Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.01.2015 19:22 - Тероризмът Произведено във Франция, НАТО и ...?/Шефа на НАТО, агент на руските служби
Автор: budha2 Категория: Политика   
Прочетен: 1379 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 29.04.2015 23:07

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
imageCharlie Hebdo Killers въоръжават и обучават се в Сирия – Тероризмът Произведено във Франция?                                                                                                                                                         Brandon Turbeville Активист Post

Сега е официално разкри (за изненада на практика никой не), че най-малко двама от заподозрените в стрелбата на Charlie Hebdo са френски Роденият лица, които са били наети за и обучени в Сирия, за да се бори срещу светско правителство на Башар Асад. Френската полиция разкри днес, че тримата заподозрени, заяви Kouachi, 34, и Шериф Kouachi, 32, и Hamyd Мурад, 18, са били обект на масирана полицейска хайка. Саид и Шериф са двата френски граждани, докато гражданство Hamyd не е известна по това време. Шериф Kouachi беше непознат за френския правоприлагане. Той бе осъден на три години лишаване от свобода с осемнайсетмесеца преустановени за обвинения в тероризъм през 2008 г., когато е осъден за “престъпно сдружение с терористична предприятието.” Очевидно е, че групата, към която Шериф е свързан, известен като 19-Arrondissement мрежа (наречена на името на квартала тя се основава от), е участвал в набирането на френските мюсюлмани да се бори за Ал Каида в Ирак. Както е типично в подкрепяното от Запада терористични операции , групата се е възползвал от бедни, разочаровани, борят, и работническата класа млади мъже.
След придобиването на необходимата работна ръка, групата тогава ще организира за обучение оръжия и да предостави необходимите договорености за пътуване. Въпреки осъден през 2008 г., полицията е арестувала Charif през 2005 г., само няколко дни преди той планира да пътува до Сирия. Charif се вписва в образа на мишена за терористични новобранци. Той е бил мюсюлманин, напуснал училище, и е работил задънена работа като човек с доставка на пица. Той определено беше по-ниска от работническата класа.
image
 
Столтенберг„Стеклов“ - кодовото име, с което присъства в досиетата като информатор на КГБ.Евреина Йенс Столтенберг с руския премиер, криптоеврейчето Дмитрий Менделсон на борда на кораб край бреговете на Норвегия през юни 2013 г. Какво да кажем за министерството на войната на невидимото световно правителство – НАТО? То е предвождано от норвежкия комунист, евреина Йенс Столтенберг.От юношенска възраст той членува в комунистическите организации.На всичко отгоре е бил вербуван за агент от зловещото съветско КГБ. Агентурният му псевдоним е „Стеклов“. Нали знаете шпионската максима: Веднъж ченге, завинаги ченге! Преките началници, водещите офицери на генералния секретар на НАТО – поредното болшевишко название – се намират на „Лубянка“ в Москва!                           - 20-ти декември: В Москва отбелязват Деня на чекиста.Да честитим на генералния секретар на НАТО                                                  image  >  Информатор на КГБ и шеф на НАТО щял да създава нови сили за бързо реагиране с/у руско нападение                                                                                                                           Разказът сега се изгражда, е, че по-наивен млад мъж, а след това падна под магията на харизматичен “улица проповедник”, известен като Farid Benyettou, които контролирано от източната страна на Париж. То се подразбира, че Beneyettou, който също бе признат за виновен по обвинения в тероризъм, изиграли роля в създаването на Charif с терористичната организация в крайна сметка той се присъедини и последващите му пътувания до Сирия убиването на невинни хора в крайна сметка в полза на геополитическите цели на НАТО, Франция , и Съединените американски щати. Трябва да се отбележи, че в хода на съдебния процес, Beneyettou е отговорен само за набиране на персонал. От всички членове на мрежата си, той е единственият, който не се предвижда да пътуват до Ирак. Забележителна е също фактът, че през 2005 г., стана ясно, че някои членове на 19-ти Arrondissement мрежа имали принадлежност с обявата-DA ” уа джамия , [1] една от най-големите джамии в Париж.Разбира се, ако нападателите бяха наистина членове на една от безбройните терористични групи документирани да бъде под ръководството и контрола на западните сили, самата Франция е да бъде замесен в предизвика и изпълнението на атаките. Както Тони Cartalucci наLand Destroyer доклад пише в своя статия, ” France въоръжени терористи, които сполетяха Париж “
Франция, като част от ръководената от НАТО коалиция, е въоръжава, финансиране, подпомагане, и друго увековечаването Ал Кайда терористи в продължение на години, като се започне, за запис в Либия със свалянето на либийския лидер Муамар Кадафи и продължава до днес с поемане на НАТО, подслоняване и подкрепа на Ал Кайда терористи, включително така наречените “Ислямска държава” (ISIS) в срок и по границите на Сирия .
image
    >   Информатор на КГБ е шеф на НАТО/НАТО и партньори директно подхранват „Ислямска Държава“                                                                                                                               С неотдавнашното нападение в Париж вероятно дело на самите терористи Франция е била въоръжава и подкрепа в цяла Северна Африка и Близкия изток, самото френско правителство стои отговорно, виновни за продължаване на материална подкрепа на терористична организация, която вече е убит френски граждани , включително двама полицаи, не само на френска земя, но в рамките на самата френската столица.

В статията си ” Timeline: Откъде Париж Стрелците да получат своите оръжия ? “Cartalucci също предвижда график на френските помощ, помощи и оръжие при условие да ислямски терористи, тъй като 2011 г. Той пише,

2011 г. – Франция доставя оръжие на либийските бунтовници , London Telegraph: A френски военен говорител, полковник Тиери Буркхард, заяви, че е предвидено “леки оръжия като пушки” за граждански общности да “се защитават срещу Col Кадафи”. Но решението да се въоръжи въстаниците е по-нататъшно придвижване към пряко участие във войната земя в горната част на въздушната война срещу Col Муамар Кадафи. Бунтовниците Nafusa и как близките да пробие до самия Триполи на някоя от предните линии на конфликта, докато три месеца от НАТО бомбардировките не са успели да изтласкат Col Кадафи от власт. Le Figaro, френския вестник, който първи съобщи за въздух падне, каза пратката включени пушки, картечници и гранатомети, заедно с Милан противотанкови ракети.

2011 – Либийският бунтовник командир признава неговите бойци са Ал Кайда връзки , London Telegraph: Абдел Хаким ал-Hasidi, либийският бунтовнически лидер на, заяви джихадисти, които се бориха срещу съюзническите войски в Ирак са на предната линия на борбата срещу Муамар Кадафи режим.

2012 г. – Франция, за да настояват за въоръжаване на опозиционната коалиция на Сирия , Би Би Си:
френският външен министър заяви, че ще обсъди доставка на оръжие за сирийската опозиция коалиция с европейски партньори. Правителството планира да настоява за облекчаване на оръжейното ембарго на ЕС за Сирия, за да се даде възможност на “отбранителни оръжия”, за да достигне опозиционни бойци.

2013 г. – Сирия криза: Франция и Великобритания се движат една стъпка по-близо до въоръжаване на бунтовниците , Лондонската Guardian: Франция и Великобритания са се преместили една крачка по-близо до въоръжаване на опозицията на режима на Асад в радикален ход, насочен към обръщане на баланса в две години гражданска война, като същевременно пренебрегва европейската политика по отношение на Сирия. Френският президент Франсоа Оланд, влязоха в срещата на върха на ЕС в Брюксел с драматичен апел за Европа, за да се присъедини към Париж и Лондон при отмяна на Европейския оръжейно ембарго, но преминаването на внезапна политика беше определена за тичам в твърда немски опозиция.

2013 – сирийските бунтовници обещават вярност към Ал Кайда , USA Today:Април залог A Сирийската бунтовническа група за вярност към подмяна на Ал Каида Осама бин Ладен показва, че влиянието на терористичната групировка не е угасвала и че тя може да предприеме по-голяма роля в Запада борбата за сваляне сирийския президент Башар Асад. Залогът за вярност от сирийската Jabhat Ал Nusra Front главен Абу Мохамад ал-Joulani на лидера на Ал Каида шейх Айман ал Зауахири се свързва с обявяването от филиал на Ал Каида в Ирак , Ислямска държава Ирак, че ще работи с Ал Nusra, както добре.

2014 – Франция доставя оръжие за сирийските бунтовници Оланд потвърждава , France 24: президент Франсоа Оланд заяви в четвъртък, че Франция е доставяла оръжие за бунтовниците се борят сирийския режим на Башар Асад “преди няколко месеца.”

С всичко това предвид, въпросът след това става със или без тези атаки са просто “ответен удар” – фамозен но почти винаги неточна план кал, която се хвърля за след всяко предполагаемо терористично нападение, което се случва в западния свят – или изцяло контролирана от много западни правителства, агенции и корпорации, които след това да се представят за жертви? Като се има предвид факта, че ISIS, Ал Кайда и свързаните с тях организации са изцяло контролирани от западните разузнавателни агенции , едно трябва да поставят под съмнение истинската причина, че Charlie Hebdo е бил нападнат и Вярно структура за командване и контрол, която съществува зад нападателите. Бележки: [1] Bruinessen, Martin Van; Allievi, Stefano. Производството на ислямската Knowledge: предаване и разпространение в Западна Европа . Routlege. 2011 г. стр.81. Наскоро от Brandon Turbeville:

Франция обяви самолетоносач За Gulf деня преди Hebdo Attack

New Доклад на ООН подчертава израелският връзка към сирийските отряди на смъртта
Жалбите, подадени в ООН срещу Маккейн – сенатор се среща с терористи, фашисти и нацисти в целия свят
Brandon Turbeville е автор от Флоренция, Южна Каролина. Той има бакалавърска степен от Francis Marion университет и е автор на шест книги, Codex Alimentarius – краят на здравеопазването Свобода , 7 Недвижими Конспирации , Пет Sense Solutions и Изпращане от дисидент, Част 1 и Част 2 , и Пътят към Дамаск: The Anglo-American нападение над Сирия . Turbeville е публикувал над 300 статии, които се занимават по широк кръг от теми, включително и в здравеопазването, икономиката, корупцията в правителството, и гражданските свободи. Подкаст Truth Brandon Turbeville върху релсите може да се намери всеки понеделник вечер 21:00 EST в UCYTV . Той е на разположение за радио и телевизионни интервюта. Моля, свържете се с activistpost (в) gmail.com.                                                                                                                     http://www.zahariada.com/                                    image                                                                                  „Приключването” на терористичната атака в Париж върви по сценарии, от който биха се изчервили от срам дори и треторазрядни холивудски драскачи... Източник на полицията съобщи, че един от нападателите-терористи „е бил ИДЕНТИФИЦИРАН ОТ ЛИЧНАТА СИ КАРТА, КОЯТО Е БИЛА ОСТАВЕНА В КОЛАТА ЗА БЯГСТВО” !!! Дали „терористът” не е оставил и адресната си регистрация, където ще отседне след атентата... Сега следва „ликвидиране” на „терористите”, пък кои ще са ТЕ и дали Ще СА ИМЕННО ТЕ...Важното е СТАДОТО ДА БЪДЕ УСПОКОЕНО, за да НЕ РАЗБЕРЕ, че го водят на заколение... А разпадането на ЕВРОПА ще доведе до масова ислямизация... http://watchtowerman.blog.bg/                      image  Чеченският президент Рамзан Кадиров (вляво) и руският министър-председател Владимир Путин излизат от джамията, кръстена на бащата на Кадиров Ахмад. Снимка: Ройтер                                                                                           Ръководител на Чеченската република Рамзан Кадиров взе участие в церемонията по откриването на джамията в селото Абу Гош - кръстено на Ахмад Кадиров разположено на 10 километра от Йерусалим. Тази джамия е наречена "джамия на света" - една от най-големите в Израел: тя е предназначена за три хиляди вярващи и има четири минарата.Mechet е построен за три години в Абу Гош на улицата кръстена на Ахмад Кадиров. Местният съвет на Абу Гош през 2011 г. реши да назоват улица в чест на първия президент на Чеченската република. Решението бе взето в контекста на засилване на отношенията с Република Северен Кавказ, и в светлината на научните историци вярват, че много от селяните са от чеченски корени.
"С Божията воля, нашите хора са дошли тук преди пет години назад, ние изграждаме отново Този проект -.. Доказателство, че ние сме верни на традициите си," - каза Кадиров.                                                                                                         image              
"Мир джамия" е построена с финансовата подкрепа на Чеченската република а тя е получила парите от другаря Шоломонов. Според израелските медии, стойността на проекта е $ 10 милиона , две трети от които са от чеченски организации. Андрей Широков
Източник: ИТАР-tass.com    
                                              image image image   Ислямска държава е проект на САЩ и Саудитска Арабия, твърди агента на  КГБ и МОССАД Едуард Сноудън.                                                                                                 image                                                                                           >   Любимецът на Кремъл връща Чечения в Средновековието                               image  image                                                                                                                              image  Холивуд или Болшой театър?Братята терористи Саид и Шериф Куаши, обградени в къщата, били тежко въоръжени, използвали автомати „Калашников” и базуки.
Според телевизия France 3 към градчето прииждат все повече полицейски коли. Над Пикарди кръжат и няколко вертолета.                                        
В изоставения автомобил на терористите – марка "Ситроен С3" били намерени 10 коктейли „Молотов” и две джихадистки знамена. Колата бе захвърлена от братята в 19 окръг в Париж, съобщава Франс прес.                                           Полицаи са щурмували къщата, в която се смятало че двамата братя са се барикадирали, но тя се оказала празна.
                                                                  image  Нападателите, които убиха 12 души в и около офиса на списание Charlie Hebdo в Париж действали с умение и спокойствие, която носи всички белези на разширено военно обучение. "Франция е вече Хазарска курва, но техните избрани парламента излезе от линия. Това е по-вероятно всяваща ужас "тренировка" и / или тайно споразумение между Мосад и френските разузнавателни служби (управлявана от banksters Ротшилд Хазарския картел), за да приведат парламента обратно в линия, за да подкрепи безкрайни войни на  терористичните кукли.                Пипалата на Rothschilids / London Crown са навсякъде и те са решени да ви запознаят с НСР и крепостничество. Всяка страна, която не се поддава на централните банкери ще получите най-вече добре известни "терористични" атаки, с преливаща доказателства, сочещи далеч от истинските виновници и в обратната посока.                                                     image                 
                                                                      image  Трилатерал/Руска тройка/Трижида                            > Путин и "Национален фронт": Излагане на руските връзки с Le Pen                image                                       Руската икономика се разпада на фона на продължаващата война в Украйна, а противопоставянето между Москва и Запада все повече се засилва. При тези условия си струва да се запитаме: “Дали Владимир Путин има план?”Сензационната сделка с Китай, подписана от Путин и китайския държавен глава Си Цзинпин, намалява икономическата зависимост на Русия от Запада. Само че непрозрачният характер на условията по новите договори, парафирани след цяло десетилетие преговори, според някои експерти, говори, че Путин вероятно е приел неблагоприятна цена, само за да създаде впечатление, че Русия не се нуждае от Европа. Опозиционният политик Борис Немцов заяви, че готовността на Путин да приеме условията на Пекин крие опасността да превърне Русия в “суровинна колония” на Китай.Путин има нужда от Европа но разпокъсана на отделни страни.А разпадането на ЕС може да тръгне от Франция.Атентата в Париж е последната надежда на Путин " Национален фронт" да вземе властта във Франция и да  обърне хода на европейската история в полза на Москва." Национален фронт "на семейство Le Pen е предмостие на режима на Путин във Франция.Бившият президент Никола Саркози и ръководителката на партия Национален фронт Марин льо Пен бяха определени като най-популярните политици във Франция. Това сочат огласените резултати от проучване на общественото мнение.И двамата симпатизират на Русия и са "добри приятели", агенти на  Путин.
image
image image     Владимир Путин в Брисбейн. Снимка: от тв екрана                                                                                                
e-vestnik.bg/22014/razgadavaneto-na-plana-na-vladimir-putin/

                  



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8727277
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930