Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.06.2015 19:19 - Кагебисти с нов план – пак пращат Царя на килимчето пред Путин
Автор: budha2 Категория: Политика   
Прочетен: 1666 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 08.02.2017 18:51

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Общественици искат Кремъл да награди посмъртно цар Борис III, но мълчат за смъртата му и къде са скрите костите му.В сърцето на Н.В. Борис III след 1991 г. със съвременни методи беше изолирана отровата "рицин" , с която беше убит и писателя Георги Марков в Лондон - отрова сътворена в лабораториите на НКВД !
Коста Попов

image
                                                                                 

Родното задкулисие пробва нов план да закара на килимчето в Кремъл българския цар Симеон Сакскобурготски. Пъкленият план на кагебисти и родни десари предвиждаше това да се случи на 9 май, за да легитимира режима на Путин по време на големия парад в чест на победата над хитлеро-фашизма, но бе разкрита и се провали. Медийният и политическият натиск се оказаха достатъчно силни, за да принудят величеството от Врана да обяви, че няма да ходи на парада и че не е канен. Въпреки, че месец преди това царедворци се хвалеха, че патронът им е лично поканен на честванията да отсрами България, вместо президента Плевнелиев.
                            image  https://cache1.24chasa.bg/Images/Cache/005/
Image_1879005_126.jpg

 
Юношата княз Борис бил минал “обучение” при младата Маруца Земфирькова- майката на Живков.
                                                                                                            Майката на  Тато Маруца Земфиркова Живкова била сигх-анкх-ка.Така през стаичката на Маруца  минал Фердинанд/също циганин/. След време вратата е останала незалостена за 17-годишния престолонаследник Борис, тъй като с оглед на рождената дата на Тодор Живков това ще да е станало някоя нощ между 7 ноември и 7 декември 1910 г., ако не и малко по-рано. А 16-годишният княз Кирил е бил наред през следващата зима в друга стаичка                                                                                 
>   Тодор Живков - син, а не брат на Борис ІІІ?                                          image 
Тодор Живков Кобурготски е син, а не брат на Борис ІІІ? Тодор Земьфирков е циганин с царско потекло.Този нос се появява без изключение при всяка царска издънка. Като се почне от родната сестра и децата на Симеон II и се стигне до внуците им. Същият нос бавно зрее и на личицето на най-новия българин Симеон-Хасан.Както и на другата кръвна линия Бойко Земфирков, левитския интернационал работи чрез кланове - наги - кръвни връзки.                      
image
 
 Авторът на колажи Ладо: Имам подозрения, че Борисов е незаконен син на Тодор Живков                                                                                                                                 image     
 Изгонването на евреите от Вавилон и преселването им в Армения по времето на Тигран Втори води до постепенно унищожаване на арменския генофонд и зараждането на криптоарменци. Истинските арменци не са имали криви носове. По късно чрез смесвне с извънземното ДНК упадат и други народи като се образуват дегенерати от криптотурци, криптобългари, криптославяни и т. н.                                                                                                                                           
Този път тайната завера е поръчана и прокарана чрез учени историци и общественици, обединени в инициативен комитет. В края на миналата седмица те разпространиха специално писмо, което са изпратили лично до президента Путин. Сред инициаторите е и бившият шеф на Института за исторически изследвания при БАН академик Георги Марков, който потвърди пред Faktor.bg че над 30 души са се включили в инициативата..    
                                  image               
.„Единствената ми цел в живота е богата жена” – Симеон ІІ                           

„Не смеем да си помислим за трагедията, която би сполетяла нашите народи, ако Цар Борис III не беше устоял на бесния натиск на Хитлер и беше изпратил синовете на България с пушки в ръце на Източния фронт“, се казва в писмото на инициаторите. Те предлагат цар Борис III да бъде удостоен посмъртно с държавна награда на Русия за заслугата му пред СССР в годините на Втората световна война.                                              image     
Чичото на Симеон Сакскобургготски е сред най-големите масови убийци    

> Зверствата на Леополд Втори



Борис III отказва на Хитлер да изпрати български военни части на Източния фронт, за разлика от управляващите елити на всички останали страни от Тристранния пакт, акцентира на специална пресконференция по този повод акад. Георги Марков.
                                                                                         image   
Дядо Николай удостои Сакскобургготски с орден "Св. Ерм".Владиката нарекъл Симеон „Цар на българите“               image                                                                                                                                                                      
В писмото до Путин се изтъква, че румънският крал Михай I е награден от съветската държава, при положение, че по негово време Румъния влиза във войната срещу СССР и румънските дивизии участват в битките на Източния фронт. Правителството извършва и масови депортации на евреите, румънски граждани, се напомня в писмото.

Членовете на Инициативния комитет твърдят, че
организацията не е монархическа

Цар Борис III имал множество грешки и дори грехове към България, но положителните исторически факти трябвало да бъдат оценени и съхранени за бъдещите поколения.                          image    
И Естествено в една синагога-Юдейчето и агент на КГБ Симеон Сакскобургготски (Кобург Кохари).Негово Величество заедно с Н.Пр. Бойко Коцев, посланик на Р.България в Русия по време на Светата литургия, отслужена от Н.Св.Патриарх Кирил на Москва и цяла Русия, 28.04.2013г                             image
   
>   Симеон на парад в Москва за 9 май?                                                                                          
„С евентуалния акт на награждаване на цар Борис III и признаването на неговия принос в българо-руските отношения в един драматичен исторически период ние търсим консенсус в нашето разкъсвано и днес от класова омраза общество, а също отново припознаване на нашите исторически приятели и съюзници“, се казва още в писмото.

Инициаторите са убедени, че монархическите и десните кръгове в страната ще оценят положително подобен акт от страна на Русия.        image          
СИМЕОНЧО:СЪДЯ ДЪРЖАВАТА В СТРАСБУРУГ.Чувствувам се добре, вУпреки годинките. Отдавна трЕбваше да съм пенсионИр/в пандиза/, но продУлжУвам да крадЪ активно.                                

Монархисти обаче съзряха пореден опит Симеон Сакскобургготски да бъде вкаран в капан и да коленичи пред Путин, а България да бъде изложена на незаслужени атаки от партньорите си от ЕС и НАТО. Според тях това е най-сигурният начин Царят да отиде в Кремъл. Напълно логично ще бъде, ако Путин удостои посмъртно цар Борис III с държавна награда на Русия, синът му Симеон да отиде лично и да я получи.

Според монархистите намеренията на българските общественици-застъпници пред Путини са доста подозрителни, защото 25 години след падането на комунистическия режим у нас няма отговор по два изключително важни въпроса – каква е причината за смъртта на цар Борис III
и какво се е случило с тленните му останки?

През последните години се появиха независими изследвания, които клонят към версията, че монархът е умъртвен по волята на Сталин, а не както години наред се разпространяваше, че отговорност за това носи Хитлер. А като основателна причина за това се коментира именно отказа му да изпрати на Източния фронт български войски. От друга страна, руските тайни служби упорито отказват информация по важни теми и периоди от историята на България, и това оставя в мъгла и догадки много важни обстоятелства.

Така стоят нещата и с тленните останки на царя. През 1943 година той е погребан в Рилския манастир. През 1946 г. гробът е разкопан и заличен, мощите на Борис са препогребани в семейния параклис във Врана. Няколко месеца по-късно, след като царското семейство е изгонено от България, а с фалшив референдум страната е обявена за република, параклисът е разрушен, а костите на царя изчезват и до ден днешен не се знае къде са. Има сведения, че при разкопаването на гроба и взривяването на параклиса са участвали съветски офицери, а Георги Димитров е изпълнявал безпрекословни указания на Сталин.                                                                              
През 1991 година беше създаден Национален инициативен комитет за издирване на тленните останки на цар Борис, оглавен лично от тогавашния председател на парламента Стефан Савов. Правени са сондажи и с руските служби, но никаква информация не е получена. Така при посещението в България на царицата майка Йоана в Рилския манастир е препогребано само сърцето на царя.

Интересно защо тези български общественици мълчат по тези теми и не искат да се разбере истината за смъртта, и какво се е случило с костите на Борис, а молят Путин да го награди. Затова зловещо звучи вероятността Борис III
да получи отличие именно от виновните за смъртта му и отговорни за изчезването на тленните му останки. СССР носи отговорност и за избитите роднини и близки на царя, заточени по лагери или обречени на изгнание като емигранти.   image                                                                                       Дюбрютро съдя България/Агента на КГБ Симеон II ала цар Борис III      

Допуска се и още едно необяснимо смесване – царят да получи от Русия награда за евентуални заслуги към една несъществуваща армия и държава – СССР!
                                                      image     
НА ЦАРЯ МУ ТРЕБВАТ ПАРИ Царят засечен да се навърта край парламента.
                

Руските зависимости и обвързаности на Симеон Сакскобургготски са вероятно част и от интригата с реанимирането му в политиката, и опита на олигарси и агенти на ДС царят да получи някакъв специален статут от българската държава, а Църквата да го споменава официално с титлата „цар на българите“. Към тази интрига може да бъде добавена и неочакваната активност на ДПС и Лютви Местан да реанимират стария либерален проект с НДСВ, а Симеон да бъде изстрелян като тяхна кандидатура на предстоящите президентски избори. Вече се спряга и евентуалният му вицепрезидент, който ще бъде изненада и нов шамар за реформатори, протестъри и републиканци.                                                                                                                                              http://www.faktor.bg/www.faktor.bg/lacheni-carvuli/48664-kagebisti-s-nov-plan-pak-prastat-tzarya-na-kilimcheto-pred-putin.html                             image    
Първите проторомски племена изгонени от Индия станали хазари и персийски евреи.По-късно изгонените/или докарани от Римската войска/ станали роми(по тъмни, тъй като останали по дълго време в Индия-на слънце)                                                                             imageimage    http://media.snimka.bg/6833/019921964.jpg
Лев Леваев-циганин,Цветелин Кънчев-хазар 

     image    
Седефчо=Цветелин Кънчев = хазари = бели сигхани
                                                                    image            
Унгарският хазар(вляво) гледа към свой родственик(клонинг) от Индустан(вдясно), но дали изповядва вярата му?... Може би да ако е $,но ДНК-то и на двамата е Ром-анско(сингари, от р. Синд/Инд).                                                                    image    
Лорд Манделсон, Натаниел (Нат) РотШилд и Олег Дерипаска, от ляво на дясно. И тримата са юдо-хазари-цигани !                                                     image   
Хазарин от Херсон до него бял циганин от Унгария                                                                       image   
Змийските царе са главно хабиру "апиру"(номади) и назначават у цивилизованите народи пак от своята "класа". Всеизвестен е факта, че др. Тодор Земфирьков Живков/Кобурготски е 1/4 или 1/3 циганин.                                                             image                 
Бели сигхани=хазари=персийски евреи/Когато ромите бяха само цигани!                                                               



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8724943
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930