Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.07.2015 18:15 - Родени от лъжата
Автор: budha2 Категория: Политика   
Прочетен: 1156 Коментари: 2 Гласове:
2

Последна промяна: 19.07.2015 18:19

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image                                                                                                   Исус Христос обяснил на евреите:

„Защо тогава не разбирате моите думи? Защото не можете да понасяте моето слово.

Вие сте от бащата на обвинението и искате да вършите похотите на баща си. Той, който от самото начало е човекоубиец и никога не отстоява истината. Защото в него няма никаква истина. Когато приказва, изговаря собствените си лъжи. Понеже е лъжец и баща на това. Но понеже аз говоря истината, вие не ми вярвате.“


На английски език думата “Jew” – „евреин“, има значение и като глагол – „лъжа“. Също така означава „лъжец“.

Добре, но колко влиятелни и могъщи са евреите, та твърдя: те ръководят САЩ? Да подирим отговора пак от Лени Бренър.

„Американците са моят народ. Днес ми е времето.“ Джордж Гершуин, който никога не е бил подложен на бар мицва,[„Бар мицва“ означава буквално „син на закона“ или „син назаповедта“. Става дума за десетте старозаветни заповеди, кой знае защо наричани „божи“, които Исус пренебрежително определя като „малки“, за да го разберат. Съответно, „Бат мицва“ означава „дъщеря на закона“. Тези термини не се срещат преди XIV век. Те са плод на развитието на равинството в условията на разселените българо-хазари. Според тази късна псевдоеврейска традиция, когато детето достигне пълнолетие (13 години за момчетата и 12 – за момичетата), то вече става отговорно за постъпките си! Тогава го въвеждат в общността – синагогата. Прилича на т. нар. първо причастие в католическото псевдохристиянство.] е изрекъл това през 1926 г. На младите евреи им е отнело десетилетия, за да стигнат до същото. Но днес е така. А напредъкът на асимилацията е световен, с дял на смесените бракове над 50 процента във всички страни, с изключение на Израел и Австралия. Но той нараства даже в последната страна.

Тогава защо ционисткото лоби е толкова могъщо, щом като неговите собствени учени постоянно пишат за отчуждението на младежите им от това движение? Отговорът е елементарен: Евреите са най-богатата етническа или религиозна прослойка в САЩ. Понеже техният стандарт на живот е толкова висок, те са най-образованите. Тъй като са най-образованите, те са най-силно насочени към науката, следователно са най-склонни да приемат атеизма или религиозния скептицизъм. Но истински вярващото малцинство все още притежава невероятно количество пари, които пръска и за политици!

През 1991 г., за моя статия в “The Nation”, интервюирах Харолд Сенекър, по онова време редактор на “Forbes 400”, списъка на най-богатите американци. Казах му, как откривам, че евреите – 2,2 на сто от населението, съставляват около 25 процента от четиристотинте. Той ми обясни, че намира това за история на успеха, както на американския капитализъм, така и на евреите. И сподели, че искал да напиша статия по темата. Но списание “Forbes” не му позволило. Тогавашният издател бил преживял епохата на Хитлер. Смятал за изключително антисемитско да се говори за еврейските пари.

image

Този манталитет е често срещан и днес особено в левицата. Той е широко разпространен след възрастните евреи. “Forbes”, повечето от левичарите и старите евреи споделят онова, което може да бъде наречено „манталитет на фолклорния марксизъм“.[възможен е и преводът „народен марксизъм“, англ.] Независимо от техните политически различия, всички те вярват, че историята се повтаря. Някой ден отново ще има друга депресия като онази от 1929 г. Капиталистите още веднъж ще призоват за централно разпределение и ще намерят нов Хитлер, който да смаже левицата.

Това е фантазия. То е проекция на миналото, и на миналото на Германия, върху бъдещето на Америка. В действителност, журналистите непрестанно поместват статии в ционистките издания за това, как еврейските дарители за политическите кампании играят главна роля във финансирането и на двете партии. А темата твърде рядко намира място в основните медии.

„Политическото бъдеще на американските евреи“ – така беше озаглавена статия от 1985 г. на Американския еврейски конгрес, написана от Сеймуър Мартин Липсет и Ърл Реъб, в която се декларираше, че: „Докато се намира съвсем незначително количество статистически данни по въпроса – а някои се отвращават да събират някакви – доминират журналистическите и хумористичните доказателства, че преобладаващото мнозинство от финансирането на Демократическата партия на национално равнище, и почти една четвърт от това на Републиканската, са дошли от еврейски източници.“

Имаха предвид частни дарения, както беше в статия на “The New York Times” от 5 януари 1993 г. Тя обяви, че „евреите са дарили около 60 на сто от финансите за кампанията на г-н Клинтън, които не са от институции.“

  image

Установих, че 84 от най-новите 400-е най-богати американци са евреи. Списанието не регистрира религиозни пристрастия, докато самият човек, свързан с това не даде средства за религиозна благотворителност и т.н. А не всички евреи са проционистки настроени. Някои от вписаните са сред образованите неангажирани, които сега обсъждаме. Обаче количеството на ционистките пари е удивително!

Джемс Тиш, председател на Съвета на големите еврейски организации, не е в списъка. Макар да е главен изпълнителен директор на “Loews Corp.”, и е включен в списъка на петстотинте най-богати на списание “Fortune”. Ама, тате, Лоурънс има 2 милиарда долара, а чичо Престън е оценен на 2,3 милиарда долара. Неговите предшественици в Съвета – Лоурънс Лоудър – 1,8 милиарда долара, и Морт Зъкърман, който се бори за място с „нещастните“ 1,2 милиарда долара. Хаим Сабон – 1,7 милиарда долара, е управител на Университета на Калифорния. Навярно или може би той има длъжността, защото даде на демократите най-голямото дарение за кампания в американската история?“

Как изглежда това днес? Кой да ни каже? Самите евреи, които гордо се пъчат с богатството на своите. Какъвто е случаят с Еврейската телеграфна агенция. Тя е основана през трийсетте години, а седалището й е в Ню Йорк. Къде другаде, след като „Голямата ябълка“ е най-големият еврейски град на земята. Данните, които агенцията предлага, също са остарели – от 2009 година. Тя е озаглавила публикацията така:

„Най-малко 139 от четиристотинте най-богати хора на “Forbes” са евреи!“

От публикация отпреди два месеца, узнаваме, че:

„Евреите са най-богатата религиозна група в Америка, мюсюлманите са най-младите…“

Изданието продължава:

   image

„44 на сто от еврейските семейства изкарват най-малко по 100 000 долара годишно – най-високото число в страната. А едва 16 на сто получават по-малко от 30 000 долара на година – най-малкият брой в страната. От друга страна, само 4 процента от семействата на Свидетели на Йехова взимат поне 100 000 долара годишно, докато 48 на сто получават по-малко от 30 000 долара. Това ги поставя точно пред категорията на исторически обособилите се чернокожи протестанти, сред които 53 процента от семействата взимат по-малко от 30 000 долара на година.

Евреите [вече] не са най-образованите (но са близо). Групата с най-голям процент на пълнолетни със степени от висшето образование, са хиндуистите – с 48 на сто. 31 процента от евреите имат такива степени, а 29 на сто – колежански.“

На по-ясния и красноречив език на относителните числа това означава, че в настоящия момент евреите са около 1,9 на сто от населението на САЩ, но те съставляват 44 процента от заможните американци, и близо 40 на сто от най-големите богаташи! Колко „пропорционално“!

Успоредно с това относителният дял на богатите християни бележи трайна тенденция към намаляване!

Разбирате ли колко важно е, че останалите раси, народности, религиозни групи се пердашат, а евреите ги владеят. Мнозинството от политиците, независимо от цвета на кожата им, или биват намирани и излъчвани от еврейското лоби, или то ги принуждава да служат на еврейските, ционистиките и в края на краищата – на израелските интереси.

  image

Глобалният ефект? В четвъртък, 9 юли 2015 г., Международният валутен фонд за пореден път от началото на годината намали своята прогноза за ръста на световната икономика. Този път – до 3,3 на сто. След като през последните месеци се наслушахме и нагледахме на „величествените икономически успехи“ на САЩ, довели и до „увеличаване на работните места“, МВФ обоснова последния си ход с… „влиянието на настоящата слабост на Съединените щати“.

От миналата година представям доказателства и свидетелства за прегряването и буксуването на китайската икономика. Стигна се до там, че по същото време, когато бандата на Кристин Лагар изпълни заповедта на Братството в сферата на прогнозирането, ЦК на Китайската комунистическа партия забрани за шест месеца сделките с дялове на големи компании.

Но не забравяйте, че „рухването на китайсския фондов пазар е проблем за целия свят“, както посочи една наблюдателка.Ето докъде докараха нещата. Държавата Кимерика – от Китай и Америка (Chimerica), все повече и по-явно се държи като Юдеокимерика – Jewchimerica. Ако перифразираме неповяхващите “The Beatles”:

„Ротшилдови са тук, там и навсякъде.“                                                                                                     youtu.be/C4fxCbwRhuE              

Еврейският елит наложи Системата на Федералния резерв и САЩ паднаха под ционистко иго. Оттогава американците са подчинени на евреите, както крепостните в някогашна Европа. На 16 октомври 2003 година, в реч пред Десетата ислямска конференция на високо равнище, състояла се в град Путраджая, домакинът, д-р Махатир Мохамад, министър-председателят на Малайзия, заяви следното:                                                                                                                         youtu.be/3t9-UAQ5-oY                                                                                                                                  Махатир Мохамад е сред стотиците милиони жертви на баснята за „холокоста“ – „измамата на ХХ век“, както я нарекоха смели и честни хора.Това, че „европейците са убили 6 милиона евреи от общо 12 милиона“, е съвършена измислица, фантасмагория, нещо като страшните приказки на Братя Грим, предназначени да плашат дечурлигата.                                                                                                                                               Евреите също така изобретиха фашизма, нацизма, либерализма. Завладяха и си присвоиха капитализма. Словото на университетския преподавател д-р Мохамад продължи така:

„Не можем да се борим с тях само с мускули. Трябва да използваме мозъците си.“

Седмица по-късно го принудиха да подаде оставка от премиерския пост. Малайзия не е малка страна. По площ е три пъти по-голяма от България. А населението й възлиза на 30 647 000 души. Това илюстрира могъществото, постигнато от ционистите, от еврейския елит.                                                                                                              image          

На кого вярвате? На фактите, взети от сериозни източници, или на доморасли неуки дърдорковци? По правило вторите са комунисти, ченгета, и двете, или дечица на такива некадърници.                                                                              diagnosa.net/                                                                                                                                                                       



Гласувай:
3



1. 1997 - От кой източник са цитатите?
19.07.2015 18:44
Като прочетох за "бащата на обвинението" и се шокирах. Нещо фалшиво ми се видя. Поради това не четох натам, а проверих в Библията. Тектът е:
43. Защо не разбирате речта Ми? Защото не можете да слушате словото Ми.
44. Ваш баща е дяволът; и вие искате да изпълнявате похотите на баща си. Той си беше открай човекоубиец и не устоя в истината, понеже в него няма истина. Кога говори лъжа, своето говори, защото е лъжец и баща на лъжата.
45. А понеже Аз говоря истината, не Ми вярвате.

Щом за пример се дава СВЕЩЕН текст НЕВЯРНО, какво повече да очаквам?
цитирай
2. budha2 - Не всички комунисти са евреи но всички юдеи са комунисти
19.07.2015 21:27
"От комунистите са 'лоши' само тези от 'Синагогата на Сатаната'", т.е. - "юдеите сега и юдеите по времето на Христос" са "лошите" юдеи. Кога ли юдеи са били в "Църквата на Бога"?... и да обсъждат свещенни текстове.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8733031
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930