Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.07.2015 00:33 - За нашенци и хората… Гърците / Камбаната бие за нас
Автор: budha2 Категория: Политика   
Прочетен: 620 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
                                                                              Тук до ден днешен прононсираните идиоти, назовавани „сини бабички“, все така произнасят името Костово като свещено. Лично познавам хора, с дипломи и самочувствие на умници, които вадят нокти, колчем кажете нелицеприятна истина по адрес на любимия им вожд и учител. Йорданович да е лидер? Простете, унизително е. Колкото Тато и Б.Б.

       image

Казват, че гърците не обичат да бъдат поучавани. Не съм ходил, не знам. Сигурно е така. Също така се говори, че не обичат влиятелните медии. С право. Затова няма как те да им повлияят. Комшиите не биха допуснали пропагандни пастори на някой от старите им режими да ги поучават. Там е изключено червените като семафори „звезди“ на тоталитарния живковизъм да се появяват по телевизиите, да плещят по радиата и да пробват неграмотността си в печатните издания.

У нас е обратното. До ден днешен най-големите мерзавци са най-тачени. Срамно е. Недостойно е. Но е така. Да бяхме поне гърци… Точно така озаглавих публикация преди време.

Когато през 1940 година Бенито Мусолини поставя ултиматум на Гърция за свободен достъп на италианската армия до стратегически места в страната, министър-председателят Йоани Метакса отговаря с категоричното “Oxi” – „Не“! Колцина от вас знаят, че това отрицание е един от националните празници на комшиите – Ден на „Не-то“? Докато ние сме обратното – за чужденците – toujours, а за нашенеца или за разумното – все jamais.

Нещо повече, съседите не просто отказали, ами воювали. Та се наложило на нацистка Германия да помага на италианските фашисти. Впрочем, гърците са се съпротивявали и на нашите войски. Знам го от най-първа ръка – от собствения ми баща, мобилизиран и командирован в тамошния окупационен корпус.

Южните ни съседи имат всички основания да претендират за германски репарации. Също – за италиански. Защо в Берлин не отговорят на въпроса: Поради що постоянно са на колене пред евреите, но никога пред други народи – например гърци и поляци? Кой им е внушил небивалицата, че преднамерено са изтребвали евреи? Досега не се намери нито един документ, който да доказва измислицата. Аргументите за „унищожени архиви“ са лишени от смисъл. Все пак иде реч за… хилядолетен райх!

Представяте ли си, как когато Германия е в пламъци, някакви лумпени в униформи поддържат огъня с „документи, уличаващи нацисткия режим в престъпления против човечеството“? Та нали терминът е въведен след войната?…

Евреите имат право, гърците – не. Помислете и за това, кой има полза от ваденето на старата неприязън от праха на миналото?                                                                                                               image            

Гърците са се сражавали. Поставиха въпроса за репарации пред германците. Те да се оправят, не е наша работа.

Обаче наша е, че досега не се намери нито един политик с достойнство, с българско самосъзнание и смелост, който да извади и постави на масата искане за репарации от Русия, правоприемницата на СССР, за причинените ни от нея изумителните нещастия и за огромните щети, които ни нанесе през 45-годишното комунистическо робство. Да видите тогава, как новите ни „приятели“ ще скокнат срещу нас, а не срещу Москва!

Ала също така следва да поискаме репарации от Великобритания, Русия и САЩ заради престъпленията към човечността, които са извършили. Имам предвид безпричинните, вероломни, дивашки бомбардировките над български населени места и на самата ни столица. Но също така заради финансирането, обучението и всяка друга подкрепа на терористичните бригади, вдигнали оръжие срещу законно установения държавен и обществен ред в Царство България.

Гърците умеят да отказват, ние винаги сме съгласни. Те посрещнали окупационните армии на Мусолини и Хитлер на нож. С оръжие в ръка се сражавали срещу тях. Дали жертви. Тук с ликуване посрещали Червената окупационна армия на комунистическия сатрап Сталин, съюзника на Великобритания и САЩ, като… „освободителка“?! Освободителка от кого и от какво, другарки и другари? От нас самите?

По-късно гърците водили гражданска война, за да не позволят на тоталитарния военен комунизъм да съсипе родината им. Докато те са се биели, у нас мнозинството се е записвало в БКП и БЗНС…

На гърците не им пука за футболни клубове и баскетболни тимове. Те са с акъла си. Умеят да се веселят. Знаят, че това е само развлечение. А тук за поне една трета от овчето стадо, смятащо се за население, две-три шайки от ритнитопковци се оказват най-важният проблем! Нека мрат! Колкото по-скоро, толкова по-добре. Циганският оригинал е по-добър от посткомунистическата мангалска сбирщина.

Снимка на грък, седнал на тротоара уморен, задето не успял да изтегли пари, обиколи световните медии. В типичния стил на болшевишката пропаганда те – включително местните – излъгаха, че възрастният човек „плачел“ от „покруса“.

Разпозна го син на негов приятел – богат австралиец. И взе самолета за Атина, за да му помогне. Старият грък отказа. Не ще подаяния. Иска своето.

Тук постоянно се натъквам на мои сънародници, явяващи се такива поради играта на съдбата, които мечтаят да са в парламента или на високи държавни постове. За да си „оправят живота“ и да се докопат до високи пенсии, ако Господ ги търпи толкова дълго. Разбирате ли за какво говоря?

През цялото време ставаше дума за достойнство, чест, национална гордост и вяра в собствените сили. Там, на юг, тези неща имат стойност. Тук питат: Колко ще ти дадат за тях в заложната къща?

image

Пример за младежите са комунистическите парвенюта. Никой от зяпащите ги в захлас не осъзнава, че те са духовни пигмеи, безлични твари, чийто мозъчен и нравствен капацитет е равен на нула. Дължат го на „доброто възпитание“ във вече несъществуващото семейство и училище. Когато Бог не означава нищо, а мамон е всичко, и вече повече от 120 лазарника разбойниците и насилието са издигнати в култ, изтриването ни от лицето на земята е справедливо и закономерно.

Аз ли съм луд? Така да бъде…

И сега гърците живеят 6-7 пъти по-добре от нас. Те ще издържат на кризата, която комунистическият финансов Интернационал и военнопромишленият комплекс им наложиха и ще се оправят. Ще ги „поосвободят“ от доста активи, но все пак… Накрая ще излязат с вдигнати глави, въпреки онзи безбожен, сатанински съюз, който „милият“ Запад сключва, за да ги разграби.

Ние няма да можем – никога. Предназначението на низшите организми е да виреят в съответната среда. За нашенци тя е помията на милиционерщината и комунизма. Нейният каймак е номенклатурата на БКП, БЗНС, ДС, профсъюзите, ДКМС, спортните организации, псевдокултурата…

Камбаната бие за нас. Тъй гръмко, та чак на другия край на планетата я чуват. Тук – никой. Тя бие всуе, за глухи…

Ето, това е българският срам. Но той е и европейски. Както и на САЩ, на Запада, на онзи свят, когото смятахме за „свободен“, а той никога не е бил такъв. Срамът е и за човешкия род. В него останаха съвсем малко образци на Homo sapiens. Жалко, Бог ни беше дал шанс. Пропиляхме го.

Обидно ми е, срамувам се, че дишам един въздух с 99 на сто от онези, които населяват тази територия. Като си позволяват да се наричат „българи“ и да се смятат за хора. Мърсят и двете понятия. Позорът да е върху всички тях и връз поколенията им!

      image

Дано проумеете най-сетне, какви са основанията на съседите ни да обичат живота и да го желаят. През това време ние сме изпаднали в пълно униние. А радост на народните маси доставят изрусени цигани, измислени актьори, телевизионни „звезди“ с нелечимо диалектно произношение, и всякаква подобна измет.

Какво да искаме и кой ни е виновен?                                                                                                          diagnosa.net/          



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8685757
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031