Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.12.2014 23:05 - От Русия с "любов": България да се пукне от яд/Скопеца Путин е благосклонен, Сура работи на минимална мощност
Автор: budha2 Категория: Политика   
Прочетен: 2859 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 06.12.2014 09:07

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
imageСлабата, малка България, сама се е свела до позицията на пълно нищожество, сами са си виновни, злорадства руската преса
Руските медии публикуват реакции за спирането на "Южен поток", като прави впечатление изключителната арогантност на политическите изказвания спрямо България и ЕС.

"Да му е честита на Европейския съюз засилената зависимост от украинския транзит, заяви в Twitter Алексей Пушков, председател на външнополитическата комисия в Държавната дума.

"България нека се пукне от яд", добавя със задоволство руският парламентарист.

"България не се прояви като надежден партньор не само за "Южен поток", а и по редица други проекти", заяви пред телевизия "Россия 24" постоянният представител на Русия в ЕС Владимир Чижов.

"Русия смята Турция за надежден партньор, който е способен да взема самостоятелни решения. Турция е член на НАТО и кандидат за членство в ЕС, но въпреки това турското държавно ръководство се държи достатъчно независимо, във всеки случай много по-самостоятелно, отколкото, за съжаление, правителството на България", заяви той и изрази "учудван"е, че ЕС не е благодарил на Русия за спирането на проекта "Южен поток" и добави още, че "САЩ активно противодействаха на реализирането на "Южен поток".

"България гледаше на проекта "Южен поток" като мащеха - все едно тя няма да получава по него газ, а само ще бъде транзитна страна. Тя щеше да получава пари за този транзит, но сега няма да ги получава", добави Чижов.

"Засега всички са контузени от решението на Владимир Путин - Сърбия, България и Австрия. Те явно ще искат обезщетения, защото "Южен поток" би им давал не само необходимото гориво, но и доход от газовия транзит. От кого обаче да ги искат - от Русия, взела това решение под принуда, или от ЕС, забавял проекта вече няколко години", коментира "Московский комсомолец".

"Цяла Европа ще тръгне да се моли на Турция. Разбира се, Турция ще използва тази възможност, за да засили своите геополитически и икономически позиции", прогнозира пред "Правда" руският специалист по балканистика Анна Филимонова.

"Сега Русия няма да присъства в България. Затова пък сега там ще присъства Турция", заявява тя.

"Турция обаче води доста агресивна външна политика, пряко насочена към разширяване на влиянието й. И слабата, малка България, която сама се е свела до позицията на пълно нищожество на европейската политическа сцена, няма да има никакви инструменти срещу Турция. Тя остава изцяло беззащитна", коментира Филимонова.

Междувременно "страните от ЕС реагират нервно" и "Европа не се кани бързо да погребе проекта "Южен поток", пише "Независимая газета".

"Нищо не пречи в бъдеще Русия да поднови преговорите за "Южен поток" при далеч по-изгодни условия. Делът на руския газ в консумацията на Европа е близо 35 на сто и заместител за него няма", коментира руският бизнес аналитик Дмитрий Лукашов пред "Век".

"Колкото до България и Сърбия, бих препоръчал на държавните им ръководства да си изяснят с кого са. Кой им е партньор и приятел, а кой просто ги използва в свой интерес. Това важи най-вече за България, където е на власт проамериканско, доста антируски настроено ръководство", допълва Лукашов.

"Нито Сърбия, нито България за няколко години така и не заеха принципна позиция в подкрепа на "Южен поток". Отде накъде ще се засягат и ще съжаляват за пропуснатите ползи и възможности? Сами са си виновни", заключава руският наблюдател.                                     image  Илюминатските наги се опитват да манипулират метео-времето.Те не управляват времето, а го манипулират,т.е.= само пакостят и рушат.                                 image   Скопеца Путин като Оракул.Поръчка/магия/ за наводнения в Крим. Според Лазар "четем Бекет 123 и 124, псалм"Псалм 124 (123 в pravoslavnata традиция) се посочва,нещо подобно :4 Tази вода и ще залее,всичко потоп;.Точно 12 дни след молитвата през ноща на 07юли 2012 гигантска вълна от водоеми в Русия наводни КРИМ.Дали Путин е шматка? Накарали са го да помисли че с молитва е предизвикал наводнение,а някой друг е използвал ХААРП. Или е в час?                                                                                                                                                           Индийския историк Kuttikhat Purushothama Чон вярва, че Авраам е изгонен от Индия. Той заявява, че арийците, неспособни да победят Асурите които унищожават огромната система от напоителни езера, и причиняват разрушителни наводнения/Технологията ХААРП не е от днес/. В древна Индия, арийската култа се нарича "Brahm-арийски." Арийците се покланяха на множество богове. Авраам се извърна от политеизъм. По този начин, той би могъл да се превърне в "A-Brahm" (вече не Брахман.) Арийците наричат Асурите "Ah-Brahm." Следователно, ние можем логично предположи, че Асурите вероятно са били прототипични евреи. САЩ и РУСИЯ имат изведени в орбита секретни воени спътници. С помощта на спътника лъчите на ХААРП могат да се предават във всяка точка на планетата и да задвижат процеса за поява на мъгла или облак и да предизвикват наводнения ,земетресения или пожари. САЩ и РУСИЯ или по точно ИЛЮМИНАТИ/кръвни линии на Шумерските анунаги/ от древноста се борят с/у ХИПЕРБОРЕЙЦИТЕ живели в Тракия наследниците на които са пръснати из днешна Европа ,България,Украйна но и в Афганистан/Балкхара/.                    image                                            http://www.faktor.bg/                        image                                                               Технологията ХААРП не е от днес/Асурите са причинявали разрушителни наводнения                             



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8728798
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930