Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.04.2015 18:12 - „Навсякъде по света, не само в Русия, комунизмът е еврейски.“
Автор: budha2 Категория: Политика   
Прочетен: 1058 Коментари: 0 Гласове:
2



 image                                                                       Не винете толкова руснаците, както обобщено ни втълпиха да наричаме съветските тавариш"шутки. А ние свикнахме. Нима Маркс и Енгелс се пръкнаха на територията на старата Велика България? Кой мобилизира, финансира, обучи и командва най-големите терористични армии в историята? Като започнете от Червената – Съветската, минете през Wehrmacht-а и US Army, и стигнете до Народната освободителна армия, както комунистически Китай – верен приятел и партньор на „демократичния“ Запад, нарича своите въоръжени сили.

Колкото и да криете главите си в пясъка, не ще успеете да избягате от силуета на скитащия евреин, на равина, на лихваря, промъкнал се като нощен крадец и здраво стиснал за гушата своя гостоприемен християнски домакин.

Нима отпреди век не е известно, че:

„Навсякъде по света, не само в Русия, комунизмът е еврейски.“[ Хенри Форд – „Интернационалните евреи“]                                                                                               Дойде ред и на Йемен – древния Иджим. Тъкмо от там преди повече от 15 века – 1500 години, сирийският владетел Гидж започнал да разпространява из Арабския полуостров книгата за единобожието на българския император Абар-Кам. Вече съм посочвал това.От неговите ръце тя достигнала юга на Арабския полуостров – днешен Йемен, а от там – и земите на днешните Етиопия и Палестина. Поради предаността на Гидж към тази първа творба на монотеизма го нарекли Ерат.

Някои намериха точното определение на ставащото в Йемен:

„Война на посредниците.“

Уважаваният от мен дългогодишен наблюдател на региона Робърт Фиск реагира така:
„Саудитска Арабия се хвърли в пропастта.
image


Нейните въздушни нападения над Йемен са исторически и възможно фатален удар върху Кралството и Близкия изток.

Кой реши, че тази удивителна битка ще бъде заформена в най-бедната от всички арабски нации? Саудитците, за чийто крал в арабския свят се носи мълва, че не е в състояние да вземе никакво държавническо решение? Или принцовете в самата саудитска армия, които се опасяват, че техните собствени сили за сигурност може би няма да бъдат лоялни към монархията?“

Фиск не може да изложи цялата истина. Преди всичко, неговата родина е първата, паднала под ционистка окупация. Отпреди сто години съществува, но не бива тиражирано, понятието Zionist Occupied Government – правителство, окупирано от ционистите. На второ място, изданието, за което работи, поне официално е притежание на член на КПСС и офицер от КГБ. С други думи – под ционистки диктат. Но аз съм свободен. И не се плаша от нищо, тъй като отдавна този живот не ми е вкусен. И съм в състояние да си позволя всичко.

Ако помните, преди месец Барак Обама мина през Риад, за да инструктира новия крал – всъщност старец. Също така, скоро след това Бенямин „Биби“ Нетаняху отскочи предизборно до Вашингтон. Речта му в Конгреса беше приета като знак, че победата на изборите в Израел ще му бъде присъдена. А както знаете, като пълномощник на собствениците на ционистката държава, той непрекъснато се обявява против договор и сближаване между САЩ и Иран.

Но документът вече е факт, макар и още нератифициран от американския Конгрес. А лексиката и тонът на Обама в обръщението му към законодателите след финала на преговорите в Швейцария бяха крайно войнствени, даже – заплашителни.

Във връзка с главоломното падане на цените на петрола неотдавна споделих с вас, че според мен Саудитска Арабия започна необявена, скрита война със САЩ. Миналата есен тръгнаха фалитите на американски фирми, които експлоатираха находища от шистов нефт и природен газ. Сега Вашингтон отвръща на удара. Като не допуска да загуби толкова важен посредник в Близкия изток. Нищо, че първоначално цените на нефта допълнително ще тръгнат надолу. Но какъв бизнес ще се отвори!



Даже мяукащият като улично котенце край американското посолство в английската столица всекидневник “The Telegraph” си позволи да намекне:



„От години американците гледаха на президента Али Абдула Салех като на ключов съюзник в битката срещу Ал Кайда. Той позволяваше неговите въздушни бази [не са ли на йеменския народ] да бъдат използвани от безпилотните самолети на САЩ за нанасяне на удари срещу дейци на движението. И с удоволствие приемаше западната помощ във вид на все повече пари и оръжейни доставки.
image


Обаче, съгласно твърдения в доклад на ООН от миналия месец [февруари], едно от първите неща, които Салех предприе, когато през 2011 г. неговото тридесетилетно управление беше заплашено от Арабската пролет, беше да сключи тайно споразумение за предоставяне на цялата южна провинция на страната на Ал Кайда. Колкото повече Салех изобразяваше Йемен като все по-завладяван от въоръжените бунтовници, което вършеше умишлено, толкова повече Западът искаше да го задържи на власт на всяка цена.

В тогавашния случай неговият нечестив съюз се провали в постигането на целите си: Още на следващата година неговите западни крепители тихомълком го принудиха да напусне в замяна на имунитет срещу съдебно преследване. Ала миналата седмица човекът, известен с това, че сключва сделки с всеки, който ще го задържи във властта, още веднъж доказа, че хитростта му не бива да бъде подценявана…

Чрез ход, който донесе ново опустошение на най-бедната арабска страна, главните градове на Йемен се оказаха в ръцете на хутите – въоръжени бойци, набрани от шиитското малцинство в северната част на страната. В сряда [25 март] те обсадиха пристанищния град Аден, което принуди наследника на г-н Салех – Абд Рабу Мансур Хади, да избяга с корабче в Оман. Това подбуди бомбените нападения от страна на съседната Саудитска Арабия. Риад твърди, че хутите са подкрепяни скришом от Иран – най-заклетият враг и главен съперник на саудитците за властта в Близкия изток.“

Статията носи многозначителното заглавие:

„Как подкрепяният от САЩ бивш йеменски диктатор разпарчетосва страната си.“
    image                                                                                 
А марионетните диктатори, които Западът поставя във властта, за да му служат, обикновено се главозамайват. Те или забравят, какво е записано в „Протоколите на ционските мъдреци“, или подобно на масата индоктринирани земни жители смятат, че това не е програмен документ, който бива реализиран, а част от „конспиративна теория“.

Обаче, както винаги, народите, невинните хора, плащат цената. Най-високата – със собствения им живот.

Узаконено и предизвестено вероломство

Разумните не отхвърлят с лека ръка и не пренебрегват източниците, каквито и да са те. Проверяват ги. В „Протоколите“ четем:

„Ще се постараем срещу нас да няма заговори. Затова безмилостно ще екзекутираме всички, които посрещат възцаряването ни с оръжие в ръка.                image                 

Всяко учредяване на ново тайно общество [в нашия случай – проява на независимо мислене и поведение, отклонение от предписанията на „мъдреците“] също ще бъде наказано със смърт. А тези [различни от нашите тайни общества] от тях, които съществуват сега, известни са ни, служили са ни и ни служат, ще ги разтурим и разпратим по най-отдалечените от Европа континенти.

Така ще постъпим и с тези гои от масоните, които знаят твърде много; а онези от тях, които помилваме, ще останат в постоянен страх…

Ние екзекутираме масоните така, че никой, освен братята, не може да заподозре, дори и самите жертви – всички те умират, когато е нужно, сякаш от нормално заболяване. С такива мерки изтръгнахме от масонството самия корен на протеста срещу заповедите ни. Докато на гоите проповядваме либерализъм, в същото време държим народа и агентите си в безпрекословно подчинение.

Под нашето влияние прилагането на гоевските закони е стигнало до минимума. Въведените от нас в тази сфера либерални тълкувания подрониха престижа на законите… Нашите съвети се приемат сляпо даже от сенаторите и висшата администрация.“

Игор Бунич е развил подробно, как се е вършело това в Съветска Русия. Онези, които спуснали болшевиките, си ги прибрали обратно. Както Тодор Живков почти не беше докоснат, така и Хосни Мубарак уж беше арестуван, съден, но… си е у дома. А богатството му така и остана неиздирено! Мохамед Морси го очаква същото.

Да не пропусна нещо важно. Предводителят на военния преврат и узаконен чрез избори като президент генерал Абдул Фатах Саеед Хюсеин Халил ал-Сиси не просто беше издигнат от президента Мохамед Морси. Той също е англо-американски възпитаник. През 1992 г. е завършил курс за командващи на Генерални щабове в Колежа на Обединеното командване и Генералния щаб на Великобритания. А през 2006 година – специализиран курс за водене на война във Военния колеж към Армията на САЩ.
  image


И това ли е „подозрителност“ и „конспиративна теория“? Навремето въдворяваха бъдещите източноевропейски комунистически лидери в съветски учебни заведения, както правилно наричаха „университетите“ и „институтите“ на болшевиките. Днес ги насочват направо към метрополиите – Великобритания и Съветските американски щати. То е едно и също.

И този „филм“ сме го гледали. Dйjа vu.

В деня на саудитската агресия, която представлява крещящо нарушение на международното право и от нея се разнася миризмата на позабравения съветски ботуш, едно заглавие се наби в очите ми. То звучи дефинитивно като постулат или догма:
   image


„Пътят на републиканците към Белия дом преминава през Израел.“

Всички думи губят смисъл. Особено, като се има предвид, че авторът отново е… евреин!

В момент, когато Вашингтон и Техеран се оказаха близо до полагането на подписите под тъй важното споразумение, възникна патакламата в Сана. Иран е другата заинтересувана страна там. Но не чак толкова. Най-малкото, понеже няма обща граница с Йемен.

И още нещо, което е изключително важно. Досега Иран и хутите бяха противници на Ал-Кайда и на Ислямска държава, каквото и да разбирате под тези две фалшиви понятия, въведени от медиите под политическа диктовка. Докато никой друг, освен ненормалниците, не е наясно, че Саудитска Арабия и Катар са главните финансисти на тези групировки, иначе определяни като „терористични“. А с оръжия ги снабдяват всички – от САЩ и Западна Европа, до Русия и Китай. Украйна е нещо като гара разпределителна на този тип стоки.

Също така единствено малоумните не знаят, че уж подкрепяната от Иран групировка Хизбула е създадена от Израел и неговите шпионски служби. Колко пъти да го показвам и доказвам?



Връзвате ли нещата? В действителност на йеменска територия се сблъскаха страни-добиващи и изнасящи петрол. Цената на „течното злато“ незабавно скочи нагоре.[20] От години йеменците се жалват от саудитците. Защото деспотите в Риад не допускат народа на съседната държава да изпомпва нефт от земите на страната си и да просперира.



Що се отнася до „законния президент“, избягал от Сана в Саудитска Арабия и посрещнат на летището от външния министър на кралството, той беше избран толкова „демократично“, колкото някога тук Тодор Живков, да речем. Беше единствен кандидат за държавен глава във вота, произведен в началото на 2012 г.! Помните ли как се майтапехме, че у нас изборите представляват кушия с един кон. Но ако се вгледате под повърхността на събитията, ще откриете, че навсякъде е така. А ръцете на таен елит дърпат конците на марионетките, настанени в тронове и кресла като „управляващи“ по света.

Освен това въпросният президент Абд Рабу Мансур Хади беше обещал да остане на власт само две години, за да осигури честни избори… От 27 февруари 2012 година, когато даде този обет, изминаха повече от три лазарника, нали?

  image

В другия лагер? Реакцията на Техеран не закъсня.

„Иран осъди изненадващото покушение над неговите протежета в лицето на въоръжените групи на хутите. И съвсем ясно даде да се разбере, че разгръщането на сунитска коалиция от страна на Саудитска Арабия срещу нейните шиитските врагове ще усложни усилията за приключване на конфликта и само ще налее още масло в огъня на сектантската омраза, която вече разпалва войни в Близкия изток.“
Отговорът на официален Вашингтон беше:

Редно е действията на Обама в отношенията на Съединените щати с Иран да бъдат разглеждани най-критично. Конгресмени и сенатори се обявиха против сключването на договор с Техеран, който да регламентира използването на ядрените изследвания от нявгашните персийци само за мирни цели. Даже услужливи медии взеха да се кълнат, че „скептиците спрямо сделката с Иран не са „подпалвачи на войни“ – те изпълняват своите демократични задължения“!(Погледнете илюстрацията малко по-горе.)


Тъкмо в Лозана започваше поредният кръг от преговори между Вашингтон и Техеран на равнище министри на външните работи. Този път – с включването на първите дипломати на Лондон, Париж, Берлин, Москва и Пекин. За каква дипломация може да става дума при такъв натиск? А уж „свръх закостенелите“ ирански религиозни лидери все пак направиха отстъпки – поне за три петилетки…                                              image           

От какъв зор участваха германците, които даже не са ядрена сила, не стана ясно. Може би вече в качеството им на метрополия на Европейския съюз?…

Ако знаех по-малко, можех да се хвана. Тъй като, на първо четене, както се казва, това е невероятно опасна завръзка. Тя е в състояние да разпръсне искри и да подпали света. Представяте ли си силната иранска армия срещу отлично въоръжената саудитска войска, зад която стоят САЩ, Западна Европа и Израел. Русия, която уж наблюдава отстрани, съвсем не е безразлична. Въоръжава Сирия, където има военна база.

Ала също така – Египет, който е в състава на коалицията, явно невключваща единствено държави от Персийския залив. Кайро даже заяви готовността си да изпрати войски на йеменска територия.Надявам се, не сте забравили, че тамошният диктатор, синчето на мадам Сиси, е еврейче.                                              image            

В уважавания всекидневник “The Times of Israel”, излизащ в Йерусалим на английски език, четем:

„Насаждайки ционистки заговори в престъпната традиция на „Протоколите на ционистките мъдреци“, бивш високопоставен представител на Мюсюлмански братя официално обвини египетския министър на отбраната генерал Абдел-Фатах ел-Сиси в това, че има еврейски произход и е част от ционистко съзаклятие срещу Египет.

„С изненада научих от алжирския вестник “Al-Watan”, че Ел-Сиси има еврейско потекло“ – заяви в събота [17 август 2013 г.] Гамал Насър в предаване на “Al-Jazeera” на арабски език, където е коментатор.            image                                                                    

„Неговата майка се казваше Мулайка Титани, а нейният брат беше член на еврейската организация „Хагана“ – допълни Насър. – „Тъй че, убеждаваме се, как според всички стандарти този човек осъществява един ционистки план за разделяне на Египет.“ (Организацията “Haganah” беше предшественичка на Израелските отбранителни сили преди установяването на държавата.)“

Досега не бях се позовавал на този източник, но на много други. Позволявам си да го цитирам, понеже, както редовните читатели знаят, евреин означава „лихвар“, „скъперник“, „кожодер“, но и „лъжец“. Поне на английски е така. А като глагол думата “Jew” значи „мамя“, „измамвам“, „заблуждавам“. Това от една страна.

От друга, всички действия на Абдел-Фатах ел-Сиси от тогава до сега ни убеждават: изреченото от Гамал Насър – коментатора на “Al-Jazeera”, отговаря на истината. Така излиза, след като си зададете вечния въпрос: “Cui bono?” – „В чия полза?“

А от трета – съдебните процеси в Швейцария от средата на трийсетте години на ХХ век доказаха автентичността на „Протоколите на ционистките мъдреци“. Оттогава почтените хора не си позволяват лъжата, че те са „плод на конспирация“, както ционистите неуморно твърдят.

Но какво прави Турция? И тя подкрепя Саудитска Арабия и САЩ…

Впечатляващо, както се полага на главни защитници на човешките права по света, Белият дом и неговите ментори с хазарско потекло и старозаветни имена, са се обградили с изключително „свободолюбиви“ и „демократични“ приятели. Монархическите режими в Саудитска Арабия, Катар, Кувейт, Обединените арабски емирства, Йордания, Мароко, Бахрейн, Оман, смъртоносните диктатури в Египет, Пакистан, по-меката в Турция… Без съмнение – с одобрението и съдействието на Израел.
   image


Изпитахме го върху гърбовете си. Кои имам предвид? Българите, човеците, а не комунягите, които по дефиниция не са хора. В правото наричат това ноторно прието. Факт или обстоятелство, което е предварително известно и не се нуждае от доказване.

Откъде потеглиха на път да разрушат Руската империя и да установят комунистическа тирания болшевишките терористи, водени от Лейба Бронщейн – Лев Троцки? От Ню Йорк, с милионите тогавашни скъпи долари, предоставени им под условие от тамошните еврейски банкери. И с американски паспорти, осигурени лично от марионетния президент Уудроу Уилсън.

А условието? Да разтворят широко портите пред руските природни богатства. Та интернационалните корпорации да ги експлоатират безмилостно. Като на всичко отгоре изградят такава политическа и (без)правна система на масов терор, която да осигури робски или съвсем ниско платен труд. На интернационалните индустриалци и банкери им оставало просто да се възползват от благините, сякаш паднали като манна небесна. И да си затварят очите за кражбите, извършвани от Техните доверени лица – болшевишката върхушка.
image


Кои предизвикаха двете световни войни? Интернационалните банкери и крупни предприемачи в САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Австрия, Швейцария. Втората – чрез най-активното съдействие на Техните подлоги в СССР.

Кой разпалваше регионалните войни – в Корея, в Близкия изток, в Индокитай, в Югославия, в Африка? На кого дължим пожара, който се разгаря все по-силно от Ирак до Либия, и от Украйна до Нигерия?

В Йемен липсват добрите. Всъщност тъкмо те загиват. Там лоши се бият с лоши. Не е ли така и в бившия Ирак, в разкъсаната и разорена Сирия, в разпарчетосаната Либия? Нима виждате някой положителен герой в столиците на стария и новия свят? Или в Грузия, Армения, Азербайджан, Турция, Близкия и Средния изток, в Азия, някъде в Африка или може би в Австралия? Посочете един, та три пъти дневно да му кадим тамян.

Няма такъв. Нито един. Не светът е полудял. Водачите му – истинските, все по-малко криещите се – се самозабравиха и пощръкляха.                                                                                                                       diagnosa.net/          



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8687099
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031