Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.10.2014 11:02 - Цели сектори от икономиката ни са зависими от Кремъл
Автор: budha2 Категория: Политика   
Прочетен: 3731 Коментари: 2 Гласове:
3

Последна промяна: 16.01.2017 23:31

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image  
Виж тук>ДСК се води унгарска собственост на ОТП/Но в действителност е на Газпром                                                             Повече от две години братя Велчеви оглавяваха българския клон на съветската банка „ВТБ Капитал“. В Русия се говори, че корените на финансовата институция, която е пряко свързана с еврейски капитали в САЩ – например с групировката “Bloomberg”, водят към „Лубянка“…

image

Същата съветска фирма, „известна в Русия като „банката на Путин“, прибра сериозно парче от Корпоративна банка, доверѐна на подготвения от източногерманската Щази другар Цветан Василев. По този начин тя се сдоби със сериозен дял в някои тукашни отрасли – телекомуникации, медии и т.н.


Виж тук>  Зад КТБ стои Внешторгбанк и Русия на Путин.   
                                            image       
Собственика на Оманския фонд на КТБ                                                                              
Над 51 415 фирми регистрирани у нас са собственост или управлявани от руснаци, но печалба не плащат
Цели сектори от икономиката ни са зависими от Кремъл

image

Георги Георгиев*

www.faktor.bg/politika/hlyab-i-pasti/30015-strashno-i-tazhno-rusiya-naglo-ograbva-balgariya.html


Публикуваме конкретни и официални факти от Търговски регистър на Република България, които донякъде обясняват защо продължаваме да бъдем най-бедната страна в ЕС...

От регистрираните в Търговски регистър субекти думата „Руска Федерация” се среща в 51415 фирмени досиета като гражданство на собственици или управляващи на тези фирми.

Само на 30.09. тази година са регистрирани осем нови дружества с такива собственици.

На 29.09. – девет нови, на 26.09. – девет нови. Такива са темповете и в другите дни назад.

Новорегистрираните хиляди фирми на руски граждани са основно в Бургас, Варна, Созопол, Царево, Ахтопол, Равда, Св. Влас, София.

Шест от руските фирми са декларирали над 20 000 000 лв. годишен приход, както следва
image
 
Властите в Румъния наредиха спирането на нефтопреработвателен завод на руската компания “Лукойл” - обвиненията са за злоупотреби, които Лукойл в България върши безнаказано от десетилетие - избягване на плащане на данъци, пране на пари и укриване на доходи. Правешкият колониален наместник на Русия - Валентин Златев е абсолютно недосегаем.
                                                                           
ЛУКОЙЛ НЕФТОХИМ АД – приход 7 639 339 000 лв (7 МИЛИАРДА 339 милиона или 10 % от БВП на България). Печалба – няма!!!!!!!!! За последните 6 години декларирания приход е 40 МИЛИАРДА ЛВ., но няма година, в която да са отчели дори една стотинка печалба. Вече са изхвърлили на улицата 15 000 българи, работещи в рафинерията.

ТИТАН МАШИНАРИ АД – приход 80 333 000 лв.(80 милиона), печалба – само 798 000 лв.

СОК КАМЧИЯ ЕАД –

Едноличен собственик на капитала: ГРАД МОСКВА ЧРЕЗ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА МОСКВА, ДЕЙСТВАЩО ЧРЕЗ СВОЯ ОРГАН ДЕПАРТАМЕНТ ПО ИМУЩЕСТВОТО НА ГР. МОСКВА

приход 23 000 000 лв. (23 милиона лв.), печалба – няма. Заб. – тук съуправляващ е Станка Шопова – ЦК на ДКМС.

ТРЕЙДНЕТ БЪЛГАРИЯ ЕООД – приходи 397 879 000 лв. (397 милиона лв) Печалба – 3 247 000 лв. или под 1 %.

ПРОМЕТ СТИИЛ АД (в борда има руснаци и украинци) – приходи 441 000 000 лв. , печалба – НЕ!!!

ЛУКОЙЛ БУНКЕР ЕООД – еднолична собственост на Руска Федерация. Дори в графата приходи резултатът е отрицателен, а за предни години при приходи от порядъка на 500 000 000 лв. печалба няма декларирана.

За сравнение - ДЪНДИ ПРЕШЪС МЕТАЛС ЧЕЛОПЕЧ ЕАД декларира приход от 423 000 000 лв. и печалба от 201 000 000 лв.

РОМФАРМ КОМПАНИ ООД (фирмата е българска) отчитат приход от 250 милиона лв. и печалба 154 милиона лв.

При фирмите с деклариран приход между 5 и 20 милиона положението е същото. Общо 21 на брой. При проявен интерес ще публикувам списък с имената им и данните от счетоводните им отчети. Търговски Регистър е публичен и всеки може сам да провери.

Руските фирми с годишен приход между 2 и 5 милиона са 20 на брой. Сред тях е и веригата Берьозка”. Деклариран приход за 2013 г. (добре, че има касови апарати, все пак) – 2 875 000 лв. Печалба – ха, сетете се сами?

Сред регистрираните като чуждестранни представителства с приход от 5 до 20 милиона са три руски фирми, но отново нито една не е декларирала и една стотинка печалба.

Към списъка прибавете и стратегическите предприятия като БТК, която стана руска собственост през 2012 г.

БТК е декларирала приход за 2012 г. от 849 000 000 лв., но не е отчела и стотинка печалба.

За 2013 г. все още не е декларирала печалба.                    Виж тук>Колко струва групировката НА ПУТИН ТИМ/К0МПИЛАЦИЯ ОТ ЩАЗИ.МОССАД,КГБ И ТУРСКО ДЬОНМЕ                        
image
 Руската банка Татинвестбанк, Е СОБСТВЕНОСТ НА ТИМ. Разследване на LiveBiz показа, че съветник в тази банка е синът на руския министър на екологията и природните ресурси Юрий Трутнев, който е запален каратист в стила киокушинкай и заедно с Иво Каменов е основател на международна федерация по карате. По данни на източници от Русия, ТИМ се славела с имиджа на "избраната групировка" у нас лично от Президента Путин. Не случайно най-близки хора от тясното обкръжение на Путин, когато идват в България, задължително посещават и нощуват в хотелите на ТИМ.
                                                                             
Участие в “ЧЕЗ разпределение България” АД, “ЧЕЗ електро България”, „Енерго про”                 image 
Виж тук>  И ТРИТЕ ЕРПЕГЕТА РУСКИ                                                                                                           Добавете към списъка и онези руски образувания, които са регистрирани чрез подставени лица (като ТИМ например) и ще видите, че цели сектори на икономиката ни, освен енергетиката са руска собственост или в зависимо положение от Кремъл - вътрешния въздушен транспорт, речно плаване, вестници, електронни медии, ТЕЦ- ове, пивоварни, цели курортни комплекси и огромен брой хотели, зърнобазите в Добруджа, чрез които се рекетират зърнопроизводителите и се контролира и цената на хляба, МОЛ-ове... 

30 % от икономиката на България е в руски ръце, а възвращаемост - ъ!

Към сметката с ограбването на България прибавете и факта, че държавата плаща най-скъпия руски газ, почти двойно по-висока цена от страни в Централна Европа като Чехия, Унгария, Германия...

Сещате ли се за каква корупция иде реч, за какъв целенасочен, планиран и дирижиран от Кремъл политически и икономически саботаж на икономиката на България иде реч. За каква руска гнусна ченгеджийница ?!?!?
                                                              На 11 юни 2014 Кабинетът даде концесия за природен газ на дружество на "Химимпорт". На едно от последните си заседания правителството даде 35-годишна концесия за добив на природен газ и кондензат на „Проучване и добив на нефт и газ” АД. Дружеството е част от холдинга на ТИМ - "Химимпорт".                                    image 
Концесията е за находище "Искър - запад", което се намира на територията на общините Кнежа и Искър в Плевенска област.                                        
"Проучване и добив на нефт и газ" АД е единственaта българска компания, осъществяващо пълния комплекс от дейности по търсене, проучване, разработка и експлоатация на нефтени и газови находища, както и преработка на суров нефт до крайни продукти за пазара.

Дружеството е правоприемник на някои от основните геологопроучвателни, научно-изследователски и производствени предприятия и обекти от българската нефтодобивна промишленост от последните няколко десетилетия.  
                                image 
Виж тук> Вместо Шеврон Русгеоком/Поздрав от Сакскобурготски                            

В този случай разрешението за проучване за нефт и газ е дадено още по времето на Правителството на Сакскобурготски на фирмата ОАО ”БАШКИРГЕОЛОГИЯ“ (2003), след това с удължаване на срока е прехвърлено на РУСГЕОКОМ БГ АД от Правителството на Станишев (2007) и още веднъж срокът е удължен от Правителството на Станишев (2009).                                             
Запитвате ли се защо съдия – изпълнител образува изпълнително дело заради 500 лева и запорира всичко на някой клет българин, който едва връзва двата края, но срещу руските монголо-угрофини, които дирибействат от 70 г. в България сякаш има табу. Запитвате ли се защо ТИМ във Варна има своя армия, от която се страхуват всички български граждани в региона и не смеят да гъкнат, страхувайки се от саморазправа с тях.                       image Руските мафиотски босове контролират престъпния
бизнес в десетки държави. В Щатите командвал Япончик, в Белгия
– Найфелд и Брандвайн. Германският бандитски клан се
ръководел от Тайванчик, Полша била под управата на
мазурската банда. Австрия пък била поле на действие
на солнцевската мафия, протегнала пипала от Москва.
Българските и чуждите служби по сигурността нямат
засега информация кой от лидерите на руския престъпен
синдикат води сенчестите дела в България.                             image                                                         Но варненската ТИМ е легалното лице на тази мафия. В Русия значително са активизирали своята дейност 2600 банди. Най-малко 22 от тях имат връзки, излизащи извън границите на “родните” им региони, а някои и извън пределите на Русия. Само за две години тези банди са извършили около 20 000 регистрирани престъпления.
В Украйна и Узбекистан около 400 групировки са тясно свързани с руския престъпен свят. В последно време криминалният контингент държи не само сенчестия бизнес, но и активно навлиза чрез вербуване в редовете и незаконните дела на крупни държавни чиновници, като се опитва да си осигури прикритие за своята дейност. Под специален контрол на подземния свят се намират високопоставени чинове в Министерството на вътрешните работи. Създават се търговски структури, които са длъжни да осигурят валутни сметки в чужди банки на вербуваните в полицията сътрудници.
Центрове за управление на подземния свят на територията на Русия, Украйна, Узбекистан, Таджикистан, Молдова и частично Казахстан се сформират в Москва и Санкт Петербург.
В Москва доминират 8 престъпни групировки – долгопрудненската, чеченската, останкинската, раменската, подолската (свързана с голяновската), голяновската, люберецката и солнцевската. Освен това укрепват т. нар. етнически бандитски подразделения. Паралелно действат още най-малко 12 групировки (банди с неуточнени функции в пределите на града). Общите сили на 20-те престъпни организации се оценяват на 8000 бойци, но още сега се забелязва тенденция към увеличаване на числеността им.                                                       image                 
Особеност: при подбора на потенциалните членове на мафиотските структури се отделя голямо внимание на тяхната интелектуална и професионална подготовка. Високо се котират сътрудниците на ФСБ, КГБ, МВР, ГРУ.                                           image                                                                                              image  image image                                                              
Нека да погледнем групировката, която държи много от най-важните ВЕЦ-ове в Русия, металургични заводи, заводи за преработка на цветни метали и ядрен бизнес. Тя се казва "En+ Group", зад която формално стои олигархът Олег Дерипаска.  
      image image                                                              В България той продължава да се спряга като алуминиевия крал на Русия, но истината е, че доскоро шеф на борда на "E+Group" беше наследникът на лондонския клон на банковата фамилия Ротшилд - Натаниъл Ротшилд.                                           image                                                      Международни картели държат всичко важно в руската икономика и за това в България не се говори. Русия е толкова дълбоко опакована от международни картели, че да се говори за чиста държавна ресурсна политика като ръка на руската експанзия е най - малкото повърхностно. Тук като никога важи поговорката, че истината е винаги повече, отколкото се вижда на пръв поглед. И накрая – следете дали съветникът на президента Росен Плевнелиев Евгени Ангелов ще влезе в служебното правителство. Ако да – значи другарите от международното задкулисие пласират взятка. Евгени Ангелов преди да стане зам.-министър в правителството на ГЕРБ беше директор в Trigranit Development Corporation – водеща компания за недвижими имоти в Централна и Източна Европа с един от основните акционери Натаниъл Ротшилд, Истината за Лукойл е следната – тази компания, ерго нейните поделения, вкл. „Лукойл Нефтохим Бургас“ Ад са собственост на банковата династия Ротшилд. Почти 77 % от акциите принадлежат на гигантската, базирана в Холандия банкова ING Group, притежавани през нейното руско поделение ИНГ банк „Евразия“, което притежава на 100 % .ING Group има столетни връзки с банковата фамилия Ротшилд, от 1971 г. част от Inter alpha bank group, друга холдингова структура, която е свързана с лондонският Якоб Ротшилд. Още доказателства – вижте отчетите по години на холдинга за дялово инвестиране RIT Capital Partners. Това е основната структура на лондонската част от фамилията Ротшилд за инвестиране и придобиване на дялове в различни компании – няколко години подред Лукойл и Шел са компаниите, в които Якоб Ротшилд инвестира най-много.Днешният Якоб Ротшилд преди почти десет години получи по сложна схема и мажоритарния дял в ЮКОС от своята кукла на конци Михаил Ходорковски. Как Лукойл участва в аспирациите на Русия, след като не е руска компания. До 2005 година част и от акциите на „Газпром" също имаха международни собственици. Единият от тях бе Джордж Сорос чрез акции, дадени за управление на „Соломон брадърс". Джордж Сорос през 2005 година имаше почти толкова акции, колкото и най-големият чуждестранен друг инвеститор в „Газпром" - „Рургаз".                                             image                                                           След 2005 година, през втория мандат на Путин започна една кампания за увеличаване на държавното участие и връщане на контрола на държавата на тези изключително важни суровинни ресурси. Ако има основание да се търси руски инструмент за натиск в България, това е Газпром и неговите поделения тук. Та Газпром е издател на един от вестниците, които прокарват най-усърдно руския интерес тук, хора работещи в него бяха флагмани на пропагандата срещу шистовия газ. Макар, че и тук се налага усложняване – компанията Лукойл като партньор на американски компании е участвала в разработването на находища на шистов газ, което отново показва многопластовия характер на темата. Кои бяха кандидатите за финансови консултанти на втората ни атомна централа през същата 2010 г. – британската банка HSBC, Ротшилд груп и френската Сосиете женерал. И трите са свързани с фамилията Ротшилд. Нещо повече – представителят на „Куантум груп“, която се появи като възможен инвеститор в Белене, Анчо Бадев в единственото си телевизионно интервю в България каза едно към едно, че е имал съвместни проекти с групата Ротшилд, на която е бил представител Цялата перестройка е подготвяна с тази цел, посочени от династии като Ротшилд и Рокфелер местни евреи да станат олигарси - милиардери в различни индустриални сфери на Русия. Същото се прилагаше и при нас от 1990г. Някои наши политици слушкаха Сорос за да са на власт. Тази глобализация е един стар ционистки заговор, който ни се струва като легенда, но действа много отдавна в Европа и САЩ.                                   image                                                                 
ГОСПОДАРИТЕ НА СВЕТА СА РОТШИЛД И 300 ФАМИЛИИ ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ БИЛДЕРБЕРГ, КОИТО УПРАВЛЯВАТ СВЕТА. ТЕ СЪЗДАДОХА КОМУНИЗМА, ТЕ СЪЗДАДОХА ХИТЛЕР, ТЕ СЪЗДАДОХА ИЗМИСЛЕНИЯ ХОЛОКОСТ. ВСИЧКИ КОНЦЕРНИ СА ТЕХНИ. НЕ САМО ЛУКОИЛ Е ТЕХЕН, ТЕХНИ СА СЪЩО ОМV, SHELL И Т. Н. ТЕ СА МОНОПОЛЪТ ВСИЧКИ БАНКИ СА ТЕХНИ. ВСИЧКИ ЕНЕРГОДРУЖЕСТВА СА ТЕХНИ, НО С ПОСТАВЕНИ ЛИЦА - ЧЕХИ, АВСТРИЙЦИ И Т. Н. - КАТО СЕ РАЗРОВИТЕ, СОБСТВЕНИКЪТ ПАК Е РОТШИЛД. ИМА ЛИ НОВ СВЕТОВЕН РЕД!                                image image   Бели сигхани=хазари=персийски евреи/Когато ромите бяха само цигани!  
                                            image                                                               
Путин ли помогна на Ротшилд да придобие Юкос? 









Гласувай:
5



1. chen - леле-мале
11.10.2014 11:27
Отново размисли и страсти в конспиративните теории. Не само руски, но и американски, всякакви по народност фирми има в България. Викат им инвеститори. За радост има и български, но явно в дневниците на конспирацията, те също са записани като руски.
цитирай
2. budha2 - Конкретни
11.10.2014 11:59
и официални факти от Търговски регистър на Република България
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8687227
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031