по-късно работи като механик във флота.
От 1993 г. той е работил в Националната служба за сигурност (НСС) . Последно мнение в тази специална услуга - заместник-директор на НСС .
След създаването на DANCE в началото на 2008 г., начело с контраразузнаване.
От август 2009 г. до февруари 2011 г. - председател DANCE . Бе назначен на тази длъжност по предложение на министър-председателя Бойко Борисов .
От 2012 г. до май 2013 г. - началник на кабинета на президента Плевнелиев .
От май 2013 г. - министър на вътрешните работи .

Ето съобщението за 10-ти юни, 2014 съвсем ясно свидетелства за това как мафия принадлежи Цветлин Йовчев:
"Няма никакво съмнение, че Йовчев - хора, близки до Бойко Борисов и партия ГЕРБ . По-специално, в българската преса съобщи, че Йовчев е работил в тясно сътрудничество с Борисов, дори когато той е бил начело на най-голямата в страната фирма за сигурност , и агенцията за персонал Борисова до голяма степен завършена от бивши служители Йовчева (и ако се вярва на медиите, някои служители Контраразузнаване могат да работят както в услуга на сигурността на държавата и частните охранителни означава принадлежност към Йовчева Москва КГБ клан .


Някои политици също смятат Цветелин Йовчев е протеже на група "Монтерей" (Послание за 06 юни 2013 г. също така показва, Moscow клан .


7. Константин Казаков - председател DANCE с 9 Мар 2011 . до 30 май 2013
Завършва Минно институт на Москва. От 1993 г. той е служил в КГБ България.
От декември 2009 г. - зам.-председател на танца .
От март 2011 г. до май 2013 г. - председател DANCE .

Константин Казаков, най-вероятно, също принадлежи към клана Москва КГБ , защото той протеже на министър-председателя Бойко Борисов . Въпреки че няма триене Казаков в пост началник на държавна сигурност с премиера Борисов привидно никога не е бил.
Тук за пример съобщение за 12-ти декември 2012 г.:
"Константин Казаков остава готвач на DANCE . "Това CE успя глоба на поста", каза premiert Бойко Борисов. "( http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1673673 )
(Трябва ли да го преведе на руски?)

Но очевидно, не всеки харесва дейностите в България Константин Казаков като главен DANCE , ако се съди по този пост през април 2013 г.:
"Пенсиониране Казаков гладно главен държавна сигурност "при" ще предшества вероятно опит на неговия 11 април 2013 в София - въпреки че той не боли след това. На този ден, когато той е карал по улицата в колата му изведнъж се разби в шофьор на джип, който веднага избягал. Това се оказа да бъде откраднат джип точно преди инцидента. "( http://www.inter-view.info/2013/04/peugeot-katastrofa.htm )

Ако това наистина е опит, може да се проведе само семеен клан на КГБ - което е само за това време започна силно влошаване на отношенията с противниковата коалиция сега този мафиотски клан Петербург и Москва-Korzhakov блок .



BOARD PRESIDENT Plevnelieva

1. Росен Плевнелиев - президент на България 22 Яну 2012 .
През 1989 г. той завършва електротехника институт по машиностроене в, в София. Той се присъединява към Института по микроелектроника, а след това отиде в бизнеса, а през 1990 г. основава строителната фирма Iris International . Тази компания първоначално участва в изграждането в София, но от 1991 г. Основната му дейност е разработена в Германия . От 1998 г. Плевнелиев е работил в представителството на германската компания Lindner .
През юли 2009 г. той става министър на регионалното развитие в правителството на Бойко Борисов . През септември 2011 г. той е номиниран за президент на България партия ГЕРБ .
През октомври 2011 г. на втория тур бе избран за президент .
лично богатство Плевнелиев се оценява на 50 милиона евро .

Естествено, като протеже на министър Бойко Борисов , настоящият български президент Плевнелиев се отнася до Москва-Korzhakov единица .
A строителния бизнес Росен Плевнелиев ни позволява да се изясни, че това е най-вероятно на КГБ Clan Москва .
факта, че в началото на 90 е обещаващ бизнесмен Плевнелиев намерен златния си мой: тогава той специализира в предлагането на евтина работна ръка в българската изграждането Германия . И най-интересното е, че Плевнелиев спечели работните си места само от района, населен с българи мюсюлмани . 200 е след това да ги формализирана, според информация, получена от нея от министъра на труда Емилия Масларова квоти - и още 200 до 400 души са работили в продължение на Плевнелиев в Германия нелегално, без никакво споразумение. Тези хора, за тяхната усилена работа, да получат 2 500 марки на месец, но след това ръцете тя бе дадена само на 500 марки, а всички останали са били взети себе си и своите бизнес партньори Плевнелиев. И все пак, всички бяха жадни за работа в чужбина, то това е пълен икономически колапс в България! Въпреки това, вече през 1993 г., германските власти са заинтересовани в този доходен бизнес Плевнелиев, и полицията започна разследване. офис на "Ирис Интернешънъл" в Германия, а след това бяха извършени търсения, но някак си успя Plevnelieva. Но в този случай ние сме по-заинтересовани от нещо друго. Да предположим, че българските мюсюлмани, най-трудолюбив (а също и най-невежите и тормозен) прослойка от населението - така че е разбираемо защо млад бизнесмен Plevnaliev реши да работи в Германия като "гастарбайтери" е блокирана. Но от друга страна, защото българските турци и други мюсюлмани винаги са били под ръководството на Московския КГБ клана . Тъй като основната български турци Ахмед Доган , който държи цялата мюсюлманска общност в страната под пълния си контрол, които работят по тази мафия. Следователно може да се заключи, че най-вероятно, от КГБ в Москва Clan сложи Росен Плевнелиев за този много доходен бизнес за да печелите пари в Германия.


След свалянето на правителството от хората възмутен Бойко Борисов , президентът Росен Плевнелиев е назначил т. нар. "официален правителство" , начело с Марин Райков -. който е трябвало да изведе страната точно преди парламентарните избори
, но ние все още се дават тук биография Райков, защото това е доста интересно.

2. РАЙКОВ Марин -. премиера От 13 март до 29-ти май, 2013
Всъщност, истинското му име Николов и Райков това име (бащино в България имат такава форма). Очевидно, Марина трябваше да се промени името на дипломатически причини, тъй като баща му Райко Николов е бил офицер от кариерата разузнаване, заместник-резидент във Вашингтон - и през 1962 г. той е изгонен от САЩ за шпионаж. И синът му дори Марин е роден във Вашингтон преди две години.
През 1984 г. Марин "Райков" е завършил Университета по икономика в София, където специализира в международните отношения. От 1986 той е работил в Министерството на външните работи. 1992-95. - Секретар на посолството в Белград . 1996-98. - Заместник-постоянен представител на Република България към Европейския съвет.
1998-2001. - заместник-министър на външните работи в правителството на Иван Костов .
2001-05. - посланик на Франция . 2005-09. - Работил е в Министерството на външните работи.
2009-10. - заместник-министър на външните работи в правителството на Бойко Борисов . Тогава пак, беше посланик в Франция .
От март до май 2013 е "официалната" премиер , назначен от президента Росен Плевнелиев по време преди парламентарните избори.
От юли 2013 г. - посланик в Италия .

От Марин Райков президент Росен Плевнелиев е назначен за ръководител на временното правителство по техен избор, би било логично да се предположи, че Райков също от Москва КГБ Clan .
Райков и политически връзки, за да се потвърди тази версия.
мрежа съобщи, че Марин Райков тясно свързани Cheka с генерали от неформалната група "Монтерей" .
(Тук, в доклада за 19 Май 2013, всичко това беше, подредени много съобщение за 13 Мар 2013: " Марин Райков, който бе назначен за министър-председател офис , беше сред най-доверените съветници Бойко Борисов по време, когато той е бил кмет на София, като журналистическо разследване За мен няма никакво съмнение, че това правителство е било. напълно в съгласие с Бойко Борисов ., и в този смисъл Марин Райков е как да го меко казано, марионетката си " ( http://e-vestnik.bg/17119 ) Тук с последното изречение на български анализатор ние категорично не съм съгласен: тя трябва да бъде по- виж кой го е марионетка, чийто! Защото има доказателства, че в 1984-86., по време на военната си служба в армията, Марин Райков е кариера контраразузнаването военнослужещ . И през 1987 г. незаконно военното разузнаване България започващи задълбочено проверите Райков, за неговата пригодност за служба в най-елитната единица на чуждо разузнаване - и тя беше там отвори частен въпрос, но до края на тази "развитие" не е точно известен -. тъй като се намери в архивите на съответните документи Military Intelligence личен файл Райков са изчезнали. Вероятно, Марин Райков все още безопасно издържал теста - защото в противен случай тя не би трябвало да се скрие, и в личното му досие ще пиша за това. В допълнение, има данни за някои бивши български интелигентност - кой е знаел за обслужване на Райков в военното разузнаване , когато той е работил в Белград по време на гражданската война в Югославия . наше мнение, син на служител на чужди разузнавателни персонал не може да бъде прост таен агент - така Марин Райков вероятно също ще отиде "скъпи отци," в смисъл на КГБ на пистата. В допълнение на това, дипломатическа работа Райков не опровергае версията на участието си в нелегалната проучването . Както във всяка правна пребиваване под прикритието на дипломати обикновено се сервира като персонал, обслужващи мрежата от нелегални скаути в тази страна.

Необходимо е да се подчертае тук, че бащата на МаринРайков бе постановен в голяма услуга на  КГБ , защото  Райко Николов , през 1953 г., т.е. преди провала си във Вашингтон, вербуван Charles Ernyu, виден френски политик от Социалистическата партия и бъдещия френския министър на отбраната ( в 1981-85 GG.). И когато Николов през 1956 г. напусна Франция, че даде Своя перспектива на персонала агент на КГБ външно разузнаване .
Насоки Франция успяха да поведат досиетата на таен агент на българското и съветското разузнаване Ernyu Чарлз през 1992 г., след смъртта му. ( http://www.newlookmedia.ru/?p=8872 )
Естествено, Марин Райков, това не му попречи да се появи във Франция под истинското си име, когато той е назначен за посланик в тази страна!

3. Пламен Орешарски - министър-председателя от 29-ти май 2013 .
През 1985 г. се дипломира в Икономическия университет в София. През 1992 г. той получава докторска степен. Беше стажант през завършил училище в Съединените щати и Великобритания. От 1992 г. до 1993 г. той преподава в Икономическия университет.
1993-97. - Директор на отдел на Министерството на финансите.
1997-2001. - заместник-министър на финансите в правителството на Иван Костов .
След това отново се преподава в института.
през 2002-03. - Заместник-председател на десните SDS . През 2003 г. излезе на партията - след политическия съвет на СДС отказа да подкрепи кандидатурата му за кмет на София на избори.
От 2004 г. - съветник ("независим анализатор") с президента Георги Първанов .
От август 2005 г. до юли 2009 г. - министър на финансите в правителството Сергей Станишев .
През 2009 г. той е избран за член на Парламента от Социалистическата партия (БСП) .
C май 2013 - министър-председателя .

В нулевите години Пламен Орешарски очевидно принадлежеше на Москва-Korzhakov единица , от 2004 г. насам той е бил покровител на президента Георги Първанов , а от 2005 г. - Министър-председателят Сергей Станишев .
По-точно клановата принадлежност на Орешарски ни позволява да се изясни факта, че  Той имаше много добри отношения с министър-председател Иван Костов . Дълго време Пламен Орешарски дори се счита за "човек на Костов".
( http://paper.standartnews.com/archive/2003/05/27/society/s3733_2.htm )
Припомняме, че бившият премиер Иван Костов на клана Санкт Петербург - и че той е бил в първите дни на управлението си, а именно, от 1997 г. насам, водил ожесточени битки с Москва клан . Следователно, Москва клан за Орешарски изчезва: той най-вероятно от Korzhakov Clan КГБ като Първанов с Станишев .

За илюстрация, ние представяме тук един пример: през април 2004 г. министър-председателят Пламен Орешарски посети Виетнам и стигна до заключението, че има споразумение за сътрудничество с правителството на има положи венец пред мавзолея на Хо Ши Мин е страхотна, и направих всичко останало, тъй като е необходимо за дипломатическия протокол ... И ние си спомняме, че Виетнам отдавна е под контрол в Москва КГБ Clan . Всъщност, български министър за разбор, ние по принцип не е направил сфера привлече международното plitiki както вече липсва на всички видове информация относно вътрешната политика на страната. С тази информация обикновено е много по-безопасно да се изчисли клановата принадлежност. И след това, както казахме, почти всички лидери на България, независимо от техния клан принадлежност, често се налага да пътува до Азербайджан , за да отдадат почит на президентските династии Алиев - въпреки че бившият КГБ Алиев, покойният Гейдар и Илхам , принадлежат към семейство клан на КГБ . И това е само объркващо! премиер Орешарски също в Февруари 2014 бе да направи официално посещение в Азербайджан, където той проведе разговори с президента Илхам Алиев и неговото правителство. И дори тогава имаше някои малки споразумения, подписани - въпреки че те не бяха подписани от министър-председателя Орешарски, и ги довеждат до Баку български всичко е ясно: българите са много заинтересовани от азербайджански нефт и газ. Така че взаимните икономически интереси в този случай дори надвиват острата вражда между кланове ЧК. Макар че, между другото, Орешарски посети Баку на 19 и 20 февруари 2014 - и украинския президент Янукович е избягал от Киев на 22 февруари тази година, и "Майдан", след това спечели победата. И в разгара предстоящо гражданска война в Украйна ...


Но тук е това, което българското правителство ще може да се наложи в социалистическата Виетнам , това, което сме загубили в догадки. Имаше очевидно притежава съчувствие през Москва-Korzhakov КГБ мафиотски групи.
Ние вече говорихме за това как почти единствената "природно богатство" има Виетнам близо до границите на тази страна в джунглата е един от основните центрове в света за производство на хероин т. нар. "златен триъгълник" . И в България от съветската епоха остават големи запаси от оръжия - така че между страните е възможно лесно да се споразумеят за всичко ...
Да не се получи всичко това като намек, че българската делегация се върна от Виетнам до дома си с куфари пълни с наркотици. Не, това не е така, защото това е дипломатическо прикритие за изграждането на мрежи между такива далечни страни, които по принцип малко се нуждаят един от друг. В този бизнес, всичко може да бъде полезно, дори спорта и културата!

4. PISANCHEV Владимир - председател DANCE от 19 Юли 2013 .
Завършва през 1991 г. от университета в София. От 1992 г. той е работил в оперативното управление на Министерството на вътрешните работи, през 1993 г. той се премества в Държавна сигурност .
През 2008 г. той бе отстранен от поста си като директор DANCE , след скандала с незаконни депутати подслушване и журналисти.
През 2009 г. отново е назначен директор DANCE .
През 2012 г. министър-председателят Бойко Борисов назначи своя заместник-председател DANCE .
През юли 2013 г., по предложение на министър-председателя Пламен Орешарски назначи председател DANCE . Тук имаме само в случай, става ясно, че шефът на сигурността на страната е на председател DANCE - един директор в Българската тайна служителя на услугата е на стойност две стъпки по-долу.


Естествено, Владимир Pisanchev сега принадлежи на Московската-Korzhakov единица . И за да се изясни, от какво е той от клана на КГБ, можем да се опитаме да разберем какво е, който е от българския министър-председател все още го обича повече luzhkovets Бойко Борисов - или korzhakovets Пламен Орешарски ?
И тук можем да донесе свеж съобщение за 14 юли 2014 г., което е малко изяснява този въпрос:
"Целият борд на директорите на БНБ (" Българска народна банка ") трябва да подаде оставка. Това каза пред журналисти лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов , който добави, че ДАНС и МВР имат огромна вина за случая с изчезването на пари от Корпоративна търговска банка .
Борисов настоява prokuraturata разследва действия от страна на министъра на вътрешните работи и началника на Tsvetlina Йовчева DANCE Владимир Pisancheva. "
( http://www.lex.bg/bg/news/view/59060 )
В действителност, най-вероятно, в този пост малко сплескан - и тогава Бойко Борисов заговори още по-остро и поиска незабавното арестуване на извършителите на измама с банковата КТБ включително Йовчева и Pisancheva. Във всеки случай, министър Iovcev незабавно осъди това изявление Бойко Борисов и категорично не са съгласни с факта, че той и Владимир Pisancheva също трябва да бъдат арестувани като извършители. ( http://www.lex.bg/bg/news/view/59063 )
Разбира се, никой не щеше да арестува тези членове на правителството (и кой ще го след това са го направили? Освен ако не те ще арестува всеки друг). Така че всичко е ясно е само пропагандна риторика от страна на опозиционния политик Борисов, който трябваше да покаже на избирателите как той яростно се бори срещу корупцията.
Между другото, това е ограбил банката КТБ принадлежи към клана Москва КГБ (много в унисон с работата). Така че, очевидно, там е редовен за България история: КГБ истинските собственици на тази банка бе ограбен от своите инвеститори и малките акционери. A отписване всичко, както винаги, на "изкупителни жертви" от броя на лидери и мениджъри на банката (в случая бяха арестувани четирима служители на банката).

И все пак, някак си го прави много ядосан след Бойко Борисов . Може би причината за тази повишена агресивност, че Владимир Pisanchev за това не е съвсем на себе си?
Така че, както изглежда, се отнася до Pisanchev Korzhakov клан . Това означава, че за една и съща мафия групата, която го назначава председател DANCE министър-председателя Пламен Орешарски . Но вероятността за такъв клан принадлежност Pisancheva бихме оценявам не по-висока от 60 на сто ...



Сега, обобщавайки. разпределение клан главен обществена длъжност в България (от 01.01.1992)



Председателство:
Москва клан - от август 1990 г. до януари 1997 г. и от януари 2012 (Желев и Плевнелиев).
Общо 7,5 години . Korzhakov клан - от януари 1997 г. до януари 2012 (Стоянов и Георги Първанов). Общо 15години .


Премиерът:
Москва клан - от месец декември 1992 г. до януари 1995 г., от юли 2001 г. до август 2005 г. и от юли 2009 г. до май 2013 . (Беров, Инджова, Сакскобургготски, Бойко и Райков)
Общо 10 години . Korzhakov клан - от ноември 1991 г. до декември 1992 г., от януари 1995 до май 1997 , от август 2005 г. до юли 2009 г. и май 2013 (Димитров, визия, Софиянски, Станишев и Орешарски). Общо 8,5 години . Санкт Петербург клан - с май 1997 до юли 2001 (Costa). Общо 4 година .




Мнение на шеф на държавна сигурност:
Москва клан - от месец декември 1992 г. до януари 1995 г., от май 1996 г. до февруари 1997 г., от юли 2001 г. до април 2008 г. и от август 2009 г. до май 2013 (Михайлов, Червенков, Добрев, Петканов, Петков, и Iovcev казаци).
Общо четиринадесет години . Korzhakov клан - от януари 1995 г. до май 1996 г., от месец декември 2007 г. до август 2009 г. и от юли 2013 . (Начев, Серта и Pisanchev) Общо пет години . Санкт Петербург клан - от ноември 1991 до декември 1992 а от декември 1999 г. до юли 2001 (Соколов Йорданов). Общо 2,5 години .




Семеен клан - от Февруари 1997 до декември 1999 . (Бонев)
Общо 1 години . необичайно тук е фактът, че в тази малка страна да предостави пълен набор от всички четири кланове КГБ - което прави политическия живот на България е много объркващо. До сега, като се срещна с нас само веднъж, в Русия. Както Mafia CIA , на преки доказателства за присъствието на американските разузнавателни служби под прикритие в рамките на не са открити на управляващия елит в България. Въпреки че правителството на бившия цар Симеон и имаше две фигури, които са били там големи американски капитал - но с убеждението, че те са били наети от американските разузнавателни служби, е, и не на КГБ мафия, ние все още не го правят.



Все още е необходимо да се спомене тук, че в Санкт Петербург клана на КГБ в България е доста слабо - един семеен клан КГБ мафия там и направих последния път почти напълно удушен, така че в нулевите години на своето присъствие в страната има много малко филц.

Всички 90-те години се водят главно помежду си и Москва Korzhakov кланове . Докато тези две мафиотски не приятели помежду си от 1999 г. насам. И когато те са обединени един с друг, а след това напълно да се възползва от властта над страната - и на практика никой не може вече да не може да събори. Особено, че някъде през 2012 г., Москва-Korzhakov обединението често влезе в стратегически съюз с Санкт Петербург клан . Така че идеята вече и в България и борбата нещо заедно, за да представи почти никой! Тя ще изглежда, че в България за е извървяла дълъг път, пълно спокойствие и мир. Но, въпреки това, населението на страната продължава да бъде възмутен - и от време на време да организира бунтове превръща в сблъсъци с полицията. След повече от една година е преминал от свалянето на правителството на Бойко Борисов и бушуващите елементи все още е много бавен част от бреговете му, образно казано. Хората сега не могат да угодят на: в действителност, когато май 2013 дойде ново правителство, Пламен Орешарски, така че веднага започва заседания, на които поискаха Орешарски и подаде оставка! Болезнено силно задвижва от българските си хора плячкосване всички тези последващи "ляво" и "дясно" на правителството. Отчаяние българи през 2001 г. дори прибягна до бившият цар Симеон - но това Cheka "цар" само е ударил в бившата си родина много голям джакпот (под прикритие то на "реституцията"), както и общата кражбата и корупцията и това продължиха като . преди Тук, в Русия, твърде много активно недоволство управляващата режим през 90-те години - се е увеличил драстично, докато цената на световния пазар на нефт и газ. Но в България, няма такива естествени находища, така че тези високи цени засилиха пълния срив на икономиката. И единственото спасение за българите в момента - това е да си изкарват прехраната за себе си и своите семейства в чужбина, в Западна Европа. България е отнета в полза на ЕС, така че границите на Запада са широко отворени ...
grechenevskiy.ru/html/sources/83.htmо
 



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8728814
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930