Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.01.2015 19:16 - Дюбрютро съдя България/Агента на КГБ Симеон II ала цар Борис III
Автор: budha2 Категория: Политика   
Прочетен: 2434 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 30.12.2016 20:15

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

КРАДИСИМО.СИМЕОНЧО:СЪДЯ ДЪРЖАВАТА В СТРАСБУРУГ.Чувствувам се добре, вУпреки годинките. Отдавна трЕбваше да съм пенсионИр/в пандиза/, но продУлжУвам да крадЪ активно.                                                                                                
                                                Симеон Саксгобургготски разкри, че е завел дело срещу България в Страсбург заради имотите си. Според него е извършена несправедливост с това, че те все още не са върнати.Аз съм европейски гражданин, имам право да се защитя, обясни Царят -                  
glasove.com/politika/46000-simeon-sakskoburggotski-sydi-bylgariq-v-strasburg                                                                                              image                                                                                                                                                              
Днес негова височайша низост" величество"съди България в Страсбург за имотите си!!!Дедото на Симеон, Фердинанд идва в Княжеството по молба на Стефан Стамболов, беден като църковна мишка ... Вкарва България в поредица от войни... Разорява държавата... И сега Мони Рулетката имал имоти ! Е откъде, бе мен ?ФЕРДИНАНТ УБИВА СТАМБОЛОВА А СИМЕОНОВИЯ БАЩА :БОРИС ТРЕТИ ОБЕДИНИТЕЛ ЗА БЛАГОДАРНОСТ РЕЗНАЛ ГЛАВАТА НА АЛ.СТАМБОЛИЙСКИ...                                        image http://bio-astrology.com/wp-content/uploads/2014/05/Simeon-Sakskoburggotski-7-r-60.jpg

Прелъгаха го Симеончо( умалителното му приляга, щото винаги се държи на ниво килийно школо), преджобиха на тейко му натрупването от наркотрафика с ортак Ванче Михайлов, като му обещаха в замяна дерета, чукари, оврази, даже и върхове– ей, тия прекрасни професионални лъжци болшевишки!!! Що се оплаква, нека иде из полята и бранищата ни и се наторби със земя до пренасищане. Но да прелистим страниците на кондиките и се повърнем във времето, когато в с. Чуковец и с. Кондофрей, Радомирско, покрай лененото семе скришом се е обработвал и катранът от афиона, събиран от Дупнишко и Горноджумайско– всеки селянин е бил длъжен да отглежда по декар, два, а и повече според конкретния случай ниви с афион( така се вика макът, от който се добива от смолата му опиум). Ванче Михайлов с чадър откъм двореца прочиства всякакви пречки по трасето на наркотрафика, окървавяват се до раменете, чак в Марсилия мой съименник по паспорт, иначе известен като Владо Черноземски, праща посред бял ден сръбския крал Александър в отвъдното и натръшква прехвалената френска охрана. И сега искания от страна на Симеончо. Не му се гневя, не мога да го укорявам, щото кръвта вода не става, още повече когато ти шумоли в главата като наследство от жертвите на царуването на тейко му(ще е много приятно, ако витиеватите ни историчари, вместо да се докарват на властимащите, нека ни попреброят жертвите от онова доста попрехвалено царуване на Кобургите у нас). Грехота е в този момент, когато народът ни няма какво да яде, а той все гледа да оскубе по нещо, да го съжаляваме като убог, но май си го заслужава... И да успее, едва ли ще се успокои: при болезнено изразена лакомия насит няма... П.П. Баща му цар Борис на практика се самоубива с отказа да даде на Хитлер тъкмо тези пари от наркотрафика. Речено е и от народа:любов, кашлица и богатство не могат да се скрият. Къде ти и тия стоманени каси в швейцарските банки могат да скрият такива парични струпвания, та те смърдят околовръст чак до планинските върхове... Обидна е и тази стратегия на ябанджиите все за будали да ни вземат, ами ако е обратно.... Бактън! СИРОМАХ, КАТО ПРОГЛЕДНЕ, ПРЕЗ КАМЪК ВИЖДА! Симеончо, драги ми монарх–премиер, много трудно е да си днес тарикат поради зачестилата ранна смъртност на будалите, дори в някое помощно училище няма да ти минат номерцата... И ако действително си потомствен цзар, поне попълни тези многоточия, та с нещо ценно те запомним.                                                                                                                                                                                       image 

http://jivko1128.blog.bg/photos/60179/original/11290-1.jpg  
                                                                           
Симеон II ала цар Борис III: Винаги с Европа, никога против Русия


Бившият премиер Симеон Сакскобургготски направи нов прочит на една от прочутите реплики, приписвана на баща му цар Борис III: „Винаги с Германия, никога против Русия“. Той перифразира думите „със синовно почитание“ на "винаги с Европа, никога против Русия".

„Ако погледнем действителността и ще разберем защо и двете – и Европа, и Русия са ни еднакво близки, интересни“, каза Сакскобургготски в интервю за „Фокус“. Той беше категоричен, че няма нужда да се водим русофили и русофоби, и изрази съжаление, че подобни процеси продължават да се наблюдават.
Сакскобургготски обясни също, че не трябва да се ограничаваме в търсенето на интересите си. „И отвъд океана на Запад може да търсим нашите си интереси или пък още по-далеч, в Далечния Изток, икономически, това са интересите“, убеден е бившият премиер. Според обаче най-важното било да намерим българските интереси.
  image   

http://i.pik.bg/news/80/660_f0ded8c80a9d2b
8773dac59651027f23.jpg   
                                                                                     
„Ние трябва да сме си българофили и парекселанс и това е важното, оттам нататък вече трябва да се борави с възможностите и най-вече с действителността“, каза още Сакскобургготски.

Бившият премиер отказа да разсъждава какво би станало, ако историята се е стекла така, че да управлява страната като цар. „Сигурно ако бях останал тука, цялата европейска картина щеше да бъде друга. Защото краят на Втората световна война щеше да бъде друг“, каза единствено той.

www.dnes.bg/


image 

http://news.bbc.co.uk/olmedia/1400000
/images/_1402607_simeon_stoyanov_ap300.jpg


Такъв е моралният облик на всичките кукли на конци, чрез които мафиотизираната комунистическа върхушка /сега олигархия/ държи властта през последните 25г.
„Величеството" използва властта си на пръв държавник за да си присвои НАЙ-НЕЗАКОННО имоти на държавната институция-интендантството, които не са били лични имоти на царската фамилия, а ДЪРЖАВНИ! Това във всяка правова държава на Европа ще се зачете за КОРУПЦИОНЕН ГРАБЕЖ и извършителите, независимо, че са със синя кръв, ще увиснат на бесилката или ще гният в пандиза до края на живота си!
Европа знае този грабеж на нашето „величество“ и нито една роднинска кралска фамилия не го кани, нито го споменава. А тези ,които му позволиха да свърши това са нашите сини и червени комунисти на БСП и СДС, които му отвориха вратите да се завърне , дадоха му власт и му легализираха грабежа. Първо конституционният съдия на Костов- Георги Марков си позволи при властта на сините да отмени решението на Великите сили от ВСВойна от Военния съд февруари 1946 г , с който фамилията бе обявена за военнопрестъпници и отнети всякакви имоти. Това никой друг в Европа не си е позволил да го направи, но единствено нашите комунистически бандити го направиха!
Някои нашенци говорят сега, че имотите са " върнати" на Симеон. Това е тлъста лъжа за балами. Имоти реално за връщане няма! ТЕ, властимеещите сини и червени комунисти чрез съда, който се намира под тяхна мишницаи властта, която държаха, ПОДАРИХА на Симеон Кобурготски държавни имоти така, както те си присвоиха своите съвсем НЕЗАКОННО , за да отвори държавника Симеон Кобурготски пред тях вратите за нови грабежи!                                     image              
Жестоки са делата на Кобургската династия без капка българска кръв. Баща и син убиват двамата най значими политици в най-новата ни история след Освобождението. Фердинанд- Стамболов, Борис III- Стамболийски. Кобургската династия подлага на системно избиване българската интелигенция! Борис III прави 2 пъти опити през своите управления да унищожи българската интелигенция. Първия опит е 1925 година като без съд и присъда избива цвета на нашата интелигенция.
След преврата 1934 г на Кимон Георгиев са убити и не малка част от българската интелигенция.
А отрочето им Симеон става първа подлога на комунистите от последния елит на БКП около Луканов, извършил разграбването и унищожението на България след 1989 г.
Симеон прави впечатление с това, че говори спокойно. Това са добре школувани и заучени маниери, които обаче не могат да скрият неговата жестоко корумпирана и компрадорска природа, нито престъпленията към народа си, които извърши на власт като първи държавник. Корумпираното му до зъби управление донесе огромен материален ущърб на държавата и народа ни. Продаде най- важите и стратегически предприятия за 1 лев на роднини и най- големите мошеници....Извърши престъпните концесионни сделки на енергоразпределението. Сключи най неизгодните договори с ЕС и затвори Козлодуй. Ходи да моли Буш заедно с Първанов да внесем американски бази...списъкът е дълъг... За такива ДЕЛА в коя да е западно европейска страна ще бъде на часа изпратен на гилотината, конфискуван до дупка и ще завърши живота си зад решетките. Симеон да благодари на факта, че няма правова държава в България да му свети маслото. Но такива дела нямат давност. Рано или късно като България стане правова държава, ще тегли калема под делата му като пръв държавник и ще свети маслото на нашата мафиотска олигархична каста/клика, към която безспорно се числи и Симеон Кобурготски, независимо от синята му африканска кръв.


>  Тодор Живков- син, а не брат на Борис ІІІ?   
                               image    
https://cache1.24chasa.bg/Images/
Cache/003/Image_1879003_126.jpg


Фердинанд е биел на очи с много специфичния си нос.                                             image  https://cache1.24chasa.bg/Images/
Cache/275/Image_1881275_126.jpg


Носът на Живков с времето става месест и провисва                                                                  image  

Тодор Земьфирков-циганин с царско потекло.Този нос се появява без изключение при всяка царска издънка. Като се почне от родната сестра и децата на Симеон II и се стигне до внуците им. Същият нос бавно зрее и на личицето на най-новия българин Симеон-Хасан.                                      image                  

Лев Леваев-циганин, Цветелин Кънчев-хазар                                                                        
image  http://diagnosa.net/wp-content/uploads/2012/09/101.jpg            

>   Бели сигхани=хазари=персийски евреи/Когато ромите бяха само цигани!                         image   
Седефчо=Цветелин Кънчев = хазари = бели сигхани  

> 20 npuзнaкa, че сте циганин

                                                         image        
Унгарският хазар(вляво) гледа към свой родственик(клонинг) от Индустан(вдясно), но дали изповядва вярата му?... Може би да ако е $, но ДНК-то и на двамата е Ром-анско(сингари, от р. Синд/Инд).                                                                                                                                              www.ideyazabulgaria.org/      



Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8687952
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031