Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.10.2014 08:21 - Овехтял бардак със стари труженички
Автор: budha2 Категория: Политика   
Прочетен: 1712 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Десетилетия наред си играеха с човечеството. Прилагаха му принципа на моркова и тоягата. След като съзряха опасността от срив на системата, през седемдесетте го изкушиха с онова, което наричаме „кредитна икономика“. Само че в живота всяко нещо има край. И всеобщото благоденствие на кредит – от жилищата, обзавеждането и автомобилите, до модните дрехи и екскурзиите в чужбина, приключи. Дойде инкасаторът и поиска сметката да бъде издължена.

Можеше ли да не се стига до тук? Естествено. Но алчността е непобедима. Тя е силата, движеща сатанистите. Светът винаги е бил управляван от елити. Днешните са особено безмилостни и в това се състои нашата трагедия.

У нас заповедта, която спуснаха на туземните сатанисти – комунистите, беше различна. Тя изискваше намаляване – редуциране – на населението, в рамките на около 5 милиона души. Като се обръщаше специално внимание на измененията в неговия етнически състав.
image
Изкушавам се да река, че същото сториха и с останалите европейски народи. Затова сега ни третират що-годе еднакво. А неравенството се дължи на основите, от които тръгват в отделните страни. В бившия соцлагер те са доста по-лоши, в сравнение със западните. Тук – съвършено зле.
image
Какво измислиха „мъдреците“ от комунистическия Интернационал? Работната сила – какъв термин! – ще бачка, докато капне. Средната възраст за пенсиониране, поставена като краткосрочна задача за постигане в рамките на Европейския съюз, е 65 години за двата пола. Засега е отпусната свободата отделните страни да решават, кога и с колко да вдигат нейната горна граница. В Холандия предстои да се работи до 67! Тук такива , които не са спирали да се трудят и ден в живота си, постоянно се мъчат да догонят законодателството. Както се досещате – безуспешно.

Най-добро прекарване на т. нар. трета възраст беше осигурено на онези от алчно червената фашистка номенклатура. Те са местното коляно на интернационалната мафия, което, ръководено от централата нейде на Запад, разполага с настоящия опит държава. Все едно е нейна собственост.



Останалите? „Те вече за нищо на никого не са нужни.“Вълци да ги ядат…

Щом ви харесва, продължавайте с покорството и бездействието. Вервайте Им. Ваш проблем. Всеки има право да прахоса живота си, както желае.

Онова, което предстои, ще настъпи по-бързо от очакванията.                                                                                                   На този фон, с какво се занимаваха близо две трети от нашенци, явно насмогнали си на масрафа? Явиха се на избори, за да легитимират за пореден път долнопробните шаврантии от стария бардак, наречен БКП, или техните наследници.

Те, с нищожни като брой и влияние изключения, не повярваха на честните, умните и можещите потенциални водачи. Нито на медии като тази. До съзнанието им изобщо не достига неумолимото Първо правило на хазарта, което действа неотменно при изборите. То гласи:

„Касата винаги печели.“
image
Другарят Сталин го беше преформулирал така:

„Достатъчно е народът да знае, че има избори. Хората, които подават гласа си, не решават нищо. Онези, които броят бюлетините, решават всичко.“

„Демократичната“ практика на Запад доказа, колко прав е бил „бащицата на народите“. Достатъчно е да спомена – за кой ли път – президентските избори във вече повяхващата империя САЩ от есента на 2000 година. Тогава направо, неприкрито, нагло, Интернационалът похити „народния вот“!

В покера съществува неписаното правило, че който раздава картите, има право да си даде пет аса…

Преди 117 лазарника Алеко е видял същото. И го е описал по следния начин:

„Сега да има някой да освободи Македония, догдето е нашата партия на власт, че аз да те науча тебе какво се вика келепир. Ех, да ти пипна аз тебе солунската митница и не ми трябва много: само две години, две годинки само да ме оставят управител или оценител на митницата, па ела хортувай ти сетне с мене…

Задръстено е с евреи в Солун: петдесет ли, шейсет ли хиляди са, кой ги знае, ама все търговци хора: има да доиш, и да остане – не са като нашата, софийската голотия…

Солунската митница! Калифорния, да я вземе мътната!И иди, че не бъди патриот, иди после това, че не съчувствувай на македонците…“

Това е.
image
Поне да имаше различни партии. А то – от седемдесет години БКП и нейните подразделения прегазват като с валяк тукашното ошашавено население. Разграбват страната и я превръща в опустошена територия, удобна за външните разпоредители, които поддържат червената, фашизирана до крайна степен, номенклатурна върхушка.

През 1938 година образованите и издигнати хора от Запада ни виждаха в следната светлина:

„Това, което най-силно впечатлява и събужда интереса на чужденеца в България, е абсолютната демокрация на обществената структура на нация и народ. Тази демокрация не е дело на държавата. Тя е обществена. В настоящото правителство няма никакви политически партии. В страната също така няма никаква собствена или чужда висша класа…

Тук няма едри земевладелци,нито индустриална или търговска висша класа, която бе настоявала за особена позиция, сравнявайки се с останалия народ. Тук няма никакви езикови спорове, нито политически борби,… тук има здрава солидарност и абсолютно позитивно чувство за равенство… Нищо друго не можете да направите, освен да отдадете почит на тези хора, които са постигнали толкова много за един толкова кратък период от време…“

Само за 76 лета комунистите докараха същата тази страна и нейното население до следното дередже, описано сега пак в западни медии:
image
„Българите са сред най-нещастните хора на света, според доклада на ООН за щастието в света“ – дни след общите избори на 5 октомври 2014 г. посочи лондонският седмичник “The Economist”. – „В проучване, проведено през 2013 г., което разглеждаше брутния вътрешен продукт, възприемането на корупцията, здравето и други фактори, България заемаше 144 място от общо 156 страни – по-долу от Афганистан, Ирак и Зимбабве.

Печално е, но резултатите от извънредните общи избори на 5 октомври, ще допринесат малко за разпръскване на мрака. Най-вероятно те ще върнат на власт Бойко Борисов, бивш борец, телохранител и полицейски началник, с биволска физика, който подаде оставка през февруари 2013 г. насред протести поради бедността. Г-н Борисовата дясно-центристка партия ГЕРБ спечели 33 процента от гласовете и е далеч пред социалистите и турската малцинствена партия ДПС, всеки от които взеха по 15 на сто. Въпреки това ГЕРБ не се докопа до категорично мнозинство. Затова ще трябва да се съюзи с една или две от другите седем партии в парламента, за да сформира коалиция. Те предлагат непривлекателен избор, който варира от ултра националистическата партия „Атака“ и Патриотичния фронт – малко по-малко националистически, до България без цензура – нова популистка формация.

Резултатът най-вероятно ще бъде ново, нестабилно, разделено правителство, петото в продължение на 18 месеца…“
image
Нито „Атака“, нито Патриотичният фронт са националистически. Даже ДПС вече не е малцинствена в пълния смисъл на това определение. Всички тези 47 партии, които ще влязат в Народното събрание, са антинародни и представляват крилца и перца на само външно разпадналата се Българска комунистическа партия.

Афганистан падна под комунистическо иго през април 1978 година. Месеци по-късно Съветите организираха преврат в партията-държава. В суматохата навлязоха в уж суверенната страна и цели десет години воюваха срещу нейния народ. Той даде повече от един милион жертви! Те – не кой знае колко по-малко. Синът на нито един болшевишки големец не даде живота си в тази война!

След като наложиха на Москва „да се демократизира“ и да изтегли войските си, Червената армия беше заменена от талибаните. Тези младежи, бяха събирани из целия мюсюлмански свят в религиозните училища на пакистанска територия. В своеобразните семинарии на злото ги обучаваха на странна симбиоза между ислям, чието значение е съчетание от „святост“, „сигурност“ и мир“, от една страна, и на военно-терористично майсторство, от друга.

Техни учители бяха въображаемите противници на КГБ и ГРУ – тези от ЦРУ и Пентагона. Студената война се водеше единствено в медиите, в магазините, и най-вече в съзнанието на земните жители. Елитите тайно се спогаждаха и си сътрудничеха. Да не мислите, че потомците на Брежнев и Тато надяваха парцалите, които ние – раята на комунизма, бяхме обречени да носим? Та те не се возеха на москвичи и трабанти, а вилнееха с мощни западни возила. Разказвал съм, че са стигали до крайности. Като например, да принуждават своите слуги из посолствата да им купуват луксозно бельо за сметка на социалистическата държава.

Ако е имало такъв строй – каква дума – единствено те маршируваха в него. И знаеха защо. Днес наследниците им карат нас, да го вършим. Срещу коричка хлебец, жертвайки живота си в техните отмъкнати от нас „бизнеси“, както наричат предприятията. И се наслаждават на хилядократно по-голям лукс. Ето за какво гласува малоумното остатъчно население на тази плячкосана територия.

По нашите земи Интернационалът приложи методите на генното инженерество. Успя да сътвори „новия социалистически човек“ – същество, напълно отказало се да мисли, надарено единствено с биологични функции. Произведоха Homo feceriticus.
image

Така, както сътвори муджахедините – хора, които се борят за пътя си към Аллах – бог. Но се превърнаха в нарицателно за воините на Аллах или на някакъв друг, радикален, екстремистки ислям, в Homo proelium. Догмите, които им втълпяват, нямат нищо общо дори с онази религиозно-политическа доктрина, която равините от Ятриб – Медина, роднини и близки до първата жена на неграмотния Мохамед, са съчинили.[49] В чисто нова порода роботизирани човешки същества, които са готови да умрат по заповед на своите религиозни командири.

Правете разлика между вяра и религия. Аятоласите и моллите, които втълпяват ненавист към немюсюлманите и учат младежите да се бият срещу „неверниците“, нямат нищо общо с вярата. Те са пишман вярващи, както нашенските попове. Онези, които проповядваха не по-малко войнстващия атеистичен комунизъм – форма на садистичен вампиризъм. Защото бяха част, макар не толкова съществена, от неговата система, оглавявана от богоборците в Кремъл.

Нанасяйки невъобразими щети върху съзнанието, бита и културата на Афганистан, талибаните бяха изтикани от войските на САЩ и другите подлоги на интернационалния комунистически империализъм. И сега страната е във война. Ирак – също, от март 2003 година.

На какво комунистите подложиха България, та тя изпадна по-долу от тези измъчени страни и техните нещастни народи? Разполагате ли с достатъчно въображение, за да стигнете до отговора на този въпрос? Що за твари населяват тази иначе благословена земя?
image
Кой нормален човек би поискал да върне на власт онзи, когото година и половина по-рано обвиняваше за мизерията и нещастията си? То е като в стария виц: Все едно два пъти да настъпите мотиката… Или подобно на не дотам спортсменската спортна максима: Бий, за да те уважават. Е, много бой ни предстои да понесем.

Ясно е, че на мнозинството това му харесва. Най-яркият израз на това доволство е носталгията по социализЪма с целия недоимък, дефицит и милиционерско насилие. Изглежда тук сбирщината от мазохисти безвъзвратно е надделяла. Ами той комунизмът е строй. Нещо, предназначено за извратеняци, които не могат да се справят сами с живота и искат винаги да бъдат под строй!

Как така мнозинството не осъзна своето робско дередже и не пожела да разчупи оковите? Защо никой не разбира, че наистина има друг живот, без комунистическите господари – съвършени примати! Що за безмозъчност и селяндурщина, без извинение?

„Изборите подчертаха широкото разочарование на българите от политиците.“

Така смятат в Лондон. А тук?                                                                  Избори тук, избори там.; избори горе, избори долу…
Нищо подобно! Ето каква „блестяща“ оценка на разочарованите българи срещнах. Тя е дадена от някаква никаквица, която навярно се изживява като една от „умните и красивите“. Обзалагам се – с алчно червено и силно окървавено потекло! При това, нейният изблик на незадоволеност носи красноречиво заглавие и силен, непоносим кенефен дъх, характерни за подобни представители на болшевишката утайка – най-мръсната и вонящата в имитацията на общество:
image
„Над половината български народ отказа да упражни правото си на глас“ – повтаря официалните измами въпросната другарка, – „което е абсолютен рекорд от 1990-а година насам. След всички беди, злини, трагедии, печалбарство и тотална неадекватност на властта нацията имаше наглостта да не отиде до урната…

Това е колективен портрет на лайното. Такива за мен са хората, които съзнателно не гласуваха.“

Простете, но такова падение е повечко дори за тоалетната хартия, наречена „Уикенд“. Въпреки целия клозетен набор от червени като свалената петолъчка от Партийния дом комунистически „светила“, словоблудстващи из нейните ролки – нарязани на късове. Като наченете с напълно умоповредения Вучков и Юлиян при това, който се държи като наскоро избягал от Карлуково. Минете през агент „Димитър“, укриващ се зад арменско име с инициали К.К.. Нататък – през потомствената комунистка, другарката Люба Кулезич, прочута с болшевишката си пламенност и страст при преследването на келепира.

Сетне – прекосите „писмените ловни полета“ на неприкриятия сталинист Георги Атанасов. В повечето случаи, със справедлив за възгледите си гняв, той громи наред всички нагаждачи, обърнали гръб на Спаската кула, където са били възпитани. И засега – повтарям: засега – отказват да величаят „непобедимия СССР“ – респективно Путинова Русия. Такава е например родената с лъжичка от червено злато в устата Милена, номенклатурната щерка на комунистическия терорист Дико Фучеджиев – негова колежка по авторство в изданието. И накрая – стигнете до друга компартийна наследничка – Миролюба, дъщеря на еврейския приспособленец Емил Бенатов, близък до Петър Стоянов, Нериман Терзиева и останалите довереници на комунистическия режим от телевизионния соц-буламач „За един милиард“.

Цитираната „творба“ би трябвало да е дошла в повечко даже на чорбаджиите, на които ЦК на Партията, е поверила това отходно място с английско название за „благозвучност“! Уви, не е.

За разлика от английските журналисти, хигиенистката от социалистическия вестникарски нужник явно не е забелязала, че Б.Б. беше накарана от господарите си в същото ЦК да се махне, понеже ставаше непоносима чак за тукашното кротко стадо. Личи, че „писателката“ е искала свалената пожарникар-генералка да постигне пълно мнозинство.
image
Може би страстно се е надявала на същото относно снахата на Иван Пръмов, другарката Меглена, която се е омъжила „по любов“ за сина на партийното „величие“. Или – за нейния милиционерски кръжец. Той изцяло е съставен от изживяващи се като турци, или от дечица на средната номенклатура и провинциалния слугинаж на БКП. Сигурно авторката е била привлечена от „мъжеството“, с което през март 1953 г. свекърът на Кунева–Пръмова е заповядал на милиционерите да разстрелят стачкуващите работнички от пловдивските тютюневи складове. Нали тези качества се предават по ген? Пък и семейната среда не е без значение? Или греша?

Да не си въобрази някой, че съм се почувствал засегнат от фекалните квалификации на червената авторка. Глупости. Да пишат, „демократичните“ писатели. Те са едни и същи. Не понасят различията. Схващанията и мисленето им са униформени. Което означава, че фактически не мислят.
image
Генерал Джордж Патън, един от най-заслужилите американски пълководци от тежките сражения през Втората световна война, е прозрял това. И го е формулирал по следния начин:

„Ако всички мислят еднакво, то тогава никой не мисли.“

Легендарният ге­не­рал е доловил убийствения аромат на задаващия се комунизъм. И през сеп­тем­ври 1945 г., след ка­то вече бил оби­ко­ли­л дос­та мес­та в оку­пи­ра­на Германия, пи­сал на съпругата си Беатрис, че „ев­реи­те са по-дол­ни от жи­вот­ни“.

В друго писмо Джордж Патън, който в никакъв случай не бил расист (предвождал първите чернокожи танкисти), споделил с жена си по повод на Нюрнбергския фарс:

„Искрено съм против този боклук за военните престъпления. Не е честно и е семитско. Също така съм против изпращането на военнопленници, за да работят като роби в чужди земи, където мнозина ще измрат от глад.“

Защо ли? В това превърнаха значителна част от германците, но и почти всички българи. Защото номенклатурата също е робска. Тя е пречупена и наведена като сърп пред своите задгранични господари.

Може би туземните ни комунета ще го провъзгласят за „антисемит“? Докато в САЩ все още произвеждат танкове, носещи неговото име – “Patton”…

Де ги тук генерали като Джордж Патън? Имало ги е. Но след 9 септември 1944 г. комунистите ги избиха. Тях – героите от войните!
image
Останаха съветски възпитаници – продажни мижитурки. Например генерал Никола Колев – сменил компартийния билет с карта на новоизпечен и послушен вашингтонски агент-вербовчик.Или Михо Михов – също московец. Той сричаше: „Май нейм из Михо. Михо Михов!“ Което беше достатъчно, за да го проводят… посланик. Впрочем, както и първия.

Те имат „светлия“ пример на генерал Владимир Заимов. Със сина му подпоручик Стоян Заимов, сами се предложили за сътрудници на… Гестапо. Отишли при Адолф-Хайнц Бекерле и паднали на колене. Обаче германците ги изритали.

Цялата история е разказана от агента на НКВД, един от създателите на Държавна сигурност, брата на разстреляния с Антон Иванов и Никола Вапцаров, потомственият комунист Стефан Богданов – лежал в болшевишкия концлагер Белене.

Понеже били ненаситно жадни за пари, баща и син Заимови пристанали на Съветите. Генерал Владимир Заимов, бил осъден и разстрелян заради шпионаж в полза на СССР. Той бил обявен посмъртно за „герой на Съветския съюз“. Според официалната история, преди разстрела, разжалваният командир изкрещял:

„Съветският съюз и славянството са непобедими! След мене идват хиляди!“

Преди това бил готов да крещи същото за нацистите в Третия райх.

Преди дни изтипосаха единия от двамата му внуци – Михаил Заимов, като агент на Държавна сигурност с псевдоним „Пиер“.Мислите ли, че и другият – Мартин, не е?

„Демократичният“ комунист и съветски агент Иван Йорданович беше назначил Михаил за началник на Консулския отдел на Министерството на външните работи. А брат му – за подуправител на БНБ! През същото време страдалци на комунистическия режим с дипломи за висше образование и подходящи способности мизерстваха… Това минава за…. „антикомунизъм“. А Костов – за „антикомунист“?! Лудост!
image
Двамата братя Заимови носят бащиното име… Михайлов. Любопитно е, поради що се срамуват от своя английски родител, шпионина Майкъл Голдсмит – евреин?

При това положение като какви да ни възприемат нормалните люде по света, освен като кръгли и закоравели глупаци?
Ето до къде ни докараха другарите. Комунистите са същите като евреите – все едно страдат от тежка венерическа болест. Както е известно на редовните читатели, покойният бай Владо Свинтила смяташе, че „да се опитвате да облагородите комунизма, е все едно да облагородите сифилиса“!

Точно така е. Ала кой ни е виновен?

Чета и не вярвам на… очите си. Понеже не съм Вучков и слава Богу! Защо се съмнявам във видяното в текст? Понеже пише, че другарят Филип Кутев – пардон, това беше дядо му – става дума за внука Антон. Та пранаследникът Кутев се извинил на своите, заразени от компартийния СПИН, за онази реплика, в която призна, как се предава членството в компартията. Онази, която в този сайт първи цитирахме и одумахме.

Нека припомня изявлението му:

„Отдавна твърдя, че социализмът има нещо общо със СПИН. Предимно се предава по наследство и по полов път. В нашата партия е нормално наследниците да стават социалисти просто заради бащите си.“
image
Да не забравяме мъдрата констатация на Хенри Форд:

„Не друг, а Вайнингер,евреин, но също така и ненавиждащ евреите, обясни защо толкова много евреи са комунисти по рождение. Комунизмът не е просто едно интернационално учение. Той съдържа отрицанието на собствеността върху недвижими имоти, особено притежаването на земя. А евреите, като интернационалисти, никога не са се проявявали вкус към недвижимостите. Те предпочитат парите.

Парите са инструмент на властта. Въпреки че, разбира се, в края на краищата комунистите тръбят, кога и как ще се избавят от парите – когато тяхната власт е достатъчно здраво установена, за да им предостави възможността да управляват стоките. И да упражняват деспотична власт, без никакви пари.

Следователно едни и същи мотиви движат и еврейския комунист, и неговия явен враг – еврейския финансист. Когато във времена на икономическа криза собствениците на недвижимо имущество почувстват притеснението на влошените, притискащи ги обстоятелства, тъкмо еврейският лихвар придобива най-голямо влияние и богатство. Не друг, а той, уж от добри чувства, им се притича на помощ – но на каква цена!“
image
Как постъпиха тукашните комунисти – интернационалисти – с нашия народ? Посегнаха точно на най-святото за него – собствеността и то върху земята. Естествено – и върху всичко друго. Ето как пролетаризираха българите. С небивал терор ги превърнаха от свободни хора – граждани – в послушно стадо, готово да изпълнява всяка команда на пастира. Само и само повече да не го застига „милувката“ на неговата неокастрена болшевишка гьостерица.

А онази – с екскрементното заглавие, се гневи, задето „над половината български народ отказа да упражни правото си на глас“. Казано честно – да има нещо общо с тази политическа септична яма, пълна с алчно червени фашизирани фекалии, като самата нея и любимците й. Всички те – „умни и красиви“.

При население от 6,5 милиона, но при брой на избирателите 6 858 304 души според избирателните списъци, огласената изборна активност няма нищо общо с реалността. Тя е значително по-висока. Броят на действително гласувалите, както е обявен от Централната избирателна комисия, възлиза на 3 283 192 души.
image
Реалното количество избиратели е не повече от 4,7 милиона. В такъв случай действителната избирателна активност е почти 70 процента! И това е истината.

Такива са последиците от масовото обезумяване след 70 години репресивно, тоталитарно комунистическо управление. Затова навсякъде ни се подиграват. Напълно справедливо. Друго не заслужаваме. Жалко за онези няколко хиляди българи, човеци, които се отличават от животните в стадото. Съдба!

„Призивът на г-н Борисов изглежда е заложен в това, че той се смята за най-малко лошия от кандидатите“ – подиграва се анонимният анализатор на “The Economist”. – „(Веднъж той каза на гласоподавателите: „Аз съм глупав. Вие сте глупави. Ето защо ви разбирам.“) Избирателната активност от около 50 на сто беше най-ниската през четвърт век насам, откакто страната отхвърли комунизма.“

Тук вече се съдържа грамадна лъжа. Страната изобщо не отхвърли комунизма. Западът и неговите медийни лакеи, които не са по-малко проституиращи от местните, оставиха убийците и грабителите на българския народ на власт. Те ги бяха гудили там още през 1944 година.                                                                                                              diagnosa.net/     



Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8723387
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930