Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.01.2015 22:21 - Кой раздава някакви „цивилизационни привилегии“?
Автор: budha2 Категория: Политика   
Прочетен: 689 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Има нещо далеч по-важно. САЩ уж започнаха да се изтеглят от Афганистан. Незабавно, „по грешка“, афгански войници изстреляха ракета срещу… сватба. Загинаха повече от 30 напълно невинни хора, повечето жени и деца.

image
В „цивилизования свят“ никой не коментира. Някакви афганци…

Обаче… изтеглянето на американските войски се забавя! А т. нар. Война против тероризма, която фактически е превърната в битка тъкмо срещу исляма, намери ново основание. Производителите и търговците на оръжие са направо на седмото небе. Независимо къде се намират – във Вашингтон и Москва, в Берлин и Лондон, в Париж и Тел Авив…

Онези, които се занимават с военно продоволствие и други доставки за армиите, също са щастливи.

Тихите битки за цените на петрола също ще продължат. Закъснението в развитието на добивната промишленост от шистови залежи отвъд Атлантика – тоже.

Но на настоящия фон зверствата, извършвани десетилетия наред от ЦРУ, вече не вълнуват никого. Никой не споменава комунистическите. Пепелта на забравата покри всичко. Вниманието на масовия идиот постоянно бива ангажирано с такива „чудеса за три дни“, каквото е атентатът срещу “Charlie Hebdo”. Следващото събитие от този род вече дебне зад ъгъла…

В Европа дефлацията върви ръка за ръка с падането на цените на нефта. Световното производство на всичко забавя своя ход. Глобалната икономика закъсва. Новата всеобща криза настъпва.

Всеки ден в Близкия изток загиват хиляди цивилни. Никой във „възвисения културен“ свят не проронва сълза за тях. Тамошните жертви са част от статистика, с която са свикнали.

За парижанина качеството на багетата е по-важно. За берлинчанина – вкусът на бирата. За британеца – колко крехък ще е овнешкият бифтек на неделния обед. А за московчанина – да има водка, пък била тя и табуреточная. А Путин все така да поддържа у него усещането, че е жител на „широка страна“, в която „наши нивы глазом не обшаришь, не упомнишь наших городов“. И „наше слово гордое „товарищ“ нам дороже всех красивых слов“…

image

Нищо, че руските ниви са запустели отдавна, а съветските граждани от КГБ и ГРУ бягат към „братская Болгария“!

Напротив, „редовите хора“, например французите, изцяло винят народите на онзи нещастен регион даже за събития, които те – „потомците на галите“, са предизвикали. Вижте и чуйте.
www.youtube.com/watch
Милата възрастна „дама“ Мадлен с дворно фамилно име, звучащо цинично на български. Навярно преди 150 години прабабите й са били перачки. А нейните вечно пияни прадядовци са налагали жените си яко, какъвто е бил обичаят, съдейки по литературното наследство на тази страна. Тази Дьо ла Кур твърди, че, видите ли, те – французите, „милите“ католици, не ходели в страните от презрения ислямски свят, за да вършат такива неща.

image

Тя даже не осъзнава, че в този момент армията на нейната страна е в Мали. Френски части се намират в Либия и на много други места по света. По време на онзи деншния атентат в парижкото болшевишко издание повече от 12 000 френски военни, съвсем неканени, все така нарушаваха мирния бит на коренното население из цяла Африка! И Елисейският дворец няма намерение да ги изтегли…

Векове наред френски католици са избивали хора – милиони! До ден днешен прословутият Френски чуждестранен легион е синоним на продажност и варварство.

Не само това. Жертвите на любимата им „велика“ революция са около 1,5 милиона!

Първи пред олтара на илюминатските комунистически богове били хвърлени именно католическите свещеници. Те били изгорени като жертвени животни, но не от мюсюлмани, а от революционери. Почти всички вождове на революцията били евреи. До един – масони, илюминати!

Също така Мадлен няма нищо против в нейната „свободна“ родина, в която „имат правото да рисуват, каквото пожелаят“, хора да бъдат хвърляни в тъмниците, понеже са се усъмнили в достоверността на данните от някакъв еврейски „холокост“?!

Ашколсун! Какво „чувство за справедливост“!

Не, изповядващите исляма не са колонизирали Европа, като изключим Отоманската империя и мавърската окупация на Испания. „Одухотворените“ западноевропейци, вършат мръсната работа на талмудистите. Насъсквани от скритите властелини на света, по-рано те завладяваха чужди земи. И сега го вършат. В повечето случаи – още по-зловещо, не с танка, а с банка. Но ако им заповядат – даже с оръжия с обеднен уран, със сдържащи фосфор, с уж забранени пехотни мини…

На всичко отгоре и френският президент, който вместо презиме носи названието на съседна страна, и Обама, превърнал изгорялата до основи преди два века вашингтонска Бяла къща в черна Барака, окачествиха терористичната атака срещу “Charlie Hebdo” като „действие на страхливци“.

image

Тези двама „храбреци“, както и останалите комуняги, слуги на левитския Интернационал, никога в живота си не са обличали униформа, не са носили оръжие, не са давали наряд, камо ли да са воювали. Но с удоволствие надяват синьо-белите „зидарски“ престилки на масонските ложи, в които членуват. Накипрени с тях, приличат на съветски ученички от епохата на Сталин и Хрушчов. А не са ли?…

Върхът на дебелоочието е, че квалифицират нападателите като „страхливци“. Въпреки че атентаторите – мургави парижани, както ни ги представят, са несъмнен продукт на тамошните специални служби. И безспорно са рискували живота си.

Докато Барак и Франсоа цял живот се крият зад гърбовете на господарите си и зад фуражките на военните. Та сега „безстрашно“ да заповядват на военните „смело“ да избиват хиляди от небето с… безпилотни самолети.

Какво геройство!

Освен това, макар да не съм съвсем убеден, убиха терористите. Удобно. Няма свидетел, няма проблем.

Точно така постъпиха със Саддам Хюсеин, Муамар Кадафи и Осама бин Ладен. Обявиха живите Адолф Хитлер и Мартин Борман за… мъртви. Съмнявам се, че са затрили първия и третия. За оцеляването на фюрера и неговия заместник съм напълно сигурен.

Има нещо общо. Във всички случаи не оставят следи – даже частица от костичка от мощите на провъзгласените за „изконно зли“. За да не може да бъде проверена достоверността на официалните твърдения.

Кой е осъден за взривовете, сринали трите сгради на Световния търговски център в Ню Йорк в онзи слънчев 11 септември 2001 г.? Да припомня ли, че 47-етажната Сграда 7 рухна близо 8 часа след самолетните попадения. Без да е била поразена!…

Всички разумни хора знаят, кои са извършителите. Както и разпоредителите. Но никой не беше изправен пред съда. „Свобода“ и „демокрация“. Даже възнамеряват да ни разиграят нова пиеска „Клинтън срещу Буш“. Този път с Хитлери и Джеб в главните роли.

Във всички такива „световни“ инциденти непременно има еврейски жертви. Какво пиша? Еврейски Жертви! С главни букви. Иначе ционисткото Gestapo пердаши, даже убива…

Комунизмът е ционизъм. Няма добър комунист. Както е известно, комунистът не е човек. Логично следва, че не е възможно Обама, Оланд, Меркел, Путин, Камерън и останалите болшевики – предатели на своите народи – изобщо да са човешки същества.

diagnosa.net/



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8736764
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930