Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.12.2014 16:22 - Г(р)аф Монте Борисов
Автор: budha2 Категория: Политика   
Прочетен: 2701 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 20.12.2014 23:56

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Плиний Млади казва: “Льжата е изконния грях,всички други грехове са производни на льжата”                                                                       image             На 5 декември 2014, цял свят и всички ние видяхме как новия шеф на ЕК Жан-Клод Юнкер целува Боко в Брюксел... ЕДНА РИТУАЛНА И МНОГО ЗАДЪЛЖАВАЩА ЦЕЛУВКА
Защото една от изтеклите тайни от ЕК беше че руският газ от "Южен поток" ще бъде привлечен отново да минава през България, като с това да бъде създадено хранилище до Варна (т.н. Боков хъб), но собственост на Европейската комисия, от където ЕК да продава и разпределя горивото за европейските страни. .
Както виждате блестяща защита на българския интерес.  
                          >  Време за действие. Премиерът Бойко Борисов                                                          fascindoo.blog.bg/                                                                                                                              Лапсусът на Бойко Борисов, който обърка снощи в „Панорама” американския държавен секретар Джон Кери с американския комик Джим Кери ( за негова чест, водещият Борисов поправи сгафилия премиер Борисов), е простима грешка. Не се съмнявам, че Борисов знае кой е Джим и кой е Джон в конкретния случай.
image
За съжаление обаче Борисов продължава да прави много по-вредни з България гафове, произтичащи от начина на му на мислене ( незнанието, че Кипър не в НАТО, което беше проявил в едно телевизионно предаване, когато водещият Коритаров не го поправи, е само „дреболия” в това отношение).

В графата опасни гафове отнасям изявлението на Борисов от Брюксел, цитирано от БТА тази седмица, в което се обяви против „прекалената агресия” ( на Русия, без да я споменава).

Така заявената позиция в подкрепа на „умерената агресия” на Русия е точно отражение на мирогледа на Борисов, който миналия август нареди по телефона на служебния премиер Близнашки да цензурира публикуваната на сайта на Министерството на отбраната „Визия 2020”, визираща руската информационна война в България. Близнашки се подчини и в синхрон с „философията” на Борисов обяви, че Русия е велика, поради което за нея не можело така да се говори (макар и да е истина- просто не е позволено от Борисов тази истина да бъде произнасяна!).

Щеше да е истинска проява на храброст от страна на водещия Борисов да попита Борисов да потвърди или да излъже за тази негова намеса. Но за съжаление чак такива „чудеса” не се случват в публицистиката на БНТ.

Впрочем никой не репликира Борисов и на 8 юни 2012 г., когато на международна конференция в х-л „Шератон” обяви тържествено от трибуната в своя реч ( импровизирайки извън написания текст), че България навремето е обявила война на СССР и това е било много лош пример от нашата история. Не беше лапсус, Борисов разви с няколко изречения тезата колко лошо е била обявяването на война от страна на България на СССР ( макар да е точно обратното, СССР обявява война на България на 5 септември 1944 г. и я окупира вероломно след поддържане на пълни дипломатически отношения през цялата война) и как това българско обявяване на война било пример, от който да се поучим.

Бях там, на няколко метра от говорещия глупости Борисов и се огледах да видя поне една иронична усмивка на нечие политическо, политологично или журналистическо лице ( а с такива лица на светила залата беше ослепително препълнена, както и с телевизионни камери и други записващи устройства, нито едно от които не излъчи в българския медиен ефир лъжата ). Никой не трепна: лъжата е в нас, около нас, и над нас ( със заплашително вдигнато оръжие). Свикнали сме и не се впечатляваме от още една тлъста лъжа.

Единствено вашият автор, селският идиот, си позволи да документира в блога си и в книгата си „Премиер на РъБъ” премиерската лъжа. След което Борисов ме удостои с полагащото се на идиота в наше село звание „идиот”, докато самият той, напращял от все повече ум и познания, дефилира и днес безнаказано като голям умник!

“Аристократ” ни е той, над нещата е-направо г(р)аф Монте Борисов!                                              image                                                                                 ivo.bg/          



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8716122
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930