Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.10.2014 17:27 - Руският крадлив хазарски елит се готви да замени клонинга на Путин.
Автор: budha2 Категория: Политика   
Прочетен: 2479 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 25.12.2016 11:41

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image 
Виж тук > Русия - история на грешките                                                                                             

Почти синхронните изявления  на Navalny и Ходорковски за състоянието на Крим и на Русия за язвата в двете къщи и започналите в Русия първични избори сред претендентите за поста на Путин, потвърждават слуховете за предстоящото му отпътуване или отстраняване от власт преди края на ноември. Bulk може да се смята за кандидат на олигарсите движещи Alfa Group и Troika Dialog, а Ходорковски служил 10 години за предизвикателство на Путин е един от кръстниците на олигархичната система.Сега те се съберат в съвет  на седемте Yumashev-Дяченко Путин за защита на левитското семейство и откраднатите милиарди .

image 

Алексей Навални - председател на руската "Партия на прогреса"
                                                                                                                                           

ЗАЩО ”ОБРАЗЦОВИ АНТИПУТИНИСТИ” СЕГА ПОДКРЕПЯТ КРИМ В СЪСТАВА НА РУСИЯ                                                                                           

Заплетен политически проблем възникна у политическите активисти, които категорично не приемат лозунга „Крим е наш”. Всички те внезапно се лишиха от своите вътрешноруски политически кумири. Физически тези кумири обаче не са изчезнали – това са Алексей Навални и Михаил Ходорковски.

И двамата политици, които в понеделник все още се смятаха за образцови „антипутинисти”, в края на тази седмица неочаквано показаха „истинските си лица”. Лица, които по отношение на Крим се различават от светлия лик на Владимир Владимирович само по нюанси.

Из интервюто на Алексей Навални за радио „Ехото на Москва”: „Крим е присъединен с нарушаване на международните норми. Но реалността е такава, че Крим сега е част от Русия. И нека не се залъгваме. И аз лично съветвам украинците да не се залъгват. Той ще остане част от Русия и никога няма да стане част от Украйна отново, поне не в обозримото бъдеще”.

Из интернет кореспонденция на Михаил Ходорковски с поддръжници. Въпрос: „Не избягвайте отговора. Ще върнете ли Крим на Украйна, ако станете президент?” Отговор: „Отговарям направо. Проблемът с Крим съществува от десетилетия. Решението е чрез размиване на границите в Европа, чрез муниципализация (руски термин, от лат. municipium – самоуправляваща се община – бел. ред.). Няма да доживея това”.

Как да разбираме тези изумителни политически пируети? Като признак, че Кремъл успя да „вербува отново” дори своите двама най-върли и популярни политически опоненти? Не, не и още сто пъти не. Съвсем не става въпрос за това. Работата е там, че тези политически пируети са изумителни само на пръв поглед. Всички политици-реалисти, каквито до някаква степен са и Навални и Ходорковски, могат да заемат единствено такава позиция спрямо Крим. Такава и никаква друга.

image
                   
"Съветския (руски) империализъм се различава от световния, с това че е още по измамен"
                                                                                                         
При Михаил Ходорковски всичко е много по-сложно. Ходорковски е политик-романтик и идеалист. Ходорковски не просто иска да окупира властта. Той вижда себе си в ролята на всепризнат морален лидер и авторитет, като месия. Но при това Михаил Борисович не е откъснат от реалността мечтател. Той разбира, че пленителните лозунги и високите принципи са едно, а практическата политика – нещо съвсем различно. Практическата политика изисква прагматични действия, много от които са неудобни що се отнася до чиста съвест.

А Ходорковски възнамерява да се занимава именно с практическа политика. Впрочем защо да възнамерява? Той вече се занимава с нея и го прави без особена сантименталност. Например, наскоро, по мои сведения, при Ходорковски дошли Михаил Касянов и Борис Немцов (председатели на руската "Партия за народна свобода" - бел. ред.). И му направили „страшно примамливо” предложение: не искаш ли да станеш третия лидер на нашата изключително популярна в страната партия? Ходорковски благодари любезно, но категорично отказа „примамливото” предложение.    

                       image                                                                      

Изявления на тези олигархични кръгове показват намерението си да предотвратят радикалната промяна на курса на Русия, включително осъждане на лудите приключения на Путин за нападението над Украйна и Крим.Но надали потенциалния наследник на руския престол, ще проведе радикална политическа програма за демонтаж на Съветския Secret Service-олигархичен режим, и да даде тези, които отговарят за войната в Украйна на военен трибунал. И това е разбираемо, защото Путин изравни цялата структура на властта, осъждането на руснаци и украинци за военни престъпления може да постави извън закона и на подсъдимата скамейка много служители и военни на ниско ниво, но не и вертикалното водачеството и корупцията за тези 24 години.Няма да има конфискация на откраднатите милиарди от служителите на Ротшилд с техните многобройни бизнеси като Абрамович ,Ротенберг и др.. Ние, представители на гражданското общество в Русия не трябва да позволяваме на членовете на управляващия псевдоелит на Русия, в действителност, мошениците и крадците да  се промъкнат отново до власт и така да гарантират безопаснмостта на техните крадени дворци и яхти със златни тоалетни. Само отстраняването от длъжност на всички длъжностни лица, принадлежащи към крадците "вертикално от Кремъл до селските съвети, разследането на всички престъпления, извършени от съдии, полицаи срещу гражданското общество, без прецедент в световната история и 24 години договори Ротенберг, изземване и конфискация от всички корумпирани служители и пълна лустрация на всички държавни служители от системата на Путин-Елцин ще даде на Русия възможност да се очисти и даоведе до национално възраждане и изграждане на социално отговорна либерална държава. Ние сме патриоти и радикалните либерали трябва да прокарат радикална програмата за Русия, Въз основа на която трябва да бъде осъдени военните престъпления на режима на биоробота Путин в Украйна и арестуването на всички, които са участвали в това отвратително престъпление срещу Украйна, Русия и цялото човечество! HTTPS: // WWW. facebook.com/pshelkov?f Ref = hovercardо.  
    image                                                                                  image

 ic.pics.livejournal.com/magelanin/30491988/178641/178641_original.jpg 


       image                                                                                   

Виж тук > Операция "Наследник" 

                      image                                                                                             
и тук > www.youtube.com/watch  
                                                         



Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8732626
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930