Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.05.2015 18:57 - "ВСЯКОЕ ТОРЖЕСТВО БОЛГАР ЕСТЬ СМЕРТЬ РОССИИ"
Автор: budha2 Категория: Политика   
Прочетен: 2362 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 25.04.2017 20:32

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image                                                                                

Георги Георгиев, специално за Faktor.bg

Чета изказванията на руския външен министър Лавров и внушенията му за евентуална подялба на Република Македония между Албания и България и се сещам за добрата стара българска поговорка „Крадецът вика: Дръжте крадеца”  

 Павилионите ЛАФКА(НРБ) и ТАБАК(СССР) общ архитектурен план/Там потънаха част от парите на КТБ                                                                                                                
Не ви стига ДПС, не ви стига Атака, не ви стигат и безродниците в БСП, ами днес Русия е единствената държава, която признава антибългарската организация ОМО „Илинден”, а вашите послушни мекерета днес дори имат наглостта да твърдят, че българска нация не съществува, че тук всичко е било „македонско”.                  
image 
„Разделяй и владей!” - това го умеете. Както всяка една империя. И както всяка една паразитна империя ще се разпаднете, стопите и изчезнете, разложени в корупция, насилия и лъжи. Така както изчезна и Османската империя, а след нея и Австро-Унгарската.

image

Прав е бил великият Христо Ботев, когато в бр. 13 на вестник „Знаме” на 4 април 1875 г. пише:

„Россия, тая мнима защитница на славянството, тя употреблява още по-радикални средства, за да изтрие от лицето на земята българските колонии”

Г-н Лавров, типично за вашия имперски манталитет, не мислите и за вашите поданици, за онези обикновени руснаци, които вярват или не на идеологемите на руския империализъм, са избрали да живеят в България или в други страни, защото са разбрали, че в Русия не може да се живее нормално, онези, които нямат нищо общо с наглата ви имперска политика и ченгеджийски схеми. Дори и онези, които я поддържат поради наивност или сантимент.

Така, както не помислихте за онези руснаци в Източна Украйна или Крим, които довчера си живееха мирно и тихо.

Вие не мислите дори и за тях. За онези 10 милиона руснаци, които през последните години избягаха от Русия, за да си търсят хляба и щастието в нормални държави.
                                                                                               
Такива, като дъщеря Ви, която най-сетне прибрахте от САЩ, защото позабрави руския език.

Г-н Лавров, вземете та прокарайте първо канализация в онези 70% от населените си места, които не разполагат с такава, че с тия говновози усмърдяхте цялата империя, пък вземете, та слезте поне едно място надолу в класацията по брой на алкохолици, убийства и аборти на глава от населението, че първото място не се връзва с претенциите да се месите и в чуждите работи.

Тогава коментирайте, тогава помагайте!

Днес Русия отново си търси белята

Ще я намери!

Българинът е търпелив и наивен, до болка наивен, но когато прозре истината и ножа опре до кокала, не му заставай на пътя.

През 1916 г. Русия ще нападне България през Добруджа заедно с Румъния и в гръб, през Македония, където с помощта на французите дислоцирате два руски експедиционни корпуса от общо 20 000 войници, за да изяде здравия български ... и на 3 март 1918 г. ще капитулира пред България с най-унизителния мирен договор в историята си - Брест-Литовския договор. С този договор от хищните лапи на империята ще се откопчат над 1 милион кв. км., а независимост ще получат Финландия, Литва, Латвия, Естония, Беларус, Украйна, Грузия и Армения.
  image                                                                                               
Г-н Лавров, 70 години махалото на часовника стои в единия му край и скоро ще се залюлее със страшна сила. Няма как да спрете времето. То не ви е подвластно. И не се учудвайте, че махалото ще отиде в другия край. Нормално е.                          image    
http://www.freakingnews.com/pictures/121500/X-ray-of-Sergey-Lavrov-Shows-a-Horse-Head-121993.jpg

X-лъчите от главата ви показва че само ветеринарен лекар може да ви помогне
          

Г-н Лавров, когато предложеният от Русия за княз на България Аксаков И.С. пише в бр. 24 на вестник „Русь” , декември 1885 г.:

"ВСЯКОЕ ТОРЖЕСТВО БОЛГАР ЕСТЬ СМЕРТЬ РОССИИ",

се питам, толкова ли сме страшни, че от едни българи се плаши цяла Русия?!

Защото той пише и още: „Балканските държави не трябва да имат нищо свое, те трябва да бъдат притежание на русите или по ясно казано, те трябва да бъдат погълнати от Русия!”

Както и:

"Ни Болгария, ни иные, также более или менее мелкие Балканские государства не призваны, да и не могут иметь никакой действительной политической самостоятельности".

Гледам, че продължавате да се придържате към тази политика, ама не ви стигат ни акъл, ни ресурси.

Само на наглост го докарвате. И на мекерета.

Та, по тази причина ще завърша и с думите на Захари Стоянов към Аксаков:

„В 24 брой на своята газета вие казвате ясно и открито, че всяко тържество на българите е смърт за Русия, че балканските държави не трябва да имат нищо свое, че те трябва да бъдат притежание на русите, или, по-ясно казано, те трябва да се погълнат от вашата държава. Колко сте жестоки покровители. Колко се оправдава онова изречение, че вие правите народите на мост, за да преминете по тях, а по-после вземате за себе си и самия мост. Каква правдоподобност в думите на един наш стар деятел, че вие не знаете граматиката, защото не правите разлика между твой и мой!"

Учете граматиката, г-н Лавров. На азбуката, която българите са ви дали!

И никой българин не бива да си прави илюзии, че целите, методите и средствата на руския империализъм са се променили. Те сменят само носителите си.
  image                                                                                               
Наш патриотичен дълг е да ги разобличаваме и да им противодействаме за да оцелеем като нация и държава! Достойни и независими!                                                                                                www.faktor.bg/                                                                                                                                             youtu.be/o8o_SLJ5hWI                                          



Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8671700
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031