Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.01.2015 22:18 - Кой уби бившия шеф на Путин
Автор: budha2 Категория: Политика   
Прочетен: 2864 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 01.01.2015 23:52

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image                                                                         На 30 март в апартамента му са открити застрелян КГБ генерал-лейтенант Леонид Shebarshin, който преди това е бил началник на Путин и водената от Първо главно управление (подразделение на комисията, отговаряща за външно разузнаване) от февруари 1989 до август 1991. Shebarshin служил като председател на КГБ на СССР от 22 август до 23 авг 1991. След това подаде оставка.
image
В края на 1999 г. - началото на 2000 г. в западните медии, има доказателства, че майор Путин е отхвърлена по време на КГБ за нерегламентирани контакти с представители на германското BND външно разузнаване и американската ЦРУ, което дава основание да се смята, че Путин е завербуван и е работил за КГБ като двоен, даже троен агент.

В началото на 2000 г., в австрийската новини списание News, позовавайки се на австрийската контраразузнаване публикува обширна статия за това, че през 1980 г., Путин не плащат допълнително ги набра австрийските политици, избрани измежду членовете на австрийския парламент и част от заплатите си го сложи в джоба си и се наложи да подпише разписки за Москва за получаване на цялата дължима сума на заплатата агенция.
Това се съобщава в самите политики на контраразузнаването разпит. 
Припомнете си, че Путин е използвал базата си в Дрезден, ГДР, само за пътувания извън към Запада и шпионаж на работа в Германия, Австрия и Швейцария. В "братска" GDR Дрезден като такъв той няма нищо общо.
В началото на 2000 г., австрийската преса съобщи, че през 1991 г., Путин и неговото семейство дойде в Австрия, за да си купи къща в селце, парите, за които той очевидно не бяха от заплата. В този случай, пресата, посочени показанията на кмета на селото, до които за закупуване на жилище, каза Путин.
Пресата цитира Путин и снимки със семейството, на почивка в селото и зададе въпрос за закупуване на жилище.
Подробна хроника на скандала във връзка с работата на BND Путин и ЦРУ, според австрийската преса за края на 1999 г. - началото на 2000 г. е пусната и публикувана след това в Санкт Петербург в-к "Нашето Отечество".
Главен редактор на този вестник, е полковник CA пенсиониран Eugene Schekatihinoy, той почина внезапно от инфаркт през 2003 г., след като ФСБ започна да го преследва и го прибрали за разпит заедно със всички абонати на вестника (около 800 души), списък на които намират в полковника, При обиск в апартамента му.
Преди Schekatihinoy да умре "от сърце", той никога не е имал проблеми със сърцето и никога не се е оплаквал,бил е здрав и силен.Сърдечно-съдови заболявания, от лекарите не са открити.
Източник: rusplatforma.org
General КГБ Sherbashin самоубийство поради болест?

В Апартаментът на бившия шеф на съветското външно разузнаване е намерен дневник. Последно влизане в него за сериозно заболяване, тя е направена на 29 март.
На място смъртта на правоприлагането работа общ закон
Пенсионираният генерал-лейтенант Леонид Shebarshin КГБ до последния момент остава чисто съзнание и с военна прецизност записва събитията от живота си.
Вместо предсмъртно писмо следователите пристигнали в апартамента намират описание на времето на последните мигове от живота му.
- 29 Март 2012 17:15 отказал лявото око - прочетете полицейски регистри Shebarshin. - 19.00 напълно сляп.
Тези думи са написани на писалка. Следващ запис, последният в живота си, Леонид Shebarshin подадена на хартия с молив:
Митото върху SVR 4293593
image

След това, лаконично сбогом ветерана от КГБ се е застрелял в главата. На следващия ден, 30 март, тялото му е намерено от дъщеря-в-закон.
***
Леонид Shebarshin е намерен мъртъв в апартамента си в луксозна къща на 2-ри Тверска улица на столицата в следобедните часове на 30 март.
- По предварителни данни, самоубийство, няма признаци на борба в апартамента не е намерено, - заяви пред Life News източник в областта на правоприлагането.
След оставката на Shebarshin влезе в бизнеса
77-годишният генерал-лейтенант намери дъщеря си в който дойде да посети един старец  в право Татяна П.,.
От входната врата, Татяна вижда трупа на Shebarshin в локва кръв. В непосредствена близост до тялото лежи пистолет.
Татяна веднага се обадила в полицията, и в рамките на няколко минути пристига оперативна група по разследване. Също на Tverskaya остави начело на Столична полиция Владимир Kolokoltsov.
Леонид Shebarshin известен факт е, че по време на преврата от 1991 г. 22-23 August начело на КГБ - това е краткосрочно управление от историята на отдела. И през септември Shebarshin подава оставка.
Според предварителната версия, причината за самоубийството може да е сериозно заболяване, което претърпя общо през последните години.
Shebarshin сервира в чуждо разузнаване от 1962 г. 10 от 29-те години на служба, авантюристичен, прекарани в чужбина: първо - в Индия, а след това - в Иран, много летял в Афганистан по време на военната интервенция. Преди кратката си назначение като шеф на КГБ Shebarshin 2 години начело на Първо главно управление на КГБ. От 1991 г. се пенсионира. Година по-късно публикува книгата си, "Ръката на Москва. Записки на началника на разузнаването. "
Смърт Shebarshin. Отрязани краища на поплавъка, или обратното?

Бившият ръководител на руското външно разузнаване 77-годишният Леонид Shebarshin намерен мъртъв в апартамента си в къща на 2-ра улица Тверская в Москва. По предварителни данни, той се е застрелял. Според "Интерфакс" официален представител на говорител на следствие Владимир Маркин, близо до тялото намерено Shebarshin премия пистолет, с който той се е застрелял. По съобщение в печата
В края на годината и преди, че не е много отдавна, ние написахме, че сред generalaliteta rossiyanskih федерация на избухване на епидемия от самоубийства епидемия само нарасна още и сега има толкова много върха на политическата власт на страната - удар от никой друг освен бивш заместник-началник на чуждестранна razvedkiLeonid Shebarshin , Ръководител на Службата за външно разузнаване на СССР (в 06.02.1989 до 09.22.1991). През 1991 г., 22-23 август, т.е. веднага след преврата Shebarshin стои един ден начело на КГБ. Това означава, че той е от много тясна група от хора от  висшето ръководство на СССР. Това не е Егор Лихачов. Мъжът е бил посветен в тайните на страната и дори в света, които сами по себе си имат стойност.
В периода 1987-1991-те години, когато г-н Shebarshin е втори, а след това първият човек в съветската външна разузнавателна служба, г-н Примаков, когото всеки нарича "политическа тежка категория", оглавявана IMEMO. През 1991 г., когато Shebarshin е начело на КГБ, Примаков е първият заместник-председател на КГБ. Директор на руската външна разузнавателна служба Примаков стана на 26-ти декември, 1991 г. Така че, господа Примаков и Shebarshin - цифра, най-малко еквивалентни на съветската rossiyanskih класиране. Но за разлика от Примаков - тихо подаде оставка, доведе някои фирми и вероятно даде ценни насоки не от официалната служба и от офиса или от апартамента. Много малко вероятно г-н Shebarshin е в пълен цвят изведнъж всички решили poherit и отиде "в покой". И на оцелял от съзнанието на стареца, той също не ми хареса. Напротив, той дори е написал книга, в която няма фраза, сентенцията, където сричка по-рязко, отколкото на комици ще. Какво е изражението му "Руската бързо овладяване, но бързо да отидете ... в грешната посока." Съмнявам се, че някой е в състояние да опише Shebarshin в един ред, така както и да отрази точно историята на Русия през последните 200 години. И изведнъж по телевизията, да обясни, че този човек взе че се застреля. Е, всичко може да се случи в живота. Понякога генерали при изстрел, а след това с три куршума в главата. Но като "намерено" РИА Новости -  да стрелят по генералът беше "основателна причина":
Бившият ръководител на съветската външна разузнавателна служба Леонид Shebarshin в навечерието на смъртта си се оплаква от загуба на зрението и казва, че е с парализиран крак, казава по РИА Новости жител на къщата, където живее генералът. Тялото на 77-годишният бивш ръководител на Съветския външно разузнаване генерал Леонид Shebarshin е намерено в петък в апартамента му на улица на 2 улица Тверская в Москва. Имаше намерено предсмъртно писмо също. Близо до тялото, служителите на реда намерили  пистолет "Той заяви вчера, че не вижда с едното око, и в същия ден, но по-късно се оплака, че кракът му беше парализиран," -., Каза за Агенция събеседника. Според нея, в петък тя се опитва да се свърже с Shebarshin за да го закара до болницата. Жената казва още, че съпругата му, е починала преди седем години.
Той изглежда разбра, че той може да се изправи пред същата съдба, като военен мъж, той решава да се самоубие, без да чака да се парализира, "- каза събеседника.
По този начин, официалната версия за смъртта на генерал стартира почти вярна за които е предназначена, не е съвсем ясно. За гражданина съсед, който даде интервю за РИА Новости версията е възможна и убедителна. Въпреки това, хората, които имат най-малко една далечна точка на системите за здравеопазване в Съвета за финансова стабилност и историята на парализата изглежда по-скоро шега. Това е, което се нарича пълен провал. Тези обяснения са просто  измислица, пропаганда. И в никакъв случай тук е съвсем ясно, че борбата на върха на системата не просто ескалира а достига критичен етап, блясък дори и даже бивши възрастни служители начело на системата, катоShebarshin, бързат към смърта.
Със сигурност той пазеше някои съвети в техните ръце. Освен, че в такива случаи не е ясно, отрязал края или обратното гарантирано да се появяват.
В петък по Радио ARI ние просто обсъдихме темата за странната смърт на генерал и ние чат в един от слушателите изпрати тук този текст:
Shebarshin в техните среди наричат ​​дядо. Наскоро говорих с един от приятелите и чух думата "дядо": "Искам да кажа, вие чакате интересен и голямо бъдеще. Аз вярвам на думите в капките вятър. Аз нямам много време. И моето заминаване ще сигнализира за началото и края на вашата система. Бъдете внимателни при контактите си. Изчакайте нещо истинско. "
Не е много ясно в какъв диапазон и в какъв контекст е било казано, но определено може да се каже - изглежда, че в конкретния случай вече е в пълен ръст.
Служебното лице на къщата, където живее бившият шеф на съветското външно разузнаване Леонид Shebarshin, казва, че последния път, когато го видях, той беше весел и нямаше проблеми със здравето.
Източник: Lifenews.ruа                                             image  reukraine.blogspot.com/2014/04/blog-post_5084.html                                                                                      



Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8728935
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930