Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.08.2014 21:23 - Няма как революцията да роди нещо- „подобно на Сатурн революцията изяжда децата си.“
Автор: budha2 Категория: Политика   
Прочетен: 1232 Коментари: 1 Гласове:
1

Последна промяна: 15.02.2015 16:30

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image Киевският „Майдан“ отново гори. Кадрите, които виждате на илюстрацията, са от 6 и 7 август 2014 г. На изток Гражданската война върви към апогея си. Дали властта променя неподготвените за нея или всичко е игра?

Какво да речем за онези, които не са готови да проумеят, че ги мамят като дечурлига в забавачка? Прочулият се със своето персийско название площад „Майдан“ е просто детска площадка. Но на нея не се провеждат забавни игри с дървени пушки, а истински. И смъртта е реална. Както и в Донецк и на останалите „разбунтували се“ места.

„Повече от 1100 цивилни са загинали от началото на „антитерористичните“ операции на изток, съгласно ООН.“

Не е известно колко са жертвите в униформи. Площадът също оплака 110 паднали на него. От тях двадесет бяха милиционери. Не мина много време, и същите фуражки насочиха оръжието си срещу своите доскорошни началници. Във всички страни униформените се подчиняват на заповедите на валидните властници…

Андрей Курков е етнически руснак, но живее в украинската столица. Наскоро се появи негова книга, описваща събитията от последните 8 месеца по начин, подходящ за онези, които му я поръчаха и платиха – британско издателство.В нея той разказва за „придвижване на войски и убийства“. Но не ще срещнете нито дума за това, че същите войници и милиционери, които се разправяха с протестиращите против Янукович, сега стрелят по новите демонстранти. А те са част от предишните…
image
Според Курков, Виктор Янукович се е оказал уникален с корупцията и лицемерието си. Което не отговаря на истината. Най-голямото разграбване и корупция бяха по времето на Леонид Кучма – „президента на всички евреи“, както го определи равинът Едуард Ходос, оглавяващ Харковската еврейска общност. Тогава изникнаха и укрепнаха днешните еврейски олигарси, които владеят цяла Украйна.
image
Но отново същият автор твърди:„Тази страна никога не е имала толкова глупав президент, способен да радикализира най-толерантното население на света!“

Още едно доказателство, че по произход украинците са българи.

Любопитна е промяната, настъпила известно как у лидерите на поредната украинска „революция“. Например бившият световен шампион по бокс Виталий Кличко, за когото неговата сестра по юдейска вяра Победа Новоземская, но ако желаете Виктория Нюлънд, не даваше и да се издума, че може да влезе в правителството, сега е кмет на Киев. Сигурно не без помощта на тази помощник-държавна секретарка на САЩ.

„Новият кмет на Киев Виталий Кличко,… който беше един от най-известните лидери на протестното движение, размаха камшика върху онези, които все още окупират площада. Като заяви, че властите са се опитали да преговарят с тях.

„Местните власти имат необходимост от съгласие с лидерите, за да преместят протеста другаде. Но това не може да стане по този начин. На изток вече се води война. Затова нямаме нужда от война и в Киев.

Повечето от хората в града искат ред и сигурност в центъра на града. А онова, което ставаше напоследък тук, бяха просто престъпления“ – обяви Кличко в заявление от вторник [5 август 2014 г.].“

„Революционният ентусиазъм“, доколкото е съществувал у еврейския милионер и олигарх Виталий Кличко, се е изпарил. Тогава, през зимата, по време на пожара на „Майдана“, един интерес клатеше феса му. Сега пак е същият… Само ви се струва различен.

Пишат, че сегашният „Майдан“ няма нищо общо от онзи преди половин година. Кафенетата и баскетболните игрища, които били оформени на площада, вече ги няма. Кметът Кличко действа! Пускат слухове, че протестиращите са алкохолици и наркомани. И това ни е познато.

„Този „Майдан“ не е същият като онзи през февруари“ – казва пенсионерът Сергей. – „Само хората без никаква надежда останаха тук сега.
image
„Отначало искахме да пипнем всички онези, които убиваха хора на това място, и откраднаха нашите пари. За да ги съдим на площада. След това можем да мислим и за преместване“ – споделя Микола. – „Не довършихме онова, което започнахме. А властите са уплашени.“

Наоколо малки тълпи от жители на близките квартали се скупчват, за да спорят помежду си. Гласовете им се извисяват, а пръстите започват да мушкат гърдите на отсрещните..                                          
„Това е предателство спрямо „Майдана“ и революцията“ – крещи жена, която ни съобщава, че се казва Лидия. – „Чух, че Русия стои зад всичко това. И че се мъчат да върнат Янукович“ – рече тя.“

Колко лесно е да излъжете множеството от наивници. Широко разпространено е схващането, че:
“A l’exemple de Saturne, la rйvolution dйvore ses enfants” – „подобно на Сатурн революцията изяжда децата си.“
image
Това е останало от Париж през 1789 година. Изразът принадлежи на родения в Швейцария Жак Малé дю Пен, френски журналист и участник в революцията. В книга, издадена през 1793 г., той разказва за якобинския терор. Ала наблюдението му не е вярно. Няма как революцията да роди нещо. Невъзможно е! Тя е ялова. Винаги започва с ентусиазирано насилие, преминава в терор – ужас, и приключва с всеобщ страх.

За руския украинец Андрей Курков „отговорът на Евросъюза е потискащо бавен: Все едно новините пристигат не по интернет, а с куриери, яздещи коне“.

„Милият“ конформист! Ние чакахме цели 45 години „нашите да дойдат“. Когато това стана, те ни обърнаха гръб. Оказа се, че си имат свои – враговете ни, комунистите. Затова и туй е dйjа vu…

Някой помни ли кога и как започна всичко? Смятате ли, че миналата есен „народът спонтанно“ излезе на „Майдана“, за да свали корумпирания негодник Янукович? Не, драги мои. Народът винаги бива използван. Неговата роля е на „човека с пушката“. Той е масовката върху чийто бурен фон историците трябва да обрисуват небивалицата с „героизма“ на вождовете.
image
А цялата работа може да бъде обяснена по два начина. Първият е, че след повторното си възкачване на императорския трон – пардон – на президентското кресло – Путин се е самозабравил и е престанал да дава кесаревото кесарю. Тоест – да се отчита на семейство Ротшилд. Нещо, което не мога да допусна. Това дребно момче доказа, че умее бързо да съобразява нещата. За разлика от еврейчето Миша Ходорковски, то е било под пагон. Свикнало е да се подчинява, ако разбирате какво искам да кажа.
image
От комунист човещина и милост не искайте

Според мен цялата работа е изпитание за него лично, но преди всичко за Русия. Замесиха я в битката за новия финансов световен ред, проповядван от Джордж Сорос.На Китай и на новата обединена държава Кимерика доларът повече не им е необходим. Обаче в САЩ, все в рамките на израелското лоби, но и извън него, съществуват дебели глави, които изпитват двоен патриотизъм – към собствения си бизнес и към страната, която все още възприемат като велика сила. Затова нервите, търпението на Владимир Владимирович са поставени на изпитание. Така поне мисля аз. Което не означава, че непременно трябва да се съгласявате.
image
Произраелски курдисан лондонски журналист определи ситуацията в Украйна и Киев като „трагична“. Какво ли разбира горкото момче? Повтаря известни данни за жертви, бежанци, жали жените и децата… Уж се тревожи, задето никъде няма сигурност – даже „в родилните домове в Донецк“. Жена се оплакала, че раждат в мазетата.Защо не попитат, къде за пръв път изплакват палестинчетата в Газа, сирийчетата в Североизтока, рожбите на християните или зороастрийците в Ирак, или тези на различните племена в изпепелена Либия? Нали „миротворците“ минаха от там?

Но не щете ли, навярно по заповед от Израел, същото коментаторче обръща бруста, както се казва.

„Това е отчайваща и трагична ситуация – и то нашите правителства тук, на Запад, помогнаха да стане такава. Нашите правителства подкрепят новото правителство на Киев, което извършва бомбардировките. Администрацията на Обама изпрати военно оборудване и военни съветници в Киев. Канада също предоставя военна помощ. НАТО е превело военна екипировка за армията в Киев на стойност 4,5 милиона долара. Дейвид Камерън иска да отиде още по-нататък: той призова НАТО да установи свои оръжия в Източна Европа, с цел да защитават такива нации като Украйна от Русия и приближените й.

А какво става в Украйна? Защо е това мълчание от радикалните протестиращи, които се обявяват против ужасните войни, засягащи цивилни, и които правителствата възпламеняват и подпомагат? Не обръщайте внимание на ISIS или на Ассад. Вярно е, че малко може да бъде постигнато с протести срещу тях. Но защо не протестират против насилието на Киев в Източна Украйна и не призовават нашите правителства да престанат да подкрепят и да съветват Киев, както и да спрат да го снабдяват с оборудване?“
image
Гневът на автора е насочен към онези, които той обявява за „левичари“. Знаете ли какъв е критерият, по който успява да определи, кой с какви идеологически убеждения е? Неговият политически лакмус е отношението към Израел. Ако сте против политиката на държавен тероризъм, която повече от 65 години еврейската държава води, значи сте „леви“. Нито повече, нито по-малко. Кой не скача в полза на ционисткия „рай“, е „червен“!

Туй то. И това го знаем. “Sub sole nihil novi est” – „нищо ново под слънцето“.

А упреците, даже обвиненията на журналиста, валят като юлски порои у нас и заливат нищо не подозиращите украинци:„Украйна е раздирана от левичари, противници на войната…“

Ако правилно съм разбрал, вторият критерий за принадлежност към някакво „дясно“ – обобщено казано – към „евроатлантическите ценности“ – се оказва отношението към мира и войната. Който е за мир, е левичар! Военнолюбците, сиреч „десните“, подкрепят войните!

Този да не е бил стажант във вестник „Работническо дело“? В него карикатуристите изобразяваха „десните“ на Запад като „ястреби“, влюбени във войните! Ха сега де! Вие от кои сте?
image
Заприлича ми на стария виц от онази съветска епоха, когато Москва и Пекин уж бяха скарани. Времето заварило някакъв китайски коминтерновец в СССР. И той разказва на характерния за него руски език:

„Сидзу дамой и цая пию. Стуцат. Окриваю.

„Ты за Ленина или за Сталина?“ – спрасивают.

„За Ленина“ – отвецаю.

Снимают станы, биют.

Сидзу дамой и цая пию. Стуцат. Окриваю.

„Ты за Ленина или за Сталина?“ – спрасивают.

„За Сталина“ – отвецаю.

Снимают станы, биют.

Сидзу дамой и цая пию. Стуцат.

Снимаю станы, откриваю.

А соседка говорит: „А я думала, що цая будем пить…“

По същия начин мой приятел, който след завършване на гимназията се беше опитал да бяга през граница, попадна на „Московска“ 5.Хвърлили го в някакво мрачно мазе. Старшина-садист го биел със солиден маркуч, твърд като гума от колело на файтон. И постоянно го питал:
„Лети ли кравата?“
„Не“ – първоначално отговорил приятелят ми.
Последвал як кютек. Така – няколко пъти. Като си отдъхнал, старшината пак попитал:„Лети ли кравата?“
„Да“ – изхитрил се с отговора си моят човек.„Къде си видял крава да лети, бе?“ – изкрещял старшията и продължил да го налага…

За комуниста, където и да се намира – на Изток или на Запад, под каквито и дрешки да е укрил уродливата си същност, няма угода. Млати! Кога със слово, кога с гьостерица. Най-страшно е, когато започне с бомби и ракети…

Днес въпросният „десен“ английски наблюдател зове за протести против Киев! Като преди това подобно на Матросов брани еврейската държава.

„Има нещо различно за Израел, нещо, което кара кръвообращението на левичарите да тече в посока, която никоя друга война или кризисно състояние на земята не могат да предизвикат. Водещите анти-израелската кампания не могат да бъдат изненадани от всички хипотези относно техните мотиви, щом като не успяват да обяснят едно единствено нещо: защо милитаризмът на еврейската държава предизвиква техния плач и вой, повече от милитаризма на всяка друга страна, включително на страни, подкрепяни от нашите правителства.
image
Нямаше никакви шествия за Украйна. Никакви списъци с имена на загиналите, никакви снимки на убити деца или на осакатени цивилни в Tweeter. Защо не, протестиращи? Да ви помогна ли с началото? Един от стотиците цивилни, убити в Украйна, беше бивш готвач. Друг беше автомобилен механик. Трета – чистачка, която беше излязла набързо, за да купи говеждо, и да направи на сина си супа с месни топчета, когато беше убита.

Вече чувствате ли се разгневени? Не? Добре тогава, по необходимост, на бърза ръка, трябва да обясните защо не.“
Понеже не се смятам за „ляв“ и то в който и да е смисъл, няма да отговоря на другаря. Нагаждачите като него са ми до болка познати. Вчера са били истински фашисти. После са станали комунисти. Днес са „демократи“. Ходят на черква там, където преди години те или предците им са ликвидирали свещениците. Утре, ако се наложи, ще надянат чалми.

Тези момчета и момичета са обрязани – за всеки случай. Със сигурност – духовно.
image
За войната в Украйна да попитат същите свои господари, които изпълниха завета на Майер Амшел Бауер – първия Ротшилд. И издигнаха Израел върху пепелта от костите на най-малко 100 милиона невинни хора, повечето от тях християни.                                                                 В края на май 2012 г. Ротшилдови официално обявиха началото на това пренареждане на световната финансова система. Те записаха на свое име част от активите, които бяха доверили на Рокфелерови за управление. Оттогава се заговори и за премахването на долара като световна резервна валута.
image
След като знаем, че Системата на Федералния резерв е под контрола на Ротшилдови, можем ли да допускаме, че те ще играят срещу себе си? Не, да не са луди? Никога няма да го направят. Просто световната революция е напреднала толкова, че финансовата система трябва да я догонва. Доларът изигра своята роля. Еврото – също. Амерото беше планирано, но закъсняха с въвеждането му. Освен ако…

Не въведат ли единна световна валута, е възможно да прибягнат тъкмо до регионални. Къде са Русия и Путин в тази схема? Те са спирка по пътя на световната революция. Тя извърши кръговрат и отново спря в Москва. Страната трябва да бъде окончателно затрита, сведена до санитарен минимум. Та никога да не се намери нов Сталин, който да се опълчи на интернационалното Братство. Висарионович, чийто биологичен баща по всяка вероятност е Едмон дьо Ротшилд, постъпи така през 1946 г. Тогава му проводиха Бърнард Барух, за да го кандърдисва да включи своята партия, победителката във войната, в единната световна държава.

Онова, което родителите на „бащицата“ не бяха преценили, беше невероятното му его. Барух не беше отишъл в Кремъл, за да калесва стопанина му за император на света. Длъжността е резервирана за явен наследник на Давидовото коляно, който може да бъде представен официално, както е постановено в Протоколите. Тя не е за копелетата…

Тук братята сбъркаха. А Сталин погна евреите. Та се наложи братовчедът на Лазар Мойсеевич Каганович, товарищ Лаврентий Павлович Берия, да го разболее и „излекува“ летално…

Но защо пиша, че болшевишката партия е победила във войната? Понеже уважавам фактите. Изводът не е мой – цитирам по памет. Нацистите загубиха Втората световна война, но германският народ спечели. Руският народ победи във Втората световна война, но спечелиха болшевиките.

Ето я голата и елементарна истина. Затова.
image
image                                                     Сега Русия и Путин са изправени пред ново изпитание. Болшевишки филм носеше заглавието „Дни на проверка“. Ако Кремъл има достатъчно сили, ще удържи на натиска. Ако не, ще мине в запаса, казано на езика, който Владимир Шеломович отлично разбира.       
image




Гласувай:
2



1. injir - Леви и десни служат на евреи. Това ...
19.08.2014 22:20
Леви и десни служат на евреи. Това разбрах.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8743514
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930