Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.10.2014 20:56 - Какво е отношението ни към събитията в Украйна..
Автор: budha2 Категория: Политика   
Прочетен: 1508 Коментари: 4 Гласове:
2

Последна промяна: 18.11.2014 22:24

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image                                                          Разговор във вестник СЕГА състоял се на 12 октомври под статията „Служебният кабинет възнамерява да отпусне 50 000 евро хуманитарна помощ за Украйна” на този линк http://www.segabg.com/article.php?id=720964
Разговора се води между ник ideyazabulgaria и ник ibnn с неизвестен човешки произход. След разговора ник ideyazabulgaria бе изтрит и IP -то банирано

ideyazabulgaria
Путиновите комунисти да не реват за това, че се дават народни пари, а да си отворят джоба и плащат, вместо народа. Нали седят на олигархичната трапеза на руско-българските олигарси и ручат от там? По скромни да бъдат и не да плачат крокодилски сълзи за славянството, а да помислят, че и украинците са славяни...

ibnn
ПОЗОР за нацията, да финансираме фашисти.

ideyazabulgaria
Ibnn, кого наричаш „ фашист“? Избирателния вот на 40 милионен украински народ ли наричаш „фашистки“, защото твоя кумир -Путин така говори? В кой свят живееш , не знаеш ли че в 21-век правителствата в Европа се избират демократично с вота на народа? И мислиш, че 40 милионния украински народ си е избрал съзнателно фашистки управляващи?! Аман от от вас- комунистите, още ли продължавате да живеете в сталинското време, да си нямате представа от демократичен избор и да се съгласявате на всичко спуснато ви отгоре ? Що не плеснеш с ръце и полетиш в небесата заедно с твоя Путин и от там да гледате Европа и света, па може да разберете конце концов в какво време живеете в 21-ви век!

ibnn
ideyazabulgaria, искаш да кажеш, че това в Украйна не е цветна революция?
И че проблева не е между САЩ и Русия
Че Русия свали самолета?
За каква демокрация говориш за хора които обстрелват населението си.
Нали тази европа /поне някои западни организации/ официално признаха фашизма на украинските отряди.
И ако говорим за Путин погледни му рейтинга не само в Русия, а и как са се променили доходите на руснаците

ideyazabulgaria
Ibnn,
разбира се, че не е цветна революция. Украйна има същия олигархичен корпоративен политически модел на Русия , натресен му от КПСС и бетониран от Путин,( същия като на България), но Украйна не е това което беше преди. В лицето на проф. Олег Соскин Украйна показа, че има далеч по- мислеща интелигенция от България и търси пътища да смени модела си с този на народния капитализъм на Германия и другите развити европейски страни от северна и средна Европа.
И това може да го направи само в системата на ЕС, където се упражнява реална демокрация и народите са 100% свободни и независими, да чистят оправят дворовете си , свалят и качват политици, да сменят обществените си модели, сами да определят своето бъдеще. Всичко зависи от съзнанието и модела. А в Евразийския съюз те не са свободни, защото са под мишницата на реакционния е ретрограден сталиниски и олигархически режим на Путин, чийто олигархия кото по-силната по линията на глобалния пазар на неолибералния капитализъм, упражняван в Русия, ще отнасят парите и богатствата на украинците първо в руски банки ,а от там – в американски. За това се борят украинците, не искат да влезнат под мишницата на Путин, а искат да бъдат свободни. И решават сами бъдещето си.
Проблема между Русия и САЩ не е идеологически като преди ,а само политико-икономически. Двете страни са с еднакви обществени модела- на неолибералния олигархичен капитализъм, впрочем Русия го прихвана от САЩ с любовни връзки между Горби и Рейгън и само се бият за пазари- САЩ държи от ВСВойна до сега външната политика на Европа и използва за това да води икономическа „битка“ с Русия за делба на енергийните пазари на Европа.
Де факто САЩ не е противник на Русия, ако беше противник, до сега нямаше неговите най- големи нефтени компании да продължават да стоят в Сибир и добиват нефта и газта на Русия( понеже Русия няма свое кно-хау и прави 75% от БВП само от износ на източници). Само ако САЩ и европейците изкарат кно-хау компаниите си от Русия, тя изпада в кома точно точно за 1 денонощия. Сега спряха само 10% от тях и руската рубла девалвира 5 пъти. Руската рубла е прикрепена към долара и двете страни САЩ и Русия водят еднаква политика против еврото и ЕС.
Но САЩ няма нито един танк или войник в Украйна, САЩ много добре знае ,че в Европа не може да си прави войните нито пуска бомбите, защото европейците, за разлика от американците упражняват реална демокрация и никога няма до допуснат някой да им решава отвън тяхната съдба, нито американците да налагат на европейците своята представителна ( фалшива) демокрация, която стаи 10 стъпала под европейската реална демокрация. Представителната демокрация е дивото, реалната е питомното- никой до сега не е захвърлил питомното ,за да го замени с дивото.
Путин и неговите изпратени войски в Украйна свалиха самолета, за това има хиляди доказателства, но само задръстени като теб не искат да ги проумеят.
Украинското население не се обстрелва от своите, както си го чел в путиновата преса, а от путиновите солдати, които са рецидивисти, освободени от Путин от затворите и пратени в Украйна да оглавяват рускоезичните и тяхната „борба за права“.
Рейтинги на Путин ли? Смешник! Не знаеш ли, че цялата преса на Русия излиза от неговата канцелария и рейтингите му са пак стъкмистика на канцеларията му?
Западни организации- кои са те бе младежо, комунистът Григор Гузи, откачалката Мари льо Пен или олигарха Берлускони -пръв приятел на Путин?
Знаеш ли, че децата на Путин и целия му елит са живеещи и учещи в САЩ и видни американски колежи?
Жизнен стандарт ли ? Това е най голямата измама на бащицата Путин изживяващ се като Сталин.
За 30 години перестройка страната с най големите богатства в света Русия едва достигна 1/10 от жизнения стандарт на Норвегия- страна, която също от 30 години е намерила и добива нефт и газ. Защото олигарсите на Путин държат всички източници ,плащат 13 % данък и другото отива в джобовете им, а от там в американски банки.
А Норвегия няма олигарси и излишъците от печалбата се трупат в Национален социален фонд за социална осигуровка на бъдещите поколения и малка 5,5 милионна Норвегия и натрупала там колкото БВП на САЩ и е подсигурила 10 свои поколения напред??!!!
Влез в нашия сайт и прочети статията“Разликата между Русия и Норвегия“

Абе какво стана с хубавия стар форум на СЕГА? Всички разумно и мислещо е прогонено, останали са само 100 годишни комунисти и слугинския двор на олигарха- собственик-подразделение на Мултигруп и Газпром.



Гласувай:
2



1. tzarkarui - Буда, ще ти дам 1 хинт - ideyazabu...
12.10.2014 22:22
Буда, ще ти дам 1 хинт - ideyazabulgaria има финландско IP, тежи бая килограми, и използва сутиени XXXXL. Голям сеир е когато на 24ти май в БГ посолство (винаги има прием на 24ти май - сбирка на българите) в Хелсинки дъртите бабета (ДС кучки) започнат да се дърлят. Тези, които живеят над 25 години в Хелсинки много добре знаят коя е ideyazabulgaria
цитирай
2. ssvetozar - в. "Сега"
12.10.2014 23:14
е изцяло на проруска и антиукраинска позиция. Понякога го чета, за да знам позицията на Русия.
цитирай
3. tzarkarui - Хахаха, плаката на Разбойническо ...
13.10.2014 14:26
Хахаха, плаката на Разбойническо дело кърти миффки секви.
@2.ssvetozar
Не е баш тъй, но както и да е. "Сега" пое "щафетата" от "Монитор" някъде към 99-2000г. Форума се следи от всички дипломатически мисии не само у нас - в самото начало беше проект към Johns Hopkins University и DARPA project - иде реч за промиване на мозъци - mind-controlled prosthetics. DARPA project е към сащкото министерство на отбраната (т.н. Пентагон). Една част от този проект беше изпробвана във форума на "Сега" - Temporal Order Judgment (Reversal) - Illusion - Brain Manipulation (Brainwashing), That Illusion "Change the Past", Subjective Experience, Inside the Mind vs External World, Mind Psychology, "The Law of Repetition" - доста успешно - съдейки по промитите (гръбначно-стълбови) мозъчета на бг паплач.

Буда, браткиш, защо не публикуваш 1 статия за целта на съществуването на Johns Hopkins University? :) Мога да ти "подхвърля" някой друг линк, пък за google translate ти си специалист.
цитирай
4. budha2 - Хихихи,
13.10.2014 16:50
хохохо,хахаха, специалист.Хи-ехидно,Хо-тъпо,Ха-искренно,сърдечно:основи на смеха
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8685588
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031