Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.04.2015 20:32 - ПЕТ ЗАКОНИ НА ТОРА, ПРЕДНАЗНАЧЕНИ ДА ОТДЕЛЯТ 60% ОТ ТЕРИТОРИЯТА НА РУСИЯ. "КОЙ Е ВИНОВЕН И КАКВО ДА СЕ ПРАВИ"/НСР е въведен в Русия, следва Европа
Автор: budha2 Категория: Политика   
Прочетен: 1258 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 11.04.2015 11:13

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image                                                                       Режимът прие пакет от закони, които в съвкупност ще отдели Сибир и Далечния Изток: "Ние прекарахме много субсидии за създаването на вашия вътрешното законодателство, така че да се блокира напълно развитието на единствената ви нещо, което наистина печеливш бизнес в Русия в рамките на закона, написани от нас - е извличане на природни ресурси, за отложена замяна за нашите продукти. Пиша ви колониални, анти-хора и анти-държавни закони, ние помагаме на нашите агенти на влияние, ни запознават с всички органи на ваш контрол. Имаме ги плати за него "


Както вече беше съобщено , 6-ти февруари, 2015 г. по инициатива на членовете на руските Национален фронт организации, подкрепени от издателството "Free Press" се проведе "кръгла маса" с участието на повече от 25 представители на обществеността, научната общност, която разгледа въпроса: " Ще 29.12.2014 Държавната Дума прие закона, на номер 473-FZ "На територията на напредване на социално-икономическото развитие на Руската федерация" (Закон на върха) насърчаване на регионалното развитие, или да доведе до разпадането на страната? ".

Ние вече публикува подробна статия за доклада на нашия колега RNF и колеги в института - Владимир Иванович сова - " Сила обвързано с план да разчлени Русия. Механизмът работи "(Институт за върховен комунитаризма, 2.12.2015) - в което той разкри подготвителния етап на този процес, включително:

- Приемането на закона "на база на НАТО в Уляновск", който току-що се предвижда възможността за въвеждане на войските на НАТО от човека бедствия, както и в случай на граждански вълнения;
- приемане на закон за присъединяване към СТО, който преведе управлението на икономиката в ръцете на "световно правителство" на законодателно равнище : поставяне на съда СТО над руското законодателство;
- създаване на условия за социално напрежение в Сибир, нагласи и структури, които са склонни към сепаратизъм;
- териториални претенции и подготовката на Китай, за да се възползват от руска територия: чрез създаването на подходяща инфраструктура и про-китайски елит в Далечния изток
- незаконно разпространение на юдео-либерални области на Русия през последните 20 години: САЩ, Китай, Норвегия - крие национално предателство смешни "икономически" лозунги.

На следващо място, считаме пакет от пет (!) много важни закони [1] относно създаването на така наречените "зони на приоритетно развитие" (TOR) [2], които бяха приети от Държавната дума през последните няколко дни в декември 2014 - и 2 Януари, 2015 (да се уточнят, че комунистическата партия и Либералдемократическата партия гласуваха против).



Тора, представляват заплаха за националната сигурност и териториалната цялост на РУСИЯ

"Аз не съм интересуват от намеренията си, аз се интересувам от способността им да"
Ото фон Бисмарк
Какви са "възможностите", създадени юдео-либерален режим в Русия? В края на 2014 г., той създава всички условия за създаването на екстериториални анклави, които не само са ограничени до текущата руското законодателство, но те също да отидете на чужденци в дългосрочен - ". Наем" почти един век По това време, когато режисиран от чуждите "инвеститори" Руските граждани ще бъдат за шофиране от родните им територии самите чужденци са:

- Правото да влизат и работят в тези области, без ограничения по отношение на количество;
- директен достъп до Руската армия;
- правото на създаване на местни власти, да избира и да бъде избиран.

Форма и време на приемането на закони - по време на срива на рублата повече от два пъти, както и "тихия Нова година" е пълна аналогия с приемането на закона, невярната Central Bank, която е завела Системата за финансово управление Russian под контрола на глобалните лихвари.

За да се разбере мащаба на планираните, ние се отбележи, че за него да промените следните кодове на Руската федерация: граждански, устойчиво градско развитие, труда, земя, гора ; както и федералните закони: законодателните и изпълнителните органи на субектите на Руската федерация, на местното самоуправление на приватизация, за задължителното застраховане, Aliens, лицензиране, оценка на въздействието на околната среда, на митническите удръжки "и други законодателни актове на Руската федерация.

Първият закон -
image

лишаване ГРАЖДАНИ собственост и екстериториално

Федералния закон от 12.29.2014 № 473-FZ "На територията на напредване на социално-икономическото развитие на Руската федерация" е много дълъг (69 страници) [3], които даваме само кратък анализ на няколко статии:

. Член 17 A специален правен режим за бизнеса и други дейности на територията на засилване на социалното и икономическо развитие - гласи: дисконтирани наемните цени, освободени от мита, освобождаване от данък върху недвижимите имоти и данък върху земята.

Тези. Руският бюджет отива почти нищо (особено като се вземат предвид допълненията, които можем да посочат по-долу).

Член 28. Удобства отчуждаване / изземване на земята и се намира върху тях недвижимо имущество друго имущество за обществено ползване. Решение се взема по искане на управляващото дружество . "

По този начин, в Русия на практика премахва собственост на земя и имущество ще бъде изтеглен от руските собственици " за създаването и развитието на инфраструктурни съоръжения ", според указанията на чуждите" инвеститори ".

Значение Путин подписа законите на същата като тази на Виктор Янукович подписа споразумение с Shell и Chevron, според която държавата е длъжна да конфискува имуществото на гражданите си, първата инструкция на "чужди инвеститори" [ 4 ]. В Украйна, тя сложи край на гражданската война и геноцид Russian New Русия.

В допълнение, правителството получава правото да променя границите на серпентини ( Ch. 2 st.3.7 ) и управляващите дружества започват да играят ролята на местните власти ( член 10, точка 4 ). Освен това, в тези области на правителството беше предоставено правото по свое усмотрение да променя правилата за здравеопазване, образование, надзор, данък - прекарването им от "специалните органи за контрол", самите включително "упълномощен компания" - с акцент върху "общински" (около коварните Специфична характеристика на образуване, които ще опишем по-долу).

Нещо повече, тези зони се прехвърлят на чужденци в 70 години (3 поколения), а дори и този срок може да бъде удължен от правителството (Ch. 2, чл. 3, FL-473). Освен това, в тези области, чужденци, пребиваващи в някакво количество.

Въпреки, че член 18 от Закон 473 е много замаскирани, по отношение на първоначалния (правителството) вариант на закона (виж. член 20) [5], е записано, че "на специално работата на хората, работещи в местните райони на засилване на социалното и икономическото развитие, установена от Кодекса на труда на Руската федерация . " Въпреки това, той е бил приет -
image

друг закон - по отношение на безконтролното внос на работници мигранти ... ИЛИ колонизатори

Федералния закон от 31.12.2014 номер 519-FZ " за изменение на някои законодателни актове на Руската федерация във връзка с приемането на Федералния закон на Тора "[6], предвижда, че:

"... 1) получаване на разрешения за наемане на чуждестранни работници не се изисква;
2) разрешение за работа на чужденец участва за изпълнението на заетостта ... се издава без оглед на квотите за чужди граждани, покани да влязат ... и разрешително за работа, определени правителството на Руската федерация, в съответствие със закона ... "

Тези. оригиналния правителство версия просто "намазва" от различни закони, които без щателни проверки бяха невъзможно да се стигне до смисъла.

Разрушаване / размаже първоначално един проект на закон за три или повече признаци на износване план укриване мащаб, за да раздели страната на няколко части - от обикновени граждани, които нямат време да следи действията на режима.

Тя ще изглежда, че Русия от тези проекти все още се "големите печалби". Но дори и мамят "икономическа изгода" никой няма да бъде в състояние да. Както беше планирано -                                                    image                   

ZERO плащания към бюджета

По този начин, според друг, трети (!) От Федералния закон 380-FZ (от 29.11.2014) Тора получи нулева ставка на данъка върху минното дело, с нулева ставка на данъка върху доходите на преференциална вноската за задължително обществено осигуряване . По този начин, в съответствие с редица изключения, схемата действително създаден заместител на органите на руските власти - когато федералните, щатските власти и местното самоуправление в действителност е ограничено правото на надзор на Тори.

В допълнение, 02 Януари 2015, Путин лично подписана -
image
                                                                       1.президентски указ от наемането на чужди граждани в руската армия

Когато думата "войник" се заменят с "чужд гражданин"; "Държавната Fire Service" да "федерална противопожарната служба" и т.н. [7].

Създаване на армия от чужденци , е ясен знак за силата на създаване на софтуер за зони за изключване за един век, изпълнен с "никнат като гъби и се размножават" чужденци .

На върха на тази по-рано, на изборите през юни 2013 работници мигранти, получиха правото да избират и да бъдат избирани на местните власти -

image

. Работниците мигранти получават правото да гласуват.

Както е посочено в чл. 4, параграф 10 и член 17, 3 от Федералния закон "относно основните гаранции за избирателните права и правото да участва в референдум на гражданите на Руската федерация" , въз основа на международни договори и по начина, предвиден от закона, чуждестранни граждани, които пребивават постоянно на територията на съответната община , има право да избира и да бъде избиран на местните власти .

Същото е казано, че част 1 на член 3 от Федералния закон " относно общите принципи на организация на местната власт в Руската федерация " ; Част 2 на член 12 от Федералния закон "за правния статус на чуждестранни граждани в Руската федерация" ; Член 3 от Федералния закон "на гарантиране на конституционните права на гражданите на Руската федерация да избира и да бъде избиран в местното самоуправление " .

Във всеки един от тези закони посочват ясно: постоянно пребиваващи на територията на общината, чужденците имат право да избират и да бъдат избирани . И тези права са в много общи категории на чужденци - всички закони се отнасят до някои международни договори, които са приключили на Руската федерация, но това е за договора и това, което се страни те са направени, не е посочено [8].

Според избирателна комисия на територията Алтай през лятото на 2013 г., на правото да избират и да бъдат избирани на местните власти получават гражданите на Туркменистан, Казахстан, Киргизстан, Армения и Беларус. Има ли подобно споразумение с Китай и други страни - ние не знаем. Но колко дълго може да сключи такова споразумение?
В същото време, според FZ-473, Тора може да бъде тайно поставени под контрола на чуждестранни лица (съгласно т. 4 на член 3 , държавното управление дружеството прехвърля своите дъщерни дружества за управление на права в капитала на които 51% остава собственост и 49% възложено на частни "инвеститори").
В същото време влезе FZ-473 терминът "местно лице на територията на приоритетно развитие" - в ранг на "предприемачи" и правото на гласуване на работниците мигранти и да бъде избиран "- това е реалното създаване на kvazigrazhdan" нови републики ".

По този начин, на местната власт в Тора ще бъде под контрола на чужденци, които себе си и ще "контрол".

В действителност, когато това се случи -

image

За .jpg Путин!НЕЗАКОННО създаване на нови полу "субекти на федерацията"

Както е отбелязано в горепосочения доклад VI Owl , в противоречие с Конституцията на Руската федерация на територията на Федерацията създаде нови предмети - с по-широки правомощия, отколкото самите подчинени, където те се намират, и на самите граници могат да бъдат променяни от правителството.

В доклада на нашия колега просто цитира думите на председателя на Държавната Дума комисията по националностите Gadzhimet Safaralieva да казва, че " Русия се нуждае от около 50-70000000 мигранти "( 11.12.2012 ,-долу ви представяме потвърждаването на тези планове от страна на Службата на Обществената палата към президента на Руската федерация през 2009 г.).

Така FZ-473 просто легитимира тези планове подкопават националната сигурност на Русия - докато трансформира държавно формиране руския народ като "национално малцинство". Лесно е да се разбере, че в районите, където те ще действат Тора бликат неконтролиран поток от евтина работна ръка от Китай, Индия и други страни, като ги натиснете местното население и да поеме контрола на икономиката и на областната администрация. След това последва "сценарий на Косово" - с универсални области, населени с имигранти и геноцид на местното население. За да се осъществи този сценарий в живота на властта да създаде всички условия.

Както показа по-рано в миграцията на изследването "скрития смисъл. Кой е отговорен за инвазия " , корените на това, което се случва хаос са в глобалните процеси позиция manipulyantov от които разрушаването на хомогенност предимно християнско общество - това позволява тя manipulyantam "процъфтяват".

Това podverzhdaet еврейски автор Хауърд Zahar в монументалния му труд "История на евреите в Америка," в който се отбелязва, че подкрепата на плурализма "легализация запази миноритарен култура сред по-голямата част на приемащото общество." Така че, унищожаване на единството и съгласуваността на "коренните народи" евреи засилят собствената си единство [ H. Сахар, история на евреите в Америка. New York: Alfred A. Knopf, 1992 ].

Социален психолог Кевин Makkdonald в книгата " Хората, които ще уреждат по себе си ", посочи, че" етнически, религиозен плурализъм е външен интереси еврейство, защото ... става трудно или дори невъзможно за гоите да се разработи единна съгласувана група, обединена в своето противопоставяне на юдаизма "[ К.В. Макдоналд, народ, който ще се заселят отделно: юдаизъм като стратегия Group еволюционна. Уестпорт, Кънектикът: Praeger, 1994 ].

В книгата си "Някои хора: американски евреи и живота си днес," Charles Silbermann пише, че: "... евреите са безопасни само в общество, което е представено с голямо разнообразие от нагласи и поведение, както и различни религиозни и етнически групи , Например, неодобрението на хомосексуалността води до факта, че по-голямата част от американските евреи подкрепят "гей права", "[ CE Silberman, един народ: американски евреи и техните животи. New York: Summit Books, 1985 ].

lazar.jpgJohn Higham в книгата си, " да ги изпращате до мен: имигранти в предградията на Америка ", ясно показва, че спонсорира промените евреите в закона за имиграцията е поражение" обикновените хора на юг и на запад "[ J. Higham, Изпрати ме до тези: Имигрантите в градските Америка. Baltimore: Johns Hopkins University Press, 1984 ].                                                 

По този начин, тези американски автори несъзнателно обясняват защо в много отношения, засягащи Kremlin-ия режим сектата Чабад се нуждае от огромна ерекция в малката сграда на автономния
 еврейски район
Показателно е, че договореният пакет от закони за Тори води до масова миграция в Русия -
  image

ТОВА НЕ Е "Криза Impromptu" A отдавна планирано действие

Важно е да се отбележи, че това не " импровизирана правителство в криза и въвеждането на западните санкции . " План за масови доставки на работниците мигранти е публикувана от Световната Международно изложение ЕКСПО-2011 в Китай (Шанхай, 2011 г.) , от името на Службата на Обществената палата на президента на Руската федерация, където в допълнение към идеята за "ochipirovanii" деца, като откровено заяви, че от 2014 г. до Русия се очаква да неограничената миграция от други култури. И през 2020 г., повече от 1/3 от населението са мигрантите [ 9 ].

Въпреки избухването скандал за плановете да се имплантират чипове в мозъка на децата ни, през 2013 г., президентът Владимир Путин лично награден с орден "Дружба", за да прокарат тази сатанинска главна концепция OP-щаб на Руската федерация Alina Radchenko .                         image                 

(Photo: Подарък в Кремъл Борис Немцов Alina Radchenko ляво на Путин - в сив костюм)

Така, че "всичко върви по план."

image

Компадор MODE гони Легитимност в ЧУЖБИНА

По дефиниция, либерално-компадорския режим търси легитимност не е на територията на страната и в чужбина . [10]

През 2012 г., ние казахме, че плащат за нов президентски мандат създаването на бази на НАТО и подписването на закона за присъединяване към СТО, за следващия си мандат през 2018 г., Путин ще бъде готов да плати Сибир . Въпреки това, след като през пролетта на 2014 г., той отказа да възстанови конституционния ред - безплатно - Украйна, а сега премина за завземане на властта в Киев по време на въоръжен преврат режим еврейските олигарси и нова Русия , очевидно е, че едва доловимо миришеше слаб владетел на Запада ще продължи да го натиснете, докато последният ,

Отхвърлен от страна на Запада, Путин започна да търси легитимност на Изток. Като се започне заплащането не е за предстоящите избори, както и за разширяване на обхвата на президентския мандат на Китай, но не само.

Които не са подготвени да се промени системата, и най-важното, не вярвайки на самоуправление на собствената си страна - готови да поискат социална справедливост, режимът ще продължи да привлече мултинационални компании и първоначално зависи от волята на служителите на работниците мигранти, като се надява, че това ще им даде лично "сигурност". Как да го приключи за полковник Кадафи - известен. Но ние сме по-загрижени за съдбата на нашата страна и нашия народ.

image

Проекти за Тора

Според наличната информация в пресата, процеси влияят директно на Осипов, Halushko, Skufinsky, Sheleykin (управител предоставени преференции за отвертка монтаж в Калуга региона). Всички те имат общо с lobistskoy организация "Бизнес Русия", предназначена за установяване на стратегическо партньорство между бизнеса и правителството . Като резултат от предложените 400 обекта в Далечния Изток за проекти, избрани до 14 в 6 района: 2 проекта якутски, Хабаровск 3, 5 морски, в Амурска област 2 и 1 в еврейската автономна област [11].

Териториите на критерия за подбор по Тора е, че те не идват от нуждите на региона и на възможностите и интересите на "инвеститори". По това вече се дават пари на глобалните банки?

На територията Хабаровск: Tori даде Aviation Plant (IM. Гагарин ), член на концерна "сух" (Комсомолск на Амур). Лесно е да се разбере, че става дума за прехвърляне на военни технологии за Китай въздух.
В Приморие:
- научна и технологична зона на остров Руски (не е ясно защо):
- нефтохимическия комплекс в Nakhodka град Област (които ще бъдат произведени торове, амоняк, карбамид и метанол). Тези. Русия ще загрозяват околната среда, за да се продават продукти за валутата долната преработи и валута, прегъната на фондовете в САЩ - както е и днес.
В Якутия: Тора даде "Diamond Valley".
В района на Амур: Gas преработвателно предприятие.
Еврейската АО: Тора даде китайска земя под с / земеделска земя и търговска зона. Предишен опит е показал, че китайските фермери, брутално експлоатирани наетия поле резерв на обгорена земя (тук за Чабад секта, създадени в друга страна-големият "еврейския център на толерантността" на 18 хиляди квадратни метра. - за сметка на руския бюджет).

image

Северна evraziya                                                                                                        ЗАЩО остатъци от 40 до 60% в Русия? Разделяй и владей!

През април 2012 г., участва в разработването на федералния закон за минерални ресурси, гори, земи, градско планиране, работа и гражданство 16 лица от федерацията, която представлява 60% от територията на Русия.

( Right: карта, на която в същото време във Вашингтон е разделена на множество руски "демокрации", включително на "еврейска република", "Алтай ханство" и така нататък "демокрация", въз основа на който местната natselit..

По едно време тя беше natselity "Единение републики" участваха активно в разпадането на Съветския съюз - с пълното pustitelstve кликне перестройката, включително един от водещите играчи - кабалист Примаков .
 image                                                                                      
Между другото, Горбачов тогава искрено вярваше, че може да запази работата си. Днес неговия наследник, също смята, че държи всичко под контрол ... ).

"New членка" е да се движи най-големия златен депозит Русия Sukhoi Log, желязна руда депозити и Udorongskoe Nizhneangarsk и масло за извънбордови двигатели. С оглед на пълномощията, получени от правителството, няма нищо за спиране да мине със серпентини и определена територия и ресурси.

Да предположим, че "всичко това е направено в полза на Русия." В края на краищата, ние сме постоянно каза, че "ние все още нямаме и няма да имат пари за развитието на нашия Far East." Защо Са? Защото ние се спестят пари за "черни дни" - "предпазна възглавница" в САЩ ( които никога не сме го върне, и парите, които "не мога" отпечатате; че докато ние сме абсолютен рекорд за амортизация сред икономики над $ 100 милиарда долара. никой не му пука ).

По този начин "патриот Путин", за да изпълни мечтата на прословутия либерална партия, мечтаете за разделянето на Далечния изток и Сибир. Какво, по-специално, е публично заяви академик Yu.Pivovarov - начело на Институт INION след откриването там на Службата на НАТО през 1998 г., и изгори в края на януари 2015 . Нескромно получаване на пари от бюджета на Русия, академик открито предложен за прехвърляне на Сибир и Далечния Изток под контрола на САЩ, Европа и Япония [12]. Brewers спряха открито проповядват тази идея в медиите едва след въвеждането на наказателна отговорност за публичното подбуждане към нарушава териториалната цялост на Русия [13] , но той се спря и неговите хора са русофоби дейността си?

Очевидно е, че днес на власт прехвърля залог на Китай. Очаква се, че китайците за парите си, ние ще се развият нашите земи. И ние получаваме все повече и с нея всички данъци към хазната.

Но според концепцията на закона и реалностите на режима, това е цял хищническо отпадъци от нашите минерали, нашите ресурси - в полза на съседната страна.

image

       pligin                                                                                                                            Кой пише и прокарва анти-руски закони?

Ето какво казва за руското законодателство "American David " : " това не е ваш закони, и нашата. Това е, което ние ги пише за вас ... Ние прекарахме много субсидии за създаването на вашия вътрешното законодателство по такъв начин, че да се блокира напълно развитието на вашата индустрия и селско стопанство ... Единственото нещо, което наистина печеливш бизнес в Русия в рамките на закона, написани от нас - е извличане на природни ресурси за тяхното последваща замяна на нашите продукти.
                                                                        image              
starikov.jpg                                                                                                                          Да ти пиша законите, ние помагаме на нашите агенти на влияние, ни запознават с всички органи на ваш контрол. Ние ги плати за него ... И за защита на тези закони, ние помагаме на своите съдилища и вашите наздраве ... Мисля, че патриотите патриоти не искат, те искат да вика ура и стъпче всички онези, които викат ура не вижда причина или не искат. В съзнанието им, че законодателството, което сме написали за вас, е неразделна част от системата от ценности, които те защитават. Нашата наложени колониална, анти-национална и анти-членка основния вътрешното законодателство на Руската федерация, е неразделна част от силата, която наистина се защитят. Всеки, който предлага промени (повишаване) на системата във всяка част от него, за патриотар са лични врагове и враговете на правителството - еретици ... ".

Директно към Държавната Дума през 2003 г., тези закони да прокарат постоянния ръководителят на комисията по законодателство Владимир Pligin, принадлежи на Съвета на настоятелите на неправителствената организация "Moscow училище по гражданско образование", което, според Министерството на правосъдието, включени в регистъра като чужд агент . Останалите членове на Съвета на настоятелите е директор на " NM Rothschild & Sons ", членове на Камарата на лордовете, баронеса Шърли Уилямс и лорд Робърт Скиделски [14].                           image  
             Bzhezinskiy.jpg                                                                                                   Дали Piligin " е директен представител на Световното задкулисие "," независим играч "или" предавлява връзка между световното правителство и Кремъл компадор "- всеки сам, да реши за себе си.

Въпреки това е ясно, че има слой настроени служители от категорията заяви, че е "ефективни мениджъри" на нивото на Homo economicus, и манипулиращи оригиналната идеология на процеса.

Но в оценяването на изпълнението на конкретни членове на управляващата режим има съществена разлика с нас - дали е престъпна глупост или е предназначена идеологическа диверсия, в резултат на което създадени всички условия за отделяне на 40-60% в Русия? - А трябва да са за да даде на разследващите органи. Или народи, които се издигат в защита на родината срещу предатели и изроди.





Допълнителни уточнения КРЪГЛА МАСА

В последния кръг участниците маса [15] подчерта, всичко останало и фарисейска смисъл на "засилване на социалното и икономическо развитие." Самото име подчертава "изостаналостта" на цялата територия на Русия. В този случай, законът не е една дума, какво ще се случи, за да пребивава на територията на граждани на Русия, в действителност произвежда "изпреварва рестартирането" на настоящите социални и хората. Анулирани стандарти за безопасност на конструкцията и не казва нищо за забранените дейности (производство на взривни вещества, токсични вещества и т.н.);

По този начин, ние се занимаваме с унищожаването на държавната система, както и руски и други коренното население.

Освен това, този закон всъщност намалява територията на страната, с което броят на печалба само за частни лица и чужденци и вземане на останалата част от територията - зони неразвити. ". Източно-индийската компания" По този начин, определен в колониален статут в Русия, което създава квази-държавна структура като е необходимо да се направят следните изводи:

- За съществуваща електрическа система юдео-либерали, страната ни е прекалено голям;
- рестартира работата на системата се дължи на периферията на централните региони;
- което вече може да бъде прехвърлена към западните олигарси, а сега преминава източните олигарси -За пореден път се обърна на "бизнес" за търговията с националния интерес ;
- за фиксиране на сурово колониален икономически модел, без гражданите на Русия - но от мигрантски труд в полза на чуждестранни фирми.

В противен случай, както е държавна измяна и диктатура олигархия развива ситуация е трудно да се обадя.

В допълнение към информацията, чрез натиск на медиите, uchatniki Кръгла реши да изпрати жалба до председателя на Държавната дума, Съвета на федерацията, администрацията на президента - с предупреждение за лична отговорност; изпрати молбата на главния прокурор; възможно да се проведе заседание на Обществената палата и Държавната дума; подадат искане до Конституционния съд; задръжте протести. И за съживяване на области, в това число, търсенето възраждане на казаците - военнопромишления населените места в граничните райони с леки бронирани превозни средства, оръжия, които предоставят данъчни облекчения.

В допълнение, участниците преобладаващото мнозинство в кръглата маса, приети следната резолюция [15]:
image

ЗАКОН ЗА TOPА - Русия е заплаха за националната сигурност"

. 1 Законът на Федералния държавен 473 "На територията на напредване на социално-икономическото развитие на Руската федерация" (TOR) във връзка с редица съпътстващо законодателство има всички признаци на преднамерени и скандалното нарушаване на Основния закон на Конституцията на Руската федерация:

- На територията на Руската анклави са надарени с правата на субектите на Руската федерация, които не само са получени от прилагането на законодателството на Руската федерация, но могат да бъдат прехвърлени под контрола на чуждестранни лица (Ch 4 член 3.);
- под прикритието на върха всъщност формира нови субекти на Руската федерация , което противоречи на FCL "На процедурата, приета от Руската федерация и формирането на нов член на Федерацията" (V 5, стр 1; член 11 претенция 1, член 12, ал.2...);
- нарушени границата на Федерацията, която може да се променя само с взаимно съгласие на субектите (.. чл 67, ал 3 от Конституцията на Руската федерация), чрез волята на гражданите на тези теми
- осигурява произволен изземване на сега съществуващите управленски решения на Федерацията на серпентини и подлагането им на специално управление на поръчки, които не са предвидени в Конституцията на Руската федерация;
- произволно въведен гражданското права за не-граждани, гастарбайтери - да избират и да бъдат избирани, което е в нарушение на Конституцията, което означава, че полето само на гражданите (чл 32, параграф 2 от Конституцията.), и въвежда понятието "местно лице на територията на приоритетно развитие" в ранг на "частен предприемач" което е в нарушение на принципа за равенство на правата и отговорностите на гражданите (чл. 6, ал 2 от Конституцията на Руската федерация);.
- противоречи на основни конституционни норми и ги фиксира закон права на гражданите осигурява топ състояние да принуди конфискация на имуществото на гражданите при управление на искане фирми. По този начин, на интересите на държавата, се заменят с търговски интереси.

2. В допълнение към закона на последния руски президент Владимир Путин подписа указ, който определя реда на "военна служба в мирно време руските граждани, които нямат гражданство (националност) на чужда държава" (Постановление влезе в сила на 2 януари 2015 г.) , Постановлението се равнява чуждестранни наемници до руски гражданин, чиято защита на Отечеството - дълг и задължение (чл 59 от Конституцията на Руската федерация.). Указът има явни признаци на навлизайки създаването на руската армия в отделни структури, образувани от чужденци и готова да осигури процес на отчуждение от Руската федерация, част от нейната територия, определена като горната и заети от чужденци, без никакви ограничения.

3. Участие на чужденци, за да контролират региони на Русия, стана обект на правото на върха, премахване на всички ограничения върху имиграцията в тези региони чужденци предположение масово участие на чужденци в руската армия, както и в качеството на днешния имиграционните закони представляват цялостна концепция, която въвежда план за унищожаване на руската държавност ,

Действията на висши държавни служители, участващи в приемането на този закон (правителство, Държавната дума и Съвета на федерацията, председател), виждаме признаци на държавна измяна, която включва "помощ на чужда държава, чужда организация или техните представители във враждебна дейност в ущърб на националната сигурност "на Русия (чл. 275 от Наказателния кодекс) [16] .

Ние настояваме, че по-високите органи на Руската федерация незабавно да отменят закона на върха, и от прилагането на закона - да инициират наказателно дело по факта на предателство, което е отразено в закона на върха и редица придружаващи закони за осиновяване.

Имаме намерение да се обърне към Конституционния съд за преразглеждане на закона за TORА за съответствие с Конституцията.                                                                                                                      http://communitarian.ru/                                                                                                        image    Създателите и ръководещите системата спазват каноните на нейното ноу-хау. И всичко си остава същото до самия край . Когато се променят основни елементи на системата, значи се е появила новата “премяна” с целия си блясък и величие . И по-усъвършенствана и неразгадаема. Ще има нови и нови , въпросът е как да се разпознават и да не се участва в тях …                                                                                image     Служещите на Новия Световен Ред агенти разпространяват дезинформация сред масите. Те опитват и да плашат хората, с цел конформизъм. Едно от техните най-ефикасни скорошни средства беше да възпроизвеждат изкуствени катастрофи, за да могат драконовите мерки да бъдат подкрепени в борбата за изкуствената война срещу тероризма. Това е скалъпена война, която излиза извън контрол и сега, наистина има истински терористи, нанасящи „непредвидени” щети.
По същият начин, Новия Световен Ред създава и фалшиви пророци, които предвиждат неща, които никога няма да се случат. Тези фалшиви пророци биват наемани да предсказват грешно, за да дискредитират истинските ясновидци и когато истинското послание е дадено, повечето хора не го взимат на сериозно.                                 



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8743373
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930