Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.11.2014 00:21 - Странно съвпадение - "внезапно" след прибързано завръщане на Путин/демонстрации започнаха в Чешката република и Унгария.
Автор: budha2 Категория: Политика   
Прочетен: 1326 Коментари: 1 Гласове:
1

Последна промяна: 19.11.2014 16:23

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image                                                              Запада изстреля втори удар с/у Путин, Китай се готви за трети
Странно съвпадение - "внезапно" след прибързано завръщане на Путин от Австралия, където никой дори не искаше да седне до него, невероятни антиправителствените демонстрации  започнаха в Чешката република и Унгария.
Основният въпрос, на демонстрантите към правителствата - ". Про-руската политика" корупцията и  ако в Чехия към президентът просто хвърляха яйца, то в Унгария, демонстрантите бяха готови да щурмуват резиденцията на циганина Орбан/човека на Сорос/. И ако докато в Будапеща призоваваха само за подмяна на вътрешната и външната политика, а след това, съдейки по развитието на събитията може да се очаква, че Орбан ще бъде принуден да подаде оставка.
В Чешката република, хората излязоха в столицата под различни лозунги. В ръцете на демонстрантите бяха червени картони -., Подобни на тези на футболисти, за да покажат решението на съдията.
Други демонстранти прибягват до по-драстични мерки - замерване с яйца. Едно от яйцата случайно удари в -. Германския президент Йоахим Гаук. 
Много чехи са срещу нещастника Милош Земан, когото обвиняват, че е твърд симпатизант на Русия
Velvet Revolution започна 17 Ноември 1989, след полицейското клане над участващи студенти в протестите. 
Протестите в крайна сметка обхванаха цялата страна и доведе до падането на комунистическия режим. След това, президент стана дисидента, драматурга Вацлав Хавел.
Много чехите смятаха, че някои печалби от Velvet Revolution - по-специално правата на човека. -бяха отхвърлени от Милош Земан.
Те също са загрижени, че Земан, бивш комунист, нито веднъж не говори одобрително на Русия и Китай ,
Можем да предположим, че правителствата на тези страни, напрежението не е само на улицата,но и  в дипломатическата сфера. На лице са съгласувани действия, целта на които  е нова Желязна завеса, насочени към ограничаване на обхвата на политиката на Кремъл в Източна Европа. Всичко това, заедно със санкциите в икономиката, за да се ускори процеса на изолиране на Русия. Сега идва от страна на изолацията на Русия от възможните и съюзници в политическото пространство и трябва да бъде завършено в Китай, преминаващ през цялото постсъветско пространство. В същото време e леснo за предвиждане на бъдещите развития.
Китай може в най-скоро време да действа като гарант на сигурността в Централна Азия, към които всички постепенно и преминават през последните години.Някои анализатори казват, че близко бъдеще, няма предпоставки за действия на Китай в Сибир и Далечния изток. Китай ще действа, когато това е от полза и представя техните/на Ротшилд/ интереси.
Разбираемо е, че някои от интересите на Китай в "Силата на Сибир" е червената херинга. Китай има силен интерес в областта за проучване на газ в Централна Азия. Тя е по-евтина за икономиката и това  вече се случва под формата на съществуващите договорености . В същата рамка,  проектът се вписва в новия  "Път на коприната", който ще включва нови енергийни трасета към Европа. Но още по-интересно е, че в случай на промоция в Казахстан, Китай ще бъде в състояние да контролира значителна част от световния добив и преработка на ядрено гориво.
Търсете групава снимка на срещата на върха на Г-20 в Бризбейн, която е аналогия на конференцията в Ялта. Изглежда, че всичко е решено и новите лидери в Азиатско-европейското пространство са избрани. Путин, изразходи огромни ресурси за безсмислена война в Украйна и загуби своите интереси в Азия. А военна сфера дори няма да се обсъжда след 2014 година. Както едно време,когато след инвазията на Афганистан, Москва трябваше да се откаже от Иран, по-амбициозен проект, така че сега Кремъл ще бъде принуден да се откаже от всичките си съюзници, след Украйна и азиатските такива.
Стратегията на световните лидери е, че след пълна политическа изолация на Кремъл в Европа, по същия начин, да се изолират Путин и обкръжението му от Азия, а на фона на срива на руската икономика е вероятно това да доведе до разпадане на държавата. Сибир, никой няма да отнеме със сила - ще го дадат след няколко години " доброволно.Както Аляска.



Гласувай:
4



1. budha2 - tzarkarui
19.11.2014 08:43
В 8.30 влизаш ,гласуваш в 8.31,с "-"вот и така всяка сутрин.Програмата за гласуване е заложена в дълговременната памет на червения а'ген'т, биоробот.Ниския тестостерон води до липса на агресивност,която тролчето избива с отриц. вот.Това му носи илюзия"мая" за мъжественост.Това важи и за комбината...колежката ти с високоестрогенис> asthfgh.Тази зомбираност, води до упадане в Патала лока/Патиланско царство.Злия бхутас може да изгоните с помоща на х'екзурсист,например отец Гелеменов.Да ви нашиба с големият кръст...Х'АЛИ...УЯ
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8715676
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930