Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.11.2014 08:22 - Измамата е необходима, за да завърши обещанията, представяни като истина
Автор: budha2 Категория: Политика   
Прочетен: 771 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image                                                            И тези земи все още изобилстват от келемета, които вярват в някакъв „могъщ цар“ Путин. Затова е добре да видим, колко му е могъществото.

Валентин Катасонов е чиста проба советский человек. През 1972 г. е завършил прословутия МГИМО. С кои ли от туземните ни комунистически отрепки е бил състудент?

Днес товарищ Катасонов е професор в катедрата по международни финанси в същия Московски държавен институт за международни отношения, чийто възпитаник е. Освен това е доктор на икономическите науки и член-кореспондент на Академията по икономически науки и предприемачество. От 2001 до 2011 година е завеждал катедрата по международни валутно кредитни отношения на МГИМО. Бил е консултант на ООН по международни икономически и социални проблеми. През периода 1993-1996 година той, съветският гражданин, е бил член на Консултативния съвет на Европейската банка за реконструкция и развитие (ЕБРР).

По-любопитното е, че е преподавал на самия „батюшка“ – на В.В., както нарича другаря президент на Русия. Защото съгласно еврейските правила, които са и комунистически, името божие не бива да се споменава! Явно за таварашутките Владимир Владимирович е равен на Яхве… А днешният Валентин е предан на официалната църква така, както по-рано ревностно е следвал постулатите на Партията.

През последните две години обаче другарят Катасонов понабра малко куражец. И макар кършейки ръце в опасения за последиците, взе да критикува Путин. От него, от първа ръка, така да се каже, можем да узнаем, къде се намира днес Русия в сложната мрежа от финансови връзки? Дали е самостоятелна? И действително ли Владимир Путин е „лидер“, при това – на „моралния свят“?www.youtube.com/watch

Днес Путин твърди, че САЩ и Саудитска Арабия умишлено и по напълно изкуствен, непазарен начин, свалят цената на суровия петрол на световните пазари. За да нанесат икономически щети на Русия. Според него, производствените разходи за добива на един варел шистов нефт в Съединените щати е около 80 долара.

Жалко е, ако става дума за признание, че икономиката на бившата съветска империя разчита главно на добивите на петрол, които отдавна не са под неин контрол. Това е причината сравненията на Владимир Владимирович с Йосиф Висарионович да не хващат декиш. Путин по-скоро се явява копие на Владимир Илич. Подобно на него сегашният президент отвори широко портите към руските природни богатства, добивна и преработваща промишленост, пред две интернационални фамилии – Ротшилд и Рокфелер. Доказвал съм го и отново ще го сторя заради маловерците, пък и за опресняване на знанията.

Обаче има детайл, който е не по-малко важен. И който никой от „моралните“ западни лидери не засяга. В речта си пред Интернационален дискусионен клуб Валдай Владимир Владимирович постави пръст в раната:
image
„Що се отнася до финансовите източници [на ISIL], парите идват не само от наркотици, чието производство се увеличи не с няколко процентни пункта, а многократно, откакто интернационалните коалиционни сили се намират в Афганистан. Това ви е известно. Освен това терористите получават пари от продажбите на петрол. Добиват нефт на територия, контролирана от терористи, които го продават на дъмпингови цени, преработват го и го транспортират. Но някои купуват този петрол, препродават го, и печелят от това. Без да се замислят над факта, че по този начин финансират терористи, които рано или късно ще стигнат до техните земи. И ще посеят разрушението в собствените им страни.“

Наистина, защо никой не пита: Кой купува нефта и петролните продукти, предлагани от Ислямска държава в Ирак и Левант?


Както обикновено, най-големите критици се оказаха до гуша в помийната яма на тази афера.

„Високопоставена служителка на Европейския съюз е разкрила, че някои страни-членки на ЕС са се сдобивали с нефт от бунтовниците от групировката ISIL Takfiri,независимо от реториката им срещу фракцията.

Обаче тя е отказала да съобщи конкретни имена, независимо от натиска, оказан върху нея от някои членове на Парламента, да го стори.“
image

Израелска медия вдигна малко завесата. Разкритието дължим на Яна Хибаскова, посланичка на Евросъюза в Ирак. Тя обяснила, как цената – в пъти по-ниска от борсовата – съблазнявала не една и две фирми-вносителки от Европейския съюз.

Освен това сирийското правителство и кюрдските вождове пазаруват „течнозлато“ на половин цена от своя враг – Ислямската държава.Понякога цената пада до… 20 долара за варел. Както беше в началото на този месец.
image


Освен това руският президент сочи с пръст Белия дом, обвинявайки го, че „се опитва да натика света в нова Студена война“.

Но да вярвате в искреността на комунист и ченге като Путин, който „може да се е променил“, е все едно да сте сигурни, че бактерията „бледа спирохета“ (Treponema pallidum), причиняваща сифилиса, се е превърнала в цяр.

Светът не ти дължи нищо; той беше пръв тук 
image
След частичните избори в САЩ от 4 ноември „Барак Обама изгуби благоволението“, както се изрази един смятан за свръхавторитетен икономист и преподавател.Но чие „благоволение“? Та след малко повече от две години той окончателно ще слезе от световната политическа сцена. Ако всичко, което говорят и пишат разните коментатори, е истина, какво му пука на Барак Хюсеинович? Но той ще напусне Белия дом, оставяйки една приключила империя, изпаднала в такава разруха, каквато е характерна за т. нар. Трети свят.

Днес повече от 130 американски градове са обявили фалит. Неотдавна към тях се присъедини и Гери в щата Индиана – родното място на Майкъл Джексън. Не знам дали ще намеря сили, за да ви покажа видеорепортаж от това място, което до неотдавна е било център на стоманодобивна индустрия. Сега то е изоставено от всички – повтарям: всички, бели жители. Преобладаващата част и от цветнокожите са се изселили в недалечния Чикаго и сателитите му. А поради бедността бандите в града вече водят истинска война помежду си.

Тъкмо това беше основната задача на Обама – да пусне САЩ надолу по пързалката към масата от слаборазвити държави. А на неговия военен министър Чък Хейгъл, представител на Републиканската партия, да сведе американската армия до войска, която може да се сравнява с въоръжените сили на средноразвита европейска държава.

Също така, четвърт век след падането на Берлинската стена, е поставено началото на края на издигнатия върху нейните руини Европейски съюз. Този „нов СССР“ по чудесното и точно определение на нявгашния съветски дисидент и настоящ британски гражданин Владимир Буковски. В момента последният опит за неговото спасяване е в ход. А „благородният рицар-избавител“ се нарича Марио Драги. Той няма народност, защото като масон е комунист и интернационалист. Назначиха го от банката “Goldman Sachs International”, в която той беше вицепрезидент.

image
Днес в качеството си на президент на Европейската централна банка той „превиши пълномощията си. Помъчи се да вкара Европейската централна банка в задлъжнялост в размера от 1 трилион евро за стимулиране, без съгласието на блока от европейски кредитори или одобрението на Германия.“

В този момент, когато печатницата на банката бълва банкноти от евро, гражданите на Евросъюза обедняват с часове. Италия все повече догонва Гърция. Франция я следва с ускорени крачки. Подобно на София, столицата на Европейския съюз, прекрасният Брюксел, стана място, трудно за обитаване. А улиците му горят в буквалния смисъл, след сблъсъците на протестиращите срещу плана за затягане на коланите и „избавлението“ и полицията. Вижте:www.youtube.com/watch                                                                  Убедихте ли се в „демократичните“ действия на белгийската полиция, която вече е милиция. Сиреч – брани интересите на онази шепа уж белгийци, съставляваща свръхбогатия глобалистки елит на страната. Господи, каква „свобода“!

Политическото бъдеще на комунистическата „евроимператрица“ Ангела Меркел не изглежда никак розово.

Германия се тресе от стачката на локомотивните машинисти, предшествана от две последователни – на пилотите в гражданското въздухоплаване. (Първите проявиха човешко разбиране и временно я прекратиха – заради честването на 25-годишнината от падането на Берлинската стена.) През това време Kameradin-Frau Меркел се учи да ползва прибори за хранене…
image
Самият „обединител“ на Германия, някогашният канцлер Хелмут Кол, сгълчи както „бащата на Перестройката“, така и пробутаната му настояща предводителка на Германия. Още навремето той твърдял:
image
„Ангела Меркел не успяваше да държи правилно вилица и нож, докато Михаил Горбачов остави след себе си прекалено бързо забравено наследство.“

България има ново-старо правителство. То е позор за българите, за човеците. Освен че е оглавявано от комунистическа престъпница, която всячески се стреми да се изкара представителка на силния пол и да изхвърли раницата на миналото си, то е пълно с червени боклуци. Като започнете от „вечната“ Меглена Кунева, която като болшевишки екскремент – снаха на всяко политбюро – винаги плува върху гребена на вълните – и преди, и след 10 ноември 1989 г., минете през шумкарската внучка Лиляна Павлова и стигнете до наследника на семейство от ченгета с фамилно име, произлизащо от съветската столица.
image
Но какво да кажем за Костовия ученик и потомък на хомосексуални еврейски шумкари Радан Кънев от Варненско? На 7 ноември 2014 г. лидерът на ДСБ призова да престанем да се вглеждаме в миналото. Да турим пепел на средно 222 000 жертви на комунистическия режим, обявен за престъпен със закон. Данните за броя на българите, ликвидирани от комунистите, е доказан и регистриран от починалия тази пролет американски професор Рудолф Джоузеф Румел. Дълги години в Университета на Хавай той се занимаваше с проучване на онова, което нарече демоцид – унищожение на цял народ от политическа власт.

Професор Румел квалифицира комунистическия режим като извършител на демоцид. „Десният“, „антикомунистът“, който уж нямаше да подкрепи кабинет начело с Б.Б., зове да забравим престъпленията срещу човечеството, дело на БКП и нейното несекващо управление. И вдигна не само нежна ръчичка, но и крачета. По наследство му е. В своя блог той се хвали:

„През 1968 г. двама млади мъже дежурят на фронтовата линия, в очакване на възобновяване на военните действия между Държавата Израел и съседите й… Там, сред обстрела, те разбират, че искат да прекарат остатъка от живота си (с доста неясни перспективи за продължителността му…) заедно. Как го разбират – това е информация, която ще си отиде от този свят заедно с тях. Любовта между двама души е неведома за околните.

Днес, 40 години по-късно, чичо ми Алберт Моис Кордова и неговият партньор Шимон все още са заедно. 40 години съвместен живот, научна работа (и двамата са университетски професори), политически борби, надежди за мир (попарени от фанатизъм и тероризъм), провалени бизнес начинания и успешни кариери, здраве и болест, бедност и охолство, дълги години на борба с едничка цел – да не криеш любовта си в едно консервативно общество… Една възрастна двойка в заника на бурен, но щастлив живот.“

Но през цялото време този наследник на комунистически убийци и терористи е криел подробности от своята тежка юдео-болшевишка биография. Нека видим и чуем, но не само за този дребен мерзавец:www.youtube.com/watch                                                                Действително нежеланият внос на революция от Интернационала, пренесена от съветските танкове, и повторният комунистически преврат, родиха само чудовища! Навремето бронираните бойни машини на Червената армия бяха произведени в заводи уж за автомобили, доставени от САЩ. След 10 ноември 1989 г. Москва върна услугата.
image
Местните американски прозелити бяха изработени в ченгеджийницата на комунистическата партия, подчинена на Кремъл. Но по интернационален комунистически образец, проектиран някъде на Запад, в лабораториите на Братството. Така Те набраха и сформираха армията от beluae– комунистическите антикомунисти. Вгледайте се в техните сура̀ти. В повечето случаи тези твари са не само морални, но и същински физически degenerati и degeneratae.

Българийо, теб извергите, другарите комунисти, те убиха. „И твойто име само кат мълвяха, ограбваха народа ни без страх.“ /Перифраза на стих от стихотворението „Сливница“ от Иван Вазов, 1885 г./                                                                             diagnosa.net/                      



Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8724812
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930