Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.06.2015 20:22 - Билдербергите - План за Световно поробване
Автор: budha2 Категория: Политика   
Прочетен: 1757 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 06.09.2016 15:17

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
imageВ действителност, Freemasons-Билденберг представляват по- висок клас от ГРУПАТА НА Г-7 също езически предатели поставени на власт от илюминатите еврейските банкери за осъществяване на своята вредна програма.                                                                   image                                                                                                                                                      
,,Безброй хора ще намразят Новия световен ред и ще умрат, протестирайки срещу него."
Х, Уелс, ,,Новия световен ред",, 1939г.

Една много реална утопия е следната - в близко бъдеще Земята ще се ръководи от мощно световно правителство. Когато свободните държави бъдат подчинени на волята на малък елит, човечеството е в зората на една нова, тъмна епоха.                                                                 image     
Масонството показва фалшиво лице в света. Масонството "е тясно свързано със социализма и комунизма, както и с организираната престъпност. Първостепенната задача на масонството е борбата с познатия ни реален свят, като не се обръща внимание на фактите от истинската история. "         

Държавите са в миналото. Всяка форма на независимост е атакувана - така че семейството и отделният човек са близо до унищожение. Близо 80% от населението на земята е елиминирано. Останките от някога свободните хора са принудени да живеят в силно контролирани градове, приличащи на затвори. Пътуването е ограничено. Супер магистрали, свързват мегаполисите и пазят хората да не навлизат в неразрешени зони. Няма дейност, която да е лична. Супер компютри записват и категоризират всичко което се случва.                      image                                                                                   Затворническа планета, управлявана от безмилостна шайка маниаци, срещу властта на която никой не може да се опълчи. Това е визията на глобалния елит - тяхната цел. Програма за заличаване на човека, където тиранията е закон. Световна мрежа за контрол, замислена така, че да осигури монопола на властта на господарите завинаги. Нашият вид е осъден на едно кошмарно бъдеще, освен ако масите не се събудят за плана за Нов световен ред и не се мобилизират да се борят с него...

Факт, е че в Джорджия ,,Напътствени камъни"
са издигнати от тайна група. Те са завет и план на елита за глобална религия, глобални закони, с глобален съд и армия, която да ги подсилва. На тези камъни е написано (на няколко езика), че населението на Земята не трябва да надвишава 500 милиона.
,,Обезлюдяването трябва да бъде най-големият приоритет на международната политика по пътя към Третия свят."
- Хенри Кисинджър 1974г.                                                                                                                         
В действителност светът се управлява от дълбоко секретна група, събираща се тайно, със собствена глобална мрежа за разузнаване. Тази група управлява световните дела от стотици години. Сега, в последната фаза, те се готвят за открито Световно правителство. Нещо, към което всички тирани в историята са се стремили неистово.

Концепцията за Нов световен ред съществува от векове, но през втората половина на 20вк. получи значителен тласък. Джордш Буш старши, като президент, я използва много в своите речи - той наистина иска да види един ред, в който има всемирно (глобално) управление, в което всеки човек на планетата е всъщност отговорен към политика, формулирана на международно ниво. Това е велика идея - Нов световен ред. Президентът Буш каза, че сега е моментът за Нов световен ред и ООН е част от това управление. Сега много усилено се работи за създаване на Северноамериканския съюз.   

      image                                                                                   Връщайки се назад в историята, винаги е същото - Римската империя, Съветския съюз, Хитлер по време на нацизма, винаги се казва, че ще създаде утопия за обикновения човек, докато фактите показват, че всъщност се случва точно обратното. Древните правила на Глобализма, Завладяването и Империята са стари като цивилизацията. Вавилон, Египет и Гърция - са построили империи, опитвайки се да управляват света. В разцвета си Римската империя е доминирала над целия познат свят и е обслужвала само шепа извратен елит.
Развивали са се сложни управленски системи, за да контролира разнородното население. В периода между 15 0 19в. се появяват нови империи и отново повеждат войни за господство.
Благородниците, както и класата на преуспяващите търговци, са били финансирани от шепа частни банки. Много от финансовите къщи финансират и двете страни във войната.
Вещо изградени мрежи за разузнаване дават на финансистите предимство над правителствата, които те постепенно започват да контролират. На 18 юни 1815г., агенти на британския клон на рода Ротшилд наблюдават отчаяната битка на Наполеон Бонапарт да спаси войските си от затягащата се примка на британската атака. Агентът на Ротшилд успява да занесе новината за поражението на Наполеон в ръцете на Лорд Уелингтън и на Нейтън Ротшилд цели 20 часа преди тя да достигне Лондон. Нейтън, глава на лондонския клон на клана Ротшилд, пуска на Лондонската борса слуха, че Наполеон е спечелил войната. Борсата се срива с 98% и така Ротшилд успява да купи цялата британска икономика на безценица.                                                image                                                                                    Когато новината за поражението идва, цените на борсата се покачват драстично.
Великобритания става господар на Европа, а тя е управлявана от еврейския народ на Ротшилд. Вече доминиращата Британска империя започва да нараства още по-агресивно. Войските и администрацията й се разпростират по целия свят. Слънцето никога не залязва над владенията на Великобритания. Банковият картел всъщност е основан около 1800г. Те са финансирали и двете страни във всяка война и са получавали лихви от заемите, давани на правителствата за справяне с войните, стимулирани и създавани от самите тях.
През 1900г. Германия беше нарастваща сила и лидер на индустриалната революция. За Първата световна война, нямаше абсолютно никаква причина да я има. Тя просто е била идеална възможност за банковия картел да спечели купища пари, финансирайки и двете страни в тази война. На 28 юни 1914г., наследникът на Австро-унгарския престол ерцхерцог Франц Фердинанд е убит, докато се вози в колата си. Атентатът е приписан на ,,Черната ръка" - тайно сръбско общество, свързано с френското и с британското разузнаване. Започва първата световна война. Оръжейни фирми, контролирани от банки на Ротшилд в Германия, Франция, Англия и Австрия, финансират различните фракции. Повече от 20 милиона души са убити във войната. Тя е била толкова ужасна, че хората се заклеват да не воюват никога повече. Наричат я ,,войната, с която свършват всички войни".
Въпросът е, защо елитът е искал война? На първо място за пари и власт. На второ място - а да създават ,,Обществото на народите". Към края на войната елита започва да формулира идеята за ,,Обществото на народите", за да предотвратят нови войни. Стотици години практика превръщат британците в експерти в прикриването на империята с зад марионетни правителства и свети. В името на спирането на бъдещи конфликти, те предлагат държавите да се присъединят към ,,Обществото на народите". Истинското намерени е ООН да служи като рамка на Световно правителство. Президенът на САЩ - Удроу Уилсън и главен инициатор на основаването на частния Федерален резерв в Щатите през 1913г., силно поддържа създаването на ,,Общество на народите". Обществото е свикано в Париж през 1919г., но много нации преценяват, че това е заплаха за суверенитета им и отказват да се присъединят. Обезсърчено от факта, че Американският конгрес също отхвърля Обществото, Британското разузнаване установява ,,Съвет на външните работи" в Ню Йорк през 1921г. с помощта на рода Рокфелер. Съветът вербува най-добрите и ярките представители на американския живот да подкрепят развитието на англо-американската империя. Оповестената мисия на Съвета е да премахне управленията на държавите в полза на мощно Световно правителство, управлявано от малък елитен кръг. През 1930г. основните поддръжници на Глобализма, на Световно правителство се разделят на два лагера - фабианските социалисти в Лондон и Фашистите в Италия и Германия.
Поддръжниците на фашизма в Щатите и Англия вярват, че войската трябва да се използва за бързо установяване на Нов световен ред. Много по-обиграните функционери на глобализма, обаче защитават тезата, която днес се доказа и действа, че икономическата зависимост е сигурният път за световно господство.
,,Националсоциализмът ще използва своя собствена революция за установяване на нов световен ред."
- Адолф Хитлер
   image                                                                                    Носителят на Медала на честта генерал-майор Смедли Бътлър, през 1934г. публично заявява, че е имало опити за магнати да осъществят военен преврат в Съединените щати.
Героят от войната свидетелства пред комисията Макормак-Деикстийн в Конгреса, че някои от най-влиятелните хора в Америка са се опитали да го вербуват да оглави военен преврат, чрез който да се установи Националсоциализъм в САЩ.

Фашистите са навлезли силно като влияние и в Англия. Едуард VIII, крал на Англия, е принуден да абдикира от трона заради публичната си подкрепа за Хитлер. Въпреки силата на водения от Германия фашистки лагер. бокът на фабианските социалисти успява да наложи контрол над САЩ, Русия о Англия. В подготовката за Втората световна война и по време на конфликта, банкерите финансират и двете страни, както правеха с Наполеон...                                                                                                                                image                                                                                    С възхода и упадъка на Третия райх, Европа е погребана в руини. Елитът отново призовата, че само Световно управление може да спаси света от унищожение. Този път елитът успява да създаде световно тяло. През април 1945г., във военноморска база Президио в Сан Франциско победителите във Втората световна война основават ООН. В Ню Йорк е построен комплексът на Обединените нации на земята, дарена от Джон Д. Рокфелер. Скоро след като елитът основава ООН като тяхна база в САЩ, новосформираният Световен съвет бързо заработва по следващия етап от техния план - създаването на континентални супер държави.
,,Ние ще имаме Световно правителство,
независимо дали ви харесва или не, чрез
завоюване или по взаимно съгласие."
- Джеймс Уолбърг пред Света по външните работи,
17 февруари 1950.                                                                                                                                         image                                                                                    Първата стъпка от тристранния план, е създаването на Европейския съюз. Обединяването на Европа е опитвано много пъти и е непопулярно сред хората. Това, което Наполеон и Хитлер не успяха да постигнат със сила, глобалистите постигнаха тихомълком. Британците оглавяват създаването на Съвета на Европа на 05 май 1949г. Договорът от Лондон претендира, че създава само търговски връзки между европейските държави - както са НАФТА и ГАТТ в Северна Америка. Истинската цел е създаването на Европейска супер държава.                                                                                                 image                                                                                    ,,Гледайки логото на Обединените нации, аз виждам поставен мерник на голямото оръдие целещо се и гнетящо света. ООН е вдигнал мерника на Земята. Събудете се, това си е мерник! И колко ли, трябва да си заспал за да не виждаш, че европейския флаг е всъщност клонинг на американското знаме по времето на бившия робовладелец Джордж Вашингтон."                            image     
МАСОНСКИЯ NEW WORLD ORDER ПРЕДСТАВЛЯВА  ПРЕВРЪЩАНЕ НА ИКОНОМИЧЕСКИЯ МОНОПОЛ В ПОЛИТИЧЕСКИ, СОЦИАЛЕН И КУЛТУРЕН МОНОПОЛ.
                                                        
Юри Lina цитира професор Валери Емелянов, който заяви на конгрес на съветската комунистическа партия  през 1979 г.: ". Еврейската масонска пирамидата вече контролира 80% от икономиката на капиталистическите страни и 90-95 на сто от информационните медии"
През 1938 г.,  Кръстьо Раковски (Хаим Rakover) описа ситуацията , както следва:
"В Москва има комунизъм: в Ню Йорк капитализъм. Всичко това е същото като теза и антитеза. Анализирайте двете. Москва е субективно комунистическа, но [обективно] целта е капитализъм. New York: Капитализъм субективно, но комунизма е цел. Една лична синтеза, истина: Финансовия интернационал, капиталистите и комунистите са  единни. "Те". "Те се позовават на" Илюминати "най-високото стъпало на масонството.
                                                                                                                                                                                                             
През 1945г. елитът на планетата се среща тайно в Хотел Билдерберг в Оостербек, Холандия. Мисията им е била създаването на Европейския съюз (ЕС). След създаването на ЕС под прикритието на търговски споразумения, ще бъдат създадени и Азиатски съюз и Северноамерикански съюз. Трите супер държави формират ядрото на Глобалното правителство, докато ООН ще служи за световен регулатор за района на Третия свят. Групата Билдерберг е съставена от ръководителите на управляващите групи, начело на отделните страни. Представете си световния елит като една гигантска пирамида, на върха на която е цветът на елита. Групата - кралски особи, политици и индустриални титани е била толкова тайна, че до средата на 80-те години контролираните от корпорациите медии отричат нейното съществуване. До края на 90-те се има само епизодични, кратки репортажи. С бума на алтернативните медии, ограничаването на информацията започна да се изплъзва.               image 
На 19 ноември 1937 влиятелната Fabian Никълъс Мъри Бътлър, открива  банкет в Лондон с думите, "Комунизмът е инструментът, с който финансовата свят може да се свали националните правителства и след това да се издигне  световно правителство с един свят, полицията и световно качество . "

Раковски казва истинската цел на масонството е да се съберат за комунизъм. Комунизмът (т.е. НСР) включва разрушаването на четирите стълба на нашата човешка идентичност: раса, религия, нация и семейни. Това е истинското значение на " многообразието "," мултикултурализъм "," феминизъм " порно ", сексуалното освобождение "и" правата на хомосексуалистите . " 
                  

Групата Билдерберг - целта им е световна доминация. На всеки 4 години Билдерберг се срещат в Северна Америка. В дългата история на Билдерберг много от журналистите. дръзнали да правят репортажи за тях са тормозени, и вкарвани в затвора. Репортерът ветеран Джим Тъкър отразява срещите на Билдерберг повече от 30 години като е присъствал лично на повече от 20:
- ,,За първи път чух за Билдерберг през 1975г. и в началото не го вярвах, казах си, че това е невъзможно. Кои по дяволите са Билдерберг? Прекарах 20 щастливи години, работейки в столичните вестници. Всички факти се стичаха при мен - как това можеше да се случва, без аз да знам за него? Това което ме впечатли в началото беше един от последните материали на великия журналист - Уестбрук Пеглър. Той написа две обширни статии за това как около 100 лидери на международните финанси, държавни глави, висши чиновници, провеждат добре охранявани срещи при затворени врати на остров Джекил. Какво правеха тези важни международни лица? И защо е толкова потайно? Защо имат въоръжена охрана? И защо са се изолирали? Вестниците игнорираха случая напълно. Нито дума. Абсолютно затъмнение в Щатите. От тогава не съм спрял и за миг да преследвам Билдерберг и цялата международна гангстерска организация, водена от родовете на Рокфелер и Ротшилд, които манипулират света за собствените си интереси."                                                                                                                                                    image                                                                                   

Билдерберг приемат това име през 1945г., в Хотел Билдерберг. Това е точно като пиесата на Шекспир - ,,Както ви се харесва". Питали Шекспир:
- ,,Как ще наречете таз икнига?" Той отговорил:
- ,,Както ви харесва!" Имайки предвид - ,,както искате"...
Те помислили, че той й дава това име, затова една от неговите пиеси се казва ,,Както ви се харесва", без връзка със съдържанието. Така и Билдерберг получават името си. Богата върхушка си прави срещи вече половин век. Това е Световното правителство. Те съставят дневния ред на света. Те решават дали ще има война с Иран или не, ще се увеличават ли данъците или не, ще се повиши или намали цената на петрола.
Джим Тъкър следи тези престъпници 27 години. Официалната преса го нарича луд и твърди, че не съществува такава конспирация, в която - стотици от най-влиятелните хора, държавни глави от Европа, висши служители от правителството на САЩ (хазната, отбраната), определят световния дневен ред. ,,Ние сме пред прага на една глобална трансформация. Всичко от което се нуждаем, е точната значима криза и народите ще приемат Новия световен ред."                                                                                                              image                                                                                     
Даниел Естулин отразява срещите на Билдербег в Европа и Северна Америка повече от 15 години. Книгата му - ,,Клуб Билдерберг", е преведена на повече от 20 езика и е световен безстселър. Естулин е снимал много от изминалите срещи - Хенри Кисинджър (слуга на Рокфелер), винаги главен участник, президента на Съвета по външните работи - Ричард Хаас, заместник-председателя на Ротшилд Европа, Франко Бернабе, Хенри Кравиц, Ричард Холбрук (бивш посланик на САЩ в ООН), Орген Шремп (шефът на Даймлер Крайслер, Доналд Греъм (собственикът на вестник ,,Уошингтън Поуст"), Доналд Греъм, Индра Нюи (шеф на ,,Пепси"), кралица Беатрикс от Холандия, чийто баща принц Бернхард, основана Билдерберг. Най-важните келчки на глобалистите е Дейвид Рокфелер, винаги с бодигарда си - Джеймс Форд, шефа на Световната банка - Пол Улфовиц (присъствал и на предишни срещи, докато е бил заместник-секретар по отбраната на САЩ, в нарушение на Указа Логан)..

Според Указа Логан е углавно престъпление член на федерално или щатско управление да се среща с членовете на чужди правителства без изричната оторизация от Президента или от Конгреса. Незаконно е членове на правителството да се срещат тайно, при затворени врати, с чужди управляващи - заради създаване на условия за корупция и шпионаж. Заради това, много изтъкнати политици присъстват, без имената им да участват в официалния списък. Въпреки Указа Логан, губернаторът на Ню Йорк Джордж Патаки присъства в списъците и е сниман как се разхожда с Дейвид Рокфелер по Брукстрийт. Вътрешни хора от Брукстрийт потвърждават, че Хилари Клинтън също присъства на среи. Джордж Буш старши, често заявява пред национални медии, че дължи много на Дейвид Рокфелер.            image                   

Решенията, които този елит взима, засягат политиката, бизнеса и околната сред по целия свят. Тези решения се взимат при затворени врати. Те планират дневния ред на ,,бизнеса. Те не планират демократичния път на хората... Мусолини има следната известна дефиниция"
- ,,Когато интересите на корпорациите надделеят над всички други интереси, това е фашизъм"...
По-добре е това да се нарича - Корпоратизъм. На такъв дневен ред се приема радикалния план за намаляване на населението с 80%, който Хенри Кисинджър написа през 1973г., приема се да се слага олово, живак и ракови вируси във ваксините, хлор и флуроид във водата, използване на обогатен уран...
Билдерберг са елитна организация и срещите й протичат по определен протокол - на персонала, след като е добре проучен, се обяснява как точно трябва да се държи. Не могат да говорят с присъстващите на срещата, освен ако не бъдат заговорени. Не могат да ги гледат в очите. Трябва да се приближават отдясно, а на левичарите отляво. Не могат да ги гледат направо, всякаква ифформация за това, което се говори на срещите, не може да бъде изнасяна. Персоналът е заплашен от това да не могат да си намерят друга работа, ако издадат някаква информация пред медиите.
Има няколко кръга охранители. Обикновено на срещите американската група се охранява от ЦРУ и специалните части на американската армия. Британската делегация се пази от МИ6 (MI-6. Изреалците се охраняват от МОСАД. Полицията като охрана, няма никаква информация, за какво е срещата. Те дори не знаят кои са Билдерберг. Следващият кръг охрана е елитна частна фирма, която пази периметъра и върши мръсната работа да пъди фотографите и да пречи на протестите. Тежката работа се върши от службите на ЦРУ и МИ6.
Билдерберге основана от Дейвид Рокфелер и Ротшилд. Те имат основна власт. Барон Евелин де Ротшилд присъства от много години в списъка на присъстващите.
,,Това, което е трудно да се разбере, е как може толкова малка група от стотина мъже и няколко жени, да контролират 6 милиарда население. Всъщност е по-лесно, отколкото мислите. Тези хора работят по системна методология, при която взимаш парче пай, представете си го, и го разрязваш на много малки парчета. Начело на парчетата поставяш свой доверен човек. И така, контролирайки тези хора, ти контролираш цялата организация. Например Пол Улфовиц, който управлява Световната банка. Чрез него можеш да контролираш цялата структура. Не ти трябва да контролират какво мислят миячът и чистачът, а само да контролират какво мисли и чувства Улфовиц. Това, което той прави, ще проникне в цялата организация. Така дори с много малко хора, контролираш милиарди."
- Даниел Естулин                                                         image 
В ЕПОХАТА НА КАЛИ ЮГА, ЗАД СВАЛЯНЕТО НА ХРИСТИЯНСКАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ КОЯТО СИ ИЗИГРА РОЛЯТА СТОИ ОСНОВНАТА ЦЕЛ - ДА СЕ ЗАЛИЧИ МИТРАИЗМА

КОЕТО ОЗНАЧАВА КРАЯ НА ДУХОВНАТА ЕВОЛЮЦИЯ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО И ПОСТЕПЕНЕН СПАД ВЪВ ВСЕ ПО ДЕГЕНЕРИРАЩ, ПОРНОГРАФСКО , РЕПРЕСИВЕН И НАСИЛСТВЕН СВЯТ. 
                             

Билдерберг напреднаха много в създаването на световно правителство. В Европа те създадоха държава - Европейски съюз. НАФТА ще обхване всички страни там. НАФТА ще поеме ролята на Американски съюз.
Билдерберг управляват света. Има я и ,,Тристранната комисия" от САЩ. Европа и Азия, тя също е част от Билдерберг. Никой не иска да вярва в конспирации, че световните лидери са избрани, преди да гласуваме за тях. Никой не влиза в световната политика, без да е част от Билдерберг - Клинтън се е присъединил през 1991г., Джордж Буш старши - през 1985г. И Тони Блеър по същия начин... Барак Обама?                     image    
КАКТО ЗНАЕТЕ, ЕЛИТА ОТДАВА ГОЛЯМО ЗНАЧЕНИЕ НА ПРЕДОСТАВЯНЕТО НИ НА ВЪНШЕН ВРАГ: ХУНИ, НАЦИСТИ, КОМУНИСТИ, НАЙ-СКОРО (ИЗИДА) И МЮСЮЛМАНСКИ ТЕРОРИСТИ И Т.Н. ТОЙ СЪЩО ТАКА СЪЗДАВА ВЪТРЕШНИ ВРАГОВЕ СРЕД НАС, ЗА ДА НИ РАЗДЕЛИ НА РАСА, ПОЛ И КЛАС.   

По този начин, той отклонява вниманието от себе си, истинския враг, елита, организиран в масонството, международен сатанински култ, който контролира нашия политически, културен и икономически живот с магическа проницателност
.                                                  

Срещите на Билдерберг не са предназначени за защита на националния суверенитет на САЩ, нито за интересите на американския народ. Те са в името на интересите на мултинационалните корпорации, които биха се облагодетелствали от едно глобално правителство.
,,Това са глобалистите - те искат свят с едно правителство. Става дума за продиктувана от частни интереси среща с членове на правителството, извън правителството, нарушаваща федералния закон, както и закона на Логан. Ние сме тук и протестираме, защото това е една престъпна среща."
- Алекс Джоунс                                                             image   
Ние сме под окултен контрол. Така се променя човешката природа , и ни превръщат в отчаяни, изолирани, егоистични и демонични създания. Те правят това чрез унищожаване на хомогенни нации с мултикултурализма и инвазия-на-миграцията. Така се разрушават семейства чрез промиване на мозъка на жените да търсят кариера вместо семейства.   
          
image
 
Те идентифицират своите агенти като наивници, които искат "да променят света." Но те го правят по-лошо,.... що е  "прогресивно" се определя от масонския дневен ред за световно господство. Наивника не осъзнава, че социалните програми са подкупи, за да поставят свои агенти на власт. Смес от лъжи, любопитни факти, секс и дисфункция, трябва да бъдем производители и потребители, длъжници и drones- не човешки същества.    
                                                                                                               
На въпроса за доказателства за влиянието на Билдерберг върху американските кандидат-президенти, Джоунс твърди:
- ,,Билдерберг решават кой да харесват най-много и застават зад него. Тези хора притежават медиите. Притежават големите корпорации. Заедно, те са собственици на трилиони долари."
Вестник ,,Вашингтон" поус публикува статия на 9 юни 2008г. със заглавие ,,Съветник на Обама критикува А. Джонсън, бивш главен изпълнителен директор на ,,Fannie Mae", въководи процеса за намиране на вицепрезидент на Барак Обама, и че Джонсън е член на ,,American friends of Bilderberg".
Кого си мислим, че избираме, след като лидерите ни са вече избрани? Либерали или консерватори, червени или сини - те вече са част от групата. Те държат всички козове в ръцете си. В Щатите има една партия с две фракции, а не две отделни партии (Клинтън, постоянно ходи на почивки със семейство Буш, ате го наричат свой син).
Всъщност всичко е постановка. Те няма да оставят милиарди долари да им се изплъзнат. Нека хората си отварят очите за това. Когато изучаваме историята на човечеството, откриваме, че елитът иска да доминира задкулисно. През последните 50 години те успяха да убедят хората, че трябва да вярват на правителствата. Как стана това? Лесно, както се управляват овце... Хората просто вървят след тях. Те не искат да вярват, че такива неща се случват.
В продължение на 50 години Билдерберг създават Европейския съюз, тихомълком, под прикритието на търговски спогодби. Сега елитът използва същата тайна програма за създаване на Северноамериканския съюз (САС), като този път процесът е много бърз.
Международни спогодби като НАФТА, ГАТТ и АПЕК са стъпки към формирането на САС.
Глобалистът Робърт Пастор непрестанно се сочи, като човекът зад Северноамериканския съюз. В изказванията си пред Конгреса той прокарва идеята за континентален периметър на сигурност, който изтрива националните граници и слива службите за сигурност. През последните 10 години Пентагонът се обучава с мексикански и канадски сили, планирайки те да използват в Щатите при бедствия и овладяване на размирици. В момента в армията на САЩ има над 100 000 войници, които не са американци. Пентагонът разширява центровете си за набирана на новобранци в Мексико, Филипините и Източна Европа. В цялата страна полицейските участъци на големите градове лобират за смяна на законите, за да могат в полицията да се записват и граждани на други страни. Тираните в историята са използвали чужденци за да потискат местните.
Ако Билдерберг успеят с Северноамериканския съюз, Америка пада. Всички страни жертви ще загубят суверенитета си. Билдерберг не е личност, не е идея. Билдерберг е идеял. Една мощна група - елит, работи заедно, за да придобие върховна и абсолютна власт. разрушавайки всяка конституция на земята, колкото и тази конституция да е силна...
Алдъс Хъксли, автор на ,,Прекрасният нов свят" и брат на Джулиън Хъксли (президент на ЮНЕСКО), изнася реч в Бъркли през 1962г., калко преди смъртта си. Той признава, че бестселърът му написан през 1932г., се базира не на измислица, а на това, което елитът смята да осъществи:                                                                                           image                                                                                      - ,,Тук бих искал да направя сравнение между ,,Прекрасният нов свят"  и  ,,1984" на Дожрдж Оруел. Склонен съм да мисля, че,,научните диктатури на бъдещето, а такива ще има в много части на света, ще бъдат много по-близко до модела на ,,Прекрасният нов свят", отколкото до модела на Големия Брат в ,,1984". Те ще бъдат много-близо не заради някакви морални скрупули у научните диктатори, а защото моделът ,,Прекрасният нов сят" е много по-ефикасен от      другия.    
                                                                  image   
"Голямата сила на нашата поръчка е в нейното укриване; ние никога не се появяваме на всяко място, от свое име, но винаги покрити с друго име и друга професия. Никой не е по-добре от трите по-ниски степени на масонството; обществеността е свикнала с него, очаква малко от него, и следователно му отделя малко внимание. "- Адам Вайсхаупт (основател на баварския Илюминати) 
                                                                 

ЗА СЪЖАЛЕНИЕ СРЕДНИЯ ГРАЖДАНИН НЕ Е ЗАПОЗНАТ С ТОВА, КОЕТО БРАТСКАТА СИСТЕМА НАИСТИНА  ПРЕДСТАВЛЯВА...

По-голямата част от братства и sororities всъщност са масонски институции. [Те] изпълнява дискретна мрежа от човешки ресурси за потайни елитарни групи, които се стремят да контролират по-голямата популация чрез скрити средства. Прилага се пряко влияние върху обществото чрез своята мрежа от свързани лица.
Ритуалите, езотерични символи и жестовете включени чрез колегиални братства и sororities са ясна индикация за тази връзка. Братя и сестри стават част от по-голямо масонско "семейство", и работят в тайно споразумение за подкрепа на масонските усилия. За да помогнат да се прикрие реалността на този обиколни отношения, основните медии (в голяма степен, режисирани от масони) служи ефективно да обусловят общественото възприятие на братствата като само безвредни, ювелирни пакостници.
Братската система масон работи за създаването на "нов ред на вековете", или на Новия световен ред. Това вече не е теория на конспирацията, но конспирацията е факт. 
                                
Ако можете да накарате хората да са съгласни с начина си на живот, с робството си, със съществуването си, струва ми се, че естеството на върховната революция, пред която сме изправени сега, е точно това - че ние разработваме серия от техники, които ще дадат възможност на управляващата клика, която съществува и винаги ще съществува, да накара хората да обичат робството си. Хората могат да бъдат принудени да харесват начин на живот, които по общоприетите стандарти не би трябвало да харесват. Мисля, че тези методи са усъвършенстване на старите методи за терор, защото комбинират методи на терор с методи на одобрение. Има и други методи, за които можем да с сетим - например за формакологичния метод, едно от нещата, за които говоря в ,,Прекрасния нов свят".
Резултатът ще е... ами, можете ли да си представите еуфория, която ще държи хората щастливи и при най-отвратителните обстоятелства. Тези неща са възможни"...                                                                                                    image                                                                                     
Билдерберг диктува нов световен ред като ,,Биг Брадър" в ,,Прекрасния нов свят". А кой, контролира контролиращите? Кой е по-големият Брат на ,,Големия Брат"? Защо, елитът създава този канибалски дизайн на съвременното ни общество? Що за хора са това? Хора ли са това? За да видим картината на истинската реалност трябва да поставим и наредим всички парчета на пъзела от ,,Конспиративния пъзел" в една равнина. Тук отново припомням твърденията на офицера по сигурността на подземната военна база в Дълси, Томас Едуин Костело:
- ,, Извънземните знаят как да отделят биоплазменото от физическото тяло, за да поставят в човешкото тяло жизнената матрица на рептилска или друга същност, след като са отстранили душевната жизнена матрица на човека."                                                                                                                                                       image    
http://illuminatibg.blogspot.com.au/                                                                                                            image                                                                                    Формално, ние живеем в едно свободно общество. Неформално нашите "лидери" са наивници и предатели, посветени на крайното ни поробване.

Формално, ние имаме свободна преса и образователна система. Неофициално, само тези мнения, които да отговарят на окултното (масонско, "просветление") от дневния ред могат да получат такава възможност.

Формално, изкуството и развлеченията са свободни. Неформално, с малки изключения, само за забавление, а окултните програми ще бъдат насърчавани 
авансово. Безброй филми попадат в категорията на предсказуем programming- преподаване/втълпяване на хората очакване на сатанински сценарии и ужасяващи катастрофи.

Формално, мюсюлманските терористи летяха самолети в символите на американската свобода и просперитет на септември 11 , карайки ги да се сринат и убийство на над 3000 души. Неофициално инструментите на финансовия елит-разузнавателните 
масонски агенции , тайно societies- взриви сградите, за да оправдаят изкормването на гражданските права и започване на безвъзмездна война и $ 5000000000000.               image                                                                           Формално изборите изразяват воля и желание за промяна на народите. Неформално изборите са необходими, за да се поддържа илюзията за свобода, сигурни данъци и органите, необходими за безкрайни войни.

Формално, те вярват в нашата страна. Неформално, те правят всичко възможно, за да я подкопаят така че населението да приеме световно правителство.

Формално, те са християни. Джордж Буш е християнин. Неформално, Luciferianism (масон, Кабалист, юдаист, секуларист) е религията на Постпросвещенският Запад. Неформално Джордж Буш е сатанист, които гордо използва символа рогат козел.
                                                                                 Измамите са надвнесени от хората, които поддържат "формално" и мамя масите. Това включва най-успешните хора в медиите, образованието и културата.                                                                                                                       image   
Нашите животи са изградени на една чудовищна измама. Нашите ръководители са избрани от желанието си да ни предадат, за слава и богатство .. Човечеството е преминало в зоната на здрача между реалността и окултната магия. Единствената ни надежда че "формалното" ще надскочи "неформалното", е за наивници         

smoloko.com/                Гласувай:
4
0Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 6647248
Постинги: 4190
Коментари: 1127
Гласове: 1557
Календар
«  Юли, 2020  
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031