Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.11.2014 17:29 - Не за кого, а кой бие камбаната?
Автор: budha2 Категория: Политика   
Прочетен: 1479 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image„Пет години след напускане на службата, щатните служители са свободни донякъде. Агентите – никога. Може да не са били използвани двадесет години, и да бъдат активирани. Няма бивш агент.“
С какво ги държат?, елементарния отговор:
„Имат деца, жени, майки, бащи, мъже, братя и сестри… Те могат да бъдат открити навсякъде по света…“

Конкретният повод беше Стефан Савов – току-що назначен за председател на Народното събрание. Агентурният му псевдоним се оказа „Николай“. А неговият син живееше в Канада…
“We’re Living In The Age Of The Hoax” – „Живеем в епохата на измамата“.

С какво се занимават през това време посочените и останалите „демократи“? Сменят режими и провеждат тест за търпимост сред населението не на уж бившите социалистически страни. Изпробват степента на послушание и доволство и в „най-развитите“.
image
„Когато във вторник вечерта [4 ноември 2014 г.] руският национален отбор по футбол излезе на терена за приятелски мач срещу Унгария, унгарският министър-председател Виктор Орбан гледаше съсредоточено от VIP-сектора на новия будапещенски стадион.

Унгарски официални представители съобщиха, че е бил там, защото обича футбола. Но по време, когато лидерите на Европейския съюз се напъват, за да не се свързват с Русия заради нейната намеса в Украйна, присъствието на Орбан на стадиона поражда съмнения.“

Tова е образец на чист и най-долнопробен комунизъм. Само другарите, истинските, чугунените болшевики, са способни на такова допотопно мислене.                                              
Есента на 1973 година, Барселона. Европейско първенство по баскетбол. Отборът на НРБ се е класирал. Преди първия мач двата тима били строени в центъра на игрището. Капитан на нашенци бил Георги Христов – „Сапуна“, от „Балкан“ – Ботевград. Баща на известния футболен национал от съвсем недалечното минало Мариан Христов.

Някакъв мъж слязъл от централната трибуна и се появил на площадката. Започнал да се ръкува със състезателите. Цялата „церемония“ продължила две-три минути. След което мачът започнал.

Когато срещата приключила, ченгето от Държавна сигурност, което било заместник-водач на отбора – начело винаги беше някой от ЦК на БКП – нахълтало в съблекалнята. И взело да ругае капитана Христов, задето бил подал ръка на… тогавашния цар Симеон ІІ. Именно той се оказал мъжът, който се ръкувал с баскетболистите.
image
„Сапуна“, който не е от най-словесните спортисти, рекъл:
– Пред мен застава човек. Подава ми ръка. Аз какво да правя?
– Да се беше навел да си вържеш кецовете, все едно са развързани – отвърнало разгневеното ченге.
„Идентичен случай“, приключваше стар виц!

„За своите опоненти в Унгария и според някои западни дипломати Орбан се придвижва опасно близо до Кремъл. Една посока, която поставя неговата страна с 10-милионно население пред риска да остане в покрайнините на Европейския съюз.

Унгария е подписала сделка за 10 милиарда евро (12,5 милиарда долара) с Русия, за изграждането на ядрена електроцентрала в страната. Тя е убедена, че подкрепяният от Русия газопровод Южен поток трябва да бъде изграден, въпреки противопоставянето от Брюксел…

В понеделник, на шествие на противници на Орбан пред Парламента, един протестиращ носеше плакат със съветския сърп и чук върху него. А лозунгът гласеше: „Не искаме да сме колония.“

И аз не желая родината ми да е колония. Но тя е. По-рано – на СССР. Сега – на Брюксел и Вашингтон, но с тенденция да се върне в кремълската орбита. Защото, да не се заблуждаваме, рано или късно настоящето противопоставяне между т. нар. Запад и Русия, което все още не е обявено като Студена война, ще свърши. Тогава световната революция ще е завладяла далечния изток на Азия.

Не ви ли впечатлява фактът, че макар привидно метрополиите да се сменят, колониалните ни управници са едни и същи – комунистическата номенклатура! По-рано те се пъчеха в Москва. Днес заемат важни постове в Париж (ЮНЕСКО), в Брюксел (Станишев е председател на Партията на социалистите в ЕС), в Лондон, Рим, Вашингтон – навсякъде.Ами помислете малко.

Лично аз не искам никакъв диктат – московски, брюкселски или вашингтонски. И марсиански – също. Ама пита ли ме някой?…

Кой определя, кое е справедливо, положително, добро и правилно за една нация, и кое не е? Барак Обама?
image
Ами нали Виктор Орбан беше обвиняван, че е „десен“ в един свят, който все повече олевява поради нарастващата бедност? Ала кой друг, освен мен, извади на светло неговия произход и минало? Илюминиран от медийните прожектори, той се оказа горе-долу толкова зависим от Дьорд Шварц или Джордж Сорос, както е известен интернационалният еврейски ментарджия, пръкнал се в Унгария, колкото и самият Хюсеинович.

Година преди промените в Източна Европа сегашният – до кога ли – унгарски премиер бил проводен да следва в… Лондон. Със стипендия от… Джордж Сорос. По това време тук репресиите над българските мюсюлмани, обидно наречени Възродителен процес, бяха в разгара си! Концлагерът Белене приемаше „питомци“, които Партията възнамеряваше да превъзпита чрез принудителен, робски труд?!

Да припомним, че във Великобритания получаваха докторски титли сериозни комунистически фигури. Например правешката „принцеса“ Людмила, другарят Андрей Пантев, самият Сергей Станишев… Нейната столица приютяваше такива исполини на комунистическата идеология и грабеж, като членовете на Политбюро на ЦК на БКП, другарите Александър Лилов, Огнян Дойнов, Стоян Марков – „Стенмарк“…

Последният е тъст на Георги Велчев. И следователно – сват на брат му – Милен, вицепремиер и министър на финансите при управлението на коалицията НДСВ-ДПС. Понастоящем двамцата, които са от най-високопоставените приближени до Симеон Сакскобургготев, заедно с лондонския им приятел Красимир Катев, ръководят тукашния филиал на уж руската банка VTB Capital. Финансовата институция е част от Системата на Федералния резерв на САЩ.
image
Друг виден комунистически „антикомунист“, нашумелият като „Хер Флик“ заместник министър-председател и финансов министър Симеон Дянков от БКП-ГЕРБ, възнамеряваше, „ако трябва, да напляска руснаците“. Беше го изтърсил по повод строителството на АЕЦ Белене в България и договорките с руската страна.
image
Впоследствие, на 23 януари 2013 г. на изненадващо посещение в Москва, в интервю за „Российская газета“ заявява, че „ще затопля отношенията с Русия“. И че „България залага на руските инвестиции“, което става в седмицата на референдума за или против ядрена енергетика в Бъргария, в това число АЕЦ „Белене“. Добавя, че България ще дава визи за руснаците на границата, което е в противоречие с европейските конвенции и на политиката на ЕС по визовия режим към Русия. Също така противоречи на приетия на 14 декември 2012 г. в САЩ Закон „Магнитски“, който включва и визови санкции.
image
Нали не сте забравили, че домъкнаха другаря Дянков от… Световната банка. Там се е подвизавал в компанията на „дъщерята на полка“, другарката Сталинка „Кристалина“ Георгиева. У дома и двамата са получили тежко болшевишко възпитание. „Хер Флик“ е випусник на Ловешката езикова гимназия, която беше школа за кадри на Държавна сигурност.
image
След като известно време се е водил „преподавател в Харвард“, понастоящем „борецът против Русия“ Дянков, Симеон Денчевич, е ректор в Руската икономическа школа (РИШ) в Москва!

imageПреди това, през май 2012 Симеон Дянков е избран за председател на Надзорния съвет на Европейската банка за възстановяване и развитие (ЕБВР)!
image
По онова време Путин, Владимир Владимирович, беше приятел с всички западни лидери, включително с Обама, Барак Хюсеинович, Меркел, с Ангела Хорстовна, с Камерън, Дейвид Иън-Дональдович и т.н.

А по онова време Виктор Орбан беше заел доста напушена, да не река – враждебна позиция, спрямо Русия и нейния „цар-батюшка“!

Понеже съм наясно с устойчивостта на човешката памет, си позволявам да припомня:
image
„Виктор Орбан оглавява Унгарската националистическа партия. Неговият баща е циганин, а майка му е от еврейски произход. Орбан е женен за Анико Левай.“
Левай е унгарски вариант на Леви. Например на английски, в зависимост от изписването – ако е Levi, се произнася Ливай.

„Бащата на Орбан се казва Győző [Гьозьо], което е унгарският еквивалент на Виктор…“

Разликата е в цвета на кожата. Няма как да отречете, че на външен вид синът на „унгареца“ Гьозьо Орбан е по-светъл от рожбата на кениеца Хюсеин Обама. Обаче вместо да гледа, какво става в градчето Фъргюсън, щата Мисури, например, Барак Хюсеинович се занимава с т. нар. regime change – смяна на режима – в Унгария. И не само там. Убеден съм, че сам не го желае. Впрегнали са го, за да Им върши мръсната работа. Така си е постлал в миналото.

Обаче времето лети, намеренията на Братството се променят. Днес всичко изглежда наопаки. Путин и Орбан вече са провъзгласени за врагове на новия „прогресивен“ и „демократичен“ строй. САЩ изглежда за пореден път ще разлайват кучетата. Не, названието на прословутия филм “Wag the Dog” съвсем няма предвид това. Изразът означава „в полза на малцина“. Така пише в речниците за английските идиоми:

“Wagging the Dog – A situation where a small part is controlling the whole of something.”/Положение, при което малка част контролира всичко от нещо./ 
image
Но да, Белият дом действа wagging the dog – в полза на шепа от свръхелита. Какво означава това? Вижте:

„Режимът на Орбан или ще промени посоката си, или ще си върви.“

Поводът за публикацията са санкциите, наложени от САЩ на някои унгарци, които доскоро бяха представяни като… „десни“. Целият тон е антинационалистически.

Но на фона на приетото от израелското правителство решение за официалното название на държавата като Национална държава на еврейския народ. Нищо, че това ще засегне повече от една пета от населението. Онези, които не са евреи. Правозащитните организации „го осъдиха като расистко“. Те да вървят на майната си, барабар с малцинствените групи, без извинение!

На кого в ционисткия „рай“ му пука за мнението на другите? Israel е над тези неща. Israel ist ьber alles, ьber alles in der Welt!
image
„Когато високопоставен американски представител нарече израелския министър-председател Бенямин Нетаняху „кокоша трътка“, знайте, че израелско-американските отношения са достигнали нова ниска точка.“
image
Днес единствено малоумните не са наясно, че евреите ръководят САЩ. Не случайно коментарът, от който е взет горният цитат, е озаглавен красноречиво: „Защо Израел не се интересува от онова, което мисли Обама, нито от това, как американски представител нарича Нетаняху?“

„Всякакви критики на израелската политика“ – се казва по-нататък в статията, – „са ограничени поради загрижеността от щетите, които е възможно да причинят на израелските интереси. Нито един високопоставен служител в двете страни не допуска сериозно някакво разделение между тях. Нито дори, че израелската политика нанася поражения на интересите на САЩ. Надделяващата парадигма е, че Израел все още е по-скоро стратегическа ценност за Америка, отколкото бреме.“

Това – по повод на израза „кокоша трътка“, изпуснат от висш служител от Съвета по национална сигурност на САЩ по адрес на „Биби“ Нетаняху.

Става ли ясно, кой командва на този свят? Не знаете ли, кои, с решаващата помощ на Хитлер и Сталин, и с цената на поне 35 милиона човешки живота, основаха Израел като „еврейска държава“? Сградата на Кнесета – Парламента на Израел, е дарение от Ротшилд. Зданието, подслонило Върховния съд, също. Както още толкова много забележителности. Да не отварям дума за първите алии – преселвания на евреи от целия свят в Палестина, започнали през седемдесетте години на ХІХ век.
image
Но също така кой планира и финансира създаването на ционистките идеологии – социализъм, комунизъм, фашизъм, нацизъм, либерализъм и прочие?

Не случайно наричат Израел „частната държава на Ротшилдови“.

Това представлява Pax Judaica. Епохата на гротескното неравенство.

Отдавна не е важно “for whom the bell tolls”. Същественото е: who tolls the bell!                                                                                             Ако Виктор Орбан не слуша, ще си върви. Тъй като отваря „нова ера в руско-унгарските отношения“. Което не се харесва на някои от Братството. Вече взеха да го наричат „бивш антикомунист“! Приписват му някакъв опит да изтрие пронацисткото управление на адмирал Хорти. Даже му пришиха такова прозвище – „адмирала“! Не се посвениха да изкарат Орбан бояджия, мъчещ се да изчисти образа на КГБ, като въведоха каламбура “KGBйla”. Това – заради Бела Ковач, който е депутат в Европейския парламент и партиен лидер. Но не на Орбановата партия Fidesz – Унгарски градски съюз, а на Jobbik – движението за по-добра Унгария.

Двете са определяни като „десни“. Явно в условията на световен социализъм това е неприемливо.                                                                                                  След отстраняването на Габор Вона, еврейския фюрер на унгарската „крайно дясна“ партия Йобик, прочул се със своите…. антиеврейски изказвания, гудиха начело на „националистите“ друга одиозна фигура – Бела Ковач. Обаче той се оказа…. руски шпионин!
image
Така се прави. По този начин интернационалното Братство се застрахова срещу евентуалните непослушници. Вся власть Советам!

„Крайно десните“ са онова плашило, с което трябва да стряскат кротките овчици на Запад.                                                                                                                Да сте чували, че за „плановете на САЩ да въоръжават иракските сунитски племенни вождове с… автомати „Калашников“, с РПГ“ и т.н.Хем санкционират Москва, но пък търгуват с… руски оръжия?!

Театър! “Panem et circenses” – „хляб и зрелища“.                                                                                         Какво да кажем за министерството на войната на същото невидимо световно правителство – НАТО? То е предвождано от норвежкия комунист, евреина Йенс Столтенберг. От юношенска възраст той членува в комунистическите организации. На всичко отгоре е бил вербуван за агент от зловещото съветско КГБ. Агентурният му псевдоним е „Стеклов“.

Нали знаете шпионската максима: Веднъж ченге, завинаги ченге! Преките началници, водещите офицери на генералния секретар на НАТО – поредното болшевишко название – се намират на „Лубянка“ в Москва!
image
В такъв случай кои са видимите сили, ръководещи този свят? Не го ли изведох като математическа теорема? Триумфът на комунизма е пълен!

Отсега насетне никой да не е дръзнал да ме обвини в разпространяване на „конспиративни теории“. Който не проумява ставащото, е просто тъпанар. diagnosa.net/                   



Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8742161
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930