Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.08.2015 18:30 - Двойните стандарти обиждат интелекта /Когато злото се представя, че върши добро
Автор: budha2 Категория: Политика   
Прочетен: 838 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
                                                                                 Има ли разлика между драстичното погазване на човешките свободи и права във Франция, Германия, Австрия и други „демократични държави“, и живота в Русия? Всекидневно бичуват Путин със словесния камшик на Запада. Дали винаги заслужено? Или и това е пропагандна игра?

Например, твърди се, че в района на Свердловск воюват срещу книги. Така пише лондонският “The Daily Telegraph”:

image

„Трудовете на двама от най-изтъкнатите британски военни историци са били забранени в руски регион заради намеци, че интерпретират погрешно събитията от Втората световна война и са „пропити с нацистка пропаганда“…

Изобщо не е възниквал въпрос за отстраняване или забрана на книги. Образователното министерство не разполага с такава власт“ – заяви Юлия Воронина.

„Много историци, както руски, така и чуждестранни, смятат, че книги от автори като Джон Кийгън и Антъни Бийвър тълкуват погрешно информацията за събитията от Втората световна война, в противоречие с историческите документи. И са пропити с нацистки пропагандни стереотипи“ – заяви в изявление ръководството на Свердловския регион.

Книгите на г-н Бийвър за Сталинград и падането на Берлин, а също за Битката за Нормандия, го направиха един от най-четените англоезични историци, пишещи за войната от 1939-1945 г.

Сър Джон Кийгън, който почина през 2012 г., написа повече от две дузини томове за военната история, в това число „Лицето на битката“ и „История на военното дело“. През последните 25 години от своя живот той беше военният редактор на “The Daily Telegraph”.“

Опа! Има си крушка опашка…

image

Ако се питате, коя е тази Юлия Воронина, ще отвърна, че и аз бих желал да узная. Такъв е „професионализмът“ и на западните журналя – проститутките на Интернационала. Комунизъм.

Изобщо не става дума за защита на Русия, а още по-малко – на товарищ Владимир Владимирович. Опираме до питането, в състояние ли сте да откриете разликите? Сами преценете къде има повече свобода.

„Обаче неколцина руски историци, включително онези, които са критикували г-н Бийвър, отхвърлят мярката.

„Бийвър притежава специфична гледна точка, която може да бъде определена като антисъветска. Но в неговите книги изобщо няма нищо, което да възхвалява нацизма“ – каза Александър Дюков, директор на руската фондация „Историческа памет.“

В „свободния“ Запад преследват даже книгите на Пол Расиниѐ – мъченик на нацизма?! Той беше френски преподавател по литература. През войната помагал на евреи да избягат в Швейцария. Заловен, заради това бил осъден и хвърлен за цели четири години в нацистките концлагери Дора и Бухенвалд.

Но мемоарните му книги са табу, понеже не се съобразяват с пропагандните доктрини и клишета. И изнасят истината: Никакви нацистки „лагери на смъртта“, газови камери за убиване на хора, изтезания, „холокост“ и т.н. измислици не е имало. Нацизмът, по-правилно националсоциализмът, е отвратителна тоталитарна система. Но тя е имитирала съветската. И никога не е достигнала зверствата на комунизма – като мащаби и по жестокост.

Какво да кажем за изключително почтения Дейвид Ървинг? Той прекара 25 години в германските и съветските архиви. На него дължим откриването на дневниците на Йозеф Гьобелс, на личния Хитлеров доктор, евреина проф. Теодор Морел, разказите на архитект Алберт Шпеер, министър на снабдяването на райха, осветляването на още хиляди страници документи, които хвърлят обилна светлина върху истината за Втората световна война, нацизма, комунизма.

Антъни Бийвър се защити, нападайки Русия. Стори го в „левия“ печат. (Вижте илюстрацията.) С право. Но не обели и дума за Дейвид Ървинг и останалите полузабранени историци в родината му. Напълно недопустими и подлежащи на съд в Австрия, Германия, Франция, Швейцария, Холандия… Все „стожери на свободата и демокрацията“!

image

Освен това, съвсем точно обвинявайки съветските войници в масови изнасилвания на германски жени, Бийвър изобщо не споменава, коя сила накара ръководителите на неговата родна Великобритания да се съюзят с най-големия сатрап в човешката история? Няма и дума за лъжите за „изтреблението на европейските евреи“. Нито за следвоенните еврейски терористични банди, които тровели водоизточници в Германия, изнасилвали, ограбвали, избивали… След като се навърлували, еврейските престъпници, масови убийци, оставили зад гърба си повече от 1,5 милиона избити германци – повечето напълно невинни граждани

 „Докладите на въоръжените дивизии на НКВД в Източна Прусия“ – посочва Антъни Бийвър, – „прикриваха самоубийствата на германски жени, които повече не можеха да понасят насилията. Те бяха изпращани до Лаврентий Берия, началника на НКВД, и до Сталин. Дневниците на съветските военни кореспонденти и офицери разказват за видяното. Една журналистка описва войските като „армия от изнасилвачи“, но това вече е прекалено. Не всички изнасилваха. А мнозина предани комунисти бяха ужасени от поведението на своите събратя по оръжие. Някои отчети също посочват, че еврейски офицери, които трябва да са имали повече причини за отмъщение, правеха, каквото можеха, за да спасяват жени от нападенията.“

image

Ех, товарищ Антъни Бийвър, колко мръсници като вас има на този свят! Комунистите и евреите, последните – неизменно в челните редици на комунизма – са добри?! Винаги! Непременно! Даже Иля Гершонович Еренбург, който от страниците на вестник с многомилионен тираж призовавал:

„Убий германеца!.. Да не сгрешиш. Да не пропуснеш. Убий!“

Германеца – може. Евреина и комуниста, което е почти едно и също – не. Забранено е! То е равнозначно на посегателство на бога – техния, на мрака – който се плашел от светлината.

Ето защо другарят Бийвър е избрал левичарско издание. Всичко идва по местата си. Нали товарищ Путин, Владимир Владимирович, Шеломович по мать, също е Техен? Комуняга кагебист – престъпник – такъв е.

Неговите любими комунисти и евреи продължават да ни задушават. Той мълчи. Както и целият „демократичен“ Запад си траеше близо половин век! Докато тайно, зад кулисите, другаруваше с таварашутките и техните слуги в съветския блок. А накрая се оказа, че тъкмо те са неговите момчета. Поробените източни народи вълци да ги ядат!

             image

Чифутска подлога – такава е моята диагноза за този човешки отпадък и подобните му!

Да беше жив, дядо Вазов щеше „да пренастрои своята гусла“:

„Тъй нагло лордът с хладен вид министерската реч си каза – и тих, циничен, зверовит, блъвна си страшната омраза към нас и лъжейки без стид, очите на света замаза.

Но, о, афронт! На туй протест от хиляди места се дава и после таз гръмовна вест лъжлив пред цял свят лордът става.

О, Английо, защо ли днес бездушен жид те управлява?“

             image

А Дейвид Ървинг е непризнат, няма титли и издава книгите си… сам. Никой не ги рекламира. Даже не го споменават.

Когато ционистки гестаповци го съдеха, британските власти и медии здраво стискаха очите си, правеха се, че не забелязват! И допуснаха да лежи в австрийски затвор.

What a shame![Какъв срам, англ.]

Ами Дейвид Коул – евреинът от Канада, чийто документален филм, изобличил лъжите за Аушвиц, фабрикувани от съвременните Одисеевци, е забранен? Да, да, в „свободния“ Запад! (Май е време да го покажа целия.) Самият той беше пребит почти до смърт от еврейските шпицкоманди и е инвалид!

Защо западните „интелектуалци“ нито веднъж не протестираха, когато лишаваха от работа френския професор Робѐр Форисо̀н – многократно смазван от бой от еврейските зверове? Някой сеща ли се за евреина Норман Финкелстайн, който свали маските от бизнесмените, печелещи милиарди от „индустрията холокост“? Откакто издаде прочутата си книга, американецът – университетски преподавател, е постоянно без работа!

А някогашните високопоставени американски ционисти Бенджамин Фрийдман и Алфред Лилиентал? Те отвориха очите на жадните за правдата, за да се наситят с измамите на Цион – синагогата на сатаната. Честните хора са забравени!

         image

“We’re living in the age of the hoax”,[135] както се пее в песен, която редовните читатели и зрители на бившето телевизионно предаване са чували.

Какви са тези двойни стандарти, които правят западния свят морално похабен и духовно отблъскващ? Защо е така?

Бени Морис е израелски историк. Щатен професор по изследвания на историята на Близкия изток в Университета на Негев в град Беер Шева, той е сред учредителите и лидерите на организацията „Нови историци“. Това са учени, които се стремят към истината, а не обслужват пропагандните цели на правителството.

Та Бени Морис цитира думите на Теодор Херцел:

image

„В края на краищата европейският политически елит ще бъде принуден да поощрява ционизма.“

Което ще рече – и комунизма или социализма, както ви харесва.

Haben Sie verstanden? Do you understand? Comprenez vous? Поняли?

Когато злото се представя, че върши добро,
доброто е само временно[Махатма Ганди.]

„Свободолюбивият“, „справедлив“ и „демократичен“ Запад гони одъртелите нацисти. Но като орлица – израз, типичен за БКП – бди над своите рожби, комунистическите престъпници. Нищо, че ако нацистите са ликвидирали 5-6 милиона души, комунистите видяха сметката на повече от 100 милиона! Може би по възприетата от Тях логика на собствения Им „мил товарищ“ Йосиф Висарионович, първото е „престъпление“, а второто – просто „статистика“?

  image

Заради пари – много пари, стотици милиарди долари, марки, евро, вече 70 години евреите оревават орталъка за „унищожението“ на 274 000 души, извършено от Техните момчета – нацистите. Превърнаха една измама в религия – холокостика. А тези 274 000 покойници бяха изкарани 6 милиона! Никой няма право дори да обсъжда това число – то е „свещено“! Усъмните ли се в него, съдят и изпращат зад решетките. Всичко това – в „свободна“ и „демократична“ Западна Европа?!

Същата тази Европа, която отказа да приравни престъпленията на комунистическите режими към тези на националсоциалистите. А само у нас в смъртоносната жътва на другарите като снопове бяха посечени 222 000 души по нееднократно представяните от мен международни оценки.

Нека припомня, че „демократичният“ Европейски съюз наистина отхвърли призива на външните министри на шест страни-членки, подписали т. нар. Пражка декларация. В нея се настояваше Европейската комисия да „приеме, че отричането или омаловажаването на комунистическите престъпления“ е криминално закононарушение и обида в целия ЕС. Целта беше уеднаквяването на стандартите, по които се осъжда отричането на престъпленията и на нацистите, и на комунистите. Макар сравненията между тези режими да са неточни и не до там справедливи.

Забелязахме и определена активност от страна на някои първи дипломати. Например Аудрониус Ажубалис, външният министър на Литва по онова време, който беше инициатор на писмото с искането, го описа като „биене на тревога“ пред Брюксел. И допълни, че „всички знаят за престъпленията на нацизма, но само част от Европа има представа от престъпленията на комунистите“.

А тогавашният чешки министър на външните работи Карел Шварценберг заяви, че отричането на престъпленията на комунизма е аналогично на отричането на престъпленията на нацизма. А последното е престъпление в доста от страните от ЕС. И подчерта как на Изток съществува „принципно безпокойство, че тоталитарните системи не са оценявани по един и същ стандарт“

      image

За наш срам, от „българска“ страна под писмото беше поставил подписа си Николай Младенов – внук на активен борец, син на комунист и ченге. Положението на ООН е още по-позорно. През 2013 г. „синът на полка“, израсъл в някои от задграничните посолствата на Живковия режим, беше назначен за специален представител на генералния секретар на ООН Бан Ки-мун за Ирак и за ръководител на мисията на ООН там. През февруари 2015 г. лично южнокорейският генсек го гуди за специален координатор на световната организация за Близкоизточния мирен процес!

Разбирате ли защо накрая Европейската комисия отхвърли предложението, като се позова на „независим“ доклад за състоянието на действащото законодателство на отделните държави. Първоначално комисарите – название досущ като в СССР – се оправдаха с „различния подход в отделните държави-членки“. Накрая не издържаха и признаха, че „очевидно в основата си онова, което комунистическите режими вършеха, беше ужасно, но те не засегнаха етническите малцинства“.

Последното въобще не отговаря на истината. Достатъчно е да припомня т. нар. Възродителен процес у нас. Най-малкото „демократите“, начело с Иван Костов, подписаха международен акт, с който признаха наличието на малцинства у нас и „погребаха национализма“, нали?

image

Стана съвсем ясно какво тормози западните „демократи“. На първо място, явно целта беше да се отдели „трагедията“ на евреите при нацизма от тази на останалите народи. Тя да бъде нещо „висше“, непостижимо за останалите.

На второ място, съвсем неудобно е злините на нацизма да бъдат приравнени с жестокостите на комунистите – предимно евреи. В противен случай щеше да стане наложително изясняването на цялата историческа истина. А тя е прекалено нелицеприятна: и нацисткото, и комунистическите ръководства бяха съставени изключително от същества с еврейски произход. Доказателства колкото щете…

На трето, но не на последно място, днес всички са социалисти. Европейският съюз е социалистически проект – провален опит за държава на алчно червената евромафия. Той е обречен, както стана със СССР. Струва си да се вслушвате в гласове на хора, изстрадали правото си да бъдат смятани за честни, като например Владимир Буковски.

Освен мнимото огорчение и разочарование на част от страните-членки на ЕС, съвършено неприятни се оказаха и някои разминавания. Фалшът пролича в отказа на инициатора на предложението Ажубалис да коментира опитите за реабилитация на някои от бившите комунистически диктатори.

„Статии в печата в Румъния твърдят, че комунистическият диктатор Николае Чаушеску щял да бъде добър президент, ако беше останал само десет години на власт. Чаушеску прекара във властта 24 години, докато не беше убит по време на „революцията“ от декември 1989 г.

В България министър-председателят Бойко Борисов заяви, че ако неговото правителство беше в състояние да изгради „една стотна“ от онова, което комунистическият диктатор Тодор Живков е построил, „това щеше да бъде огромен успех не само за него, но и за всяко правителство“.

    image

И Борисов, и Басеску се числят към Европейската народна партия.“

Двамата „герои“ имат още общи неща. Те са потомствени комунисти и офицери от тоталитарните служби. Замесени са в купища далавери, но винаги се измъкват сухи от тях. Нека речем така: засега.

Оставете, че за пореден път сме начело в списъка на позора. Едва шепа медии реагираха по такъв начин, какъвто виждаме в последния цитат. Повечето или не забелязаха събитието и не му обърнаха внимание, или преднамерено го обвиха с мълчание. Тук почти никой не обели и дума. Младежите – съвсем.

Посочете причината, извадете я на светло! „Свобода“, „демокрация“, „равенство“, „братство“, „справедливост“…

Заслужаваме да ни ликвидират. Вършат го преди всичко нашенци, а не чужденци. Поне по паспорт се водят такива. Онези отвън издават заповедите. Но тукашни дьонмета ги изпълняват. Не са дошли турци, татари, гърци, американци, руснаци, македонци и пр. да ни затриват, все пак? Ако ги има, те са се вмъкнали в кожите на български граждани.

    image

Пък и защо да се лъжем? Комунистите, социалистите нямат отечество. За тях ubi bene, ibi patria – където е добре, там е родината. Или: Ubi panis ibi patria – където има хляб, там е родината.

Толкова.

Вместо да се занимава с своя „Еверест“ от проблеми, „люлката на съвременната демокрация“, ционистка Франция, реши да изправи пред съда поредния старец. Тази „свободна“ страна ще съди Жан Мари Льо Пен, основателя и бившия лидер на патриотичната партия Национален фронт. Заплашва го затвор, понеже през април „казал, че нацистките газови камери са историческа „подробност“…

Прокурор започна разследване…

Неговите бележки за газовите камери доведоха до горчивата раздяла с дъщеря му Марин, която през 2011 г. го наследи като лидерка на Front National…“

Какво ви казах? Да се усъмните в догмата на новата глобална религия холокостика, е равнозначно да бъдете изключени от обществото и изхвърлени от живота! Такъв е днешният свят. Сякаш превръща в реалност фантазиите, описани в измислицата еврейски завет:
image
      >    Иудейския кагал се добра до Крим                            
„И много хора от народите в страната приеха юдаизма, защото ги беше обзел страх пред юдеите.“

Не заради Бог, а от шубе, че евреите ще им видят сметката!

Who’s this world? Qui est ce monde? Чий е този свят?

В „демократична“ и „цивилизована“ Франция да изразите мнение, че газовите камери в нацистките концлагери, които служели за обезпаразитяване на затворниците (това заявява не стария Жан-Мари, а аз, след многогодишни проучвания и натрупан Еверест от доказателства), са „историческа подробност“, е равносилно на самоосъждане или на самоубийство. У нас комунистите се кълняха във вярност на КПСС и СССР – враждебни окупационни организации. И какво от това? Нищо.

image

Защото в техните лагери на смъртта натикваха десетки милиони невинни, даже без да ги обезпаразитява в газови камери.

Сега същите комунистически убийци коленичат пред „евроатлантиците“. Но за „мъдрия“ и „почтен“ Запад всичко е наред. Неговият скрит елит, който роди комунизма и сътвори неговите садистични кадри, смята този връх на нелоялността за вярност към „прогресивните сили“. Тоест – към него.

Преди да осъди Жан-Мари Льо Пен и всички, които не се съобразяват с еврейската „политическа коректност“, на Запада му предстоят няколко неща. Първото е действителната „игра на тронове“.                                                                                                            diagnosa.net/           



Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8684179
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031