Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.11.2014 20:35 - Държавни пари на данъкоплатците от цял свят ще подпомагат частните банки до окончателната победа на Комунизъма
Автор: budha2 Категория: Политика   
Прочетен: 2315 Коментари: 3 Гласове:
2

Последна промяна: 12.11.2014 08:12

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image Новият световен ред е суперкапитализъм и комунизъм в една и съща шатра“ Една от целите на илюминатите-комунисти, предвождани от Ротшилд, е постигната. Стопяването на средната класа е факт навсякъде по света. Чрез собственото си свръхбогатство и непрестанното причиняване на разорения и бедност сред мнозинството, Братството придобива много власт, абсолютна власт.                                                                                     “Брюксел помогнал на нашите банки“ и никой не проумява ЗАЩО и КАК? В края на краищата се разбира само едно, че в последните дни всичко ставащо около и в банките беше един голям театър от страна на двата най-големи мутроолигархични клана на КГБ>БСП и ГЕРБ, държащи икономиката и финансовата система на страната, за да получат банките им „духовна подкрепа" от Брюксел и олигарсите им да "усвоят законно" за кой ли пореден път парите на българските данъкоплатци.
image
В статията на "24 часа"- "Европейската комисия одобри 3.3 млрд. лв. подкрепа за българските банки" пише доста неясно, че Брюксел одобрява 3,3 милиарда евро като държавна помощ на банките на България( под каква форма-заем или субсидия- не става ясно).             image              
При всички случаи с държавни пари на всички данъкоплатци ще се подпомагат частните банки и това е неолиберална политика, провеждана в последните 10 години от управляващите европейски неолиберали(масони).                     image                                                               С нея неолибералите вършат огромна спекулация с парите на данъкоплатците, за това в правовите държави на Европа тя се окачествява като мащабна корупция и глави се пращат на гилотината.
image
Голяма част от българите все още не знаят, че живеем от 30 години в епохата на последния стадий на капитализма известен с името неолиберализъм и познат с още имена: "глобализъм", "корпоративен капитализъм", "финансов капитализъм","олигархичен капитализъм".                                 image                                                             Негов главен бог e парите и при него "хората обслужват парите". Той е не само икономическа доктрина, а мощна ретроградна и реакционна идеология, обхващаща всички сфери на живота и формираща по друг начин ценностната система на индивида и обществото.
Брюксел одобрява, защото цялото ръководство на Брюксел са НЕОЛИБЕРАЛИ- новите представители на едрия бизнес и големите неолиберални финансово- корпоративни обединения( банките + едри корпорации), натрупващи в ръцете на 1% от обществото целия обществен продукт и средствата за производство, подлагащи на грабеж останалата 99% част, унищожаващи средната класа и който е един от трите елемента на неолиберализма- новият олигархичен капитализъм, млатещ света от 30 години насам и който като навлезе от САЩ в Европа през 80-не години, ликвидира нейните стари политически идеи и партии от ляво и ясно и унифицира всички партии с едно мислене-неолиберлното.
image
С този елемент(и още два)неолиберализмът не се различава от „класическия капитализъм“, чийто формула Маркс намери в „Капитала“ си и роди лявата политическа идея, по насоките на роднинта си Ротшилд, за борба срещу пролетарията.                                 image Каббало-капитализмът като йудейско-ционистка марионетна игра чрез масони и комунисти.                                                           
След 1800 г. капитализмът, на практика НЕ СЪЩЕСТВУВА! Новата форма на капитализъм е известен, като КАБАЛО-капитализъм, еквивалент на бъдещата му форма, към която се стремят нагите- ЙУДЕО-КОМУНИЗЪМ.ДУМИ НА Еврейски банкер от The Compt de Saint Aulairein Geneve Conte la Paix Libraire Plan, Paris, 1936 -"Марксизмът, за който вие казвате, че е най-жестокият противник на капитализма, е свещен за нас по простата причина, че той е една от необходимите ни противоположности. Тези два полюса ни принадлежат, и ние сме тяхната ос. Болшевизма и интернационализма утвърдихме ние. Тези две доктрини принадлежат на две социални системи. Те са единни в намерението си да променят света - от горе-чрез контрол на богатството, и от долу - чрез революция."КАБАЛО-КАПИТАЛИЗМЪТ ИМА ЗА ЦЕЛ ЗАРОБВАНЕ НА ЦЕЛИЯТ СВЯТ ЧРЕЗ ДЪЛГ*Debt, И НАСЕЛЕНИЕТО ДА СЕ ПРЕВЪРНЕ В ИКОНОМИЧЕСКИ РОБИ("ПРОЛЕТАРИАТ")                   image               
Съвременият капитализъм не е капитализмът на Адам Смит,той е   КАБАЛО-КАПИТАЛИЗЪМ, който ражда "антитезата" си-Комунизъм с цел синтеза.
Целта е парите остават пак в кукловодите ЮДЕИ-ЦИОНИСТИ-КАБАЛИСТИ! Кабало-капитализма търгува само с пари(Пари-Пари прим-Пари секонд...)... При кабало-капитализма парите нямат златно покритие и се наричат "петро-долари", "облигации" и "виртуални пари".
Кабало-капитализма има за цел да докара ЮДЕЙСКАТА ДОКТРИНА до финал- Яхве да завоюва всички народи по цялото земно кълбо ЧРЕЗ КОНСПИРАЦИЯ. Кабало-капитализма има ЕКВИВАЛЕНТ ЮДЕО-КОМУНИЗЪМ.
КАБАЛО-КАПИТАЛИЗЪМ=ЮДЕО-КОМУНИЗЪМ.                                     image                                                Понеже все още неолиберализмът не е намерил „своя Маркс“, да разкрие неговата формула, а и духът на Мордохай не предлага нови инструменти за борба срещу него, той все още остава силен в лицето на финансово-корпоративните обединения и техните представители-неолибералите от всички партии от „ляво“ и „дясно“.
За това Брюксел не е поставил „усмирителна риза“ на частните банки.                             image             
С избора на Жан Клод Юнкер за поста "председател на ЕК", представител на Люксембург- страна „Банков рай без данъци“, се задълбочи присъствието на неолибералите и неолиберализма в Европа.                                                                    Страните от Южна Европа протестират, защото техните слабо работещи правови държави допуснаха неолиберализма и той разруши социалната им държава.
Вече ясно се вижда, че там, където няма правова държава или правовата държава слабо работи, финансово корпоративните обединения са се сраснали с властта и такива са меката на неолиберализма САЩ( сега UK върви по неговия път), страните от Южна Европа- Гърция, Италия, Испания, Португалия, Русия и бившите съветски републики, между които е и България.
Правовата държава на неолибералната система не съдържа правилата на правовата държава на Европа, за това нейната сила постоянно намалява.
Свидетели сме на факта, че американската правова държава е намалила функциите си поради неуспеха си да защити и запази средната класа изяжданата от големите едри корпорации. По искане на обществото Обама бе обещал на американците да накаже банките и хейдфондове за това, че по времето на голямата финансова ипотечна банкова криза на САЩ разразила се след 2007 г. отмъкнаха над 3 билиона пари на американските граждани, но не успя да направи до сега нищо, от над 200 банкрутирали банки в САЩ, е наказана само една -пирамидата на Мадок, която отмъкна над 500 милиарда, за едва 15 милиарда да връща, като парите не бяха взети от касата на Мадок, а от касата на американските данъкоплатци.

У нас всички партии са неолиберални(корпоративни) собственост на олигарси и мултимилионери, създадени от майката и таткото на неолиберализма -ДС/БСП, захранени с начален капитал даден им от БСП, под диригентската палка на американското „Отворено общество“ - вносител и поддържащо американския неоллиберализъм у нас, обединени в обща мутрооолигархична мафиотска клика.  
В България има създадена финансово-корпоративна олигархия около СиБанка, Корпоративна банка, ПИБ, Инвестбанк..,а те обединени с мутрeнските бизнес кръгове, с които играят всички партии от прехода.
Журналистът Григор Лилов излезе с твърдението, че Брюксел не дава пари, а нашите банки щели да бъдат подпомогнати от държавния резерв и Валутния борд.
Лилов винаги е търсил сензации и винаги е бил „пестелив“ в изводите си. Той забравя да каже, че държавния резерв се харчи не от вчера, нито от днес, а се е крал неспирно вече 24 години от управляващата червена мутроолигархия. Който клан е идвал на власт е обвинявал предишната власт, че е откраднала резерва.

Трябва да се покаже същността на неолиберализма от където идват наблюдаващите се явленията у нас-"неолибералната олигархична мафия" и мащабната корупция-„злоупотребата, която тя прави с „щедра ръка“ с държавните пари в полза на частните банки, без да пита за данъкоплатците как да им харчи парите“.                                 image             
В България днес няма нито една банка, която да не е собственост на левитската мафия, всички са започнали с престъпно направен начален капитал и пране на мръсни пари, а липсата на правова държава им даде власт в ръцете.Червена финансово-корпоративната олигархия в лицето на двата най-големи клана- ГЕРБ и БСП  са родени един от друг, ГЕРБ роден с начални капитали на БСП под насоките на КГБ.                              image                                                          
Това се виждаше от опашките пред КТБ и ПИБ с обикновени ошашавени и стресирани хорица, които треперят за малките си спестявания, а други единици вложители, правят солидна сума вложения.
БНБ не е държавна, тя е приватизирана на МВФ и не ГЕРБ я приватизира, а още БСП с първото си правителство и направата на план „Ран Ът“, изпълняван през целия преход от всички управлявали партии.
България има само една държавна банка-"Българска банка за развитие", известна още като "Насърчителна банка". Направиха я БСП преди няколко години, но я държат в дълбока тайна от обществото, защото през нея прекарват всичките си далавери.Чрез нея, да се доберат до печалбите от всички държавни пари,бюджет, резерв, НОИ.                                       image                                                              Повече от две години братя Велчеви оглавяваха българския клон на съветската банка „ВТБ Капитал“. В Русия се говори, че корените на финансовата институция, която е пряко свързана с еврейски капитали в САЩ – например с групировката “Bloomberg”, водят към „Лубянка“…

Същата съветска фирма, „известна в Русия като „банката на Путин“, прибра сериозно парче от Корпоративна банка, доверѐна на подготвения от източногерманската Щази другар Цветан Василев. По този начин тя се сдоби със сериозен дял в някои тукашни отрасли – телекомуникации, медии и т.н.

По данни на американските шпионски служби тази банка с централа в Москва, която като октопод е пуснала пипала в Лондон, Виена, Париж, Франция, Ню Йорк, Хонг Конг, Сингапур, из други страни в Азия и Африка и Америка, съхранява значителен дял от авоарите на Хафез ал-Ассад и неговия режим. През това време „наивният“ и „демократичен“ Запад налага… финансови санкции на Дамаск… Колко ли глупави изглеждаме в очите на Братството?               image Международната революция и международните финанси работят заедно и много усърдно. Те са двата фронта на еврейския интернационал. Оттук следва, че съществува ционистка конспирация срещу всички нации.                                    image  При комунизма човек експлоатира човека, а при капитализма е обратното.                                                                        Ротшилд е създал изкуствено комунизма за тези, които искат да станат капиталисти. Т.е. безкрайния капитализъм води до комунизъм.
Което и става в т.нар. "капиталистически държави" днес. Между другото, това е тезата на самия Маркс- че комунизма може да победи САМО в развитите капиталистически държави. Това се учеше дори по времето на социализма в Източния блок.
...така, че всичко си върви по план... Този план се нарича "юдейска конспирация" и използва гоите, като тор.
За зрящите планът не е "теория", а- практика. Зомбирането на гоите идва от факта, че те искат да си живеят във "Фермата" на Джордж Оруел, без да се интересуват от по-висша екзистенция и така циклят до окончателната победа на Комунизма...                                    
В правовата държави, макар да управляват неолиберали, не смеят да спекулират с държавните пари. В силно работещата правова държава Германия, неолибералът Меркел 2012 година реши да даде 221 милиарда пари на германските данъкоплатци за ползване на частните банки, но ги даде със законно питане на Бундестага и с условието 2/3 от печалбите на банката да влизат в държавната хазна.
Така германските данъкоплатци получават лихва от парите си, която влиза в държавната хазна до цент и отива за подпомагане на икономиката и социалната сфера. Но рискът за загубата на главницата с банкрута на частната банка си остава и това е рискът на неолибералната политика за подпомагане на частните банки с държавни пари.
Този риск обаче е по-малък в добре развитите икономики като германската и много по-голям в слаборазвитите икономики в южноевропеските държави със слабо работеща правова държава-Италия, Испания, Португалия и Гърция. Да не говорим, че рискът е огромен в страни без правова държава и без икономика като България.                                                                                                         В момента идеологически различия между Русия и Съединените щати няма, а комунистическата идеология в Китай е само за вътрешна употреба.И трите са под финансово робство на Ротшилд.                 
image
Под влияние на ЦРУ, през 1959 г. в Тибет има въстание, което дава повод на Китай да присъедини областта, и въпреки че днес Далай Лама е световно известен, едва ли някой си мисли, че „покривът на света“ може да бъде нещо по-различно от територия на Китай. В наши дни, нещо подобно се случи след завземане от Майдана на властта в Киев. Само че този път с помощта не само на САЩ, но и на страни от Европейския съюз. Резултатът обаче е, че върнаха на Русия контрола над Крим! Ние се намираме в биполярен свят привидно представян чрез театрални сценки като многополюсен.                                                                        Когато в Пекин завършат и четвъртата модернизация на Дън Сяо Пин, китайският флот, който в момента превъзхожда руския тихоокеански флот и е съизмерим с японския, ще конкурира американския в Тихия и Индийския океан.Ротшилд коли и беси в поднебесната затова в Съвета за сигурност на ООН Китай се въздържа по резолюцията за Украйна.              image                                                              Разпадането на Съветския съюз привидно уби това, което се наричаше комунистическа идеология, а политиката на САЩ не остави място за либерализма. За какъв свободен пазар може да става дума, когато може да се налагат санкции за „лошо поведение“? Каква неприкосновеност на частната собственост може да има, като замразяване на авоари може да се осъществи по политически причини?             image                                                               Силния мирис на пари, който неолиберализма излъчва, подкупи последните елити на Комунистическите партии на Русия и източноевропейските страни и те го внесоха в страните си без да питат народите си, както бяха свикнали -тоталитарно да се разпореждат със съдбата на народите си без грам демокрация.

Защо комунистите се залюбиха с неолиберализма?
Защото и двете системи- "комунизма" и "неолиберализма" еднакво отричат демокрацията. Специално неолиберализма не е само икономическа доктрина, а реакционна и ретроградна ИДЕОЛОГИЯ, която обхваща всички сфери на живота и формира по друг начин ценностната система на човека, ще я разберете от документалния филм на канадеца Рашар Бруйет, където са интервюирани най -големите мислители на нашето време "ОБСАДА.Неолиберализмът заробва демокрацията".                                                                             Путин  бетонира неолиберализма в Русия, създател и поддръжник е на уродливото явление ОЛИГАРХИЯ в Русия.Тази олигархия разпродаде Русия като носна кърпичка.
Путин е установил едноличен авторитарен режим без грам демокрация с огромна корупция по всички етажи на властта и е спрял демократичното развитие на Русия. Политиката му за противопоставяне със САЩ е лъжлива, с мисленето на старата съветска политика, на която и трябва като време ОНО да има ВРАГ и да се противопоставя на някого.                                                                      Путин и двойникът му Медведев без виждане за икономически и социален модел безразборно приватизират руската икономика за 1 рубла и я хвърлят в частни ръце на подбрани от тях олигарси, като ги нареждат в кръг около себе си, в който те са в центъра и размахват диригентската палка. Така за 1 рубла се раздават националните богатства на руския народ и се изработват за 1 петилетка олигарси с несметни лични богатства, смъкнати от гърба на руския народ. На Русия природните богатства са проформа държавна собственост, двойката Путин и Медведев ги раздава на владеене и експлоатация на олигарсите, те плащат само 13% данък и останалите 87 % от печалбата прибират за себе си и изнасят в американски банки. Олигарсите чрез двойката Путин-Медведев държат и политическата власт, която им дава възможност да прибират половината от обществения продукт и средствата за производство в своите джобове и да държат руския народ с ниски доходи, неподхождащи за най-богатата на природни източници в света Русия. В тази симбиоза власт и едри корпорации се вижда и мащабната корупция с ограбване на обществото от липсата на правова държава в Русия, дори и наченки на такава няма там,както и отказа на Русия да гради социално справедливо общество. Точно неолиберализмът върна Русия в епохата на феодализма от 16 век, по думите на големия руски интелигент Андрей Кончаловски.                                    image                                                              Същото е и поведение на САЩ, който вследствие на неолиберализма е станал копие на стария СССР и както писа в. "Вашингтон пост":"Нашите две партии "републиканци" и "демократи" все повече са заприличали на една партия като бившата КПСС и се различават само по корпорацията, която ги е яхнала и определя политиката на партията, а когато партията е управляваща - корпорацията определя и политиката на държавата ни".   image                                                              Същевременно двете страни САЩ и Русия си приличат като двете капки вода, те имат еднакъв държавен и социален неолиберален олигархичен модел. Противопоставянето между тях вече не е на идеологическа основа, а на политико-икономическа основа- двете страни са най-големите производители и износители на оръжие и на външния пазар се конкуренти, олигархическите им корпорации водят борби помежду си за нови оръжейни и енергийни пазари и запазване на старите .                                                image                                                              След 30 години вършене в Европа и света неолиберализмът нанесе огромни опустошения и сега човечеството го отъждествява с "фашизма".
От друга страна, като вид тоталитарна система отричаща демокрацията, неолиберализмът се отъждествява с комунизма.                      
В книгата на червения популист Жельо Желев, където "комунизмът" се идентифицира с фашизма " спокойно "фашизма" може да се замени с "неолиберализма" или направо да се напише: фашизъм =неолиберализъм= комунизъм.                                                                                                                         image                                                              У нас под нежния поглед на БСП, неолибералите,пионки на червения левитски интернационал, използваха властта за да прибират изцяло печалбата от държавните пари на КТБ, СиБанк и др. без нито една стотинка да е влязла в държавната хазна
България се управлява от олигархия, но не и Германия!
В България 38 олигарси и мултимилионери имат богатства колкото половината брутен вътрешен продукт на страната, добити по най-престъпни начини с пладнешки грабеж на държавна собственост и ограбване на другите от обществото, използвайки факта, че България излезе от комунистическата система без правова държава. И техните партии спират вече 24 години изграждане на правова държава. image "Българският парламент" е про-съветски от руски тип.Театърът на "прехода" продължава; принципно България е без правителство от 09.09.1944.година до ден днешен.ДАЛИ КОМУНИСТИЧЕСКИЯ ДИКАТОР Бойко не е с Путин и негов върл фен?Олигофренчето Сакскобургота също е агент на КГБ.                                                                                                                                                 Нашата олигархия под ръководсвото на КГБ е престъпна, краде повече от половината обществен продукт за джобовете си и държи държавата без икономика и социална сфера, с 80 % безработица, българите са принудени да се спасяват като масово напуснат държавната си и търсят труд и живот в чужди държави. А тези, които са останали в нея са с най-ниските заплати и пенсии в света. Мафията ДС под ръководството на руската мафия/наследник на КГБ/ постепенно умъртвява България и е ставила народа и „на доизживяване“.
image
изп. цитати от  diagnosa.net/  и       www.ideyazabulgaria.org/actualni/neo-liberalism                                                                                                          Виж тук >Невъзможно е да победите комунистите по законов път, чрез избори, протести, бдения със свещи.



Гласувай:
3



1. raders - Има доста точни констатации
11.11.2014 21:06
Има доста точни констатации
цитирай
2. nikikm - Направил си
11.11.2014 23:41
безценна работа!
цитирай
3. bubolina111 - В блато-вонящо сме.
12.11.2014 21:03
В блато-вонящо сме.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8687543
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031