Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.11.2014 08:43 - "КАКВО ЛИ ОЩЕ НИ ПОДГОТВЯТ В МОЗЪЧНИЯ ТРЪСТ НА ДС/КГБ?
Автор: budha2 Категория: Политика   
Прочетен: 1216 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 24.03.2017 19:19

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image                                                             
Преди 24 години КГБ/ДС връчиха най страшното си посткомунистическо оръжие - етническия мир, на своя доверен агент Сава (Ахмед Доган).

Специално за целта ДС създава ДПС в началото на 1990, веднага след освобождаването от затвора на легендирания "правозащитник" Меди Доганов-Ахмед Доган(агент Сава), докато истинските политически затворници--български турци и мюсюлмани са пуснати от затвора чак през юни 1990.

Етническия мир беше тестван още през януари 1990, когато в София бяха организирани протести срещу връщането(на 29 декември 1989) на имената отнети по време на така наречения "възродителен" процес. Видя се, че заиграването на тънката струна на патриотизма е безотказно и пали хората, така както по-късно повишаването на цените на тока и банковата спекулативна паника.

С опазването на "български етнически модел" и заплахата от "босненизация" през изминалия близо четвърт век "великият" философ Доган изнудваше правителствата и постигаше целите си на гърба на нищо неподозиращия отруден мюсюлмански електорат. Вече 24 години и Доган, и водещите му офицери и господари, не са спрели да ни изнудват с етническия мир, превръщайки България в заложник на перверзната си игра и идеология. Междувременно натрупаха стотици милиони за превземане и на икономическата и медийна власти, все използвайки лековерието на обикновените хора, които съзнателно бяха заставени да се страхуват от нарушаването на този мир.

Това е силата на Ахмед Доган и това го прави уж "голям " политик, а не великото му хидроинженерно мислене.
Доган е просто способен изпълнител на стратегиите на КГБ и ДС, а етническия мир е инструмента, с който дерибейства(т) в България, превръщайки я в полигон за зловещите си експерименти!

И Доган и Пеевски, и производните им са просто поставените лица, всеки отговарящ за своя ресор. Разпределили са си политиката, икономиката и медиите, и имат много помагачи, платени и волнонаемни. А и дежурни катализатори и дразнители като "Атака", "Цензурата" и други "патриотични" мутанти на службите.

image


Мислите ли , че ако не бяха зад гърба им мозъчните тръстове на ДС/КГБ, то тези хора можеха, а и щяха да си разиграват коня и да въртят България на пръста си? Но... Но, има ли изход?

image

Има! Изходът е в предоставяне на правото на българските мюсюлмани за избор. Избор на членство и гласуване за, и в политическа партия ,отговаряща на техните убеждения, а не задължително членство и гласуване под заплаха, за етническа партия, което е забранено и от Конституцията на Република България.

image
image
Така както на България й трябва деверсификация (разнообразяване или право на избор) на енергийните доставки от Русия, така и на българската политика й трябва деверсификация на вота на българските мюсюлмани от диктата на кремълското оръжие ДПС.

Всичко друго е от лукавия..."  
    image 
миков "Ще уи пумоуя мауко да намауите Volume-то.Гуоуете мауко по-дауеч от микуофона.Оти от уън имуа микуофуния."Успоуин пуетседатеу, суамота е - от пет месеца суъм тук.Моуя уи там у уяво, седнете, ако обичате, също и у десно, по-бързо уитлитами.Туебуаше ми почивка, сигоуно съм умоуен, не суъм суикнал на по-упоиту пуисъстуие у етеуа. "                                                                                                                                             
vevesti.bg/         



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8684365
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031