Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.10.2014 08:36 - Populus amo esse mentitum
Автор: budha2 Категория: Политика   
Прочетен: 737 Коментари: 0 Гласове:
3



Малцина от нас пожелаха реална промяна. Което означаваше – съд, конфискация на имущество, нов старт при равни условия. Господство на закона. Власт на сивото вещество, а не на силикона. Управление на знаещите и доказалите че могат, а не на посредствеността, характерна за комунистите.

Ето от какво се опасяваха и предпазваха лидерите на Интернационала, който мести пионките по световната шахматна дъска – както дявол от тамян. Тъкмо това не Им беше необходимо и всячески се стараеха да го предотвратят. По тази причина „световният елит“ изтика напред следващото поколение комунета – наследниците на номенклатурата. Също – специално вербуваните и тренираните подлеци и изменници от средите на някогашната патриотична буржоазия. Нагаждачите, които предадоха род и родина. За вяра изобщо не може да става дума.
image
Всички те носят дефектите на наследствената дегенерация и на отвратителното си егоистично възпитание.

Братството рекрутира и нови негодници. Някои – хванати в прегрешения, други – друсани от неистови амбиции за материален (властови) успех. Всички заедно ни разказаха играта.

Тези привидно овластени същества са толкова тъпи, че до гладките им мозъчето с размер на сачми не достига истината за перспективата пред самите тях: Същата, която „грееше“ пред Андрей Луканов и Илия Павлов.

Както не веднъж съм изтъквал и доказвал, комунистите са ГМО продукт, родени престъпници. И не заслужават ни най-малка милост. Злосторничествата им са по-огромни от Хималаите. Най-нищожното им прегрешение е измамата.

Само преди десетина дни една от тези не съвсем одушевени твари излъга всички депутати в Европейския парламент. Другарката Сталинка Георгиева отрече, че изобщо някога се е казвала така. Дали? Истината може да закъснее, ала винаги изобличава измамниците.

„Баба ми и майка ми измислиха това по-модерно име“, обяви Кристалина Георгиева.
image
Думите й бяха възприети като чиста монета, но се оказа, че това не е вярно. Съученик на еврокомисарката от Седмо основно училище на столичната улица „Цар Шишман“ № 28 разкри,… че Кристалина се е казвала Сталинка до втори клас и едва през 1961 година името й е било променено.

„Тя е родена през есента на 1953-та, месеци след смъртта на Йосиф Висарионович Сталин. Когато диктаторът от СССР издъхна, не бе обявено веднага, че е избил милиони свои сънародници. В продължение на няколко години властваше култът към личността по отношение на Сталин. В СССР покойният Джугашвили бе изобличен като диктатор и сатрап 3-4 години след смъртта си, а докато това се разпространи в България и беше наредено да се махнат портретите му, минаха още 2-3 години“, спомня си съученик на Кристалина Георгиева.

„Сталинка бе записана като първокласничка в нашето 7-о с името на диктатора Сталин, а на следващата година, когато бяхме във втори клас, нашата дружинна ръководителка – другарката Ценка Василева, я изправи пред целия клас и обяви, че Сталинка вече се казва Кристалина.

Ние бяхме деца и се смеехме. Спомням си, че тя се разплака заради това, че е с ново име.“
image
До пети клас аз учех в училище, което се наричаше „Йосиф В. Сталин“. Свидетелствата ми от отделенията са вкъщи и говорят красноречиво. Едва това от пети клас, издадено през 1962 г., е увенчано с днешното название на школото – „Тодор Минков“. За пореден път „българин“, но от… Русия.

“Alea jacta est” – „жребият е хвърлен“. Но не от тях, а от чорбаджиите им, които са далеч от нашите граници.

Да се върнем към припомнения епизод с великата простащина на Б.Б. и пренебрежението й към стадото, което покорно я следва – нея, овцата, вместо да си излъчи овен. Имам предвид следния смекчен превод:

„Веднъж той [Б.Б.] каза на гласоподавателите: „Аз съм глупав. Вие сте глупави. Ето защо ви разбирам.“

Защо смекчен? Понеже оригиналът гласи:

„Вие сте прости и аз съм прост, затова се разбираме.“
image
Това е изречено пред овча тълпа в Кърджали. Явно добичетата са готови за отвеждане в кланицата. А хората?

Изтъканата от страх и комплекси генерал-пожарникарка не спира да се самоласкае, как нейната любима европейска псевдо императрица Ангела Меркел не преставала да хвали нея – банкянската й комунистическа съидейничка. Докато пиша тези редове, три видни фигури, достатъчно известни по планетата, берат душа в болници. Двама са политици и то пряко свързани с настоящето. Третата е олимпийски и световен шампион, пострадал от политиката.

Да започна отзад напред.

Мохамед Али, най-популярният боксьор в историята, вече дори не е в състояние да говори. Другите двама са Михаил Горбачов и „обединителят на Германия“ Хелмут Кол, всъщност евреинът Хенох Кон.Те също се борят за живота си.

Видял зор, някогашният германски канцлер позволил на своя приближен журналист, 69-годишния Хериберт Шван, да обнародва стенограмите на разговорите между тях. Те са били водени в продължение на повече от двадесет години. Преди дни се появи книгата „Наследства: Протоколите на Кол“.
image
Германското списание „Огледалото“ – “Der Spiegel”, публикува няколко прелюбопитни детайла, отнасящи се до онази трътлеста Kanzlerin, която служи за могъщ гръб на своята „нежна“ другарка от село Банкя Софийско.

„Бившият германски канцлер е сигурен, че неговото някогашно protйgй „няма никаква представа“ за европейската политика, разкрива дискусионна нова биография.

От нея излиза, че Хелмут Кол, сам бивш канцлер на Германия, архитектът на германското обединение и претендент (спрямо Джордж Х. У. Буш) за званието „Човек на годината“ за 1991 г. на списание “Time”, веднъж казал, че когато се стигне до сложната европейска политика, неговото бивше протеже „няма никаква представа“.

Кол подхвърли още няколко язвителни бележки. Меркел, която е израснала в Източна Германия, и никога не успя да усвои изтънчеността и маниерите на западногерманското висше общество, „даже не можеше да се храни правилно – с нож и вилица“, заявил Кол в интервю през първото десетилетие на този век. „По време на държавни вечери тя се навърташе край мен толкова много, че често трябваше да я призовавам към приличие“.
image
Не писах ли вече: Простак до простака, мила мой майно льо? Ако перифразираме „класичката“, „титанката на мисълта“, която се е учила от Тодор Живков, ще установим начина, по който вероятно тя се обръща към Ангела Меркел:

„Ти си проста и аз съм проста, затова се разбираме.“

Друг въпрос е, че другарката кандидатка за повторно настаняване на едрите си задни части в премиерското кресло, не би могла да изрече това. Тя не знае български. На какъв език да го каже? В милиционерския „колеж“ не учат на bon ton, камо ли на езици. Милиционер и култура? Това са антоними!

Хванете единия, ударете другия. С тази комсомолска Kameradin затъването на Германия беше неизбежно. Просто – въпрос на време. Още преди повече от две години без увъртания намекнах за това. Е, започва.

„Ща да се ради?“ – би попитал някой брат-сърбин. Отговорът звучеше в реклама отпреди 44 години: „Да се пие пиво!“
image
Това и прави лауреатката от конкурс по руски език Ангела, криеща се зад фамилното име на своя първи съпруг – Меркел.

Дали ще навляза в сферата на „конспиративните теории“, ако попитам: Чия ръка се привижда зад завесата на онова, което Хелмут Кол определя като „прекалено навъртане около него по време на държавни вечери“?

В неделя, 12 октомври 2014 г., беше проведено първото състезание по Формула 1 в Сочи. Наблюдавах го пряко по словенската телевизия. Когато съветските режисьори показаха пристигането на „цар“ Путин и прегръдката му с Бърни Екълстън, водещ се собственик на веригата от надпревари, коментаторът не пропусна да припомни, че Владимир Владимирович е бивш член на КПСС и офицер от нейния КГБ.

Забележете: Нейния! А дали е бивш? Или пръсти от ръката, която направлява Путин, не дърпа конците на Меркел и Б.Б.? Някои имат вроденото или отгледано качество да целуват на друго или на още по-друго място.

Понякога целувката бива материализирана във вид на кученце от особена порода. И отгледано в… Банкя. Какво друго би могло да означава това? Вместо впитите устни на Брежнев и Хонекер…
image

Още в края на шейсетте, когато в резултат на младежките бунтове в Западна Европа и САЩ, избухнали на фона на Пражката пролет, и потушени по сходен начин, американският журналист Гари Алън стигна до извода:

„Ако човек прозре, че социализмът не е програма за разпределение на богатството, а фактически е метод за укрепване на богатството и за господство над него, тогава онова, което ви се струва като парадокс – свръхбогатите да пропагандират социализма – се оказва, че изобщо не е никакъв парадокс. Обратното, то става логичният, даже перфектният инструмент за мегаломаниаците, преследващи властта.

Комунизмът или по-правилно – социализмът, не е движение на потиснатите маси, а на икономическия елит.“

Проумеете ли това, ще ви бъде по-лесно да анализирате и да схващате какви са истинските мотиви за събитията по света. Както и за силите, които ги предизвикват.

Да изясня, кой беше Гари Алън? Та анонимните туземни комунета, страхливо криещи болшевишкия си произход зад имена на противоречиви фигури отпреди комунистическата диктатура, да не ви заблуждават с писанията си, платени от филиалите на БКП.

Алън е учил история в прочутия Станфордски университет в Пало Алто, щата Калифорния. Продължил е в Държавния университет на Калифорния в Лонг Бийч. Като студент се включил в сдружението „Джон Бърч“, известно като консервативно и – следователно – патриотично и антикомунистическо. Избрали го за негов говорител. По това време започнал да пише статии за списанията “Conservative Digest” и “American Opinion”.
image
Освен всичко друго, Гари Алън беше сред първите, които разкриха престъпното агентурно сътрудничество със Съветите на американския държавен секретар Хенри Кисинджър. От което за него последваха неприятности, а репутацията на агент „Бор“ или Хайнц Алфред Кисингер, изобщо не пострада!

Populus amo esse mentitum. Хората обичат да бъдат лъгани, лат.                                     diagnosa.net/                      



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8684325
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031