Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.06.2015 22:19 - Харесвам вашия Христос, но не харесвам християните ви - Махатма Ганди
Автор: budha2 Категория: Политика   
Прочетен: 1369 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 image                                                                               Накъде върви този свят? Екстремистката еврейска секта „Белц“, чието седалище е в лондонския квартал „Стамфорд Хил“, е забранила на жените от общността да управляват превозни средства! Без значение – автомобили, мотоциклети, велосипеди… Не е „женска работа“.

Според юдаизма жената има предназначение, вменено й от бога – от Яхве-Йехова. Тя е длъжна да се подчинява на мъжа, да угажда на всички негови желания, да му ражда деца и да се грижи за семейството. Честито на „християнките“, които приемат псеводхристиянството, този юдейски сатанизъм, внедрен от Павел, че и „апостол“ при това. Всъщност – от фарисея-талмудист Шаул, по заръка на синедриона.

Павел учел:

„И отново свидетелствам пред всеки мъж,който се е обрязал, че е длъжен да съблюдава цели Закон.“

Кой закон? Еврейския, който сатаната, назоваван Яхве-Йехова, уж предоставил на Мойсей?!

Но още през ІV век Йоан Златоуст е отсъдил:

„Не ми казвайте, че обрязването е обикновена заповед. То е тъкмо онази заповед, която ви налага цялото иго на Закона. От една страна, когато се поставите под властта на Закона, също така трябва да се подчинявате на неговите заповеди и на всички останали неща. Ако не ги спазвате, може да бъдете наказани и да си навлечете неговото проклятие.

Когато врабче попадне в мрежата на ловеца, макар само едното краче да му е уловено, и цялото му тяло се оказва заклещено. Точно така мъжът, който изпълнява една единствена заповед от Закона, да бъде обрязан или пък пости, чрез тази единствена заповед е предоставил себе си изцяло под властта на Закона. Доколкото желае, и ако иска да се подчинява на част от Закона, няма как да избегне подчинението на целия Закон.“

Това – през ІV век. Днес уж е двадесет и първи, но в суеверията си, които смята за „вяра“, множеството все още битува в мрачния І век!

image

Според юдаизма и конкретно – съгласно указанията на Павел – този „светия“, че и „апостол“, „святостта“ на жената се състои единствено в нейното подчинение на мъжа. А той следва да бъде „глава на жената. Ето защо Павел е дал заповедта: „Ако съпругите желаят да научат нещо, нека попитат своите собствени мъже у дома“. Така вие, като учител, градинар, покровител, трябва да я подтикнете към святост.“

Нататък Златоустият, омаловажава качествата на жените. Но и осъжда евреите – всички, без изключение. Постановява, че жените не бива да бъдат безразлични към вярата, но също така не бива да се увличат от еврейските празници. Тъй като са склонни към съблазън. А в тези празници „с тръбите си дяволът призовава вашите жени за тържеството на Изкуплението, а на свой ред те надават ухо на този призив“. И ако не ги възпрете и оставите, „им позволявате да се оплетат в обвинения за безчестие, оставяте ги да бъдат въвлечени в пътищата на безнравствеността. Понеже, като правило, тъкмо блудниците, мекошавите, и целият този хор от театъра ги привличат към този празник.

И защо говоря за безнравствеността, която се шири там? Не се ли страхувате, че вашата съпруга може да не се върне от там, след като демонът е обсебил нейната душа? Не чухте ли в моята предна проповед аргумента, който ясно доказа, че демоните обитават самите души на евреите и населяват местата, на които те се събират? Тогава ми кажете: Как вие, юдаисти имате дързостта, след като танцувате с демони, да се завърнете в събора на апостолите? След като сте последвали онези, които проляха Христовата кръв, и сте делили с тях, как така не се ужасявате, когато се връщате? Та нали сте взели пай от неговата святост, участвайки в пиршеството, споделили сте неговата скъпоценна кръв? Не потрепервате ли, не се ли страхувате, когато извършвате такива престъпления?“

image

Не е ли странно, че всички се втренчват в бурките на мюсюлманките. Но никой не забелязва крайния еврейски расизъм и хомофобия? Хасидските секти – тези сатанистки сборища на фанатици, способни да колят хора по-хладнокръвно от джихадисти, са плъзнали навсякъде. Има ги и у нас. Даже най-ужасната „Любавичи“, която е чиста проба нацистка, си добрува в София. А нейният равин е проводен отвън.
   image                                                                                           
Да разберем повече:

„– Равин Саломон, откога сте в България? Откъде са вашите родители? Говорите много добре български.

– Роден съм в Израел. Моите родители са дошли в Израел от Унгария и Трансилвания. Аз съм първо поколение от моя род, което се ражда в Израел, но съпругата ми е десето поколение в Йерусалим, тя е от много известен род. В България сме от 13 години. Бяхме първите пратеници на нашата организация „Хабад – Любавич“. „Хабад“ е голяма еврейска организация в света. Имаме 7 деца, слава богу – шест момчета и едно момиче. Както ние евреите казваме – „Бог дава, ние вземаме“.

– Кажете ни повече за организацията „Хабад“. Вие хасид ли сте, или изповядвате по традиционните варианти на юдеизма?

– Първо съм евреин, ортодоксален, хасид. Хасид и ортодоксален всъщност е едно и също. Нашата организация не е просто някаква група, а много голямо движение. При нас са приети всичките еврейски групи – ешкеназки, сефарадски, африкански. Няма разлика какъв е евреинът, както няма разлика какъв е човекът. Уважаваме всички. Нашата организация е много стара – като хасидска група започва в Белорусия в град Любавич, затова се казва „Хабад Любавич“. Името на този белоруски град идва от любов, защото там имаше много добри връзки между евреите и руснаците. Така че корените ни започват с любов. Ние сме първите, които бяхме пратени в България. „Хабад“ е навсякъде, казват, че където има кока-кола, има и „Хабад“. Центърът е в Бруклин. Аз самият бях на места в Украйна и Русия, където не видях кока-кола, но имаше „Хабад“. Имаме 2900 точки върху глобуса с 4400 пратеници по целия свят. Равинът Шнеерсон е от седмото поколение на Любавич. Той създаде движението в съвременния му вид, за да не сме някаква затворена хасидска група, а да сме по целия свят…“

Да уточня: Любавичи е селце, разположено в Смоленска област на Русия. Водило се е и в Малорусия – Украйна, но в рамките на Руската империя. Лесно е за проверяване. Всеки сам да прави своите изводи. Не за това.

image

Посочвал съм, че тъкмо в тази секта, в нейното седалище в Бруклин, наследникът на Хитлер Мартин Борман отнесъл златото на нацистката партия. Там намерил убежище. Скрил се. Сякаш се стопил.

През 1991 г., по време на гостуването си в централата на световния еврейски нацизъм „Хабад – Любавичи“ в Ню Йорк, лидерът на украинската харковска еврейска община, равинът Едуард Ходос узнал тези неща от първа ръка. Прозрял, как и защо сектата изведнъж се замогнала и се превърнала в тайна световна сила.

Също така съм изнасял неоспоримите факти за връзката между „Хабад – Любавичи“, фюрера на Третия райх, и неговите господари в САЩ. Едуард Ходос е бил на стаж в главната квартира на нацистката секта в Бруклин. При ребето – равина – на Любавичи. Бил е обучаван лично от наследника на Йосеф Ицхок Шнеерсон, когото в разгара на Втората световна война Хитлер спасил. Как? Солунският полуевреин адмирал Вилхелм Канарис, началник на Abwehr, уредил извеждането му от Западна Украйна, и го превозил до „Голямата ябълка“.

Погрешно се твърди, че Шнеерсон се е намирал във Варшава. И го превозили до Берлин. А от там – до Рига. Истината е, че полуеврейскят капитан от нацисткия Wehrmacht Ернст Блох го отвел в Скандинавия. От там със самолет го откарали в Ню Йорк. Естествено, фюрерът постъпил така по нареждане на своите началници в САЩ. Колко пъти да споделям тези истини?

Комунистите, фашистите, нацистите са тук, сред нас. Но не – мюсюлманите са „страшното зло“, което заплашва европейците! Кой създаде исляма и ги доведе? Нима не отглеждахме змиите в пазвите си? С цялата си неосведоменост и наивност не го ли правим и сега?

„Израснах като ортодоксална еврейка, макар и не в „Белцер“ – признава британската гражданка Наоми Алцерман. – „В общността, от която произлизам, съвременните жени-ортодокски шофират, учат в университети и имат кариери. Но жени, мои роднини, ми заявиха – при моята научна степен по философия – че „умът на жената не е пригоден за изучаване на Талмуда“. Те са съгласни, че жената не може „паскен халака“, което ще рече, да участва в създаването на еврейски закони. Което в ортодоксалния еврейски свят е равнозначно на това да гласува. Веднъж присъствах на разговор в ортодоксална синагога, озаглавен „Красотата на жената е в нейното мълчание“. Наистина! За мен най-поразителното нещо – и най-уместното в този контекст – беше, че разговорът се водеше от жена.

image

Следователно, ни най-малко не съм изненадана, че жените от „Белц“ сами са разпространили изявление. Те подкрепят забраната за шофиране. „Чувстват се изключително оценени с това, че принадлежат на общност, където се уважават най-високите стандарти на съвършения морал и почтеност“… Самоподтискането е най-коварната форма на тирания и най-трудна за изкореняване.“

Драги „християнки“, как ви се струва? Фереджета ли? Павел ли? Църква ли? Не разбирате ли, че всеки, който приема Яхве-Йехова за свой бог, е евреин. И след като сме наясно, че еврейският бог се е плашел от светлината, значи е сатаната, онези, които го почитат, са сатанисти. Логично е, нали?

Тя дяволията има и друга – опака страна.

„Бог жена ли е? Библията ни казва: „И бог създаде човек по свой образ, по образа на бог. Той го сътвори; мъж и жена – той ги създаде.“ („Битие“, 1:24.) Така че отговорът е: Той е и двете, даже ако най-често го определят като небесен баща и му придават мъжки характеристики.

Ала след като се предполага, че Бог е духовно същество, това със сигурност е излишен въпрос, независимо, че го задават често. Група жени в Англиканската църква искат да се отнасят към Бог с „Тя“ и да изоставят употребата на изключително мъжкия език и образност при описването на Бог в литургиите. И имат основание. Защо мъжете ще имат по-приличащи на Бог качества, които им биват приписвани, отколкото жените, когато всички знаем, че и обратното е вярно?

image

Бог е всемогъщо същество, способно да дава живот, да бъде навсякъде едновременно и е безгрешен. Разбира се, че е жена.“

Уважавам чувството за хумор. Обаче не съм сигурен, че иде реч за това. Дали накрая няма да бъде „постигнат консенсус“ за това да наричаме Бог „То“? Даже има такъв филм – “It” – „То“. Не си падам по тази тематика и стилистика. Затова не съм го гледал. Но…

Подскажете ми, по какви признаци не са ни делили още? През това време Яхве, Йехова, Валаам или най-точно Мамон шества по планетата. Води „своя“ народ, като зад гърба си процесията оставя само гнилите кости на останалите хора. Води ги накъде?…

image

Онзи ден Пьотър Валцман, мащабен крадец и син на крадец, укриващ се под псевдонима Петро Порошенко, назначи Михаил Саакашвили за… управител на Одеска област. Това ще рече – на малкия Израел в Украйна. Големият е Донецка област. Но там се разпорежда Ихор Коломойски – бивш Игор. Не забравяйте, че Днепропетровск е обявен за „еврейска столица на Украйна“.

А Коломойски е член на Попечителския съвет на Обединената еврейска общност на Украйна. До 2011 година е оглавявал Европейския съвет на еврейските общности и е бил президент на Европейския еврейски съюз. От 1995 г. Ихор Валериович е гражданин на още две държави – на Израел и на Кипър. И е личен приятел с доскорошния израелски президент Шимон Перес.

Миналата седмица неговият футболен отбор „Днiпро“ загуби финала на тазгодишния турнир на Лига „Европа“. Този „свръхдаровит“ чифут е вицепрезидент на Украинската федерация по футбол. Зад ужким „проруските сепаратисти“ личи не толкова ръката на Москва, а колкото на Ротшилдовия агент Коломойски.

Той е основният регионален олигарх, на когото КПСС и КГБ – филиали на Световното ционистко Братство, предоставиха тамошния банков сектор, металургията, нефтохимията, селскостопанския отрасъл, хранително-вкусовата промишленост, въздушния транспорт и медиите. Освен това издържа най-малко четири свои, феодални военни батальона, които някои, за да не бие толкова на очи, определят като паравоенни.

image

Та Валцман–Порошенко, пряко подчинен на украинския еврейски „княз“ Ихор, произведе Михаил Саакашвили в чин губернатор на Одеса и околностите. Ако не знаете кой е Саакашвили или сте го забравили, да припомня, че допреди две лета той беше президент на Грузия и то два мандата. Докараха го от САЩ направо в Тбилиси. Той е възпитаник на бившия шеф на КГБ в Кавказката република Едуард Шеварнадзе – министър на външните работи на СССР и пръв президент на „независима“ постсъветска Грузия.

Впрочем, ръководителите на „кадифената революция“, както нарекоха държавния преврат в Грузия, се оказаха американски възпитаници, даже работили отвъд Океана. Независимо от връзката им с компартията и Шеварнадзе. Последният призна:

„Обичат ме или не, уважават ме или не, всички тези хора са мои деца.“

Михаил отслужил войниклъка си като граничар на киевското международно летище „Бориспыль“, понастоящем „Бориспіль“. Сами се досещате, че е бил един от онези съветски младежи с безжизнени лица и със стъклени очи, които се държаха като роботи с пътниците. Отврат!

Сетне, през 1992 година, Едуард Шеварнадзе лично го изпратил да учи в Съединените щати и Франция! В Ню Йорк едва завършилият полувисше образование – бакалавърска степен – Михаил, станал… младши съдружник в юридическата фирма “Patterson Belknap Webb & Tyler”! Странно, нали?

image

Все преди дни почина големият син на видния марксист-ленинец Джо Байдън – вицепрезидент на САЩ, върл ционист и отявлен приятел на Израел. Както показах миналата година в телевизионния вариант на „Диагноза“, с връзките си заместникът на Барак Осама уреди своя втори син Робърт Хънтър Байдън, и доведения отрок на Джон Кери, за членове на Съвета на директорите на “Burisma Holdings”. А на 12 май 2014 г. Робърт стана директор на тази украинска корпорация, обединяваща няколко фирми за търговия и пренос на природен газ. С него, освен „краля на кетчупа“, както наричат сина на съпругата на Джон-Кери, се мъдри още едно любопитно име.

„Заедно с останалите директори, изредени в сайта на “Burisma”, кипърските архиви са регистрирали мъж, който се казва Александър Квашниевски – името на полския президент от 1995 до 2005 г. – той е станал директор на 2 януари. Квашниевски [социалист] беше важна фигура в опитите на Европейския съюз да привлече Украйна по-близо до Брюксел по време на президенстването на Янукович: той и бившият председател на Европейския парламент Пат Кокс посетиха Киев 27 пъти в провалили се опити да уредят освобождаването от затвора на съперничката на Янукович, бившата министър-председателка и настояща кандидатка за президентка Юлия Тимошенко.“

Истината лъсна твърде бързо. Този Квашниевски се оказа оня Квашниевски – бившият президент на Полша. И сега внимавайте:

„Говорителят на Кремъл Дмитри Песков заяви пред “BuzzFeed”, че Русия не вижда никакъв конфликт на интереси в това Джо Байдън да полага усилия за откъсването на Украйна от руските газови доставки, докато синът му работи в украинската газова индустрия.“

Такива неща… Останалото е за вас. Вие решете.

Аз съм до тук. Относно вярата. Тъй като ценя свободата и правото на всеки да мисли, да възприема света и да живее собствения си живот, както желае. Под диктовката на своя разум и чувства. Но при условие, че не нарушава свободата и правата на другите. Някои го наричат чувство за мярка.                                                                                                                          diagnosa.net/            



Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8727393
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930