Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.04.2015 22:02 - ВСИЧКИ ВОЙНИ СА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИХВАРСТВОТО...ПОРЪЧКА НА ГЛАВНИТЕ ЛИХВАРИ
Автор: budha2 Категория: Политика   
Прочетен: 1420 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 06.09.2016 14:25

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image 

ТОВА, КОЕТО НАТАНИЕЛ РОТШИЛД (1777-1836) НАИСТИНА ИМАШЕ ПРЕДВИД: ". ТОЗИ, КОЙТО Е СОБСТВЕНИК НА ПАРИЧНОТО ПРЕДЛАГАНЕ Е СОБСТВЕНИК НА НАРОДА"    
                                  image 

BANKING ЗАПОЧНА КАТО ЛОВКОСТ НА РЪКАТА, И КОГАТО ЗЛАТНИТЕ ДИЛЪРИ С КАСИТЕ КОНСТАТИРАЛИ, ЧЕ МОГАТ ДА ИЗДАВАТ КАСОВИ БЕЛЕЖКИ (IOU Е) ЗА МНОГО ПОВЕЧЕ ЗЛАТО, ОТКОЛКОТО В ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ СА ИМАЛИ ПО ДЕПОЗИТ. ТОВА Е ПРОИЗХОДЪТ НА ВАЛУТАТА. ТОГАВА ТЕ ПОЛУЧИЛИ ОТ ДЪРЖАВАТА ПРАВОТО ДА И ДАВАТ ЗАЕМ  И ТЯ ДА ГАРАНТИРА ТЯХНАТА ИЗМАМА, КОЯТО Е ПАРИЧНОТО ПРЕДЛАГАНЕ.                                  image                                                                                

Човешката раса е бил поробенА от тези социопати, които вече използват и фалшив тероризъма като претекст, за да защитят своя кредитен монопол и за да си събират фалшивите дългове и лихви. А Рокфелер признал , че терора е измислица.  
                                                             image                                                                              

Ролята на лихвари в историята е сполучливо наречена от много наблюдатели като "скритата ръка." Това е силата да се създава, оказва/предоставя и олихвява "кредит", и след това отново да се отпускат заеми, в интерес за по-нататъшно участие, за вечни времена, който създава всепроникващия и заробващ свят на дълга, срещу индивида, семейството, и цялата държава.                                                                                                 image                                                                                      

Парите са средство за размяна , като купон. Те нямат истинска стойност, но са от съществено значение за икономическата стабилност. Банкерите контролират корпорациите, които контролират политиците и средствата за масово осведомяване. Това гарантира, човечеството да не се отклонява от "правия път", но и допълнително изтощавано от фалшиви войни и депресии, за да не му идва на ум, да свали своите поробители "Ротшилд", докато те издигат своето поредно "световно правителство".                                                                                                Тук, Jyri Lina проследява произхода на Банката на Англия и нейните последици: "Всички големи войни са започнати и финансирани от икономическия конгломерат, излъчван от едно единствено банково семейство-Ротшилд."

ОТ JYRI LINA
"БОРБА СРЕЩУ ЛИХВАРСТВОТО"
(ОТКЪС ОТ THE BARNES ПРЕГЛЕД, ОКТОМВРИ 2004)

I N НОЕМВРИ 1688 (ПОД ЗНАКА НА СКОРПИОНА) КАТОЛИЧЕСКЪЯ КРАЛ НА АНГЛИЯ ДЖЕЙМС II (STUART) Е СВАЛЕН ОТ ВЛАСТ ЧРЕЗ ДОБРЕ ОРГАНИЗИРАНА ИНВАЗИЯ ФИНАНСИРАНА ОТ ПАРАЛИЯ ЕВРЕИТЕ ОТ АМСТЕРДАМ И ВОДЕНА ОТ PRIEURE ДЬО СИОН И ORANGE ОРДЕН.   
       image    
(Л. Авраам Израел Suasso, помогна за финансирането на инвазията)

Царят е заточен в Франция и през февруари на 1689 Уилям Орански, князът на Nassau, се тури на английския трон. Това стана известно като "Славната революция." Дори официалните историци признават, че хората не са участвали в този преврат.

Англия е в лошо състояние след 50 години война с Франция и Холандия. Уилям III поискал от няколко мощни банкери  помощ. Т.е. условие на английската държава да вземе заем от Ј 1,250,000, но са доставени само Ј 750,000. Условията на заема са както следва; имената на кредиторите, не е трябвало да се показват, и те са гарантирани от правото на създаване на Английската централна банка, чиито директори са били в състояние да отпуска заеми на стойност Ј 10 за всеки килограм депозирано злато в банковия трезор. Те също са имали право да консолидират държавния дълг и обезпечаване на вземанията си за рента и интереси чрез прякото данъчно облагане на хората.

(Звучи познато нали?)

Така 
 през 1694 г.  е създадена частната банка на Англия с абсолютен контрол върху валутата (право да издава банкноти). Даването на пари с лихва продължава дори с по-голям мащаб. Така англичаните получили подарък, огромен държавен дълг. Данъците трябвало да бъдат повдигнати и цените се удвоили. За масонските банкерите е било необходимо да имат монопол върху  издаването пари. По този начин те са в състояние да правят огромни печалби, а също и да контролират политическите процеси.       
           

image                                                                                   

Банката на Англия се оставя да отпуска кредити на суми в размер на 10 пъти по сигурността на заемодателя. С 5 на сто лихва това отнема само две години на банката, за да спечели обратно сума, равна на първоначалната гаранция.

До 1698 г., държавният дълг е нараснал от един и четвърт милион паунда до 16 милиона. През 1815 г. тя е била Ј 885 милиона, и през 1945 г. той е нараснал до Ј 22,500 милиарда. До 1995 г. държавният дълг е нараснал с повече от Ј 300,000 милиарда, равна на 45 на сто от БВП.

Дори и Комитета на Macmillan, който е назначен през 1929 г., успява да открие кой ръководи Централната банка на Англия. Само едно име, че на Ротшилд . Всички големи войни са започнати и финансирани от икономическия конгломерат, излъчван от едно единствено банково семейство-Ротшилд.

РАЗПРОСТРАНЕНИЕ НА ЦЕНТРАЛНИТЕ БАНКИ

В Холандия, тайни общества са били в състояние открият централна банда още през 1609. Около 40 от най-важните централни банки в света са създадени по подобен начин, както тази на Централната банка на Англия. По този начин най-масонски банкери управлявали дългосрочното развитие на света с лихви по заем, като метод, централните банки като посредници, политиците като манекени и народа като невежи наемни роби.

Масоно-контролираните банки по този начин могат да управляват политическия живот, като действат, без да бъдат забелязани. Англичаните засилват правомощията на тези невидими Freemasonи чрез плащане на данъци за време от три века. От Централните банки се очаква да запазват стабилна икономика. В действителност те работят по съвсем различен начин.                              image                                                                                     

Benjamin Franklin пише на британските колонии в Северна Америка през 1750-те: "Никъде по Земята няма да намерите по-щастливи и по-добре финансово хора от нас." Той обяснява, че това се дължи на това че "ние в колониите трябва да имаме своя собствена валута," наречена ". колониална торба" Той обяснява: "С издаването на нашата собствена валута можем да контролираме своята покупателна сила, така ние не сме длъжни да плащаме лихви за никого . "

В тези британски колонии в New England, имаше богатство контрастиращи остро на бедността и мизерията в Англия. Имаше достатъчно пари, и те бяха определено безлихвени.

Когато банкерите масони в Англия чуха речта на Франклин на британския парламент, те се увериха, че Парламентът ще забрани на колониите, използването на собствената си финансова система. Предлагането на пари е било намалено на половина, и колониите бяха принудени да заемат пари от Банката на Англия. Резултатът беше стръмни лихви и ценови увеличения. В рамките на една година, улиците бяха пълни с безработни лица.

АМЕРИКАНСКАТА РЕВОЛЮЦИЯ НЕ БЕШЕ ВОЙНА ЗАРАДИ ШИБАНИЯ 
ДАНЪК-TEA/ЧАЙ! ТЯ СЕ Е ВОДИЛА НАД ДЕЛА И ДЪЛГОВИ СВОБОДНИ ПАРИ!        

image                                                                                         
В американските учебници, посочената причина за избухването на Войната за независимост е данъкът чай, но според Франклин "колониите с радост биха понесли малко данък" (2 на сто) на чай и други, Англия им отне парите, което създаде безработица и недоволство. "В резултат на влиянието на английските банки на британския парламент настъпи ужасяваща бедност в Америка. Когато се е създала такава ситуация, е лесно да накараш хората да са готови за война, което масоните направиха със задоволство. Те искаха безопасна основа за бъдещите им глобални действия.

СРЕД ХОРАТА, КОИТО СА СЪСТАВИЛИ КОНСТИТУЦИЯТА НА 1787, МНОЗИНА ПРИЗОВА ЗАЩИТА СРЕЩУ ФИНАНСОВАТА ИЗТИЧАНЕТО НА МЕЖДУНАРОДНИТЕ БАНКЕРИ. СЛЕДОВАТЕЛНО ЧЛЕН 1, SEC. 8 ОТ КОНСТИТУЦИЯТА ГЛАСИ: "КОНГРЕСЪТ ИМА ПРАВО ... ДА СЕЧЕ ПАРИ, И РЕГУЛИРА СТОЙНОСТТА ИМ..."

Александър Хамилтън, масон и секретар на финансите в правителството на Джордж Вашингтон, а също и агент на международните финансисти, нареди създаването на частна банка съюз и въвеждането на интереси пари. Аргументът му е проста; "Ограничен национален дълг би той благословение за една нация" Той смята, че е опасно за правителството да издава своя собствена валута.                                                       image                                                                                   

По този начин САЩ получи първата си централна банка в 1791. Тя е частна собственост, но имаше договор използване за само 20 години. Договора не е подновен, след като срока е изтекъл. Andrew Jackson се позова на факта, че Конституцията е дала на Congress право да емитира валута в достатъчно количество, но не прехвърля това право на други хора.                                                                                                          image                                                                                                      ВОЙНАТА ОТ 1812                                                                                                                    image                                                                                  Масона Натан Ротшилд (1777-1836), който финансира частично Наполеоновите войни чрез Банката на Англия, впоследствие издаде
ултиматум-или договорът да бъде подновен или няма да има война. Jackson нарича масонските банкерите куп крадци и обеща да ги унищожи. Rothschild даде собствените си заповед: "Дайте на тези нагли американци урок. Върнете ги обратно към колониален статут. "

Британското правителство започна да ограничава американската търговия по морето и провери американската експанзия в Канада. Президент Джеймс Мадисън накара Congress да обяви война на Англия. Намерението на Rothschild беше така да разиграе пионките си, че американците да бъдат принудени да търсят финансова помощ. Великобритания, обаче, не успя да си възвърне загубените колонии, и Съединените щати не успяха да заемат Канада.

Ротшилд не възтържествува продължително време. Подновеният договор на централната банка отново бе спрян през 1836 г. по време на президентството на Андрю Джаксън (1829-1837), въпреки факта, че той е бил велик магистър на Тенеси. Централната банка беше временно отменена.
         image      
Дори и така европейските банкери и техните американски агенти са успели да упражнят обширен контрол на американската парична система. Густав Myers признава в книгата си История на великите американски Fortunes (1910): "Под повърхността, Ротшилд имали пряко влияние чрез диктуване на американските финансови закони. Правните записите показват, че те са тези, в контрола на старата банка на United Slates/Обединените плочи. "

В американските учебниците по история няма нищо за ролята на банките в първата и втората американски войни за независимост (т.е. 1775-83 и 1812-1814).                                                                                                                                               ВИЖТЕ СЪЩО "НАШИТЕ CHAINS СА КОВАНИ ОТ ЛИХВАРСТВОТО"                                                                                                                                     
ИСТОРИКЪТ КАРОЛ КУИГЛИ КОМЕНТИРА СЪЗДАВАНЕТО НА ЦЕНТРАЛНИТЕ БАНКИ В НЕГОВАТА КНИГА 1975 ТРАГЕДИЯ И НАДЕЖДА:         image      

"Правомощията на финансовия капитализъм имали (а) широкообхватен (план), нищо по-малко от това да се създаде една световна система за финансов контрол в частни ръце, успяваща да доминира над политическата система във всяка страна и икономиката на света като цяло. Тази система е трябвало да се контролира феодално от централните банки по света, действащи съгласувано, с тайни споразумения на все по-чести срещи и конференции. Върхът на системата е трябвало да бъде Банката за международни разплащания в Базел, Швейцария, частна банка притежаваща и контролираща, централните банки в света, които самите са частни корпорации. Всяка централна банка ... иска да доминира нейното правителство от способността му да контролира съкровищни заеми, за да манипулират чужди борси, за да повлияе на равнището на икономическа активност в страната, както и да окаже влияние на сътрудничество политици от последващи икономически награди в света на бизнеса ". -                                                                                          Парите са живот, кръвта на икономиката, но парите са и болест.                                                      image          
Цялото ни общество има патологично заболяване на кръвта заболяване от законите за вземане на пари, работа с лихви, съдилища, всичко това е болест.

Нашите пари са измама, дълг управляван от еврейски измамници.

Това са факти, можете да проверите. Евреите се са начело на фракталните банкови разклонения от най - ниско ниво до Централните Банки, Фед. Вижте имената: Грийнспан, Бернанке, Йелън, Фишер.

Сега, има две битки се води: парична политика и фискалната политика.

Паричната политика е на първо място. Това е, което създава нашите пари. Фискалната политика е на второ място. Това е как правителството харчи парите.

Кой прави нашите пари? Той казва, че правото на правителството по отношение на законопроекта. Но това са всъщност евреите, които го правят, не е на "Съединените американски щати."                     image      
Michael Kumhof на МВФ наскоро издаде книга за Chicago плана, който ще направи голям удар във финансовите кръгове.
                                                                               Martin Wolf на Financial Times излезе за Плана за Чикаго. Той взе критики.

Денис Кусинич спонсорира законодателството въз основа на плана за Чикаго.                                                                                                                    image   
[Clip: "Аз предложи законодателство, което ще постави  Фед по хазна. Законодателство, което ще даде възможност на правителството на Съединените щати да не се налага да вземат пари назаем от банките. "]                                                                                                                          ЕТО КАКЪВ Е ПЛАНЪТ.

Правителството поема Фед от евреите. Министерството на финансите на САЩ създава долара без заеми нищо. Привличане на средства става излишно. Националният дълг изчезва.   
        image   

Правителството харчи или поддава новите пари в обращение.

Изборни длъжности, не еврейски банкери, периодично коригират количеството издадени. Който контролира инфлацията въз основа на фиксирани юридически формули, а не върху банковите печалби.

Съгласно плана за Чикаго, банките не могат да създадат щатски долара повече. Те трябва да ги получите по трудния начин, чрез печалба точно както правим, или чрез депозити. Те не могат да заемат пари, и да претендират, че имат.   
             image    
Правителството спира продажбата на облигации, като ДЦК, и изкупува обратно старите с новите пари.

Вижте, хора, които нямат работа нямат пари. Искаме да получите пари в ръцете си и агенции за събиране на разстояние гърба им.

Един от начините е чрез финансиране на възстановяването на нашата разлагаща се инфраструктура, създаване на работни места; нисколихвени заеми за малкия бизнес; рефинансиране студентски заеми при по-ниски лихви; и вземане на студентски заеми, допустими за фалит.

Друг начин е чрез директна дистрибуция. Това може да се окаже необходимо с всички наши работни места offshored или погълнати от роботи. Икономиките се нуждаят от покупателната способност на пари в ръцете на народа, за да успеят.

Но първо идва парична политика ... как се създава от нашите пари. Това е в интерес на консерваторите, така и либерали.

Ние може да се примирим по отношение на фискалната политика е достатъчно дълъг, за да се парична политика мина.

Паричната реформа е майка на всички реформи. Без нея, еврейските банкери Ротшилд ще продължат да управляват света.                                                                         image                                                                                  

С цел да се отвлече вниманието на обществото от истинския враг гризящ неговото сърце, централните банкери винаги са създавали серия от фалшиви врагове и ненужни войни.                                                                                                      Например, разузнавателните агенции (т.е. на ЦРУ, МИ-6 и Мосад/КГБ) са отговорни за 90% от "тероризма". Те са създават и финансират и ISIS и ислямския екстремизъм като плашило. Мерки за борба с тероризма (милитаризацията на полицията, наблюдение НСА, и т.н.) защита на кредитния монопол, не на обществото. Състоянието на случаите с поява на полицията гарантира, че на този "дълг" ще е платена лихвата. Хората са обезпечение по трилиони долари за "дълг", т.е. на паричното предлагане.

За да се поддържа измамата, банкери споделят плячката с цял клас дегенерати от общество. Първо, те са въвели много от техните съграждани евреи. След това, милиони езичници, в рубриката на масонството (еврейския Cabalism, т.е. сатанизма.) Те са вписани и в корпорациите, легион от продадени души, които те контролират. Образованието, медиите и политици също се попълват със списъци на предатели срещу             по-добър живот в материята.
                  
Демокрацията е фарс. Западът унищожи Либия и Сирия. Имало ли е думата на критики от страна на "опозиция" политици или медии? Пътнически самолет MH-17 е бил свален. Няма други спомена, тъй като нашата марионетка, Украйна, го е направил.
                                                              image 

Централните банкери насърчават  масова миграция с цел смесване на раси, глобализъм, феминизма, хомосексуализма, разнообразие и порнография, за да се разделя, дестабилизира и разрушава обществото. "Ние корумпираме, за да ви контролираме," пише Джузепе Мацини. По този начин те подбиват четирите крака на човешката идентичност: (. Пола) раса, религия (Бог), нация и семейство.                                                                                                                                                
 Ако се надяваме че нашите финансови господари няма да предизвикат прекалено много поразии, за съжаление, това успокояване ще доведе до още тероризъм и войни. Ако миналото е наистина предговор, нашите перспективи не са добри.                                                                                                                                                           image  

Повечето се водят войните за защита, укрепване и разширяване на измамата с пари и монопола на банкерите на измамата.                                                                                                                            Болшевишката революция е уловка от еврейските банкери Cabalist за да унищожат страната, която представлява заплаха, за световните им кредитен монопол. Създадена през 1860 г., на Държавната банка на Руската империя е създадена пари почти дълг и безлихвени. Противно на изображението, разпространявана от масонските еврейски западните медии, преди революцията Русия е била процъфтяваща.

econ_tsaristGoodson пише: "През 1861 г., цар Александър II (1855-81) премахнато крепостничеството, които в момента засегнати 30% от населението. До 1914 г., много малко земя остава в притежание на собствениците на руските имоти ... 80% от обработваемата земя е в ръцете на селяните, които бяха преотстъпени на тях за много малка сума. "(Стр.78)                                                                                                       
До 1913 г. Русия произвежда около 40% от световните зърнени култури и превишаване на комбинираното производство на Аржентина, Канада и САЩ с 25%.

От 1890-1913, Goodson показва че промишленото производство се е увеличило четирикратно и руските индустрии са били в състояние да задоволят 80% от търсенето на вътрешния пазар за промишлени стоки. От 1895-1914 г. нарастването на брутния вътрешен продукт е средно 10%. През 1912 г. Русия има най-ниските данъчни ставки в света, тъй като не плаща лихви по фиктивен дълг.

"През целия период на държавно банково дело, не е имало инфлация и безработица", пише Goodson.

Той продължава: "На 7 ноември 1917 г., Ротшилд, уплашени, че репликацията на този изключителен пример за свобода и просперитет ще унищожат техната злокобна банковата империя, провокират и финансират  юдео-болшевишката 
революция в Русия, така те разбиха и съсипа една прекрасна страна и доведоха до смърт, убийства и глад, според Александър Солженицин на над 66 милиона невинни хора. "(стр.83)                                                                        image                                                                                    Комунистическите лидери като Троцки, Ленин и Сталин са нищо друго, освен предните-мъже за Ротшилд. Комунизмът бе представен като революция на народите ". В действителност, това е бруталното унищожение на една горда християнската цивилизация от сатанински еврейски култ в крайна сметка, посветена пороби човечеството.                                                                                                                                             image  

Фактът, че техните неописуеми престъпления са нечути на Запад е допълнително свидетелство, че западното общество е психическо и физическа колония.

Западното общество има малко доверие или морална легитимност. Но какво да кажем за Русия на Путин? Разбира се, че е избран за ролята на защитник на човечеството срещу NWO. Разбира се всичко руснаците казват, прави много повече смисъл, отколкото нещо, излъчвана от Вашингтон, Отава и столиците на Европа.

Но ние трябва да се запитаме, ще Ротшилд унищожат Русия само пропусна да се изплъзне от ръцете им? Не е вероятно.

Докато повечето руснаци могат да бъдат искрени, те се страхуват че Путин се контролира от опозицията. (Надявам се, че съм прав.) Трябва две страни/САЩ и Русия/им трябва война за да правдаят разходите за оръжие. Путин се среща редовно с Хенри Кисинджър; Русия все още има една банка на Ротшилд. Тъй като протоколите от Сион каза: "никой не се е появил, за да ни се противопоставят без наше съгласие." ЗАКЛЮЧЕНИЕ

В сегашната ни скорост, човечеството никога няма да направи своя Божествен Rendezvous с Твореца, особено след като сме се запътили в обратната посока.

Християните трябва да престанат да бъдат готови наивници и съучастници в собственото си унищожение. Първата стъпка е да се отхвърли и демонизирането на исляма и мюсюлманите. Това е  с цел създаване на фалшив враг.По принцип и трите големи религии днес са прикрит юдаизъм и не водят до Бог, а служат за създаване на "ред" смирение и покорност в матрицата на Талмудизма. Съжаляваме но много "патриоти" са били измамени. Повечето мюсюлмани биха предпочели да останат в собствените си страни, ако те не са били унищожени от ционисткия контрол на Запада.                                                                                                                                    image   
Християни, мюсюлмани и честни евреи, трябва да се обединят и да се съсредоточат върху недвидимия враг, масонските евреи комунисти (Illuminati) и централния банков картел и неговата армия от наивници, опортюнисти, лъжци и лакеи от всички среди.

По думите на Гудсън: "Ако искаме да се получи нашето освобождение и независимост от поробването, наложено от частни банкери, ние трябва да демонтираме ... техните централни банки, или ние самите да ги разрушим и да ги изпратим в забрава." (Стр.6)

Трябва да действаме като човечество най-висш израз на живот във Вселената. Ние сме един забележителен успех от материално-техническа гледна точка. Сега ние трябва да репликираме, и успех в сферата на политиката, икономиката и културата.                                                                                                                          

smoloko.com/            -                     



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8671339
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031