Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.02.2015 22:57 - Как е възможно да водите война срещу тероризма, щом самата война е тероризъм?
Автор: budha2 Категория: Политика   
Прочетен: 1584 Коментари: 1 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Дали сте в състояние да погълнете поредната доза отрова, съдържаща се в комунистическата пропаганда на интернационалните медийни магнати? Преди дни те за пореден взеха да пръскат смъртоносния за човешкото съзнание пестицид на злобата и омразата. Заговориха за това, как Ислямската държава „използва деца – включително такива с проблеми на психичното здраве – като самоубийствени бомбени атентатори и човешки щитове“. Така било според „охранителни експерти на ООН“.

Като имам предвид, че синът на комунистическия ченгесарски полк Николайчо Младенов е назначен за техен шеф, почти не се колебая да заявя: Това са лъжи – откровени изопачения на истината. Нещо повече.
image
„Дечицата-бомби“ били все от „малцинствените общности“?! (Вижте илюстрацията.) Векове наред евреите, например, са се радвали на благоденствие в ислямския свят. Специално в Отоманската империя това е дефинирано като техен „Златен век“. Малцинствата – етнически и особено християнски – страдаха главно под властта на комунистите. Като започнете от същата империя, когато тронът е бил узурпиран от младотурските комунисти. Тяхното ръководство, без изключение, е било съставено или от умопомрачени садисти с еврейско потекло – солунски дьонмета, или от масони, вербувани на Запад, а по-късно – и в специално осветената ложа „Великия Ориент“.

След 1917-1918 година десетки европейски и азиатски народи бяха прекарани през болшевишките „железни дикани“, посякоха ги с Ленин-Сталиновите брадви и ги натикаха в съветските „пещи за печене на тухли“.

Горе-долу същото ставаше и у нас. След 1944 година първо турцизираха българите от Родопите. Едновременно с това обявиха техните водачи за „фашисти“ и ги хвърлиха в тюрмите[61] или зад телените огради на концентрационните лагери. По-късно насилствено ги „възраждаха“. Принуждаваха ги не само да сменят родните си имена, но и да се откажат от своите корени.

Светът гледаше безучастно. Интернационалният елит направляваше ръката на насилниците. Ролята на Москва в тези процеси или я нямаше, или беше нищожна. Свидетелство за това се намира и в самите доклади до Държавния департамент, изпращани от Сол Полански,американския посланик от края на осемдесетте и началото на деветдесетте години на миналия век. Явно американецът е притискал тукашния комунистически външен министър Петър Младенов по повод на репресиите срещу мюсюлманите, които посланикът наричал „български турци“. Това е оксиморон. Все едно да приемем, че съществува „дървено желязо“.

„Документите на ЦРУ разкриват, че Младенов явно е изтървал нервите си. Той „директно попитал дипломата: „Какво всъщност искате от нас? Всичко, което поискахте, направихме.“…

image

Полански прави извод, че корените за отстраняването на Живков трябва да се търсят в акциите по защита на човешките права по време на форума „Екогласност“ и намесата на САЩ. Това съвпадало с коментарите на Луканов пред американския посланик.“

Защо да се заблуждаваме? САЩ, а не Русия държат рекорда за най-много войни не в съвремието, а в човешката история! Както и друг – за най-много избити невинни цивилни! Всичко това – само за няма и 239 години!

Пропаганда ли? Хайде да припомня лъжите около Войната в Ирак. Преди втората – изфабрикуваните „оръжия за масово поразяване“ на Саддам Хюсеин, довели до убийството на уелсеца Дейвид Кели, експерта на ООН по биологични оръжия. През юли 2003 година той даде показания пред Комисията по външните работи – орган на Британския парламент, който уж контролира дейността на съответното министерство. И отрече, да се е натъкнал на каквито и да са химически или биологични оръжия.

image

Преди това беше заявил по адрес на съоръженията, които Доналд Ръмсфелд и неговият „ляв чепик“, погрешно обут на десния крак, еврейският му съидейник по троцкизъм Пол Уолфовиц, сочеха като „заплаха за световния мир“, следното:

„Това не са подвижни фабрики за микроорганизми. Няма как да ги използвате за производство на биологични оръжия. Даже изглеждат различно. Те са точно онова, което иракчаните казаха – съоръжения за производство на водород за пълнене на балони.“

Самоубиха Дейвид Кели. А многомилионните протести не спряха Буш и компания да нахлуят в Ирак. Така, както манифестацията в Париж не прекрати дейността на Ислямската държава!

Кой произвеждаше и доставяше подобен род оръжия на режима в Багдад? Не беше ли Западът и преди всичко Съединените щати, оказали се съветски? Днес чуваме смешен плач!

Сега ще припомня няколко епизода от пропагандата, която комунистическите ръководители на милитаристичния Запад водят чрез медиите. На свой ред, тези оръжия за масово поразяване на човешкото съзнание са в ръцете на Интернационала. Нека започнем с министъра на отбраната в администрацията на „десния“ президент Джордж Буш-младши.

Преди да бъде включен в кръга от послушници на левитското Братство, еврейският военнопрестъпник Доналд Ръмсфелд е членувал в троцкистка организация. Известна е максимата: Веднъж комунист, завинаги комунист.

По-късно, като участник в кабинета на „милия“ ленинец Роналд Рейгън, доносник на ФБР, той беше специален пратеник на САЩ в Ирак и личен съветник на Саддам Хюсеин.

По онова време багдадският диктатор не беше „зъл касапин“. Даже за мен, понеже преследваше и прогони комунистите от древния Буджил – Вавилон. У нас достатъчно дълго се подвизава едно от мекеретата на иракския болшевишки печат, другарят Мохамед Халаф. Даже го представят като… „български журналист“! Може би след време ще възстанови „Работническо дело“, но на вавилонска почва?

Преди две лета вашингтонското списание “Foreign Policy” потвърди в свое разследване:
image
„Архивите на ЦРУ доказват, че Америка помагаше на Саддам, докато той обгазяваше Иран. САЩ знаеха, че Хюсеин извършва едни от най-страшните химически нападения в историята – и все така му подаваха ръка.“

Ето как Вашингтон привлича ненавист отвсяка точка на земното кълбо. Тя пада и върху редовите американци. Сега да видим и чуем другаря Доналд Ръмсфелд тогава и днес. Гледайте го, слушайте го. И му кройте капата, както се казва.-www.youtube.com/watch                                                                                                    Чухте генерал Уесли Кларк. Доналд Ръмсфелд и цялата болшевишка шайка, около по-младия Джорд Буш, пребоядисала се в цветовете на някакъв „неоконсерватизъм“, са банда от тренирани, изпедепсани професионални лъжци!

Иран, Ирак, Сирия, интереси… Никакво загатване, че по същото онова време Израел беше окупирал Южен Ливан и с помощта на платените от Вашингтон псевдо християнски милиции беше ликвидирал хиляди палестинци в лагерите Сабра и Шатила. Тероризираше средиземноморската страна. Израелските войски се разпореждаха така, сякаш бяха у дома си.


Най-ефикасният начин да унищожите хората е,
като отхвърлите и премахнете тяхното разбиране за собствената им история

Командващ на тази истинска терористична армия беше генерал Ариел Шарон – първи братовчед на родения в Аржентина интернационален садист и масов убиец Ернесто „Че“ Гевара. Крушката не пада далеч от дънера. Гени…

Ръмсфелд „предупредил“ Саддам да не използва химически оръжия. Но диктаторът ги е получавал от Америка! Доказан факт.
image                                                                                                
А самият бъдещ министър на отбраната е приел предложението на мустакатия вожд да стане негов съветник по доставките, в това число и на… въоръжения. Нищо, че насетне лъже – ако не към самия Саддам, бил размахал пръст на неговия заместник Тарик Азис – християнин и министър на външните работи.

Вервайте. Двамата иракски лидери официално са в отвъдното и няма как да потвърдят, или да опровергаят. Даже, ако предположим, че са живи…

Но за какви „интереси“ приказва другарят Ръмсфелд? Бившият полковник от Моссад Виктор Островски разказа, как по време на войната между Иран и Ирак израелците доставяли резервни части за самолетите на Техеран и обучавали иранските пилоти. Години наред тази далавера вървяла с посредничеството на Чехословакия и ФРГ.

САЩ няма вечни врагове. Но господарят им е един – ционизмът!

Нали знаете – всичко наше е добро и хубаво. Точно така и „нашите“ комунисти и ченгета са „добри“ комунисти и ченгета. А варварите, които провеждат политика на държавен тероризъм – на първо място САЩ, след тях Израел, Саудитска Арабия, Франция, Катар, Великобритания, Австралия… са „добри“ садисти. Доскоро такава беше и Русия, а навремето – СССР.

Така в края на земния си път, бидейки дългогодишен имигрант в Съединените щати и явно прозрял много неща, земеделският лидер Георги Михов Димитров – Гемето написал:

„Къде е моралът, къде е демократическата солидарност, къде е човешката и международната правда на великите демокрации и ООН? Защо мерят те с два аршина, когато предлагат помощта си към бившите колониални народи в Африка и Азия, а мълчат и пасуват пред поробените и окупираните от Съветския съюз народи на Източна Европа? Ние се радваме, като видим да се дава помощ на всеки потиснат народ. Но защо не се даде на унгарския народ [през 1956 г.]? На българския народ, който пръв започна съпротивата срещу съветската окупация…? Защо не се помогна на полския народ през 1956 година? Защо не му се помогна сега, през декември 1970 година? Защо не се помогна на чехословашкия народ през 1968 година? Защо?“

image

Но въпреки всичко всеки месец се редял на опашка за отпуснатата му пенсия от американското правителство. Не пропускал нито една възможност да получи и други благинки от този род…

Сега ореваха орталъка заради изгарянето на йордански пилот от онези, които заклеймяват като „терористи от Ислямска държава“. С право. Обаче…

„Сирийските военни биха могли да предупредят йорданския крал Абдула какво да очаква: преди месеци ИЗИС превърна пленени сирийски войници във факли – а след това изпече на скара главите им, заснемайки всичко на видео. И никой не пророни нито слово.“

Да сте чули някакво сериозно обсъждане на зверствата, които ислямисткото сунитско движение Боко Харам извършва в Нигерия, Чад, Нигер, Камерун? Или тамошните жертви, определяне средно между 100 и 200 дневно, не са важни, нямат значение? Имате ли представа, какво означава названието, звучащо шеговито на български? Ето какво: „Западното образование е забранено!“

Пълното наименование на мрежата от въоръжени банди е: Народен комитет за ученията на пророка относно разпространяването на джихад.

На какво ви напомня? От „великата“ Френска революция насетне се навъдиха „народни комитети“. Особено много бяха в СССР. И тук имаше предостатъчно. Забравихте ли?

image

Нима само преди четиристотин години в Европа псевдо християнските свещеници не са изгаряли на клади несъгласните с догмите, които анатемосвали като „еретици“? Пак същите скрити сили създали исляма. Уж – като религия на мира. Но запълнили писанията му със старозаветни жестокости и зверства.

Коранът признава истински вярващи, неверници, но и още една категория хора – преструващи се на вярващи. За тях е постановено:

„Горко на всеки лъжец, грешник! Чува той знаменията на Аллах да му се четат, после надменно упорства, сякаш че не ги е чул. Възвести го за болезнено мъчение.“

В новите преводи на английски език е “painful punishment” – „болезнено наказание“. Толкова. Записано е. И го спазват.

Но я прочетете Стария завет…

За двойните стандарти ми е думата.

И за още нещо. Що щеше йорданският пилот в битките срещу мюсюлмани? Векове наред все същите сили насъскваха християните едни срещу други. В революциите от осемнадесети век насам и в двете световни войни, водени най-вече в Европа, тъкмо вярващите в Исус дадоха най-много жертви. Но това не се зачита и не бива пресмятано.
image
Pourquoi vous? Warum Sie? Защо ли?

Разбира се, нещата не спират до тук. Германският философ Георг Вилхелм Фридрих Хегел достигнал до извода:

„Онова, което опитът и историята ни учат, е, че народите и правителствата никога не са научавали нищо от историята, и не са действали според принципи, заимствани от нея.“

Но преди всичко, познаваме ли историята, та да извлечем някаква поука от нея? Едва ли. И ще ви докажа, колко прави са били древните, когато заключили:

“Nil novi sub sole” – „нищо ново под слънцето“.

image

В книгата си „Разкрити тайни: Израелската външна и ядрена политика“ покойният професор от Университета на Тел Авив Израел Шахак осветлява част от най-тайните кътчета на политиката в Близкия изток:

„Чувствам се изкушен на това място да се отклоня, за да разкажа някои нови разкрития за миналите отношения на ционисткото движение и на държавата Израел с Хашемитския режим в Йордания. Един ветеран от разузнавателната служба на Хагана – Йо’ав Гелбер, неотдавна издаде книга, носеща заглавието „Корените на лилията“ (лилията е емблемата на Израелското военно разузнаване), която се основава стабилно върху документи, разсекретени едва през последните години. Според Гелбер, в началото на двайсетте години бащата на крал Хюсеин – Абдула [дядото на настоящия владетел, който носи неговото име], след като беше назначен от британците за „емир на Транс-Йордания“, беше вербуван за шпионин за ционисткото движение. Той беше инструктиран да шпионира арабски лидери от всякакъв вид, но главната му задача бе да следи своите британски господари.

image                                                                                                                                  
Купчини от документи рисуват вътрешните ционистки разправии за това дали исканията на Абдула да му плащат за всяка оказана услуга, да бъдат напълно уважени или да станат предмет на пазарлък. Покойният Моше Шапет беше последователен защитник на последното. Всички плащания на Абдула бяха в брой и то лично на него. Други вътрешни спорове възникваха във връзка с инцидентните претенции на Абдула да му се плаща не в банкноти, а в златни монети. В допълнение на това жените на Абдула бяха поставени от ционистите на стража, за да шпионират съпруга си. Гелбер твърди, че чак след повече от двадесет лета, през 1946 г., британците разкрили цялата схема. Реакцията им бе не само да предложат повече пари на Абдула, отколкото ционисткото движение навярно можеше да плати, но също така да предложат повече военна помощ за неговата армия.

Най-важното все пак е, че те развяха пред погледа му евентуалната възможност да стане крал на „Велика Сирия“ – Сирия, Ливан и Палестина заедно. Това жестоко огорчи Бен Гурион и влоши отношенията на ционисткото движение с Хашимидската династия. А след това и на държавата Израел с Йордания. Те се свиха до координиране на една политика, насочена „срещу техния общ враг, палестинския национализъм“, по определението на Оурън.

През 1958 г., веднага след революцията в Ирак, в която изчезнаха негови близки роднини от иракското кралско семейство, крал Хюсеин възкреси едно по-пълно сътрудничество между Израел и Йордания. Както излага нещата Оурън, Хюсеин „проводи своя арменски съветник по разузнаването“ с нарочна депеша. От йорданска страна сътрудничеството с Израел беше осъществявано единствено от арменски и черкезки длъжностни лица от кралството. В „Давар“ от 28 юли Азария Алон ни информира, че едно от подразделенията, което охранява крал Хюсеин, е съставено само от черкези и смята този факт за изгоден за Израел.

Израелският съюз с крал Хюсеин продължи до 1965 г. Оурън посочва, че както постепенно разкриват разсекретени американски документи, през тази година Джордж Буш, действащ в качеството си на директор на ЦРУ, предложил лично заплащане на крал Хюсеин. В Израел схемата на Буш беше възприета като враждебна и това му бе напомнено, когато стана президент.

Ала преди „Черния септември“ през 1970 г. Хюсеин отново взе да сервилничи на Израел. След тази дата той стана явен израелски шпионин, какъвто беше и баща му. Както е добре известно, през септември 1973 г. тъкмо той овреме предупреди Голда Меир за започващото нападение на Египет и Сирия над Израел, обаче израелците не му повярваха. Оттогава бяха установени добри отношения, без значение коя партия бе на власт в Израел.

image

Както беше съобщено в еврейския печат във връзка със сегашните Вашингтонски мирни преговори, даже по време на кризата в Персийския залив през ноември 1990 г. [Ицхак] Шамир се е срещал с крал Хюсеин в Лондон. Целта е била да го убеди, че макар иракските сили да бъдат оставени да навлязат в Йордания, Израел няма да нахлуе… Затова сегашният израело-йордански съюз е връхната точка на почти неприкриваното сътрудничество от десетилетия насам.“

Още колко примери на арабско предателство могат да бъдат представени? Едни от най-ярките са с кралските семейства на Саудитска Арабия, Кувейт и с останалите владетелите от монархиите край Персийския залив. Всички те, освен че са сребролюбци, треперят от страх за режимите си. Защото не са получили властта си от Бога или Аллах, както Го назовават, а от ционистите, които почитат сатаната.                                                                                                         Няма нищо по-измамно от очевидния факт

Ще ви покажа колко прав е бил британският писател Артър Конан Дойл, автор на горното подзаглавие. Не забравяйте, че този класик на криминалния жанр не е писал само романи за престъпления и тяхното откриване. Просто отново рекламата, пропагандата, са превърнали Шерлок Холмс в неговия най-известен герой.

Колцина от вас са чели за забавните приключения на бригадира Жерар, да речем? Те са от времената на следреволюционна Франция. Когато някаква невидима ръка извежда редовия корсикански капитан Бонапарт до император Наполеон І. А когато интересите на тази скрита сила го налагат, го съсипва.
                          image
Ето ви очевиден факт, който представлява изумителна измама. Тя остава незабелязана вече близо 70 години:  www.youtube.com/watch                                                                                                 Изреченото не е ли един от най-ярките примери за банализация на злото, за неимоверно преувеличение и прескачане на истината?

Ако изнесеното във видеозаписа беше вярно, то би означавало, че годишно са били изгаряни по 4 380 000 трупа! Ами времето за почистване, за зареждане с кокс? Точно така – крематориумите в Аушвиц са работели с кокс. Можете ли да се досетите, какви количества от това гориво биха били необходими за подобно „постижение“?

През цялата война съюзническата авиация е летяла над лагера и е правила снимки от въздуха. На нито една от тях не се забелязват „планини“ от кокс. Даже грамади от горивото липсват в кадрите?! То е почти същото, като сегашните обвинения срещу Путин и твърденията за руски танкове и бронетранспортьори, уж сражаващи се срещу войските на еврейския нацистки режим в Киев. Хем „участват в битки“, хем досега никой не е показал една тяхна фотография. Наистина „елементарно, Уотсън“!

А кой да избие толкова много хора? Как да стане това?
image
Когато подготвях своя книга, посветена на „измамата на ХХ век“, както американският учен и университетски преподавател д-р Артър Бътз определи „холокоста“, потърсих мнението на оръжейници. Като войник две години през ден мъкнах на рамото си автомат „Калашников“, за „да пазя“ няколко варела с нафта и бензин. Но по време на учебните стрелби и на изпитите нито веднъж не ми се наложи да изстрелям цял пълнител с патрони. Затова се допитах до оръжейници.

Военните ми обясниха, че след 150-200 изстрела цевта на оръжието се нагрява и разширява, и автоматът става неточен. Даже идва време, когато започва „да плюе“ куршумите, както се изразиха. Същото се отнася и до картечниците. Представете си, какво би било при 12 000 убити дневно? Няма смисъл да обсъждаме пушки, пистолети и пр.
image
Второ, какъв брой войници биха били необходими? По колко часа дневно им се е „налагало да стрелят“? Тъй като в нито един документ, спомен или свидетелство, колкото и неверни да са те, не ще срещнете разказ за оглушителни стрелби. А всекидневно?… Единствено съвършено болен мозък може да изфабрикува толкова явна и нагла лъжа. Но вече толкова десетилетия тя минава                                                                    diagnosa.net/                                               .
 -






Гласувай:
3



1. bojinkata - Много точно!!!!! Поздрави!
08.02.2015 12:14
Много точно!!!!! Поздрави!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8727601
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930