Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.03.2015 19:30 - Те са навсякъде, където трябва да се разединяват народи
Автор: budha2 Категория: Политика   
Прочетен: 1177 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image                                                                      Парите са стартовият двигател на еврейската ракета-носител. Четиридесет и един от челните 100 души, които чрез парите оказват сериозно влияние върху политическите процеси в САЩ, са евреи. Обединяват ги и интересите на Израел, с който са неразривно свързани.

„Цели три четвърти от бюджета на американската чуждестранна помощ са посветени на сигурността на Израел…“

Тези данни са отчайващо остарели. Днес еврейското влияние в САЩ е далеч по-силно. Няма власт, която да бъде заета от лица, които да не са предложени или решението за назначението им да не е било одобрено от израелското лоби.

Как е днес, разказа на 13 февруари 2015 г. познатият ви Яков Кедми, бивш началник на израелската шпионска централа Натив:     www.youtube.com/watch                                                                                                    Военнопромишленият комплекс винаги печели. Където и да се намират неговите предприятия, всъщност представителства. Той е интернационален – наднационален.

А дали Русия ще бъде принудена да храни и своя, и американския и западноевропейските, водейки локални войни там, където Яков Кедми предполага, ще разберем в недалечно бъдеще. Страшното е, че и Владимир Путин барабар с олигарсите край него, създадени от Запада, също неизменно са на фитка.


Спасението? Нетраурна процесия към жидов гроб!                                                              

А народите? На тях – кукиш! С изключение на един – сътвореният преди век и половина еврейски народ.

Както отбелязва Ендрю Кокбърн, от първоначалните сделки с Хитлер насетне,ционистката кауза установи широки икономически отношения с доста тоталитарни режими, често с най-бруталните от тях. В основата им бе търговията с оръжие, военно и полицейско оборудване и обучение. През деветдесетте години приходите от израелското оръжие съставляваше 1,5 милиарда долара годишно или 40 на сто от експортния доход на Израел.След 1987 г. близо 40 на сто от работната сила в страната е заета в оръжейното производство.

Тези дни се запознах с невярна и напълно неприемлива юдеофилска теза. Тя е изложена в контролираното от Ротшилдови лондонско списание “The Economist”. Като третира за пореден път евреите така, сякаш са нещо повече, анонимният автор заявява:
  image                                                                                    
„Както всички европейци, евреите трябва да могат да живеят, освободени от ужаса на насилието. Това означава по-голяма защита за еврейските институции. Силите за сигурност следва да опитат да опазват и отбраняват безброй лесни цели. А тези дни те почти винаги включват евреи. Общо казано, европейските правителства трябва да удвоят своите усилия срещу джихадистите, намиращи се сред тях [сред управниците ли?]: По-добро шпиониране, за да бъдат разпознати потенциални нападатели, особено в затворите, където престъпниците срещат ислямския радикализъм; мерки за предотвратяване на това граждани да се присъединяват към джихадистите в Сирия и навсякъде; и политика на дерадикализиране на колкото е възможно повече от онези, които се завръщат, както и за ограничаване на техния достъп до огнестрелни оръжия и експлозиви.“

Пак привилегии! Стига!

Ще шпионират всички други, но не и евреите! В тяхна полза – на юдеизираните хазари – изконните, вечните, най-големите лъжци и разбойници на земята, децата на дявола.

Сиктир! Enough is enough! Ce est assez! Genug ist genug! ЎYa basta! Abbastanza и abbastanza! До гуша ни дойде – стига!


Последното в горния цита е контролирано изключително от евреи и техни организации – фондации, подмолни структури. Те са навсякъде, където трябва да се разединяват народи, да се рушат нееврейски държави, институции, пропагандата да внушава страх. Техният „мултикултурализъм се провали във Великобритания, Франция и във всяка друга страна“, както отчете Найджъл Фаридж.

Единствената оправия е тоталната разправа с тях. Нищо друго.

Те никога не са били европейци и добри граждани на страните, в които са живели. Винаги са действали като подривна сила. Кой съсипа християнските империи Русия, Австро-Унгария и Германия през Първата световна война? Четете Мартин Лутер, Неста Уебстър, Александър Солженицин, Антъни Сътън, драги мои! Струва си, за да ви светне. Да узнаете част от истината.        image              

Самите евреи са съвсем наясно с това, що за стока са. Сред тях се срещат честни екземпляри, благодарение на които научаваме някои укривани подробности. Тъкмо такива представители на племето декларират, че са наясно – никой никога и никъде не ги е харесвал. Вместо да подирят причините в себе си, обикновено ги „откриват“ у неевреите:

„Защо буквално всички по света ненавиждат евреите и какво да сторим за това“ – попита преди година и половина един техен автор. И за пореден път обвини… неевреите!

Казано на езика на талмудизма, „даже най-неутралният учен може да бъде изправен да отговаря за нещо като яростен демоничен антисемитизъм“!

Истината е, че никой не застрашава евреите – никъде! Най-малко на Стария континент – люлката на човешката цивилизация. Колко евреи загиват всяка година в Европа? Подобен вид безсрамни стремежи, зле прикрити домогвания, егоистични и алчни намерения от страна на самозваните „евреи“, са не само прекалени, а налудничави. Та неевреите, избивани от чифути по света, са далеч повече! Що за цинизъм и нахалство?

Не съм съгласен и ще обясня защо. Тези твари не са европейци. Претендират да са произлезли от т. нар. библейски земи – от древния български Бал Истан, станал Палестина. Нека да приемем, че е така, въпреки историческата лъжа и неправда, съдържаща се в техните ненаситни претенции. Тази територия не е в Европа. Това е достатъчно.

Освен това Старият континент е християнски. Цели две хиляди години неканените евреи безчинстват из него. Договарят се с палачите на християнските народи и участват в изтреблението и мъките на християните. Те са наследниците на онези, които осъдиха Исус Христос на смърт, като поеха отговорността за ненавистта си към Бога и за своите действия така:                                                image                                       

„Пилат, след като видя, че не постига нищо, освен нарастване на безредиците, взе вода и изми ръцете си пред хората. И каза: „Невинен съм за кръвта на този праведен човек; направете, каквото ви е угодно.“

Тогава всички хора отговориха и рекоха: „Нека кръвта му бъде върху нас и нашите деца.“
image


„А Исус се обърна към тях и каза: О, дъщери на Йерусалим, не Ме оплаквайте; плачете за себе си и за вашите деца. Защото, вижте, настъпват дните, в които ще казват: Благословени са безплодните и утробите, които никога не са раждали, и гърдите, от които никой не е бозал. И ще казват на планините: Падайте върху нас; и на хълмовете: Затрупайте ни.

Защото, ако вършат тези неща със зеленото дърво, какво ще бъде сторено със сухото?

Преведено, това означава, че Бог им е обяснил: Няма да има прошка за тях до края на света!

Така да е!

От този момент нататък никой истински вярващ християнин не бива да проявява ни най-малка, даже най-нищожна милост към тези изверги – евреите. До края на света.

Амин!

Тъй като няма по-страшно престъпление от предателството и убийството. А еврейските злодеяния са ненадминати, челни. Заемат най-високите места в йерархията на сътворените злини, на злосторничествата в човешката история. Евреите, низши твари, зверове и варвари, предадоха Бога и Го осъдиха на смърт.

Намират се и евреи, които разполагат с потенциала да проумеят. Такъв е покръстеният американец Артър Кац. Не случайно той се обръща към своите български читатели с надеждата да проявим „разбиране… към бъдещите страдания на еврейския народ, които изглеждат близки и застрашителни“. И завършва с пожелание:

„Моля се тази книга да разшири хоризонта на знанието ви и да бъдете както вие самите благословени, така и за благословение на евреите, които вашият народ е спасил веднъж и се надявам, че пак ще спаси.“

Последното е знаменателно. То приближава. Съвсем друг е въпросът за начина на „спасението“.

Никакво снизхождение! Както злобно изкрещял един от тях – архизлодеят Вениамин Нисим Меворах, когото туземното малоумно множество тачи като „поет“ под псевдонима Валери Петров:

„Смърт! Смърт! Смърт!“                               image                    

Ето какво ни желаят. Това ни готвят.

Не бъдете гои и не проявявайте овчедушие, безхарактерност, нерешителност и примирение. От умовете ви никога да не излиза начинът, по който съветският еврейски садист Елиаху или Иля Еренбург най-отчетливо е изваял с думи юдейската ненавист към всичко нееврейско:

„Ние разбрахме: немците не са хора. Отсега нататък за нас думата „немец“ е най-страшното проклятие…

Няма да говорим. Няма да се възмущаваме. Ще убиваме. Ако през този ден не си убил и един немец, денят ти е пропилян…

Ако не убиеш немеца, той ще те убие. Той ще отвлече близките ти и ще ги измъчва в своята окаяна Германия… Убий немеца още преди началото на боя! Ако не можеш да убиеш немеца с куршум, убий го с щик. Ако оставиш немеца жив, той ще обеси руснака и ще опозори рускинята. Ако си убил един немец, убий още един – за нас няма нищо по-весело от немските трупове…

Недей да броиш дните. Не брой километрите. Брой само едно: убитите от теб немци. Убий немеца! – това те моли старата ти майка. Убий немеца! – това те моли твоето дете. Убий немеца! – това крещи родната земя. Да не сгрешиш. Да не пропуснеш. Убий!“
  image


Такъв е моделът, калъпът на еврейската комунистическа омраза към цял един християнски народ, тиражирана в стотици милиони екземпляра. Това е пример за вменяване на колективна вина и дирене на обща отговорност. Сблъсквате се с апотеоз на ненавистта, чиито корени са заровени дълбоко в Талмуда като доктрина, философия, мироглед.


Спомнете си завещаното ни в литературното творчество на Иван Вазов:
image


„Издайство, измяна позорна пропусна врага в крепостта и Царевец як след упорна отбрана потъна в кръвта. Бранители храбри паднaха под турския мстителен нож, палатите царски пламнаха, огряха зловещата нощ.

На утрешний ден пред пашата евреин се мръсен яви, цалуна му рабски полата и с вид горделив заяви:

– Преславний войводо, сполучих услуга да сторя на вас: аз портата таз нощ отключих и Царевец в твойта е власт. Паша милостиви: награда!

– А, ти ли бе хитрия жид? Велика награда се пада на подвига твой бележит. Без теб тез гявури корави не бих ги тъй лесно сломил, пред техните зидове здрави свят много йощ бих потрошил. За туй якоглавство земята с телата им мръсни покрих; сега и на Юда отплата достойна да дам аз реших.

И викна на двама войника:

– Убийте туй куче сега!

– Изви се ханджар над мръсника, отфръкна глава от снага.“

Никакво съчувствие, милосърдие и снизхождение! За евреите – най-големите антисемити и най-крайните терористи на земята, само едно: С каквато мярка ни мерите, с такава ще ви отмерим!                                                                                       diagnosa.net/               





Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8742099
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930