Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.01.2015 17:24 - Светът се обединява за нощно бдение
Автор: budha2 Категория: Политика   
Прочетен: 1074 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 12.01.2015 17:50

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  imageПредупреждението на евреина Рене Грос за съдбата на Франция:

„Съществува заговор на евреите срещу всички нации, но преди всичко срещу Франция, и онези принципи на реда, които тя олицетворява в света. Този заговор повсеместно завладява пътя към властта...”
„Аз не само твърдя, че дългът на тези хора е да видят заговора, който се плете около Франция... Но те не проявиха никаква реакция на двойния заговор на еврейската революция и еврейските финанси... Тяхното господство над цялата страна противоречи на интересите на Франция...Световният еврейски заговор трябва да бъде провален или Франция ще загине като Русия. Животът на Франция днес е поставен на карта...                                                              
       image      Това, което се случва в Париж е една прелюдия към един много по-различен марш. Репетиция към един голям, но мрачен спектакъл. Извършва се преброяване на личния състав и строева подготовка за бъдещите мащабни действия, в които Свободата и Толерантността ще стоят заключени и под стража. Наблюдаваме парад на зле прикрито предварително извинение за бъдещите човешки жертви и парад на лицемерието от страна на световните лидери , не става въпрос за обикновените французи.                                                                                                             The world unites for ‪#‎JeSuisCharlie‬ vigils/Светът се обединява за нощно бдение [под мотото] „Аз съм Чарли“ Човекомразците от интернационалния елит, евгениците, ни редуцират. Този глагол, който е чуждица, замърсяваща езика ни, представлява евфемизъм за намаляване на населението. От доста време вършат това, като ни засипват с отрови от въздуха, тровят храната ни, чрез генните изменения я превръщат в източник на смърт, предизвикват природни бедствия и разпространяват „непознати“ вируси, причиняващи епидемии и дори пандемии.
Да не забравяме, че първият опит с биологично оръжие е бил направен през 1918 година с грипа – инфлуенцата. Смята се, че тогава тази болест, наречена „испанска“, понеже пуснали вируса първо на Иберийския полуостров, е изпратила без време в отвъдното около 1,5 милиона европейци! По официални данни общият брой на загиналите през Първата световна война е 16 милиона души – военни и цивилни! Излиза, че за няколко месеца през 1918-1919 г. пораженията на епидемията от испанската болест са се равнявали на близо 10 на сто от тези по време на четиригодишните военни действия!
Да не допускаме че възнамеряват да използват ядрени оръжия. Не за друго, а понеже самите Те трудно ще се опазят от последиците. Атомната бомба послужи като универсално плашило. Братството заложи на нея т. нар. равновесие на силите. Ако някой политик дръзне да Му изневерява и кривне от „правилната“ линия, предначертана от глобалната Партия на парите, тъкмо ядрените оръжия служат като оправдание за отстраняването и дори за ликвидирането на непослушника. Защо да отиваме далече?
Спомнете си измишльотината, наречена Карибска криза, която затвърди богатия наследник и демократ Фидел Кастро като марксистки диктатор на Куба. Ами съвсем неотдавна измамата с „оръжията за масово поразяване“ в Ирак и обесването на приятеля и съюзника на Америка Саддам Хюсеин, в което не вярвам. Какво представляват внушенията за „химическото оръжие“ на режима в Дамаск?
Ето от какво трябва да ни е страх днес. Погледнете горното заглавие. То гласи, че „светът се обединява за нощно бдение“. Този път неговото също така единно мото е „Аз съм Чарли“.
Когато чуете за „обединение на света“, под което трябва да разбираме – „на прогресивните сили“, винаги трябва да настръхвате.Методите Им са едни и същи. Външните изменения в подхода могат да залъжат единствено необразованите, бягащите от истината и немислещите.
Нападението на сградата на парижкото сатирично издание “Charlie Hebdo” не ви ли напомня подпалването на Райхстага? Ако не сме в 1933 година, значи сме в 1938-а. Възможно ли е убийството на карикатуристи с юдео-хазарско потекло да представлява сегашната Kristallnacht – Нощ на строшените витрини?
Днес свободните хора са наясно: Няма нито една жертва на т. нар. Стъклена нощ“! Нито една.
Честните историци, независимо от техните политически пристрастия, доказаха това след дълго ровене в германските държавни архиви. Всичко останало – 2000-3000 убити – е лъжа. Никой не е успял да докаже даже един единствен загинал! Това не е защита на нацизма и Хитлер, а истината. Обаче тя е забранена в онзи – в „свободния свят“.
Онова, което размахаха като някакъв страшен върколак, който едва ли не е надвиснал над Европа и заплашва преди всичко свободата на словото, също е пълна лъжа. На Стария континент свободата на словото е мираж. Ако бях в Австрия, Германия, Франция, Унгария, Холандия, даже навярно вече и в Швейцария, за тези мои редове щяха да ме вкарат зад решетките. Но за следното откровение – никога: „Като деца и то еврейчета, постоянно ни казваха, винаги и неотменно да се държим едни за други и да отстояваме нашата идентичност. Родителите и учителите често щяха да ви натякват, че ако се ожените за нееврейски партньор, бихте свършили работата на Хитлер вместо него. Ако всички евреи се изпоженят извън еврейската общност, Хитлер щеше да победи.
Това е тежко бреме, което стоварват върху младежките рамена. Мнозина го носят през целия си живот. Други, включително моя милост, не само отхвърляме подобна отговорност, но действително вярваме в асимилацията – в претопяването, в мултикултуризма, в смесването на гените в общия басейн. И този подход със сигурност замъглява Хитлеровата представа за „расова чистота“.“
Това не е писано през трийсетте години на миналия век, а преди дни! Схващате ли, откъде фюрерът на Третия райх е черпил идеи за своята расова теория? Ами да, като крипто евреин, тайно изповядващ талмудизма – Халака, юдейския религиозен закон, той подбрал обкръжението си изключително от такива среди. Затова го избрали. А той перфектно си свършил работата, след което доживял дните си в Аржентина в охолство и необезпокояван от никого. Но горният цитат е от смятания за „ляв“ лондонски всекидневник “The Guardian”. Той непрестанно насажда тезата за неизбежността на „мултикултуризма“ в Европа. Твърдят, че на френския седмичник “Charlie Hebdo” била възложена идентична роля. За разлика от английския си побратим, той вършел това недодялано, без да се свени да оскърбява верските или религиозните чувства на читателите.
„Седмичникът Чарли“ е не левичарско, а крайно ляво издание. Смятат го и за антирелигиозно, но не и за расистко. Макар често да го обвиняват тъкмо в расизъм. Въпрос на ракурс…
Според Шарб – псевдоним на загиналия Стефан Шарбоние, който според едни е бивш главен редактор, а според други – настоящ директор на медията, редакционната политика отразява „всички компоненти на лявоцентристкия плурализъм и даже на въздържателството“.
Когато узнаете, че някои от застреляните са били евреи, например Жорж Волински, съмненията неизбежно възникват. А щом прочетете или чуете, че израелският министър-председател в оставка Бенямин Нетаняху се срещнал с норвежкия външен министър и заявил, че „радикалният ислям е „заплаха за цялата наша обща цивилизация“, картината започва да се прояснява. Нещо повече. Военнопрестъпникът „Биби“ повелително декларирал:
„Израел застава до Европа, Европа трябва да стои до Израел!“
Толкоз! Нито повече, нито по-малко. „За изпълнение“, както би го резюлирал „бащицата“ Сталин, един от създателите на държавата Израел.
Понеже сме се освободили от страха, да повдигнем вечния логичен въпрос:
“Cui bono?” – „В чия полза?“
Точно така – кой има сметка от такъв акт? Как е бил осъществен той? Какви могат да бъдат евентуалните последици от него? И кой ще спечели накрая? Предстоят важни избори. Например в Гърция т. нар. десни, от някаква „Златна зора“, набират подкрепа. Съседите ни се напатиха от Евросъюза и не искат повече той, в лицето на източногерманската комсомолска активистка Ангела Меркел, да им натрапва насилствено затягане на коланите. А златно-аврорците са националисти. Обвиняват ги в нацизъм. Навярно те са най-ярките позволени противници на Европа като федерална държава. Все едно „десните“ играха тото и удариха джакпота! Кой напълни сферата с топки, върху които имаше едни и същи числа? Кой завъртя кълбото? Цялата работа беше in favorem – в нечия полза! В чия? Ако приемем, че сме в 1933 година, да се досетим, че през май предстоят общи избори на Албиона. А там отсега Найджъл Фаридж и неговата „дясна“ Партия на независимостта на Великобритания – UKIP, самодоволно потриват ръце. И отново радостно възкликват: Казвахме ли ви?
Понатиреният холандски хомосексуалист Хейрт Вилдерс] водач на също „крайно дясната“ Партия на свободата – Partij voor de Vrijheid – PVV, не пропусна шанса се накокошини. С надеждата отново да изплува на повърхността. Даже да бъде осветен от прожекторите на „общественото мнение“!
„В Холандия партията PVV, предвождана от Хейрт Вилдерс, продължава да привлича значителна популярност, независимо че на нейния лидер предстои да се изправи пред съда по обвинение в насаждане на расова омраза.“ У нас „крайно десните“ са отявлени комунисти и ченгета, до един – проруски настроени. Какво ни е наред, та да сме поне като другите? Макар и онези отвъд сръбско-австрийската граница съвсем да не се държат човешки. Всички са курви, без извинение.
Например Марин Льо Пен е крайно непривлекателна, лъжлива и прекалено политически шавлива. Тласкана не от нагон, а от руски зависимости и интереси. Даже назначеният преди има-няма десетилетие за „крайно десен“ и за „главен антисемит“ смени фамилията си с тази на кръстника на съветската кагебистка еврейска мафия. И вече се казва Волен Кобзон.
„Не бойте се, деца, за утрешния ден“, както продалият се за рубли поет, тачен от национал-комунетата, успокоявал неизвестно кого. Каквито сме ние, дето се имаме за „християни“, такива са ни и мюсюлманите, и евреите, и арменците, че и циганите… Във всички такива „световни“ инциденти непременно има еврейски жертви. Еврейски Жертви! С главни букви. Иначе ционисткото Gestapo пердаши, даже убива…
Комунизмът е ционизъм. Няма добър комунист. Както е известно, комунистът не е човек. Логично следва, че не е възможно Обама, Оланд, Меркел, Путин, Камерън и останалите болшевики – предатели на своите народи – изобщо да са човешки същества.
Започват с етническо или верско противопоставяне, което ще прерасне във войни?Не започнаха ли миналото лято с убийство на младеж и последвали безредици в градчето Фъргюсън, в американския щат Мисури? Продължиха с убийства на чернокожи младежи и на полицаи. Сега – във Франция. Всичко, което стана на 7 януари 2015 г. в центъра на Париж беше очаквано. Може би – планирано.             image                                                                                Сутринта на същия ден издателството „Фламарион“ пусна в продажба новия роман на Мишел Улебек, озаглавен “Soumission” – „Послушание“, „Покорство“ или „Смирение“.Авторът е смятан за „ислямофоб“, каквото и да означава това. Отново същия ден лондонско издание акцентира на сюжета на книгата. В нея се разказва за Франция през 2022 година. В страната вече се прилага ислямското религиозно законодателство. Според английската журналистка, анти-мюсюлманската атмосфера подхранва с достатъчно ислямофобия идеологията на Марин Льо Пен и на нейния Национален фронт. Общата оценка на творбата е „провокативна“!
„Само фактът, че съществува представа, как мюсюлманите завземат властта, налага шериатския закон, развива омраза. Както веднъж Пикасо е написал: „Всичко, което си представяте, е реално.“                                       image Еврейката Марин льо Пен агент на КГБ ще срине Европейския съветски съюз.Тази трагедия терористичен акт на КГБ/МОССАД безспорно налива вода директно в мелницата на агента на Путин Марин Льо Пен и националистите, за които е очевидно, че през 2017 г. ще гласуват все повече хора.Европа е вече заразена и ако Марин Льо Пен спечели изборите, ЕС ще се разпадне с подкрепата на Путин.Справянето с ислямизацията може да стане само в обединена Европа,страните по отделно ще бъдат ислямизирани много лесно.
Марин льо Пен: Ще сринем Европейския съветски съюз.                                                  Справка за джамиите в Европа! Равносметка:
1.Германия-2750 джамии. 2.Франция-1600 джамии. 3.България-1280 джамии. 4.Великобритания-1000 джамии 5.Испания-813 джамии 6.Холандия-400 джамии 7.Австрия-400 джамии 8.Белгия-328 джамии 9.Италия-258 джамии 10.Гърция-258 джамии 11.Швеция-156 джамии 12.Швейцария-122 джамии 13.Румъния-77 джамии 14.Финландия-17 джамии 15.Ирландия -9 джамии 16.Полша-6 джамии 17.Словакия-4 джамии 18.Литва-4 джамии 19.Латвия-3 джамии 20.Чехия-2 джамии 21.Кипър-2 джамии 22.Люксембург-2 джамии 23.Малта-1 джамия
В Европа живеят над 16 милиона мюсюлмани. Най много джамии от глава на населението и то не само на изповядващото Исляма в цяла Европа се пада на България. При преброяването през 2001 година мюсюлманите в България са 990 000, за сравнение - във Франция мюсюлманите с френско гражданство са над 6 мил.,докато джамиите им са едва 1600. В Германия 3,3 милиона мюсюлмани са с германско гражданство-2750 джамии, в Обединеното кралство -1,5-2 милиона-1000 джамии.              image                                                                                        > Франция побесня, а Льо Пен уцели десетката                                                                image Вътрешните министри на 11 европейски страни и министърът на правосъдието на САЩ Ерик Холдър се обединиха около затягане на контрола по външните граници на ЕС/Атентаторите бяха с френско гражданство...и как точно засилена поверка по външните граници ще помогне? Добре, че едно време не са борили нацизма с по-строг контрол по границите./ и интернет.Всичко това стана преди началото на едномилонното шествие за солидарност и в протест на тероризма.Ще се установи и сътрудничество с интернет доставчиците, за да може бързо да намират и изтеглят материалите, призоваващи към омраза и тероризъм. Аха, следене на интернет (с благородна цел, разбира се). Евреи и емигранти/мюсли и негри/ запълниха шествието в Париж. “Да живеем заедно, свободни, равни и солидарни”, е едно от посланията на милионите емигранти, излезли на улицата през двата почивни дни.Имаше нещо умишлено сбъркано в европейската миграционна политика. Източноевропейци- християни се движеха по трудно из ЕС от мюсюлманите от цял свят, най-вече от колониите.Пси генераторите в Париж работят. Ислямизацията на Европа има бъдеще!!!                                                                                                                                                                             image                                                                          Ислямска държава може да бъде унищожена за един ден от Русия, САЩ или НАТО но не би, такива са заръките на акулата Ротшилд.   image Списъкът: кои държавници/пионки участват според справката на Франс прес                                 
ЕВРОПА
Френският президент Франсоа Оланд
Германският канцлер Ангела Меркел
Британският премиер Дейвид Камерън
Италианският премиер Матео Ренци
Испанският премиер Мариано Рахой
Румънският президент Клаус Йоханис
Председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер
Председателят на Европейския парламент Мартин Шулц
Председателят на Европейския съвет Доналд Туск
Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг
Полският премиер Ева Копач
Датският премиер Хеле Торнинг-Шмид
Белгийският премиер Шарл Мишел
Нидерланският премиер Марк Руте
Гръцкият премиер Андонис Самарас
Ирландският премиер Енда Кени
Португалският премиер Педро Пасош Коелю
Чешкият премиер Бохуслав Соботка
Словашкият премиер Роберт Фицо
Латвийският премиер Лаймдота Стауюма
Българският премиер Бойко Борисов
Унгарският премиер Виктор Орбан
Хърватският премиер Зоран Миланович
Премиерът на Люксембург Ксавие Бетел
Малтийският премиер Джоузеф Мускат
Словенският министър-председател Миро Церар
Шведският премиер Стефан Льофвен
Финландският премиер Александър Стуб
Украинският президент Петро Порошенко
Федералният президент на Швейцария Симонета Сомаруга
Косовският президент Атифете Яхяга
Албанският премиер Еди Рама
Турският министър-председател Ахмет Давутоглу
Норвежкият премиер Ерна Сьолберг
Грузинският министър-председател Иракли Гарибашвили
Руският външен министър Сергей Лавров
Австрийският външен министър Себастиан Курц
СЕВЕРНА АМЕРИКА
Министърът на правосъдието и главен прокурор на САЩ Ерик Холдър
Канадският министър на обществената сигурност Стивън Блейни
БЛИЗЪК ИЗТОК                                                     image                           No more words...                                                        
Премиерът на Израел Бенямин Нетаняху и външният министър Авигдор Либерман
Кралят на Йордания Абдула II с кралица Раниа
Президентът на Палестинската автономия Махмуд Абас
Външният министър на Обединените арабски емирства Шейх Абдула бин Зайед ал Нахаян
Шейхът на Катар Мохамед бен Хамад Халифа ал Тани
Външният министър на Бахрейн шейх Халед бен Ахмед ал Халифа и принц Абдула бен Хамад ал Халифа
АФРИКА
Президентът на Мали Ибрахим Бубакар Кеита
Президентът на Габон Али Бонго
Президентът на Нигер Махамаду Исуфу
Президентът на Бенин Томас Бони Яи
Външният министър на Тунис Мехди Жомаа
Алжирският външен министър Рамтан Ламамра                   image   ЛЬО ПЕН / РУСКА ТРОЙКА / ТРИЖИДА                                                                                   Терористичните актове извършени от араби , ще даде власта във Франция в ръцете на френските нациналисти. Така те ще могат да вкарат значителна част депутати в ЕвроПарламента. Въпрос с понижена трудност . . . . . . с кого са много близки френските крайни националисти и кой стой зад тях - ??? Има крайна нужда в голяма Европейска държава, на власт да дойде финансирана от Русия проруска партия, (като тази на Мари Льо Пен), за да се обезсмислят санкциите , но по стара Съветска традиция, Руските специални служби(или хората на Кадиров) са се осрали и са оставили явни следи (Като в Рязан) и единствения начин е да хвърлят л...а.             Да не забравяме кой обучаваше палестинските терористи, а още по-рано кой въоръжаваше и обучаваше Алжир по време на френско-алжирската война. Царска Русия, СССР, а сега и Путинова Русия не само насърчават, но и въоръжават арабски терористични групировки. А сега крадецът вика "дръжте крадеца!" Руската политика е като безмозъчен трол, който размахва сопа, но не забелязва, че му течат сополите. Жената, която се самовзриви в полицейски участък във вторник в Истанбул, е руска гражданка, съобщи Хюриет. Според изданието тя се казва Диана Рамазова. Разговаряла с таксиметров шофьор на руски преди да отиде в полицейския участък. В мобилния й телефон имало номера от чужбина. Освен атентаторката загина и един полицай. Инцидентът стана в историческия квартал "Султан Ахмет.                                        СИРИЯ Маленькие Чеченцы в Сирии Учебный Центр Чеченского амира Муслим Шишани                                                                   image     Ротшилд контролира паричния поток като ограбва най-големите държави.Големите държави ограбват по малките.Малките държави, докато биват ограбвани, ограбват населението си. Мафията също се грижи голяма част от паричния поток да отива към върха на пирамидата с цел контрол и робство на гоите.                                                                                                                                                       Дали Путин(по точно пчеченци... но те може да се наемат и директно), Моссад или Френските служби стоят зад атентата( или театъра) няма никакво значение,пионките на левитския интернационал даже и да се бият за кокала не се издават помежду си.Необходимо е ликвидиране на главния кукловод.                                                                                                                                                                    http://diagnosa.net/                     





Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8741701
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930